Rozstanie z facetem XXVIII - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-28, 22:12   #4861
YouStynka88
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
Ja też... dla mnie to najgorszy aspekt tego rozstania...;(
Zastanawiam się "jak to już się wydarzy" i dowiem się, że ma kogoś (może już ma), jak to przetrawić, wytłumaczyć sobie?
Muszę (może uznacie to za głupie), ale przygotować sobie jakąś formę wytłumaczenia sobie, że każde idzie na przód, że może on jest takim "lekkoduchem", że tylko tak potrafi.
Rozstanie sobie wytłumaczyłam, wiem, jestem pewna, ze nie chcę dla siebie takiego życia i proszenia się o miłość, żeby się ciągle nad miłością do mnie zastanawiał, a ja 24 godz na dobę martwiła się, ze mu się zaraz odwidzę.
YouStynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 22:18   #4862
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
ja tak samo myślę, moze juz ma kogos na oku,ale napewno szybko się pocieszy,bo to taki typ, który z kazdym się prztula itp.
w celibacie tez pewnie mu s ie nie chciało żyć, skoro juz 4 mies, a przedtem pół roku, myślę, ze nie mógł tego wytrzymać pewnie.
nie zdziwie się jak jakaś przyjaciółeczka do niego tam przyjedzie z Polski, i to mnie boli najbardziej.
No mojego to MINIMUM 3 koleżanki z pracy wyrywają. Fakt byl uczciwy, ale wiem że mu się podobają, są "w jego typie" a wszystkie 3 niedawno się rozstały więc będzie miał niezły haremik...

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez YouStynka88 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się "jak to już się wydarzy" i dowiem się, że ma kogoś (może już ma), jak to przetrawić, wytłumaczyć sobie?
Muszę (może uznacie to za głupie), ale przygotować sobie jakąś formę wytłumaczenia sobie, że każde idzie na przód, że może on jest takim "lekkoduchem", że tylko tak potrafi.
Rozstanie sobie wytłumaczyłam, wiem, jestem pewna, ze nie chcę dla siebie takiego życia i proszenia się o miłość, żeby się ciągle nad miłością do mnie zastanawiał, a ja 24 godz na dobę martwiła się, ze mu się zaraz odwidzę.
Ja się na razie pocieszam, chociaż to niewiele daje...że jednak to coś też się skończy szybko, szybciej niż u mnie bo żadna sobie na to nie pozwoli i wtedy pomyśli "kurcze, a tamta mnie takim kochała...."... Ale to tylko moje pocieszenie, które i tak mnie nie pociesza
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 22:20   #4863
kawa_o
Zadomowienie

ja ostatnio widziałam jak jego koleżanki z pracy dodały sobie z nim fotki na fb...oczywiscie przypadkiem,bo on ma zaznaczone,ze nie widać u niego zdjęc na których jest, bo pewnie się bał kiedys,ze z nim dodam i inni zobaczą.
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 22:25   #4864
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Ja się na razie pocieszam, chociaż to niewiele daje...że jednak to coś też się skończy szybko, szybciej niż u mnie bo żadna sobie na to nie pozwoli i wtedy pomyśli "kurcze, a tamta mnie takim kochała...."... Ale to tylko moje pocieszenie, które i tak mnie nie pociesza
Pytanie, czy chce się wracać do tego co było ?
Ja wierzę, ciągle, że mam szansę na nowy, lepszy związek.
Bo czy jest sens żebym za jakiś czas znów to przeżywała, nie sądzę.
Kocham go, tego jestem pewna, ze jeszcze tak, ale chciałabym i swojego szczęścia.

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
ja ostatnio widziałam jak jego koleżanki z pracy dodały sobie z nim fotki na fb...oczywiscie przypadkiem,bo on ma zaznaczone,ze nie widać u niego zdjęc na których jest, bo pewnie się bał kiedys,ze z nim dodam i inni zobaczą.
Mój były nie dodał nigdy ze mną zadnej foty. Jak zapytałam czemu? To odpowiedź była jedna "nie zależy mi na tych wszystkich portalach społecznościowych" i zawiesił konto na fb , ledwo zerwał już miał znów konto aktywne i mnie z głowy bo zablokował.
Stary 2013-12-28, 22:31   #4865
kawa_o
Zadomowienie

a jak ja spytałam rok temu czemu nie doda ze mną zdjecia, to ciągle się wykręcał, a na końcu stwierdził,ze nie chce zeby jego była widziała, bo boi się,ze bedzie do mnie wypisywać albo wyzywać...jasne, był z nią chyba 5 lat temu,ona juz ma dziecko i męża, nie wiem po co mi takie bajki wciskał, ale chyba juz wtedy wiedział,ze ze mną nie bedzie.
mi na takim czyms nie zalezy, no ale po co wciskac takie kity...
Stary 2013-12-28, 22:34   #4866
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Pytanie, czy chce się wracać do tego co było ?
Ja wierzę, ciągle, że mam szansę na nowy, lepszy związek.
Bo czy jest sens żebym za jakiś czas znów to przeżywała, nie sądzę.
Kocham go, tego jestem pewna, ze jeszcze tak, ale chciałabym i swojego szczęścia.

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Mój były nie dodał nigdy ze mną zadnej foty. Jak zapytałam czemu? To odpowiedź była jedna "nie zależy mi na tych wszystkich portalach społecznościowych" i zawiesił konto na fb , ledwo zerwał już miał znów konto aktywne i mnie z głowy bo zablokował.
Ale ja jestem głupia egoistka ...ciągle chciałam dla niego to teraz chce dla siebie. Ja nie chce powrotu. Ja chce zeby on żałował....
Stary 2013-12-28, 22:39   #4867
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
ale chyba juz wtedy wiedział,ze ze mną nie bedzie.
No i właśnie to dobija, że Ty wiesz, że będziesz z tą osobą, planujesz coś, w myślach marzysz..a ten już wie, że nie zagrzeje miejsca.
No i byłam tylko "opcją"

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Ale ja jestem głupia egoistka ...ciągle chciałam dla niego to teraz chce dla siebie. Ja nie chce powrotu. Ja chce zeby on żałował....
Ja wiem, ze to podłe, pewnie ktoś tak pomyśli, ale chciałabym również by żałował, nawet jeśli nie teraz to za kilka lat mimo, że każdy będzie miał własne życie. Bo po co kłamał przez tyle czasu.
Stary 2013-12-28, 22:47   #4868
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie, ja zauważyłam,ze jak ludzie się rozstają to jedna z osób zawsze szybko kogoś znajduje, ale przeważnie jest to osoba, która zerwała z tamtą...ja tak to widzę po ludziach.
No u mnie to eks, którego na zostawiłam, znalazł sobie po miesiącu nową dziewczynę. A tak zarzekał się, jak bardzo go ranię
i że jemu nigdy przez myśl nie przeszło zostawić mnie tak, jak ja jego.

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44322162]my wlasnie spimy w jednym lozku, bo uznalam ze bedzie latwiej az nie znajde mieszkania, ale nie jest..
ale drugiej opcji sobie nie wyobrazam
nie wiedzialam ze czlowiek moze tyle plakac
i ten bol.. normalny fizyczny[/QUOTE]

Przepraszam, ale chyba czegoś wcześniej nie doczytalam. Rozstałas się z chłopakiem, ale dalej śpisz z nim w jednym łóżku? Czy coś źle zrozumialam?

Cytat:
Dobrze, że o tym piszesz. Mnie trochę przeraża myśl, że on już może mieć kogoś, neguję to w sobie i się tego boję. Mam nadzieję, ze mi przejdzie.

Cytat:
Niestety i ja mam tego świadomość. I muszę znaleźć sposób bym ja sobie z tym psychicznie poradziła.
Wy zastanawiacie się, czy oni sobie kogoś znaleźli, czy nie... wiem, że to boli, ale doceńcie to, że możecie się nad tym tylko zastanawiać... ja po rozstaniu jeszcze przez trzy miesiące mieszkałam z eksem (nie miałam innego wyjścia) w jednym mieszkaniu i zaledwie 4 tyg po tym, jak go zostawilam, przyprowadził sobie nową dziewczynę. Od tej pory regularnie go odwiedzała i co weekend zostawała na noc. Teraz patrzę na to inaczej, bez większych emocji, ale wtedy myślałam, że umrę z bólu.
Nawet jeśli wasi eksowie sobie kogos znajdą, jesteście w tej lepszej sytuacji, że nie będziecie musiały na to patrzeć.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 22:48   #4869
kawa_o
Zadomowienie

no wiesz to dziwne,ale zdarzały się takie momenty, ze wspominał o naszej przyszłości...nawet niedawno ja cos gadałam, a on mówił to naszym dzieciom tez tak bedziesz mówić, albo mówił,ze gdzies pojedziemy, w zeszłym roku jak byłam u niego w Anglii to mówił, ze przeprowadzimy się do jakiegos mieszkania, ze zrobimy coś tam, ze kupimy to.
jak mieszkał jeszcze w Polsce to mówił,ze sie zaręczymy...jak tak myślę o tym to chce mi się płakac po prostu.
Stary 2013-12-28, 22:52   #4870
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:

U mojego eksa niestety się to szybko nie skończyło. Z nową dziewczyną zaczął się spotykać miesiąc po naszym rozstaniu i już 5 miesięcy są razem.

Stary 2013-12-28, 22:54   #4871
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
... wiem, że to boli, ale doceńcie to, że możecie się nad tym tylko zastanawiać...
Nawet jeśli wasi eksowie sobie kogos znajdą, jesteście w tej lepszej sytuacji, że nie będziecie musiały na to patrzeć.
.
Prawda, o tyle dobrze, bo okropnie musi boleć. Mnie ostatnie te dni niemal fizyczny ból, bo czułam go fizycznie, wykańczał.

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
U mojego eksa niestety się to szybko nie skończyło. Z nową dziewczyną zaczął się spotykać miesiąc po naszym rozstaniu i już 5 miesięcy są razem.
Ja tylko martwię się jednym, ze jeśli się o tym dowiem, bym sobie umiała z tym poradzić.
Stary 2013-12-28, 23:02   #4872
kawa_o
Zadomowienie

ja na zakończenie chciałam mu napisać,ze mam nadzieje,ze znajdzie taką,która doceni to ile on ma na koncie, i ze zdrowia i tak sobie nie kupi, bo podobno mu coś szwankuje.i,ze mam nadzieje,ze jego mamuśka,rodzinka i przyjaciele teraz się cieszą w końcu.
ale nie jestem taka wredna.więc tylko tutaj to napisze,żeby to wyrzucić
Stary 2013-12-28, 23:06   #4873
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
ja na zakończenie chciałam mu napisać,ze mam nadzieje,ze znajdzie taką,która doceni to ile on ma na koncie, i ze zdrowia i tak sobie nie kupi, bo podobno mu coś szwankuje.i,ze mam nadzieje,ze jego mamuśka,rodzinka i przyjaciele teraz się cieszą w końcu.
ale nie jestem taka wredna.więc tylko tutaj to napisze,żeby to wyrzucić
Lepiej już nic nie pisz. To nie ma większego sensu.

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:

Ja tylko martwię się jednym, ze jeśli się o tym dowiem, bym sobie umiała z tym poradzić.
Umiałabyś. Każda z nas potrafi.
Stary 2013-12-28, 23:09   #4874
kawa_o
Zadomowienie

no wiem,ale musiałam mu napisać,ze nie chce zeby mi wysyłał moje ubrania...bo jak tam byłam u niego to troche ich zostawiłam. a ja po prostu ich nie chce, bo bedą mi się kojarzyć z tym miejscem i z nim. ale on i tak twierdzi,ze je wyśle.
Stary 2013-12-28, 23:38   #4875
nadi83
Rozeznanie

Dziewczyny news z ostatniej chwili. Spotkałam siędziś z chłopakiem, on pogadał z koleżanką i jakoś po jednym szczególe (imie i zawód) skojarzył fakt i okazało sie, ze mój eks jak był ze mną spotykał sie z inną dziewczyną. Dochodziło do różnych rzeczy, całowali sie itp. Wiele by pisać. Wypierał sie, nawet jak przyszła i obie do niego zadzwoniłyśmy. Kanalia.
nadi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 23:42   #4876
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadi83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny news z ostatniej chwili. Spotkałam siędziś z chłopakiem, on pogadał z koleżanką i jakoś po jednym szczególe (imie i zawód) skojarzył fakt i okazało sie, ze mój eks jak był ze mną spotykał sie z inną dziewczyną. Dochodziło do różnych rzeczy, całowali sie itp. Wiele by pisać. Wypierał sie, nawet jak przyszła i obie do niego zadzwoniłyśmy. Kanalia.
Brak słów. Burak z niego.
Stary 2013-12-28, 23:55   #4877
change
Zadomowienie

https://polki.pl/zycie_gwiazd_galeri...r_03_page_no=3

przypomnialam sobie o K. Rusin i doszlam do wniosku ze najlepsza opcja jest wyciagniecie z rozstania z kims pozytywow i wzmocnienie siebie, to ze sie zostalo porzuconym nie oznacza ze jest sie kims gorszym czy nie ma sie szansy na milosc...

I) 10 kg
II) 10 kg
change jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 00:18   #4878
smutnaja88
Rozeznanie

Dziewczyny wypisałam 20 rzeczy , które mi nie odpowiadały. Co prawda rozdzielałam i osobnie były alkohol czy trawka (a nie jako jedno używki), ale tyle wyszło.... Powiedzcie mi...jaki to Waszym zdaniem wynik? I 13 kłótni...Takich z 5 słabszych i 8 z milczeniem przez minimum dobę.

8 miesięcy.

i a piosenka, tak teraz prawdziwa;
http://www.youtube.com/watch?v=DsIrO6vFbPw

Edytowane przez smutnaja88
Czas edycji: 2013-12-29 o 00:39
Stary 2013-12-29, 00:38   #4879
nadi83
Rozeznanie

Cytat:
Brak słów. Burak z niego.
Teraz dzwonił i mi groził
nadi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 00:38   #4880
MM1234
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny wypisałam 20 rzeczy , które mi nie odpowiadały. Co prawda rozdzielałam i osobnie były alkohol czy trawka (a nie jako jedno używki), ale tyle wyszło.... Powiedzcie mi...jaki to Waszym zdaniem wynik? I 13 kłótni...Takich z 5 słabszych i 8 z milczeniem przez minimum dobę.

8 miesięcy.
Dużo wad. Ale kłótni to ja miałam ze 100. Ale nigdy nie milczeliśmy dłużej niż 3 godz

MM1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 00:42   #4881
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MM1234 Pokaż wiadomość
Dużo wad. Ale kłótni to ja miałam ze 100. Ale nigdy nie milczeliśmy dłużej niż 3 godz

Nie no takich małych sprzeczek to było pierdyliard.... Ale mówię o większych aferach z trzaskaniem drzwiami, wychodzeniem z domu czy coś.
Stary 2013-12-29, 01:47   #4882
MM1234
Raczkowanie

Cytat:
Nie no takich małych sprzeczek to było pierdyliard.... Ale mówię o większych aferach z trzaskaniem drzwiami, wychodzeniem z domu czy coś.
Więc nie tylko u mnie tak . Bo mi zawsze gadał, że tylko my się tak kłócimy i że zabiłam jego uczucia tym

MM1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 01:51   #4883
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Więc nie tylko u mnie tak . Bo mi zawsze gadał, że tylko my się tak kłócimy i że zabiłam jego uczucia tym

Ale mam wrażenie że to rzadkość. Z moim ex ex pokłóciłam się na serio mocno RAZ. Były sprzeczki, naweł łzy...czasem raz w tygodniu ale takie na 15 minut... Jedna awantura na półtora roku....
Stary 2013-12-29, 08:27   #4884
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
To samo słyszałam.
Stary 2013-12-29, 10:09   #4885
riliana
Zadomowienie

Cytat:
A jak się robi taką analizę? Podpowiesz? Może i mi pomoże....
Analiza SWOT: Strong, Weak, Opportunities & Threats - czyli rozpisujesz silne i słabe strony związku oraz szanse i zagrożenia.

U mnie wyszło jednak z przewagą na słabe i zagrożenia, wczoraj spotkałam się z przyjaciółmi i zgodnie stwierdzili, że koniec końców nic dobrego by z tego nie wyszło - chociaż teraz było dobrze, zgodnie i fajnie, to przyszłość mogłaby być ciężka, przede wszystkim z powodu jego matki i nieodciętej pępowiny...
Stary 2013-12-29, 11:13   #4886
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99
Konto usunięte

Cytat:
Przepraszam, ale chyba czegoś wcześniej nie doczytalam. Rozstałas się z chłopakiem, ale dalej śpisz z nim w jednym łóżku? Czy coś źle zrozumialam?
.
no mieszkamy razem, nei ma sie gdzi wyprowadzic na razie. Do wczoraj sie trzymalam, bo go nie bylo. Wieczorem wrócił z domu po swietach i do mnie doszlo ze to prawda wszystko.
Nie umiem sie mu nie dac przytulic i powiedziec zeby spal w drugim pokoju. On tez cierpi, bo moze nie kocha, ale sie przyzwyczail.
Ale prosze was, jak oni wiedza ze tak cierpimy, to niech nie wyskakują z tekstem "co mam ci obiecac, zebys ze mna została" :/ ale slubu ze mna nie planuje:/ wygodnie mu po prostu.

dzwonilam dzis na mieszkania, ale mnie kurde nie stac zeby placic co meisiac 1200 zl za mieszkanie z oplatami:/przy zarobkach ok. 1800
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 11:35   #4887
Kdjdfn
Zakorzenienie

Hej, już dzisiaj jest lepiej nie płaczę i godzę się z tym. Uświadamiam sobie, że nie zasłużyłam sobie na takie potraktowanie i tak jest lepiej, ja będę szczęśliwsza bez niego. Cieszę się, że nie spotkaliśmy się oddać sobie rzeczy, mam nadzieję że to będzie za jakiś czas jak już do końca dojdę do siebie i będę silna. A z dnia na dzień jest coraz lepiej, miałam 2 dni rozpaczy, dzisiaj czuję się silniejsza.

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44328138]no mieszkamy razem, nei ma sie gdzi wyprowadzic na razie. Do wczoraj sie trzymalam, bo go nie bylo. Wieczorem wrócił z domu po swietach i do mnie doszlo ze to prawda wszystko.
Nie umiem sie mu nie dac przytulic i powiedziec zeby spal w drugim pokoju. On tez cierpi, bo moze nie kocha, ale sie przyzwyczail.
Ale prosze was, jak oni wiedza ze tak cierpimy, to niech nie wyskakują z tekstem "co mam ci obiecac, zebys ze mna została" :/ ale slubu ze mna nie planuje:/ wygodnie mu po prostu.

dzwonilam dzis na mieszkania, ale mnie kurde nie stac zeby placic co meisiac 1200 zl za mieszkanie z oplatami:/przy zarobkach ok. 1800[/QUOTE]

Współczuję Ci, bo wiem, że najlepszym lekarstwem jest odcięcie kontaktu, a dopóki tego nie zrobisz nie będzie lepiej, niestety.
Kdjdfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 11:43   #4888
Vaineth
Rozeznanie

Sama sobie wszystko utrudniam... Obiecałam sobie, że nie będę się odzywać, nie będę odpisywać, ale oczywiście nie wytrzymałam.
Były chce wszystko naprawiać, rozmawialiśmy i wszystko szło w dobrym kierunku... Przynajmniej tak myślałam.
Rozmawialiśmy dziś nad ranem pierwszy raz od trzech dni, bo nie było wcześniej możliwości. Mówił, że tęskni, że jestem jego... Było bardzo miło. Po czym nagle wypalił z tekstem, że on na mnie nie zasługuje, zaczął się wyzywać i powiedział, że musi wszystko przemyśleć. Po prostu nie ogarniam o co mu chodzi Przez święta dużo lepiej się czułam. Teraz znów ogarnia mnie smutek i mam ochotę płakać.

Pewnie i jest w tym trochę mojej winy... Powinnam się odciąć i zerwać całkiem kontakt, jednak wciąż mam tą nadzieję, że wrócimy do siebie. On sam mi ją daje...
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 11:46   #4889
smutnaja88
Rozeznanie

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44328138]no mieszkamy razem, nei ma sie gdzi wyprowadzic na razie. Do wczoraj sie trzymalam, bo go nie bylo. Wieczorem wrócił z domu po swietach i do mnie doszlo ze to prawda wszystko.

dzwonilam dzis na mieszkania, ale mnie kurde nie stac zeby placic co meisiac 1200 zl za mieszkanie z oplatami:/przy zarobkach ok. 1800[/QUOTE]

To może mieszkanie z kimś? Po prostu pokój?

Mi znów całą noc śnił się ON... już nie daję rady...powoli to do mnie dociera i mnie rozrywa...
Stary 2013-12-29, 11:46   #4890
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vaineth Pokaż wiadomość
Sama sobie wszystko utrudniam... Obiecałam sobie, że nie będę się odzywać, nie będę odpisywać, ale oczywiście nie wytrzymałam.
Były chce wszystko naprawiać, rozmawialiśmy i wszystko szło w dobrym kierunku... Przynajmniej tak myślałam.
Rozmawialiśmy dziś nad ranem pierwszy raz od trzech dni, bo nie było wcześniej możliwości. Mówił, że tęskni, że jestem jego... Było bardzo miło. Po czym nagle wypalił z tekstem, że on na mnie nie zasługuje, zaczął się wyzywać i powiedział, że musi wszystko przemyśleć. Po prostu nie ogarniam o co mu chodzi Przez święta dużo lepiej się czułam. Teraz znów ogarnia mnie smutek i mam ochotę płakać.

Pewnie i jest w tym trochę mojej winy... Powinnam się odciąć i zerwać całkiem kontakt, jednak wciąż mam tą nadzieję, że wrócimy do siebie. On sam mi ją daje...
A czemu zerwaliście? Dobrze było? Jest sens wracać?
Kdjdfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości