Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-28, 16:47   #1741
nikisa
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dziewczyny skoro mowa o perfumach to się podłączę i zapytam: czy możecie polecić jakieś perfumy które pachną truskawkami? słodko ale nie cukierkowo, tak jak dojrzałe słońcem truskawki?
niby w składzie truskawek nie mają, ale czuje https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...trice-edt.html

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

Edytowane przez nikisa
Czas edycji: 2013-12-28 o 16:52
nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 16:54   #1742
a34
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Zaznaczyła, że tym razem kupiła skromnie Skromnie w wydaniu mojej teściowej to perfumy Chanel no 5
Oczywiście idą na All. bo nie znoszę tego śmierdziucha
O matko, ja też Pamiętam, jaka byłam rozczarowana, kiedy je powąchałam po raz pierwszy.
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 17:02   #1743
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
O matko, ja też Pamiętam, jaka byłam rozczarowana, kiedy je powąchałam po raz pierwszy.
Ja tak samo, myślalam że będę wąchać najpiękniejsze perfumy świata, a one pachnialy normalnie jak połączenie starszej pani z kadzidłem
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 17:06   #1744
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja tak samo, myślalam że będę wąchać najpiękniejsze perfumy świata, a one pachnialy normalnie jak połączenie starszej pani z kadzidłem
no niestety też byłam rozczarowana, może trzeba do nich dojrzeć czy coś

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 17:07   #1745
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Moja mama choruje, nieustannie mnie to martwi

Co do firmy Yves Rocher bardzo lubię ich bazę pod makijaż (mieszałam ją z podkładem i dawało to bardzo dobry efekt). Kocham żel pod prysznic o zapachu ziaren kawy - absolutny hit Oferta zapachów jest dość bogata, choć jak dla mnie są mało trwałe. A najlepszy zapach (Neonatura Cocoon) nie jest już niestety produkowany.

Jak dla mnie takie minimum to:
- czarne spodnie
- czarna skórzana ramoneska
- ciepły płaszcz na zimę
- otulający, ciepły sweter
- koszulki w bazowych kolorach plus jedna w paski
- biała i czarna koszula
- prosta sukienka, szara lub czarna (taki model który nada się na każdą okazję w zalezności od dodatków)
- duża codzienna torba - czarna lub w intensywnym kolorze (ładnie to wygląda do stonowanej bazy)
- fikuśna kopertówka na wieczór
- buty - czarne matowe szpilki, proste baleriny, botki plus kozaki

Mam sprzed kilku lat zupełnie proste kozaki, sprawdzają się i do spodni i do sukienki

Mam podobnie - pewnie dlatego udało mi się bezproblemowo zrobić zakupy

Dziewczyny prośba do Was - skończyły mi się już wszystkie buteleczki perfum i poszukuję nowego zapachu. Ma to być absolutny killer, zapach bardzo intensywny i bardzo trwały. Proszę, coś Wam przychodzi na myśl to podajcie mi swoje typy orientalnych i ciężkich perfum
Ja polecam wymienione już wcześniej YSL Opium i może nie do końca orientalne, ale jak najbardziej wpasowujące się w kategorię mocne Guerlain Insolence -> uwielbiam je. Chociaż ostatnio bardzo podpasowały mi Chloe.

Cytat:
Napisane przez Wicked_Girl Pokaż wiadomość
Sliczne zakupy o moje mh w Zarze chyba też się nikt nie bije więc liczę, że chociaż część z nich wytrwa do 2 tury

No klasyka Ci kupiła głowa po nim boli jak po mało którym killerze

Dużo zdrowia dla mamy!
A co do perfum-jakie nuty lubisz?Bo bardzo mocne mogą być również perfumy kwiatowe.W niektórych internetowych perfumeriach można wpisywać nuty i w ten sposób wybrać perfumy np perfumeriaquality ja na razie męczę http://www.douglas.pl/douglas/Zapach...y=ambre%20gris są mega mocne! Z bardziej oswojonych to Alien. Ostatnio testowałam Valentinę (tę klasyczną wersję) ale za bardzo syntetyczna. A i jeszcze z cięzkich, orientalnych-wspomniane już Opium i
http://www.perfumeriaquality.pl/699/...tiche-edp-50ml imho baardzo podobne do klasycznej Prady
Dziękuję .

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 08:01   #1746
hihi
Zakorzenienie

Blekitne niebo z zapachwych killerow to teraz mam na tapecie Edp Alien wlasnie i tak jak lubie mocne, konkretne zapachy, tak ten jako pierwszy doslownie zwala z nog, jeden psik wystarcza na caly bozy dzien i ciagnie sie za mna dlugimi metrami, a maz prosi, zebym brala go tylko na wieczor, bo on nie moze go zniesc

Niektorzy twierdza, ze taka duszno, mocno ciezka jest edp chloe, ale moim zdaniem to lekki, swiezutki zapaszek.

Z innych ciezszych to znasz Prade Amber, wczesniej tzw klasyczna...? Tez fajna, choc trudna. I ambree, taka czarna. Tez dosc mocna.

I jeszcze niezmiennie polecam eisenbergi, ciut lzejsze, ale geste, otulajace, szczegolnie jose i diabolique.

Edytowane przez hihi
Czas edycji: 2013-12-29 o 08:18
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 11:19   #1747
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wicked_Girl Pokaż wiadomość
No klasyka Ci kupiła głowa po nim boli jak po mało którym killerze
Nawet go nie otworzyłam, tylko ja zobaczyłam co to takiego, to od razu małżonowi powiedziałam, że cóż...muszę go opchnąć na All.

Cytat:
Ja też się nim strasznie rozczarowałam!!! Pamiętam, że strasznie chciałam go mamie kiedyś kupić, bo to taki klasyk i w ogóle Poszłyśmy do Douglasa, dałam go mamie do powąchania i ta jej mina Później ja go powąchałam i...jejcia jaki śmierdziel A w tym roku dostałam te perfumy od teściowej Chyba chciała żeby jej synuś się do mnie nie zbliżał

Cytat:
Idealne porównanie Też mi się one kojarzą ze starszą panią siedzącą w kościele

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
no niestety też byłam rozczarowana, może trzeba do nich dojrzeć czy coś
Chyba nigdy nie dojrzeję bo ona dla mnie śmierdzą potwornie
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-29, 14:48   #1748
201604250957
Konto usunięte

Cytat:

Z truskawkowych nut kojarzę:

- takie małe perfumetki z Sephory (one są dopasowane do poszczególnych wersji zapachowych żeli i balsamów Sephory z ich serii kąpielowej)
- mgiełka do ciała The Body Shop
- mgiełka do ciała Avon
- woda toaletowa Yves Rocher - niestety już nie jest dostępna w regularnej sprzedaży
- perfumy Demeter Strawberry Ice Cream
- Escada Ocean Lounge ma w składzie truskawkę
- Marc Jacobs Daisy Pop Art (słynna buteleczka w czerwonym wydaniu z czarnymi kwiatkami)
- Dior, Miss Dior Cherie
Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość
Z truskawkami mi się kojarzą Ultrared Paco Rabanne - słodkie, ale nie aż tak upiornie
Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
niby w składzie truskawek nie mają, ale czuje https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...trice-edt.html
Dziewczyny dziekuję Wam bardzo sprawdzę Wasze typy

Forget_me przykro to mówić ale Twoja teściowa potraktowała Cię po macoszemu z tym prezentem za wartość tego śmierdziucha mogłaby Ci sprawić naprawdę fajny prezent no cóż, dobrze że możesz je sprzedać i kupić coś co Cię naprawdę ucieszy a ten Chanel nr 5 to mi się kojarzyz taką starą matroną siedzącą w sukni składającej się z wielu warstw i rękami pełnymi złotych pierścieni nie mogę uwierzyć że tobyły ulubione perfumy MM
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 17:20   #1749
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Ja też się nim strasznie rozczarowałam!!! Pamiętam, że strasznie chciałam go mamie kiedyś kupić, bo to taki klasyk i w ogóle Poszłyśmy do Douglasa, dałam go mamie do powąchania i ta jej mina Później ja go powąchałam i...jejcia jaki śmierdziel A w tym roku dostałam te perfumy od teściowej Chyba chciała żeby jej synuś się do mnie nie zbliżał
Kompletnie nie łapię zachwytu na No5, do dziś pamiętam to rozczarowanie w perfumerii i zawrót głowy, dziwny zapach

Mając wreszcie wolny weekend obejrzałam 2 filmy ("Dziewczynę z szafy" ze świetną rolą Mecwaldowskiego i "Królewnę Śnieżkę i łowcę" z kiepską niestety K. Stewart), dokończyłam 2 książki, wyspałam się jak bąk i udało mi się zobaczyć kilka fajnych spacerowych miejsc w okolicy, wreszcie reset

Czy któraś z Was słucha muzyki klasycznej?
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 18:36   #1750
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Kompletnie nie łapię zachwytu na No5, do dziś pamiętam to rozczarowanie w perfumerii i zawrót głowy, dziwny zapach

Mając wreszcie wolny weekend obejrzałam 2 filmy ("Dziewczynę z szafy" ze świetną rolą Mecwaldowskiego i "Królewnę Śnieżkę i łowcę" z kiepską niestety K. Stewart), dokończyłam 2 książki, wyspałam się jak bąk i udało mi się zobaczyć kilka fajnych spacerowych miejsc w okolicy, wreszcie reset

Czy któraś z Was słucha muzyki klasycznej?
Bardzo lubię Mecwaldowskiego i nie znoszę Stewart dla mnie nie ma żadnego talentu, jest aktorką jednej miny o emocjonalności kołka a muzyki poważnej na codzień nie słucham ale od czasu do czasu lubię no i uwielbiam muzykę Edvarda Griega do "Peer gynt" Ibsena
Stary 2013-12-29, 19:44   #1751
201606210931
Konto usunięte

z czym byście zestawiły taką spódnicę ? bluzka, buty, torebka? w jakich kolorach/fasonach?
Ja to wszędzie wciskam białe bluzki do wszystkiego ale mnie samą już zaczyna to nudzić.

BTW. robię porządki w szafie i zastanawiam się czy ją zostawić czy puścić w świat.
galeria_we_dwoje_10.jpg
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 19:58   #1752
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
z czym byście zestawiły taką spódnicę ? bluzka, buty, torebka? w jakich kolorach/fasonach?
Ja to wszędzie wciskam białe bluzki do wszystkiego ale mnie samą już zaczyna to nudzić.

BTW. robię porządki w szafie i zastanawiam się czy ją zostawić czy puścić w świat.
Załącznik 5523325
Ja bym puściła ją w świat
Stary 2013-12-29, 20:12   #1753
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo lubię Mecwaldowskiego i nie znoszę Stewart dla mnie nie ma żadnego talentu, jest aktorką jednej miny o emocjonalności kołka a muzyki poważnej na codzień nie słucham ale od czasu do czasu lubię no i uwielbiam muzykę Edvarda Griega do "Peer gynt" Ibsena
Chcę się trochę rozwinąć w tym temacie, dlatego pytam

"Emocjonalność kołka":hahaha :ale Charlize piękna

Cytat:

Załącznik 5523325
Z cytrynowym, granatem może z torebkami i butami już bez szaleństw - jeden z obecnych kolorów - niebieski albo proponowany lub nude (bo białe obuwie to niekoniecznie ), czarny za cięzki, z szarym smutno.
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 22:24   #1754
Melliana
Rozeznanie

Cytat:

Załącznik 5523325
mnie się podoba! Ja bym nie oddawała
Spróbuj zestawienia z czerwienią i beżem - proste bazowe bluzki/koszule będą super, błękit też będzie dobrze wyglądać, cytrynowy jak najbardziej, bordo.
Melliana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 22:31   #1755
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość

nie wiem jak u Was, ale ja jestem po tych świętach mocno zmęczona
Ja też, dopiero teraz usiadłam do komputera po świętach, nawet Wam życzeń nie złożyłam... Więc PIĘKNEGO SYLWESTRA, UDANEJ ZABAWY W ULUBIONYM GRONIE I POWODZENIA WE WSZELKICH PODEJMOWANYCH PRZEDSIĘWZIĘCIACH W 2014 ROKU
A samymi świętami jestem zmęczona strasznie- wigilia u mnie, potem wpaść do rodziców TŻ i potem ze znajomymi się spotkać, potem cały dzień u mojej rodziny, następny dzień u rodziny TŻ i u jego siostry, a potem jeszcze spotkanie z babcią TŻ, no rozjazdy od rana do wieczora...

Cytat:

Dziewczyny prośba do Was - skończyły mi się już wszystkie buteleczki perfum i poszukuję nowego zapachu. Ma to być absolutny killer, zapach bardzo intensywny i bardzo trwały. Proszę, coś Wam przychodzi na myśl to podajcie mi swoje typy orientalnych i ciężkich perfum
Moje typy:
- Guerlain Shalimar EDT, EDT, Parfum Initial (EDP od EDT się znacznie rózni przy rozwijaniu zapachu, przynajmniej u mnie )
- Dior Dune (dla mnie pustynia, piękny zapach, trwały, ale dla mnie jest aż suchy, taki suchy nagrzany zapach pustyni dla mnie to jest)
- Thierry Mugler Alien (mój signature scent już, piękny bardzo trwały zapach, z kolei wilgotny, jak Dune suchy, to Alien jest wilgotny )
- Estee Lauder Sensuous Noir (ostatnie odkrycie, piękny, cięższy i trwały)
- Givenchy Organza,
- Guerlain Samsara,
- Armani Code (nie jest typowo orientalny, ale coś w sobie delikatnie ma)
- Bulgari Jasmin Noir

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;44316361]z ciężkich to:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...p-intense.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...angel-edp.html
a orientalne, które miałam:
http://www.fragrantica.com/perfume/G...ence-1979.html[/QUOTE]
Czy ta organza jest podobna do oryginału? Czy wyblakłe wspomnienie prawdziwej organzy indecence? Poza tym Midnight Poison słyszałam że jest wycofane
Cytat:
Napisane przez Melliana Pokaż wiadomość
Alien Thierry Mugler - trwałe jak diabli
Oj trwałe niemożebnie, dla maniaczki mocnych i trwałych Alien był absolutnym strzałem w sedno

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Blekitne niebo z zapachwych killerow to teraz mam na tapecie Edp Alien wlasnie i tak jak lubie mocne, konkretne zapachy, tak ten jako pierwszy doslownie zwala z nog, jeden psik wystarcza na caly bozy dzien i ciagnie sie za mna dlugimi metrami, a maz prosi, zebym brala go tylko na wieczor, bo on nie moze go zniesc

Niektorzy twierdza, ze taka duszno, mocno ciezka jest edp chloe, ale moim zdaniem to lekki, swiezutki zapaszek.

Z innych ciezszych to znasz Prade Amber, wczesniej tzw klasyczna...? Tez fajna, choc trudna. I ambree, taka czarna. Tez dosc mocna.

I jeszcze niezmiennie polecam eisenbergi, ciut lzejsze, ale geste, otulajace, szczegolnie jose i diabolique.
Jose Eisenberga jest fajne, zaskakująco męskie, ale dalej kojarzące się z kobietą
Pradę Amber używa mój TŻ i muszę przyznać, że żaden z moich męskich ulubieńców wśród perfum, nie wywołuje u mnie takich upojnych doznań jak Prada Amber na moim TŻ, no brałabym go do sypialni od razu
http://www.douglas.pl/douglas/Zapach...000067992.html

Cytat:

Załącznik 5523325
Mnie się ona podoba, dałabym do niej czerwień, koral, cytrynę, granat, beż, popiel, stal, złoto, pomarańcz. Dużo jest możliwości, ja bym zostawiła

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 22:38   #1756
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Czy ta organza jest podobna do oryginału? Czy wyblakłe wspomnienie prawdziwej organzy indecence? Poza tym Midnight Poison słyszałam że jest wycofane
nie znam niestety tak dobrze oryginału, więc nie mogę porównać
widzę, że wiele z Was lubi aliena, ja mimo że lubię mocne zapachy to alien wywołuje u mnie migrenę po minucie noszenia, a szkoda bo sam zapach bardzo mi się podobał
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 07:57   #1757
fablous
Zakorzenienie

To ja zapytam w drugą stronę - macie jakieś typu świeżaków? Ale nie takich pachnących odświeżaczem i kostką do toalety tylko świeżych kwiatowych albo na zielono. Mój typ póki co to Acqua di Gioa lub Chloe tylko nie wiem czy na dłuższą metę ta róża by mi nie przeszkadzała. Mam też Pure DKNY i bardzo lubię ale chciałabym spróbować czegoś nowego

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 08:25   #1758
hihi
Zakorzenienie

Boss femme? Ten rozowy? On jest dosc wtorny, ale naprawde przyjemny, subtelny, taki wakacyjny.

Moj typ to back to paris od eisenberga, ktory tak ubostwiam, ze w zuzylam 50ml w ostatnim sezonie, bo tylko jego uzywalam. Ale on ma fatalne opinie i okreslany jest jako sztuczny i plastikwy, co moze zniechecac... Coz ja go lubie i jak tylko robi sie cieplej to jest moim numerem jeden.

I jeszcze lekko, swiezo kolarzy mi sie Beauty CK, ale on jest taki nie wiadomo jaki, czy lekki czy seksowny, mi pasuje na lato, choc wiele osob uwaza, ze to zapach na randke, bo ma w sobie cos zniewalajacego

Wiecej lego typu nie znam chyba, bo bottega veneta edt i guerlain pamplelune mimo, ze dla mnie to zapachy letnie, to nie nazwalabym ich swiezymi raczej

Edit.
Wiem, a zielone jablko od donny karan? Kiedys mnie zacmilo i kupilam duzy flakon i tak od chyba 3 lat stoi ledwo ruszony w szafce, bo co do niego podchodze to czuje swiezaka. Sliczny jest, ale tak bardzo nie moj...

Edytowane przez hihi
Czas edycji: 2013-12-30 o 08:28
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 08:39   #1759
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet go nie otworzyłam, tylko ja zobaczyłam co to takiego, to od razu małżonowi powiedziałam, że cóż...muszę go opchnąć na All.

Idealne porównanie Też mi się one kojarzą ze starszą panią siedzącą w kościele

Chyba nigdy nie dojrzeję bo ona dla mnie śmierdzą potwornie
Moja mama jest ogromną fanką Chanel No5, z kolei ja ich nie znoszę Ale u mnie to w ogóle ciężko z perfumami, nie znoszę piżma Używam jedynie typowo naturalnie kojarzące się zapachy: wanilię, kokos, truskawkę (głównie z YR)

Poza tym mając wolną chwilę założyłam dziś w końcu Instagram
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 08:43   #1760
Ag4
AGA :)

Witam się po świętach Ale odpoczęłam!

Mam za tydzień urodziny, tż prosił, żebym wybrała sobie prezent a ja mam problem. Bo kompletnie nie wiem co chcę. Nic nie potrzebuję

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 08:46   #1761
a34
Zakorzenienie

Odchodzą od tematu perfum - bardzo polecam korektor Maybelline Pure Cover Mineral. Użyłam go pod oczy i świetnie się sprawdził. Wystarczyło niewiele, bardzo ładnie wyglądał na skórze, długo wytrzymał i nie wchodził w zmarszczki polacam też sernik oreo http://www.miikax3.com/2013/12/cooki...heesecake.html banalnie prosty i szybki, a przy tym bardzo smaczny. Polecam tylko wziąć mniej cukru, ja użyłam pół szklanki.
Stary 2013-12-30, 09:58   #1762
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość

Mam za tydzień urodziny, tż prosił, żebym wybrała sobie prezent a ja mam problem. Bo kompletnie nie wiem co chcę. Nic nie potrzebuję
Ja także mam za tydzień urodziny (Ty chyba 4 stycznia, prawda ?) i zażyczyłam sobie od TŻ taki bon/voucher (jak zwał tak zwał ) do salonu fryzjerskiego w Poznaniu, w którym ostatnio byłam i wyszłam zadowolona
Stary 2013-12-30, 10:16   #1763
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

Poza tym mając wolną chwilę założyłam dziś w końcu Instagram
podaj nick

Cytat:

Aguś to jesteś bardzo szczęśliwym człowiekiem

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Odchodzą od tematu perfum - bardzo polecam korektor Maybelline Pure Cover Mineral. Użyłam go pod oczy i świetnie się sprawdził. Wystarczyło niewiele, bardzo ładnie wyglądał na skórze, długo wytrzymał i nie wchodził w zmarszczki polacam też sernik oreo http://www.miikax3.com/2013/12/cooki...heesecake.html banalnie prosty i szybki, a przy tym bardzo smaczny. Polecam tylko wziąć mniej cukru, ja użyłam pół szklanki.
hehe ja zawsze zmniejszam ilość cukru w przepisach na ciasta, zawsze daję dużo mniej i zawsze jest dla mnie wystarczająco słodkie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-30, 10:41   #1764
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
To ja zapytam w drugą stronę - macie jakieś typu świeżaków? Ale nie takich pachnących odświeżaczem i kostką do toalety tylko świeżych kwiatowych albo na zielono. Mój typ póki co to Acqua di Gioa lub Chloe tylko nie wiem czy na dłuższą metę ta róża by mi nie przeszkadzała. Mam też Pure DKNY i bardzo lubię ale chciałabym spróbować czegoś nowego
moje świeże, lekkie, letnie to Versense Versace i mało oryginalna Flora Gucciego. lubię na kimś chanel chance, ale na mnie nie pachnie zadowalająco a w ogóle moje ulubione to Skin Trussardiego jakoś nie potrafię ich sklasyfikować, bo niby świeże, aja je lubię zimą

Cytat:

Nie żartuj dobrze pomyśl
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 10:43   #1765
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
podaj nick
princessandthecity

Edytowane przez Mirell
Czas edycji: 2014-01-02 o 08:27
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 10:43   #1766
Ag4
AGA :)

Cytat:
Ja także mam za tydzień urodziny (Ty chyba 4 stycznia, prawda ?) i zażyczyłam sobie od TŻ taki bon/voucher (jak zwał tak zwał ) do salonu fryzjerskiego w Poznaniu, w którym ostatnio byłam i wyszłam zadowolona
Tak, 4 stycznia.
Jak miło, że pamiętasz

Fajny prezent wybrałaś!

Cytat:

Aguś to jesteś bardzo szczęśliwym człowiekiem

To chyba jednak tak nie działa
Oczywiście w ciągu roku czasami jak coś zobaczę to pojawia mi się myśl 'oo to zażyczę sobie na urodziny!'. Tymczasem jak przychodzi co do czego to brak pomysłów i zachciewajek.

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 10:45   #1767
a34
Zakorzenienie

Przez Was nabrałam ochoty na wizytę w perfumerii, chociaż od lat jestem przywiązana do Burberry Beat.
Stary 2013-12-30, 11:00   #1768
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Przez Was nabrałam ochoty na wizytę w perfumerii, chociaż od lat jestem przywiązana do Burberry Beat.
też lubię ten zapach chciałabym bardzo ograniczyć sie do 2-3 flakonów, ale jakaś zmienna jestem, choć od lat mam kilka, które wygrywają
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 11:09   #1769
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
princess_and_the_city
wysłałam zaproszenie

Cytat:
To chyba jednak tak nie działa
Oczywiście w ciągu roku czasami jak coś zobaczę to pojawia mi się myśl 'oo to zażyczę sobie na urodziny!'. Tymczasem jak przychodzi co do czego to brak pomysłów i zachciewajek.
hehe no to tak zwykle bywa ale nie stresuj się przecież prezent Ci nie ucieknie, zawsze możesz powiedzieć Tż że potrzebujesz trochę więcej czasu do namysłu
Stary 2013-12-30, 11:18   #1770
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam je od siostry i też używam
Choć moim zapachem jest Acqua di Gioia oraz Chloé Signature
Ostatnio chodzi za mną Jimmy Choo ...
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości