Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-29, 15:35   #2281
carolyna86
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Czyżby w paseczki biało czerwone ??
Ja już kilka rzeczy mam, dzięki ciotkom które buszują w SH
owszem, w paseczki, ale biało niebieskie i całe błękitne z napisem.
Chciałam kupić coś unisex (w razie gdybym w przyszłości córcię jeszcze miała) ale nic nie było, albo niebieskie, albo różowe... no ale dziewczynkę też można w błękity ubierać

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 15:39   #2282
paulka0212
Wtajemniczenie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
owszem, w paseczki, ale biało niebieskie i całe błękitne z napisem.
Chciałam kupić coś unisex (w razie gdybym w przyszłości córcię jeszcze miała) ale nic nie było, albo niebieskie, albo różowe... no ale dziewczynkę też można w błękity ubierać
Ja ostatnio w auchan kupiłam bodziaki biało czerwone za całe 2,77
A kilka dni później znajoma kupiła mi identyczne więc łącznie mam 4 sztuki

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 15:42   #2283
Aldrin
Zakorzenienie

Witam się niedzielnie i poświątecznie, święta to jakiś koszmar tyle jedzenia, że nawet boję się na wagę wstać

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
Hej MAMUŚKI
Witam się urodzinowo....w końcu ta 18 hehe!!! / tiaaaa chciałabym/

wczoraj znajomui posiedzieli u nas z synkiem rocznym, zajadał sie mały piernikami moimi spać poszliśmy koło 3. pieknie u nas dzisiaj więc pewnie na jakis spacerek się wybierzemy.
Miłego dnia!!!
Wszystkiego najlepszego kochana

Podziwiam Was za te zakupy ja jeszcze zupełnie o tym nie myślę i wciąż sobie tłumacze, że mamy tyle sklepów, że w kilka dni tą wyprawkę damy radę zrobić

Edytowane przez Aldrin
Czas edycji: 2013-12-29 o 15:44
Aldrin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 15:51   #2284
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio w auchan kupiłam bodziaki biało czerwone za całe 2,77
A kilka dni później znajoma kupiła mi identyczne więc łącznie mam 4 sztuki
przydadzą się
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Witam się niedzielnie i poświątecznie, święta to jakiś koszmar tyle jedzenia, że nawet boję się na wagę wstać
ja też, obiecałam sobie że na wagę wskoczę dopiero na wizycie u lekarza (za 1,5 tyg.)
Cytat:
Podziwiam Was za te zakupy ja jeszcze zupełnie o tym nie myślę i wciąż sobie tłumacze, że mamy tyle sklepów, że w kilka dni tą wyprawkę damy radę zrobić
ja na te bodziaki skusiłam się ze względu na cenę, ale tak ogólnie to na razie się wstrzymuję, bo:
po 1) mojej mamy koleżanka powiedziała żebym dużo nie kupowała bo ona ma "całe wory po wnuczkach" - co ja zrozumiałam że chyba mi coś użyczy
po 2) u teściowej w piwnicy też ponoć jaki wór ciuszków jest po tż bratanku...
więc czekam aż dostanę te wory żebym wiedziała co ewentualnie dokupić

Stary 2013-12-29, 16:09   #2285
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość

ja na te bodziaki skusiłam się ze względu na cenę, ale tak ogólnie to na razie się wstrzymuję, bo:
po 1) mojej mamy koleżanka powiedziała żebym dużo nie kupowała bo ona ma "całe wory po wnuczkach" - co ja zrozumiałam że chyba mi coś użyczy
po 2) u teściowej w piwnicy też ponoć jaki wór ciuszków jest po tż bratanku...
więc czekam aż dostanę te wory żebym wiedziała co ewentualnie dokupić

O właśnei to kolejny powód dla którego się wstrzymuje, czekam na poznanie płci i na dary od rodzinki

mam pytanko bo "wyrosłam" z każdego stanika i chciałam sobie zakupić nei wiem czy na allegro czy gdziekolwiek ale nie chce przepłacać, bo przypuszczam, że jeszcze z niejednego stanika wyrosnę, macie jakieś sprawdzone modele?
Stary 2013-12-29, 16:13   #2286
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
mam pytanko bo "wyrosłam" z każdego stanika i chciałam sobie zakupić nei wiem czy na allegro czy gdziekolwiek ale nie chce przepłacać, bo przypuszczam, że jeszcze z niejednego stanika wyrosnę, macie jakieś sprawdzone modele?
mi, a raczej moim piersią, najlepiej leżą staniki z Esotiq, niedawno były tam przeceny (chyba jeszcze są); osobiście wolę przymierzyć stanik przed zakupem i ewentualnie później ten model szukać na necie żeby było taniej

Stary 2013-12-29, 16:23   #2287
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Gosius za mną też dziś chodzi dziecięcy szampan tym bardziej że mam winigronowy . . .

Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 16:25   #2288
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Gosius za mną też dziś chodzi dziecięcy szampan tym bardziej że mam winigronowy . . .

Ja mam ochotę na truskawkowy z tesco "trele morele", już niedługo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2013-12-29, 16:26   #2289
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

Cytat:

Ooo muszę zakupić sobie takie cuda, a winogronowy to już na pewno.
Stary 2013-12-29, 16:31   #2290
paulka0212
Wtajemniczenie

My sylwestra z tż spędzamy sami (niestety tż pracuje) i myślę nad jakimś jedzonkiem. Macie jakieś pomysły na przekąski delikatne?
Mam nadzieję, że przetrwam do północy

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2013-12-29, 16:32   #2291
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justa886 Pokaż wiadomość
My bedziemy miec wozek po meza siostrze ADBOR PICOLLINO. Nosidelko takze ale jeszcze i lozeczko Klups Safari ii z tego samego krzeselko do karmienia, i jeszcze kojec do zabaw. Najdrozsze mamy za soba bardzo duzo nam pomogla. tylko spacerowke kupimy ale to za rok.
Adbor Arte ma moja szwagierka, dobre polskie wózki w dobrej cenie sama zastanawiałam się nad Zipp.
Łóżeczko Klupsia też kupiliśmy, także widzę, że ten model żyraffka cieszy się dużym zainteresowaniem
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 16:34   #2292
muffinka90
Zakorzenienie

asiulka wszystkiego naj, naj, lekkiego porodu i radosci z macierzynstwa

Carmena dokladnie, u nas tez nie wyglada to najlepiej ale co robic, ja obcinam mlodego gdzies co 2 mies, jak juz nie moge patrzec na jego szope, bo on ma tak geste wlosy, ze jak sa dluzsze, to ciezko je umyc, bo splywa woda jak po kaczce i pod spodem sa dalej suche

co do wyprawki to ja mam 99% rzeczy, po nowym roku bede pomalu kupowac kosmetyki i pieluchy, co tam bedzie w promocji i sobie do szpitala pier.dolki, u mamy jak bede tp ubranka przejrze, te niemowlece po mlodym beda ok, nawet mial troche rozowych, hehe, gorzej z tych wiekszych, juz nie bedzie tak spoko, ze wszystko po nim i starszych kuzynach zaloze, ale od czego sa szmateksy

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx

Edytowane przez muffinka90
Czas edycji: 2013-12-29 o 16:37
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 16:35   #2293
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
My sylwestra z tż spędzamy sami (niestety tż pracuje) i myślę nad jakimś jedzonkiem. Macie jakieś pomysły na przekąski delikatne?
Ja robię jak co roku jajka i szparagi konserwowe zawijane w szynkę konserwową zalane żelatyną plus zrobię sałatkę z selera konserwowego taką, jak teraz na święta BN, bo cała nam poszła w 2 dni
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 16:42   #2294
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej MAMUŚKI

wczoraj znajomui posiedzieli u nas z synkiem rocznym, zajadał sie mały piernikami moimi spać poszliśmy koło 3. pieknie u nas dzisiaj więc pewnie na jakis spacerek się wybierzemy.
Miłego dnia!!!
100 lat!
Cytat:
Ja kupiłam sobie staniki z tej samej firmy co noszę (akurat wszystkie modele ma podobnie szyte), tylko większe. Na razie awansowałam z 65dd na 70dd (wg kalkulatora) i leżą idealnie. Ciekawe, czy jeszcze urosnę

Szukaliśmy dziś z TŻ tostera. Niestety nigdzie nie było promocji, ale coś wybraliśmy.

No i jednak też będę musiała rozglądać się za ubrankami dla małej... liczyłam na dary, ale ostatnio bratowa mi powiedziała, że Ona nic nie będzie miała, bo dla dziewczynek wszystko popożyczała i musi wszystko oddać... Tak więc nie mam kompletnie nic, tak jak myślałam na początku...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde

Edytowane przez VwVampirka
Czas edycji: 2013-12-29 o 17:16
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 16:43   #2295
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
Ja robię jak co roku jajka i szparagi konserwowe zawijane w szynkę konserwową zalane żelatyną plus zrobię sałatkę z selera konserwowego taką, jak teraz na święta BN, bo cała nam poszła w 2 dni
Ja mam ochotę na sałatkę z cebulek (konserwowych?) ale jak zrobie to zjem całą i znowu język będzie mnie szczypał

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2013-12-29, 16:57   #2296
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

co do wyprawki to ja mam 99% rzeczy, po nowym roku bede pomalu kupowac kosmetyki i pieluchy, co tam bedzie w promocji i sobie do szpitala pier.dolki, u mamy jak bede tp ubranka przejrze, te niemowlece po mlodym beda ok, nawet mial troche rozowych, hehe, gorzej z tych wiekszych, juz nie bedzie tak spoko, ze wszystko po nim i starszych kuzynach zaloze, ale od czego sa szmateksy

to tak jak my tyle co kołyske smoki no i pampy trza kupić...

Cytat:

Też mam trele morele ale z kaufa tam był winogronowy

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 17:25   #2297
agaaga89
Zakorzenienie

Uuu to ja mam truskawkowego szampana z biedronki

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 17:31   #2298
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lu7 Pokaż wiadomość
NA ZIME!! winter kit
Jeździła ktoras z was wózkiem tego typu po polskich chodnikach? Bo mi się strasznie podobają z wyglądu wózku typu Stokke albo Mutsy Igo, ale szczerze nie wyobrażam sobie nim jechać na spacer. Wstrząśnienie mozgu u dziecka murowane :P

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny bylismy dzis w smyku i upewnilam sie ze kupujemy maxi cosi mura 4 plus, jest suuper. Oczywiscie w sklepie internetowym polowe tanszy wiec zamowimy.
I sa mega przeceny na ubranka- pajace polarowe po 20-30zl, kupilismy 3pak body dlugim rekawem w pingwiny za 30zl. Na stronie internetowej promocja trwa do 07.01 a przesylka kosztuje grosze, zakupy powyzej 130zl to przesyłka gratis. Ide leniuchowac, jutro do pracy a potem 2dni wolnego jeeeeeee. Jutro wizyta u gina a 10tego polowkowe i liczymy na to ze juz nic bedziemy musieli kupowac ubranek unisex
Za ile najtaniej udalo Ci się znaleźć ta mure? Bo ja tez kupuje Najtaniej znąlazlam za 2000 zł gondole + spacerówke oraz za 1040 zl fotelik cabriofix z baza do samochodu.

Mnie tez wzięło w koncu na jakies zakupy Na pierwszy ogień pójdzie chyba łóżeczko i pościel. A propos orientujecie się jaki najlepiej kupić materacyk?

W ogole wydaje mi się ze dobrym pomysłem jest odłożenie takich zakupów w style karuzela do łóżeczka, fotelik etc na później, bo to nam się od samego początku nie przyda, a moze ktoś się skusi na prezent

Ubranek tez na razie nie kupuje, bo tych najmniejszych to mi szkoda nowych. Mam nadzieje, ze ktoś podrzuci :P
Stary 2013-12-29, 17:42   #2299
justa886
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
Adbor Arte ma moja szwagierka, dobre polskie wózki w dobrej cenie sama zastanawiałam się nad Zipp.
Łóżeczko Klupsia też kupiliśmy, także widzę, że ten model żyraffka cieszy się dużym zainteresowaniem
No bo bardzo fajne sa te lozeczka, w tym ciemnym kolorze ona ma. A wozek oliwka i ciemny bez, i to krzeselko jest tez z motywem zyrafy, piekne

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Uuu to ja mam truskawkowego szampana z biedronki
Ja tez mam taki sam z bierdonki, bede z szwagierki synkiem pic w sylwestra, on ma 3,5 roku.
ale se popije
wszystko przetrzyma.
Miłość nigdy nie ustaje (...)
"
KOCHAM CIE
justa886 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 17:52   #2300
martuszka0
Rozeznanie

Tak piszecie o tych łóżeczkach, pościelach itd, że ja już chcę mieć wszystko u siebie i tylko czekać na maluszka jeszcze jak oglądałam na allegro te wszystkie cudne kolorki na kocykach i ochraniaczach to się zakochałam we wszystkim szkoda tylko, że jeszcze płci nie znamy

zaraz siadam do listy wyprawkowej
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 18:00   #2301
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

hejo

widze, ze temat wyprawki sie pojawil no to i ja sie pochwale, ze wzielam temat w swoje rece i ciuszkowo jestem prawie na finishu czekam na liste od mamy co mi kupila w lumpexach.

oprocz tego zaczelam od mniejszych rzeczy
*komplet poscieli
*termometr
*minitor oddechu
*aspirator
*szczotka do wloskow i szczoteczki do zebow
mam tez juz karuzele, bo wylicytowalam ja wczesniej, czekam tez na zakonczenie licytacji z mata edu, chociaz to tez juz na pozniej
*reczniki x2
*kocyki x2

do tego w lutym jedziemy do ikei po mebelki i jakies dodatki do pokoiku, kosmetyki zostawiam na koniec.

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 18:17   #2302
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Hej MAMUŚKI

Miłego dnia!!!
Wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
hejo

widze, ze temat wyprawki sie pojawil no to i ja sie pochwale, ze wzielam temat w swoje rece i ciuszkowo jestem prawie na finishu czekam na liste od mamy co mi kupila w lumpexach.

*komplet poscieli
*termometr
*minitor oddechu
*aspirator
mam tez juz karuzele, bo wylicytowalam ja wczesniej, czekam tez na zakonczenie licytacji z mata edu, chociaz to tez juz na pozniej
*reczniki x2
*kocyki x2

do tego w lutym jedziemy do ikei po mebelki i jakies dodatki do pokoiku, kosmetyki zostawiam na koniec.
Potrzebne są i do czego służą?
Monitor oddechu i aspirator
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 18:22   #2303
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

monitor oddechu generalnie jest rzecza niby zbedna, ale za duzo se naczytalam o naglej smierci lozeczkowej, wiec to jest takie zabepieczenie na wypadek bezdechu: urzadzenie, ktore wykrywa, kiedy dzieciatko ma bezdech.
a aspirator na wypadek katarku taki odciagacz glutkow

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 18:45   #2304
monijaaa
Zadomowienie

Ja tylko na chwilę wpadam sie przywitać dzisiaj mamy dzien sw. Lenia z mezem :p
Z lozka wstalismy po 11 T zrobil pyszna jajecznice mniammm mniammm . Ja zrobilam obiad potem bylismy na spacerku a teraz bedziemy grac w Monopoly :d

Milego wieczorku

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 18:45   #2305
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Wróciliśmy ze spacerku i znów mnie bolało podbrzusze... Musiałam się połozyć i teraz jest lepiej.

Widzę że mowa o wyprawce...
Ja też po cichu liczę na jakieś dary od rodzinki, zwłaszcza że juz jedna kuzynka sie zaoferowała, a poza tym mój brat ma masę rzeczy po swoim synku, ale spodziewają się też drugiego dziecka i nie znają jeszcze płci więc nie wiem czy liczyć na ich ciuszki czy raczej im się znów przydadza... Zobaczymy

Rozglądałam się znów za wózkiem, mi się podobają te z baby design... I chyba w ten uderzymy 2w1 sprint plus - chyba tak się nazywał ten model.
Poza tym chce kupić matę edukacyjną z fp i bujaczek też z tej firmy...

Łóżeczko chce z szufladą - zamierzamy kupić na allegro nówkę.

Ale to powoli - fotelik do samochodu mamy właśnie z baby design cosmo...

Zmykam coś pooglądać i chyba wezmę długą gorącą kąpiel- odkąd jestem w ciąży to tylko prysznic... Pora się wymoczyć

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 19:25   #2306
gosius91
Zakorzenienie

Ohh - wyprawka - my musimy WSZYSTKO kupić

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 19:28   #2307
kaorlak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość

Mnie tez wzięło w koncu na jakies zakupy Na pierwszy ogień pójdzie chyba łóżeczko i pościel. A propos orientujecie się jaki najlepiej kupić materacyk?

W ogole wydaje mi się ze dobrym pomysłem jest odłożenie takich zakupów w style karuzela do łóżeczka, fotelik etc na później, bo to nam się od samego początku nie przyda, a moze ktoś się skusi na prezent
Fotelik polecam kupić przed urodzeniem, bo w czym przywieziesz dziecko ze szpitala? Karuzelki, bujaczki, maty etc. można jak najbardziej kupić później

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
hejo

*komplet poscieli
*termometr
*minitor oddechu
*aspirator
*reczniki x2
*kocyki x2

za organizację

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Zmykam coś pooglądać i chyba wezmę długą gorącą kąpiel- odkąd jestem w ciąży to tylko prysznic... Pora się wymoczyć
Coś Ty Bez kąpieli w wannie nie umiem zakończyć dnia. Jak się urodziła Misia to nie mogłam się kąpać w wannie przez kilka tygodni. Niczego mi chyba tak nie brakowało jak tego
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 19:28   #2308
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Witam się wieczorowa porą

My już po kinie, film był fajny, ale za długi jednak, już pod koniec co chwila patrzyłam na zegarek, bo mi się dłużyło. Oczywiście teraz głowa mnie na maxa boli po tym 3d, można się było spodziewać, że tak będzie.
Hania właśnie zasypia, pewnie zaraz będę musiała do niej iść, bo z racji tego, że później wstała to później była położona no więc i też później się obudziła w dzień, także podejrzewam, że dzisiaj ta zabawa z zasypianiem trochę potrwa.
Do mc na kanapkę drwala niestety nie zajechaliśmy, bo była straszna kolejna do mc drive, więc zrezygnowaliśmy. Już pewnie mi się nie uda spróbować, bo zanim znowu gdzieś będę gdzie jest mc to minie trochę czasu

Principessina no widzisz to organizm sam zadecydował czy zjesz kebab czy nie

Selenity, dokładnie widzisz ja to powtarzam, że nasz organizm nie jest głupi i nie może być tak, że całą ciążę byśmy się wysypiały a potem po porodzie nagle szok także nie daje nam spać i dzięki temu się przyzwyczajamy co nieprzespanych nocy

Gosius no musze też szampana załatwić chociaż znając siebie ja w tego sylwestra nie dotrwam do północy a kurczak w sosie słodko – kwaśnym też za mną chodzi jakiś czas już

Paulka no to brawa za listę ja mam już zrobioną jakiś czas, zapisana na kompie i czeka
Co do jedzenia na sylwestra to my robimy sobie barszcz i do niego paszteciki z mięsem mielonym w cieście francuskim, sałatkę jakąś pewnie owocową i jeszcze coś by się przydało wymyślić.
Może taką sałatkę – chipsy, orzeszki, paluszki, krakersy?

Martuszka, ja mam właśnie to samo, że chce już mieć wszystko w domu, spokój z tym cholerstwem i tylko czekać na dzidzię

Santom, moja koleżanka miała ten monitor oddechu i nie poleca, bo wiele razy zapominali to wyłączyć jak wyciągali małą z łóżeczka i potem wyło na cały głos

Pomarańcza, aspirator do nosa to np. popularna Frida, bez niej ani rusz przy katarze
Ale teraz jest podobno coś takiego do oczyszczania noska co się podłącza do… odkurzacza

Miłego wieczora dziewczyny
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 19:30   #2309
kaorlak
Zadomowienie

Tak w ogóle to Wam strasznie zazdroszczę tego przeglądania wózków, łóżeczek. Ja mam prawie wszystko po Misi
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 19:39   #2310
Seksta
Rozeznanie

pallas ja najtaniej za spacerowke + gondole widzialam 1800+ fotelik cabrio fix za 400zl. Dla porownania w smyku jest spacerowka za 1999+ gondola 699 w promocji + fotelik 470 w promocji....

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości