WIZAŻ logo

Pachnidelko
allegro
E-Glamour.pl

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 694 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    22 sierpnia 2026 o 20:15
    Wyjątkowy, słodki i bardzo charakterystyczny
    Lista pór dniaNa wieczór
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Bardzo charakterystyczny, intensywny i słodki zapach. Jest zmysłowy, otulający i zdecydowanie przyciąga uwagę. To jeden z tych zapachów, które albo się kocha, albo niekoniecznie na pewno nie jest banalny. Na mojej skórze ma bardzo dobrą trwałość. Nuty zapachowe: 🍋 głowa – bergamotka 🍬 serce – karmelizowana wata cukrowa, pralina, miód 🍫 baza – wanilia, paczula
    Zalety:
    • intensywny i charakterystyczny zapach
    • bardzo słodki, gourmand
    • zmysłowy i otulający
    • świetna trwałość
    • mocna projekcja
    • piękny, kultowy flakon
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    30 lipca 2026 o 22:22
    Gwiazdka
    Lista pór rokuWiosna
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Jeśli chodzi o moją relację z tym zapachem to jest ona dość dziwna. Najpierw używam go przez kilka dni namiętnie, a później chowam. Mam wrażenie, że ten zapach stopniowo zmienia się u mnie co kilka godzin. Lubię go, ale jest dosyć duszący i przede wszystkim bardzo bardzo słodki co można już zobaczyć po nutach. Strasznie charakterystyczny, ale i też wydajny. Wystarczy jedno psiknięcie na cały dzień. Trwałość? Żeby każde takie były! Mam wrażenie, że czuję je po 3 dniach na ubraniu, a na sobie nawet po kąpieli. Nigdy nie miałam tak trwałych perfum. Polecam i na pewno skuszę się na różową gwiazdkę. Flakon jest przepiękny, prezentuje się na toaletce idealnie i bardzo przyciąga wzrok. Będzie idealny na każdą porę roku, ale nie na upały.
    Zalety:
    • Piękny flakon
  • 17 czerwca 2026 o 12:14
    mój ukochany zapach! cudo, cudo
    Lista pór rokuWiosna
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Thierry Mugler „Angel” to zapach, którego naprawdę trudno pomylić z czymkolwiek innym. Używam go od jakiegoś czasu i za każdym razem mam wrażenie, że to perfumy, które od razu zwracają uwagę: są intensywne, słodkie i bardzo charakterystyczne. Na mojej skórze rozwija się stopniowo. Najpierw pojawiają się słodkie owoce i miód, a potem dochodzą nuty czekolady i karmelu, które nadają mu ciepły, otulający charakter. Na końcu zostaje wanilia z paczulą, dzięki czemu zapach jest głęboki, zmysłowy i długo się utrzymuje. To nie jest zapach delikatny ani „tło”, raczej taki, który ma mocny charakter i od razu daje o sobie znać. Właśnie dlatego tak go lubię, bo jest wyrazisty i naprawdę zapada w pamięć. „Angel” daje mi poczucie czegoś wyjątkowego, trochę luksusowego, trochę tajemniczego, ale przede wszystkim bardzo mojego. To zapach, do którego wracam, bo dobrze czuję się w tej słodkiej, ciepłej i charakternej kompozycji.
    Zalety:
    • piękny, trwały, niecodzienny zapach
  • 27 maja 2026 o 6:15
    Mój absolutny hit i zapachowy tytan – niebieska gwiazda bez wad!
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Klasyczny Angel w wersji Eau de Parfum to mój absolutny numer jeden i niekwestionowany hit. Kompozycja otwiera się bardzo bogato – wyczuwam tu unikalne nuty waty cukrowej, kokosa, soczystego melona, liści czarnej porzeczki oraz bergamotki. Z czasem zapach staje się niesamowicie głęboki, gdy do głosu dochodzi słodki miód, czerwone jagody, jeżyna i śliwka. Prawdziwą magią tego zapachu jest jednak jego legendarna, ciężka baza: obłędne połączenie ciemnej czekolady, ciągnącego się karmelu, zmysłowej wanilii oraz niezwykle intensywnej, ziemistej paczuli. Zapach jest niesamowicie esencjonalny i ma potężną projekcję. Największym plusem jest jego zabójcza trwałość – wystarczy dosłownie odrobina, jedno małe psiknięcie, aby pachnieć intensywnie przez cały dzień, a ubrania pachną nim nawet po praniu. Jest niezwykle wydajny, a niebieski, gwiezdny flakon to dzieło sztuki. Kocham go bezgranicznie
    Zalety:
    • mój absolutny hit, głęboki i wyrazisty zapach, intensywna baza z paczuli, powalająca trwałość na cały dzień, wystarczy dosłownie odrobina, ogromna wydajność, zapach z pięknym ogonem, przepiękny niebieski flakon gwiazda
    Wady:
    • Brak wad
  • 9 kwietnia 2026 o 9:59
    Mocarz
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Perfumy bardzo słodkie, jednak nuty zapachowe nie oddają ich właściwości, co do trwałości to jest nie do zdarcia potrafi trzymać na skórze nawet po kąpieli.
    Zalety:
    Wady:
    • Nieporęczny flakon
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie

szukaj