![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krwawienie zamiast okresu...
Cytat:
Test można wykonać dopiero 14 dni po stosunku (czy tam terminie owulacji - nie pamiętam, na pewno napisane jest na opakowaniu), w każdym bądź razie zrób jeszcze jeden test teraz Jak wyjdzie negatywny to idź do lekarza bo to nie może być coś dobrego. Jak wyjdzie pozytywny.. to cóż, też w sumie do lekarza na test z krwi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże dziewczyno szoruj do szpitala od razu, to może być ciąża, na dodatek zagrożona!!!!!!!!!!!!!!! Proszę, nie wygłupiaj się i jedź natychmiast! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Zurawinka chyba bede musiala cie posluchac bo sie masakrycznie czuje, mam goraczke i lewa strona brzucha mnie boli... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Witam, mam takie zapytanie ostatni okres nie był taki jak poprzednie był skąpy. Wogule zaczne od tego że w czerwcu 2012 r. wyjełam spirtalę i od tamtej pory staramy się z mężem o dziecko i nic.
Okres mam różnie ale najczęśćiej jest dość mocno bolący i bardzo obkfity. Okres wystepował w następujących terminach: - 01/07/2012 - 06/08/2012 - 05/09/2012 - 17/10/2012, - 16/11/2012 - 16/12/2012 - 14/01/2013 - 19,02/2013 - 20/03/2013 rok ostatni bardzo skąpy było to lekkie kwawienie z brązowawym plamieniem. res rozpoczął się w dzień ale był skąpy przez noc nic nastepnego dnia plamienie brązowe i lekkie krwawienie przy oddawaniu moczu widoczne przy podcieraniu tylko i to było ok 2,5 dnia i koniec, ale przy tym bolało mnie podbrzusze i dużo wczesniej już ok 10 dniu przed oczekiwana miesiączką. Co to może być, czy to ciąża którą bardzo byśmy chcieli. Proszę o pomoc i podpowiedź. Pozdrawiam i z góry dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pędź do apteki i będziesz widziała. Plamienie zamiast okresu nie muszą oznaczać ciąży, może to być wina zaburzeń hormonalnych lub stresu, jak również cysty lub innych powikłań jak na przykład po zapaleniu jajników czy stanach zapalnych pochwy. Moze to być wynik utraty sporej ilości kilogramów lub otyłości. Powodów jest wiele dlatego, idź do apteki po test a potem mykaj do ginekologa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny zrobiłam dziś test test wyszedł negatywny. sama już nie wiem dlaczego. Mogłaby mi któraś z pań powiedzieć kiedy ja mam dni płodne? Bo z tym okresem widzicie jak jest różnie, doradźcie co mam zrobić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Może któraś z Was miała już styczność z takim "dziwnym przypadkiem" jak ja... Zacznę od tego, iż od kilku miesięcy staramy się z mężem o dzidziusia. Oczywiście w "te dni" nie obijaliśmy się ![]() 23 grudnia zamiast okresu dostałam jednodniowego plamienia a potem przez 2 dni miałam brązowawe upławy.. Od kilku dni czuję ból i napięcie w dolnej części brzucha oraz w okolicach jajników, miewam zawroty i bóle głowy oraz mdłości ( w ciągu dnia ). Bólu w piersiach nie czuję praktycznie wcale.. Zrobiłam dzisiaj test i wynik wyszedł negatywny ![]() Dodam, że ostatnio robiłam serie badań: podstawowe oraz tarczyca, progesteron i wyniki mam "książkowe". Od kilku miesięcy monitorowaną mam owulację i również wszystko jest OK Czy któraś z Was spotkała się z czymś takim... dajcie znać bo osiwieje ![]() Bardzo chcemy mieć dzidzię i każdy taki objaw odbieram w wiadomy sposób.. tylko ten test załamał mnie kompletnie ![]() Pozdrawiam Lila |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.