|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V
Cytat:
![]()
Nadal myślimy nad tym, co kupujemy ![]() Piękno rodzi się w bólach niestety ![]() 290cc anatomy 29.04.2017 piękna data ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nikisa Czas edycji: 2013-12-28 o 16:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V
|
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
Blekitne niebo z zapachwych killerow to teraz mam na tapecie Edp Alien wlasnie i tak jak lubie mocne, konkretne zapachy, tak ten jako pierwszy doslownie zwala z nog, jeden psik wystarcza na caly bozy dzien i ciagnie sie za mna dlugimi metrami, a maz prosi, zebym brala go tylko na wieczor, bo on nie moze go zniesc
![]() Niektorzy twierdza, ze taka duszno, mocno ciezka jest edp chloe, ale moim zdaniem to lekki, swiezutki zapaszek. Z innych ciezszych to znasz Prade Amber, wczesniej tzw klasyczna...? Tez fajna, choc trudna. I ambree, taka czarna. Tez dosc mocna. I jeszcze niezmiennie polecam eisenbergi, ciut lzejsze, ale geste, otulajace, szczegolnie jose i diabolique.
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2013-12-29 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1748 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Forget_me przykro to mówić ale Twoja teściowa potraktowała Cię po macoszemu z tym prezentem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mając wreszcie wolny weekend obejrzałam 2 filmy ("Dziewczynę z szafy" ze świetną rolą Mecwaldowskiego i "Królewnę Śnieżkę i łowcę" z kiepską niestety K. Stewart), dokończyłam 2 książki, wyspałam się jak bąk i udało mi się zobaczyć kilka fajnych spacerowych miejsc w okolicy, wreszcie reset ![]() ![]() Czy któraś z Was słucha muzyki klasycznej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Konto usunięte
|
z czym byście zestawiły taką spódnicę ? bluzka, buty, torebka? w jakich kolorach/fasonach?
Ja to wszędzie wciskam białe bluzki do wszystkiego ale mnie samą już zaczyna to nudzić. BTW. robię porządki w szafie i zastanawiam się czy ją zostawić czy puścić w świat. galeria_we_dwoje_10.jpg |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() "Emocjonalność kołka" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Spróbuj zestawienia z czerwienią i beżem - proste bazowe bluzki/koszule będą super, błękit też będzie dobrze wyglądać, cytrynowy jak najbardziej, bordo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |||
Wielce Szanowna Pani
|
Ja też, dopiero teraz usiadłam do komputera po świętach, nawet Wam życzeń nie złożyłam... Więc PIĘKNEGO SYLWESTRA, UDANEJ ZABAWY W ULUBIONYM GRONIE I POWODZENIA WE WSZELKICH PODEJMOWANYCH PRZEDSIĘWZIĘCIACH W 2014 ROKU
![]() A samymi świętami jestem zmęczona strasznie- wigilia u mnie, potem wpaść do rodziców TŻ i potem ze znajomymi się spotkać, potem cały dzień u mojej rodziny, następny dzień u rodziny TŻ i u jego siostry, a potem jeszcze spotkanie z babcią TŻ, no rozjazdy od rana do wieczora... Cytat:
- Guerlain Shalimar EDT, EDT, Parfum Initial (EDP od EDT się znacznie rózni przy rozwijaniu zapachu, przynajmniej u mnie ![]() - Dior Dune (dla mnie pustynia, piękny zapach, trwały, ale dla mnie jest aż suchy, taki suchy nagrzany zapach pustyni dla mnie to jest) - Thierry Mugler Alien (mój signature scent już, piękny bardzo trwały zapach, z kolei wilgotny, jak Dune suchy, to Alien jest wilgotny ![]() - Estee Lauder Sensuous Noir (ostatnie odkrycie, piękny, cięższy i trwały) - Givenchy Organza, - Guerlain Samsara, - Armani Code (nie jest typowo orientalny, ale coś w sobie delikatnie ma) - Bulgari Jasmin Noir [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;44316361]z ciężkich to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...p-intense.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...angel-edp.html a orientalne, które miałam: http://www.fragrantica.com/perfume/G...ence-1979.html[/QUOTE] Czy ta organza jest podobna do oryginału? Czy wyblakłe wspomnienie prawdziwej organzy indecence? Poza tym Midnight Poison słyszałam że jest wycofane ![]() Oj trwałe niemożebnie, dla maniaczki mocnych i trwałych Alien był absolutnym strzałem w sedno ![]() Cytat:
![]() Pradę Amber używa mój TŻ i muszę przyznać, że żaden z moich męskich ulubieńców wśród perfum, nie wywołuje u mnie takich upojnych doznań jak Prada Amber na moim TŻ, no brałabym go do sypialni od razu ![]() http://www.douglas.pl/douglas/Zapach...000067992.html Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() widzę, że wiele z Was lubi aliena, ja mimo że lubię mocne zapachy to alien wywołuje u mnie migrenę po minucie noszenia, a szkoda bo sam zapach bardzo mi się podobał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zakorzenienie
|
To ja zapytam w drugą stronę - macie jakieś typu świeżaków? Ale nie takich pachnących odświeżaczem i kostką do toalety tylko świeżych kwiatowych albo na zielono. Mój typ póki co to Acqua di Gioa lub Chloe tylko nie wiem czy na dłuższą metę ta róża by mi nie przeszkadzała. Mam też Pure DKNY i bardzo lubię ale chciałabym spróbować czegoś nowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Zakorzenienie
|
Boss femme? Ten rozowy? On jest dosc wtorny, ale naprawde przyjemny, subtelny, taki wakacyjny.
Moj typ to back to paris od eisenberga, ktory tak ubostwiam, ze w zuzylam 50ml w ostatnim sezonie, bo tylko jego uzywalam. Ale on ma fatalne opinie i okreslany jest jako sztuczny i plastikwy, co moze zniechecac... Coz ja go lubie i jak tylko robi sie cieplej to jest moim numerem jeden. I jeszcze lekko, swiezo kolarzy mi sie Beauty CK, ale on jest taki nie wiadomo jaki, czy lekki czy seksowny, mi pasuje na lato, choc wiele osob uwaza, ze to zapach na randke, bo ma w sobie cos zniewalajacego ![]() Wiecej lego typu nie znam chyba, bo bottega veneta edt i guerlain pamplelune mimo, ze dla mnie to zapachy letnie, to nie nazwalabym ich swiezymi raczej ![]() Edit. Wiem, a zielone jablko od donny karan? Kiedys mnie zacmilo i kupilam duzy flakon i tak od chyba 3 lat stoi ledwo ruszony w szafce, bo co do niego podchodze to czuje swiezaka. Sliczny jest, ale tak bardzo nie moj...
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2013-12-30 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym mając wolną chwilę założyłam dziś w końcu Instagram ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 |
AGA :)
|
Witam się po świętach
![]() ![]() Mam za tydzień urodziny, tż prosił, żebym wybrała sobie prezent a ja mam problem. Bo kompletnie nie wiem co chcę. Nic nie potrzebuję ![]()
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
Odchodzą od tematu perfum - bardzo polecam korektor Maybelline Pure Cover Mineral. Użyłam go pod oczy i świetnie się sprawdził. Wystarczyło niewiele, bardzo ładnie wyglądał na skórze, długo wytrzymał i nie wchodził w zmarszczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | ||
Konto usunięte
|
podaj nick
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2014-01-02 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
AGA :)
|
Cytat:
Jak miło, że pamiętasz ![]() ![]() Fajny prezent wybrałaś! ![]() To chyba jednak tak nie działa ![]() Oczywiście w ciągu roku czasami jak coś zobaczę to pojawia mi się myśl 'oo to zażyczę sobie na urodziny!'. Tymczasem jak przychodzi co do czego to brak pomysłów i zachciewajek.
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
Przez Was nabrałam ochoty na wizytę w perfumerii, chociaż od lat jestem przywiązana do Burberry Beat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |
Konto usunięte
|
wysłałam zaproszenie
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.