|
|
#4951 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
Cytat:
Wtedy przeżywałam, płakałam, chodziłam po ścianach, ciągle wypisywałam. Dopiero jak ochłodziłam stosunki to zaczął się odzywać, starać... No ale rozstaliśmy sie drugi raz... I zupełnie inaczej podchodzę do tego rozstania teraz
|
||
|
|
|
#4952 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4953 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też żywię taką nadzieję, Nowy Rok, nowe szanse, przecież muszę dalej funkcjonować, próbuję. ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4954 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(( zasnąć się i obudzić jak już będzie dobrze.Kolejny dzień mam problemy żołądkowe... jestem coraz słabsza.... Wpadłam na jeden pomysł, który jest głupi. Chyba. Żeby sprawić sobie psa. Ale z drugiej strony chyba przy mojej pracy pomysł jest fatalny - a mieszkam sama. |
|
|
|
|
#4955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem co mówię, mam 3
|
|
|
|
|
#4956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To taki typ człowieka po prostu... Szkoda czasu na frajerów.. |
|
|
|
|
#4957 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochany sierściuch
|
|
|
|
|
#4958 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
Rety, chce mi się płakać z bezsilności. Miał dla mnie zawsze czas, zabiegał o kontakt, o wyjścia, o tą znajomość. W życiu nie pomyślałabym, że może kogoś mieć- bo i kiedy? Nigdy nie zachowywał się podejrzanie... Dobrze, że to póki co była powiedzmy przyjaźń - nie zdążyło dojść za daleko i skończyło się po prostu na spotkaniach i codziennym kontakcie przez 3 miesiące... Ale takie czyste koleżeństwo też tak nie wygląda ![]() najgorzej, że nie otrzymałam żadnego wyjaśnienia z jego strony, żadnej wiadomości od rana. Takie to wszystko głupie, urwane... |
||
|
|
|
#4959 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4960 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(( A pies zmotywowałby mnie do wyjścia z domu...a może i poznania kogoś na spacerze :P BTW. miała któraś z Was Yorka? Jak ze spacerami/częstotliwością?
|
|
|
|
|
#4961 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że się nie odzywa, przynajmniej nie mąci ci w głowie... Gorzej by było jakby próbował to odkręcić, albo jakby prosił o wybaczenie.... |
|
|
|
|
#4963 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak jest wiosna to by do domu nie wracały tylko ciągle biegały, a jak jest chłodno tak jak teraz albo gorzej to się trzęsą jak osiki, zrobią swoje i biegną do domu ![]() Tyle, ze potrzebują dużo uwagi, ciepła. Moje przychodzą do mnie, pakują się na kolana, łapkami opierają się o biust i drapią pazurkami, żeby je pogłaskać albo przytulić... To takie małe dzieci |
|
|
|
|
#4965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałabym przeczytać chociaż to głupie ,,przepraszam". Tylko tyle. Nie wiem, czy byłby w stanie to wytłumaczyć, nawet jakby bardzo się postarał. Po prostu nie rozumiem dlaczego to zrobił i czego oczekiwał. Jeśli miałam być tylko koleżanką/przyjaciółką to by na pewno to wyjaśnił... A tak w sumie nic nie wiem. I pewnie się nie dowiem. Niewiedza jest najgorsza
|
|
|
|
|
#4966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie z kolei dziś ciekawa sytuacja... Dawny znajomy nagle "dziwnym trafem" sobie o mnie przypomniał i wyciąga na spotkanie :P W sumie wszystko fajnie, ale jest zdecydowanie za wcześnie... |
|
|
|
|
#4967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4968 |
|
Wtajemniczenie
|
w okresię okołoświatecznym troche zbastowałam z treningami, częsciej siedziałam w domu i.....poczułam sie strasznie samotna ;/ a jak sie czuje samotna to rozmyslam o tym bydlaku ;/
nawet do was nie zaglądałam, może to przez to ten spadek formy
|
#4969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ma lat 14. Nie ma zębów, widzi tylko w 10% ale bardzo dobrze się trzyma, bierze leki bo jest padaczkowcem od malca kotka też mam, taką bidę dwa i pół miesiąca z nad morza przywiozłam, bo była tak wygłodniała, że myślałam, ze mi serce pęknie, miałam szukać adopcji jest ze mną do dziś.Wracając do pieska, wychodziłam z nim kiedyś 4 razy dziennie po 10 minut (wiadomo praca, wcześniej studia nie dałam rady częściej), teraz z racji jego wieku i mniejszej chęci do spacerków to 3 razy dziennie około 7-10 min, czasem sam wcześniej do domku drepcze pod bramę. |
|
|
|
|
#4970 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4971 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wbrew pozorom bardzo pomogło. Najgorzej, że kiedyś już (w 3 letnim związku) byłam tak jakby ,,po drugiej stronie" i to mój facet pisał sobie (na szczęście nie spotykał) z jakąś swoją dawną przyjaciółeczką za moimi plecami. Też nie byłam szczęśliwa. Związek się potem rozpadł z kumulacji innych powodów. Ale nigdy nie przypuszczałam, że coś takiego mi się przydarzy. I że to akurat będzie on To tak jakbym odkryła, że moja koleżanka jest nie wiem... profesjonalnym piłkarzem. Mniej więcej podobny stopień zaskoczenia i ,,nie podejrzewania".masakra ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda pieska. Jeśli często ci się zdarza, że cię tyle w domu nie ma, to ja bym żadnego psa nie brała, bo szkoda, żeby pies tęsknił.. Koty chyba tak nie tęsknią hehe ![]() Moje yorki to potrafią stać w oknie balkonowym i czekać aż ktoś wróci do domu... A ile potem jest radości, biegania dookoła, skakania, piszczenia, machania ogonem, szczekania, przynoszenia zabawek pod nogi, wskakiwania na ręce
|
|
|
|
|
#4973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest adoptowany od sąsiadki kilka bloków dalej, starszej kobiety, która chodzić nie może...a u nas mimo, że nie zawsze damy radę się z rodzicami umówić by wyjść, to sobie radzi.Bardzo go kochamy. ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Daje radę. No niestety starość, ale nie cierpi na razie z powodu starości, chodzi sam, czasem się bawi, tego kociaka goni, czasem zabawkę dorwie i mimo braku ząbków gryzie no i najważniejsze teraz w tej ciężkiej chwili wspiera mnie i do chorego taty chodzi kładzie się i go pilnuje. Prawdziwy przyjaciel. |
|
|
|
|
#4974 |
|
Rozeznanie
|
w ogóle zwierzęta są super na takie chwile. Kiedyś miałam takiego mądrego psa, że jak widział, że płakałam, to przychodził do mnie i kładł mi pysk na kolana, żebym go głaskała.
a teraz mój kot to taka przylepa, sam przychodzi i się rozwala, żeby go pieścić. I nie mam wyjścia. To jest fajne, bo gdy zdaję sobie sprawę z tego, że ktoś nie odwzajemnia mojej miłości i nie potrafi jej docenić, to zawsze mogę po pracy wrócić do domu i tą miłość przelać na zwierzątko. mam tylko nadzieję, że przez to nie stanę się zgorzkniałą starą babą ze stadem kotów
|
|
|
|
#4975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
),która jest w nowym związku-przecierasz szlaki![]() Powodzenia
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
|
|
|
|
#4976 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4977 |
|
Wtajemniczenie
|
a jak ktos nie ma psa? musi poszukać sobie faceta??
|
#4978 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4979 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
choć ja jakoś radzę sobie z tym, by nie zasypywać go wiadomościami, ale to tylko dlatego, że wiem, że on napisze. I tak czekam z utęsknieniem na tą chwilę, gdy sobie porozmawiamy.Niestety nie potrafię jeszcze podchodzić do tego z trzeźwym umysłem. Jest to za świeże i zbyt wiele ciągle się dzieje... |
|
|
|
|
#4980 |
|
Wtajemniczenie
|
heheheh
dziewczyny macie plany na sylwka? wiecie że ja spedze go chyba w domu ? ;/ toz to szok
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

Kochany sierściuch

),która jest w nowym związku-przecierasz szlaki