|
|
#1951 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
Widzisz jak nagle poszlo? To chyba czesto tak jest ![]() A wstawanie poszlo u nas bardzo nagle, zlapala sie i wstala - wiec pewnie lada moment ![]() Daaaj zdjecie Kubusia siedzacego )I od razu zapytam : robicie cos w przyszly weekend? ;-) Jak bylo z t..? Cytat:
Ja zrobilam to zamowienie w smyku i beda pizamki: 1) 2pack http://www.smyk.com/cool-club-pizama...a-dla-dzieci-p Cena nie glupia wbrew pozorom bo w tesco byly f&f przecenione, za jedyne 40 zl z groszami za sztuke. A tutaj sa dwie w tej cenie. 2) pojedyncza http://www.smyk.com/cool-club-pizama...a-dla-dzieci-p Jeszcze jakies bodziaki z dlugim 3-pak i skarpetki do tego. Odnosnie body: do jakiego rozmiaru one sa w ogole? Bo mi sobie ciezko wyobrazic calkowita rezygnacje z body. Pamietam jak latem zdarzalo mi sie zakladac sama bluzeczke z krotkim, zamiast body - rany jak to to sie podnosilo, zaraz gole plecy i rolowalo sie pod dzieckiem. Teraz body to taki must have, ciezko sie bedzie przestawic potem. Przy pizamce nie zauwazylam jeszcze tego zeby sie bluzeczka podnosila, chyba dlatego, ze dluzsza jest. Cytat:
brawa dla Dadusia!Cytat:
Myslalam kupujac, ze najwyzej dokupie, ale teraz wiem, ze jak podrosnie Mloda to raczej pojde w strone wafli wiekszej ilosci lub pierwsze Duplo jakies. Clemmy sa bardzo fajne na teraz, ale chyba wielkiego zestawu z nich robic nie bede. Aczkolwiek wkurza mnie, ze sa tam tylko 2 podwojne klocki ![]() I nie moge sie porealizowac :brz ydal: Fewciu: przepieknie Blanusia chodzi! skoro podbila juz swiat ruchowy to pewnie lada moment ci sie rozgada - cudna ona jest, sliczna dziewczynka U nas wczorajsza noc lepsza duzo, bo tylko 3 pobudki (dla nas super!!), dzis dzien piekny, tak sie cudownie sama bawila Tylko usypianie na noc nadal bardzo problemowe. |
||||
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
sylwia zabiłabym za taki tekst :/ co za kretyn
Illusion jak nic menopauza, chyba, że po prostu niezrównoważona psychicznie. Takie teksty i do tego w Święta, niech się schowa ![]() hje no mama mogła sobie darować przynajmniej w Święta, tylko pewnie nawet nie wie, że Cię tym przybiła. Co się dzieje z tż? Tulę mocno ![]() hope za tekst taty ![]() little gratulacje z okazji zaręczyn Bokeh dla Hani, tyle nowych umiejętnościDebrah jak przeczytałam tż, co Twój mąż ułożył z wafli to aż mu się oczy zaświeciły ![]() Mała co za lafirynda głupia, szkoda tylko, że przez jej podejście to dziecko będzie cierpiało :/ Kija włóczykij i cieśla mnie rozbawiły ![]() nawijko jestem na 55 str a Tyś nadal nie zaręczona i do tego bez tż, coś się z moją intuicją po ciąży podziało :/ nadrabiam dalej ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:50 ---------- fewcia pytałaś o to, ile nasze dzieciaczki śpią. W dzień różnie ale ok. 2,5-4 h, w nocy od ok. 19:30-20:00 do 6:30-7:00 oczywiście z milionem pobudek ![]() Black dla Oliwki za wchodzenie na schody ![]() Little dla kierownika za akcję, że zapomniał o Tobie ![]() ![]() nawijko plany na Sylwestra bliźniak przeczyta, co robi drugi i jutro zacznie raczkować, siadać ![]() gojka za samodzielne kroczki ![]() Debrah pytałaś o mnie ![]() co do powrotu do pracy... ja prawdopodobnie nie wracam... ja ubieram do spania pajaca albo bodziaka z długim plus spodenki ze stopkami.w następny weekend jedziemy do moich rodziców na moje urodziny ![]() ale potem już jesteśmy w Krk... mika mój też ma takie "łopaty" na górze a na dole takie zgrabniutkie ząbki ![]() pstryczku dla Kubulencjusza za wchodzenia na kanapę ![]() evel piękny tort ellmi przeczytałam o wypadku :/ straszne ![]() szaja pięknie Agatka koloruje marsi jeszcze nie wiem, co się dzieje ale przytulam mocno ![]() hope dla Dadolka Ominął mnie roczek Majusi, bo Juleczkowi już składałam życzenia ![]() Majusiu kochana STO lat dla Ciebie Słoneczko, uśmiechów wielu, dużo zdrówka i samych radości ![]() straszna historia z Krzysiem... dobrze, że nasze dzieciątka są zdrowe...ufff przeczytałam wszystko a teraz idę pospać troszkę. Jutro opiszę co się działo i podzielę się z Wami świeżutkimi radami prosto od t. wiem, wiem, nie możecie się pewnie doczekać jutro też oblukam co tam w k.
|
|
|
|
#1953 |
|
Rozeznanie
|
Hej. Poczytałam, nadrobiłam, ale jakoś nie mam dalej weny na pisanie. Jestem wykończona obecnością tż w domu, jego czepialstwem
dobrze że jutro cały dzień sama. Sylwia masz rację, oddaliliśmy się od siebie, ale zanim poszedł do drugiej pracy to już nie mogliśmy ze sobą wytrzymać... Mam nadzieję że nowy rok przyniesie zmiany na lepsze, bo mam dość. Muszę trochę o siebie zadbać, bo jakoś jestem zepchnięta na ostatni plan. Nancy, nie mogę się doczekać nowości od t. ![]() Moi teście jutro przyjeżdżają, i już dali popis. T. myślała, że zobaczy się z małym, szkoda, że będą przed 7 rano, nienormalni są. Oli wstaje po 9 i nie mam zamiaru mu przestawiać wszystkiego, bo tamci mimo że mają kupę czasu to wybierają takie nieludzkie godziny. W ogóle coś przez telefon ostatnio jęczała, że ona by chciała uczestniczyć w naszym życiu, że nie może do nas przyjechać i tu siedzieć, aż zaczęłam się bać że może zechcieć to zmienić, bo ja nie mam ochoty się z nią tu użerać. Niech się nie dziwi, że nie chcemy jej gościć skoro ona się w tym mieszkaniu czuje jak u siebie a ja nie mam zamiaru być pouczana nawet w tym jak herbatę zaparzyć. Już widzę, jak biega za tżtem zbierając jego skarpetki i gotując mu całe dnie obiadki. Bleh! ![]() A, pewnie nie zaskoczę Was, mówiąc że ani zarabiający miliony (tak twierdzi teść) brat tż z wyższych sfer, ani t. żadnego prezentu na gwiazdkę i mikołaja Oliwierowi nie podarowali? Pozostawię to bez komentarza. ![]() dobranoc Wam Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-12-30 o 01:20 |
|
|
|
#1954 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć z rana
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Mój Dominik też woli się bawić ze starszymi kuzynkami niż z rówieśnicą. Cytat:
Ratujemy się szalikiem, staram się tak zakręcać, żeby czapkę trzymał. Cytat:
Współczuję bólu, ja od poczatku zmagam się z nadwyręzonym nadgarstkiem![]() Cytat:
![]() Dwa dni poza domem i od rana Dominik sam się bawi grzecznie |
|||||
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
helloł
też właśnie szukam czapki na zimę dobrej bo ta co ma jest do bani co do spania, to Ewcia śpi w body i rajstopach, właśnie musze jej piżamę typową kupić ale coś się zebrać do tego nie mogę :P
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Hej;]
Podczytuje Was, ale jakoś ni mam weny, poza tym siedzimy sobie ciągle razem z tztem i Amelusią Chyba jej dzis kupie kiece na roczek. Widzialam na tapecie kolczyki u maluchów, mi się to w ogóle nie podoba u takich szkrabów, ale co kto lubi. Ja przekuje Amelce uszka jak będzie większa i jak będzie chciała. I co do szparek między zębami, Amelka też ma i to jest słodkie I wcześniej wpis Sylwiety, mialam sie odnieść ale juz nie miałam jak pisać, co ten wieśniak se wyobraża, masakrejszyn... !!!!!!!!!!! cudna babka z CCiebie lasencjo, mam nadzieje, ze szybko dostaniesz rozwód i w końcu sie odseparujesz od tego dziada! noo co on se w ogóle myśli. Ciot jeden, zakichany...Marsii, sciskam CIę mocno!;** Szajka, cudnie Agu maluje!! zdolniaszka! Po nowym roku ide po tabletki wstrzymujące laktacje, ja juz nie mam sily uu w nocy. Ciągle cyc i cyc... i cyc. ;] ide szukac tortu Evel, bo na tel nie widzialam;/ EDIT; WOOOOOOOOOOOW, cudny!! ja też sama bede robic na roczek Amelki ) A jeszcze co do piżamek, moja juz dawno w pajacach nie spi itd. Nie wygodne są już. Amelka spi najczęściej w bodziaku z długim rękawem, bez zadnych spodenek. Ale też chyba jej kupie jakieś już piżamki 'dorosle' ;p a i w dzien chodzi w bodziaku w krótkim na to jakaś bluzeczka bo nie chce zeby plecki jej wychodziły gołe. ;p
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-12-30 o 09:17 |
|
|
|
#1957 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
my już w domu ![]() pstryczku no właśnie chyba się zdecyduję na sesje bo chcę mieć pamiątkę ![]() charlizz my z clemmy mamy tego żółwia i Hania uwielbia. teraz pod choinkę dostała jeszcze farmę Debrah ja uwielbiam Hanię w piżamce szaja pięknie Agatka koloruje ![]() elllmi najważniejsze, że nic poważnego Wam się nie stało ale zazdroszczę nart![]() a co do wywoływania zdjęć to widzę, że jesteś lepsza ode mnie bo ja wywołam jedno ![]() marsi ![]() laurko brawa dla Michasia ![]() gojka ja dodaję do mascarpone owoce meneq daj znać jak ustalenia ![]() fewciu Blanka sobie świetnie radzi nancy! nie moge się doczekać porad od t.!! i brawa dla Kubusia ![]() sylwietta też się zastanawiam nad konikiem i sama nie wiem czy warto:/ tzn czy Hania usiedzi w nim chociaż 3 minuty ![]() hope brawa dla Dadola ![]() a jeszcze co do szparki między zębami Hanna też ma póki co i jest przesłodka
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Jest poniedziałek,już dość późna godzina a tu takie pustki? Wiecie, mój synek był w święta tak wyrozumiały że dawał nam spać do godziny 8-8:30. Wczoraj za to wstał o 6:40 a dziś o 7 ,więc wszystko wraca do normy ![]() Fajnie było wreszcie się wyspać(nawet dla mnie to za długo było) i naładować baterie na kolejne miesiące rannych pobudek ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Aaa jeszcze Wam napisze... Oskar dziś obudził się o godz 3:30 na jedzenie (znowu sobie przestawił z 24) i darł się jak opętany. Zanim zrobiłam mu to mleko i wróciłam to on był taki zawyty jakby go ktoś ze skóry obdzierał Wasze dzieci też tak się upominają o jedzenie? Tak sobie myślę że skoro taki głodny to powinien wcześniej się budzić na jedzenie i uniknelibyśmy takich scen ![]() Szajka-pytanie do Ciebie przez jaki czas mogę podawać Ibum na ząbkowanie? Jest jakieś ograniczenie?
|
#1959 |
|
Konto usunięte
|
Mała, na opakowaniu podaja 3 dni, potem do lekarza. Ja bym podawała na zmianę z czopkiem paracetamolu jednak.
Dziękuję w imieniu Agatki, dziewczyny ![]() A na foto mała rozrabiara
|
|
|
|
#1960 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawo! Teraz juz pójdzie z górki ![]() Cytat:
Są ylko dwa podwójne i nie bardzo można coś zbudowąć ![]() Cytat:
http://ecsmedia.pl/c/cool-club-czapk...xt23385089.jpg Jest bardzo dobra dla nas. Ani się obejrzysz ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44338799]Fewciu, cudo filmik Cytat:
|
||||
|
|
|
#1961 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moi nic Małej nie kupują, ale na święta dostała jakiś dres. Nie muszę mówić ile dostała siostrzenica TŻ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz wracam do pracy więc chyba już mi to nie będzie dane ![]() Co do jedzenia, to Blanka non stop wisi mi przy nodze jak coś jem. Ale jeśli jest głodna, to nie krzyczy, jest tylko strasznie marudna. ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Wczoraj postanowiliśmy wynieść łóżeczko z naszej sypialni do pokoju Blanki. Blanka zasnęła jak zwykle. I muszę Wam powiedzieć, że budziła się rzadziej (nie miliony razy a setki ). Pediatra kazała nam temperaturę obniżyć max do 19st. I może to pomogło. Lepiej Jej się oddychało, katarek i kaszel tak nie męczył. A rano, TŻ poszedł do pracy, jak zwykle wyszedł o 5.30, a ja o 6 słyszę od Blanki z pokoju "ma ma ma ta ta ta ba ba ba" I mimo że wiem, że Wasze dzieci gaworzą od trzech lat (Pstryczku ), to dla mnie to mega wydarzenie! |
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1962 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
znów zniknęłam ja chyba nigdy nie dam rady być na bieżąco ![]() u mnie masakra, czuję się jakby mnie czołg przejechał (i nie był to mój mąż ) ![]() najpierw święta na 13 osób, więc trochę przygotowywania jedzenia, potem dom trzeba było posprzątać, potem naszykować dla wszystkich spanie, no i tak w kółko... a jak już wszyscy pojechali to w piątek rano spakowaliśmy się i wybyliśmy na wieś rozwozić zaproszenia na wesele oczywiście z Anią, któa w chwili obecnej jest rozbita strasznie ![]() z nowych umiejętności to mówimy tata do taty ![]() lecę nadrabiać chociaż troszkę!
|
|
#1963 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja tak szybko z pytaniem
Czy któraś ma fotelik chicco x pace? Jak wrażenia?
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tapicerka przyjemna w dotyku, mamy z isofixem więc stabilnie zamocowany, rozkłada się w trzech stopniach, trochę za mało i wydaje mi się że niewygodnie Blance spać, bo jej główka "leci" do przodu.
|
|
|
|
|
#1965 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ale tu pustkiiiii Dziewczyny ubierające dzieciaczkom zwykłe piżamki , zakładacie im skarpetki na noc?? Ja jestem pewna że u nas stópki by jej zmarzły w nocy. ![]() Cytat:
Piszesz że Amelka odkleiła się od Twojej nogi. U nas to dalej trwa. Już chyba 2 tyg. Nie mogę NIC zrobić, ani kroku bo jest ryk nie z tej ziemi. Ja jestem cierpliwa, ale to już jest nie do wytrzymania Jak jestem z nią cały dzień sama to od rana do wieczora jest ryk, wiesza się na moje nogi. Jak siadam na ziemi żeby ją czymś zająć , żeby się z nią pobawić to dalej jest płacz i wiesza mi się na szyję MASAKRA!!!!!!! O dziwo....jak jestem w domu z mężem albo jak jadę do rodziców to jest radosna, sama się bawi, śmieje , cieszy..... tylko jak jest ze mną sama to tak się zachowuje O co jej chodzi?????Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
za nowe umiejętnościCytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Silver Blanuś śpi bez skarpetek, stópki rano są takie lekko ciepłe. Ale ja w ogóle zauważyłam, że Ona woli być nieprzykryta, wtedy ładniej mi śpi.
Nie wiem, może po mnie ma to, że jej zawsze ciepło ![]() aaa.. nie wracam na swoje dawne miejsce pracy Czekam na nowe stanowisko. Nie wiadmomo gdzie, z kim, kto będzie przełożonym, jak będą wyglądały godziny pracy Wiedziałam,że tak będzie...![]() wiecie chodzi mi już po głowie rozkręcenie jakiegoś interesu, bo wiem, że pracując tutaj, to ja się nie dorobię Mimo, że bardzo lubię swoją pracę. Nie mam tylko jakoś pomysłu
|
|
|
|
#1968 |
|
Rozeznanie
|
Fewciu naszych t. trzeba spakować i wysłać razem na księżyc!
Ku.wa jestem tak zła ze zaraz otworzę okno i wyskocze. Jednak t. mnie odwiedzili. Nienawidzę ich! Jak mój tż się zgodzi żeby oni tu byli dłużej niż pół godziny (t. chce być parę dni) to ja się wyprowadzam. T. sobie wszedł i mierzył kuchnię czy mu będą meble pasować co sobie upatrzył, do tego kilka razy usłyszałam że mieszkanie się marnuje, i że mamy zrobić to i tamto (jasne, stać nas...) dziewczyny jak oni przychodzą to ja się czuję jak upośledzona. Do tego te komentarze co robię źle przy dziecku no mam dość. W ogóle wszystko robie źle! Nie chce ich widzieć. |
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zauważyłam że Darii wychodzą na raz 3 zęby. Górna jedynka i dwie górne dwójki
Jak wyjdą to razem będzie już 7 ząbków.
|
#1970 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo nieładnie ze strony t. :/ Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44342050]Mała, na opakowaniu podaja 3 dni, potem do lekarza. Ja bym podawała na zmianę z czopkiem paracetamolu jednak. Dziękuję w imieniu Agatki, dziewczyny ![]() A na foto mała rozrabiara [/QUOTE]słodziak my mamy podobne z tym, że Kubuś wywala z szuflady moje reformy ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:doczekałaś się Kochana ![]() widzę, że się nie możecie doczekać wiadomości co u t. Ogólnie nie było źle, bo na wiele rzeczy i jej słów przymykałam oko, w końcu święta, stwierdziłam, że nie będę się denerwować. I tak było do niedzieli rana (długo wytrzymałam, całe 2 dni ). Zrobiłam mu kaszkę, bo widziałam,że głodny (rano jadł o 6 uu a było już po 8), posadziłam w krzesełku, Mały zaczął się niecierpliwić i trochę już maruda było. Robię więc tą kaszkę, mieszam, żeby się grudki nie robiły. Wchodzi t. z aparatem, będzie robić zdjęcia jak Kubuś siedzi w krzesełku/je. Ok, spoko, niech robi. Ale ta co zrobiła, dała mu kromę chleba, położyła na tacce i mówi do niego, weź sobie, zjedz, zobacz jakie dobre. Kubusia za długo nie trzeba namawiać, on kocha chlebuś miłością absolutną. Więc bierze do rączki, pcha do buzi, teściowa cyka dwie foty w tym czasie. Po czym co? Zabrała mu mówiąc, że nie będzie jadł. Kubuś dostał histerii, bo raz, że był głodny już, dwa, że myślał pewnie, że chlebusia sobie poje. Zabrała i dziękuję. Próbuję więc go kaszką zainteresować ale ten ani myśli, zjadł dwie łyżeczki i łzy jak grochy. Więc powiedziałam jej co na ten temat myślę, zresztą poparł mnie nawet brat tż.To taka jedna historia. Druga miała miejsce w sobotę oczywiście podczas karmienia (u nas teraz karmienie to pierwszy powód do dobrych rad), dałam mu kawałek chlebka i Mały zaczął kaszleć, bo kawałek był za duży, nie krzttusił się, tylko chciał sobie przesunąć go, żeby móc pogryźć. Nie było to nic strasznego. T. zaczęła się drzeć, że się dusi i kto to widział. Powiedziałam jej tylko, że siedzę i widzę co robi i że go nie uduszę. To, że Kubuś "nie macał" podłogi jak to nawijka już pisała, to oczywiście normalne, tyle noszaczy, że hej. Z rąk do rąk, dziwili się, że sam chce na podłogę a na podłodze istne armadegony odstawia, siada, raczkuje, pełza jak perszing ale nie robi czego? Tak, tak, zgadłyście, JESZCZE nie wstaje i JESZCZE nie chodzi więc MUSIMY go stawiać, pwoiedziałam tylko, że nie mam zamiaru takiego ale teściowie mieli to głęboko w Z innych ciekawych rzeczy to na dzień dzisiejszy nie wracam do pracy po macierzyńskim, idę na wychowawczy, ogólnie długa historia i nie będę Was zamęczać ale nie chcę, żeby moje życie wyglądało tak jak kiedyś. Mam parę pomysłów na to co dalej, zobaczymy jak się wszystko ułoży. ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
trzymam kciuki, żeby sobie pojechali w cholerę i już Ci głowy nie zawracali ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1971 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44342050]Mała, na opakowaniu podaja 3 dni, potem do lekarza. Ja bym podawała na zmianę z czopkiem paracetamolu jednak.
Dziękuję w imieniu Agatki, dziewczyny ![]() A na foto mała rozrabiara [/QUOTE]Jaka duża! Dawaj nam ją częściej ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i: no widzisz? przyszedł i na nią czas!Cudna jest taka dziecięca mowa Silver: U mojej nie ma znaczenia czy Tż jest w domu czy nie, jeśli jest jojczek przynożny to i tak głównie do mnie leci, aczkolwiek Tż też zaczepia. I dziś znów zapowiada się taki dzień, tylko wczoraj jej minęło. Strasznie to logistycznie trudne, bo nic się zrobić nie da, zjeść na przykład. Oby przeszło jak najszybciej. A wiecie? Wczoraj jak nakarmiłam małą trochę obiadem to widziałam (zjadła z 5 łyżeczek..) ze chce bardzo moją łyżeczkę. Dałam jej więc ten kubeczek i łyżeczkę, a ona zadowoloną miną celowała łychą do kubeczka, patrzę a ona nabiera i ładuje do buzi! Nic to, że odwrotnie, trochę spadło, ale coś tam zlizała, potem jeszcze raz i jeszcze. Więc ona dobrze wie, że to jedzenie, i co z nim robić. Chyba będę tak robić przy ostatnim posiłku wieczorem, zrobię jakiś dodatkowy przed kąpielą na takie zabawy, żeby obudzić jeszcze bardziej ciekawość jedzeniem, żeby miała trochę fun'u - nie wazne czy zje czy rozrzuci zawartość.I chyba wrócę bardziej bo BLW (teraz też dostaje, ale rano, jakąś kanapkę czy coś, a może warzywa jej zrobię znowu), no.. zobaczymy. Wasze dzieci próbują same jeść łyżeczką? ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
Co do piżamek: ja nie zakładam skarpetek bo śpi pod kołderką, poza tym jakoś chyba niewygodnie się śpi w skarpetkach, wrzynają się w kostki przez tyle godzin. Ma ciepłe stopy. Nancy: kurdę, masakra z tą Twoją t - po jaką cholerę coś dawać jeśli zamierza to zabrać? ![]() A co do chodzenia: no normalnie nie dogodzisz tym t - czepiali się że nie siada i nie raczkuje - właśnie zaczął to robić, to co, od razu miał też biegać w pakiecie? wszystko na raz;/ |
||
|
|
|
#1972 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
mielismy isc w kimono w sylwka ale jednak przyjezdzza sis meza z chlopakiem bo ich wystawiono do wiatru no to zaprosilismy jeszcze mjego kuzyna (9++969*- pzdr od Kuby ) i sobe posiedzimy...Cytat:
juz sie nawet nad taka zastanawiam http://allegro.pl/czapka-kominiarka-...797584692.html oblesne toto jak ciort ale moze chociaz mlodemu byloby w tym cieplo ![]() moj w dzien ma generalnie stale pory posilkow a w nocy jest na uu wiec jak tylko zaczyna sie wiercic to ja wyciagam "ciezka" altylerie na wierzch i klopot z glowy[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44342050] A na foto mała rozrabiara [/QUOTE]czyzby szukala kreacji na Sylwestra? ![]() Cytat:
![]() u nas bez zmian. powiedz MAMA - dadadaddadaddadadaddadada dadaddadadadadadadadadadd adadadaa ![]() czapka tez fajna widac ze taka "zabudowana"ehhh, chyba bede musiala z mlodym zrobic maraton czapkowy ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
ja zakladam skarpetki na noc ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
ja zazwyczaj spie w skarpetach ![]() nancy - to t. dala czadu z tym chlebkiem |
|||||
|
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytaniami Was jeszcze pomęczę ![]() 1- czy przecinacie gumki w skarpetkach, żeby się nie wżynały? Ja tego nie robię, ale wszędzie słyszę, że tak się robi i głupieję :/ 2- jakie karki mają Wasze dzieci w czasie snu? Mój ma albo chłodny albo spocony? Spocony to wiadomo za gorąco więc odkrywam albo daję cieńszy kocyk tylko wtedy kark robi się chłodny... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1974 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, na wstępie chciałam Was przeprosić za byki jakie w tekście czasem robię. Niekiedy nie mam czasu przeczytać co napisałam i potem się za głowę łapię jakie mi kwiatki wyszły, np wieża przez rz
![]() Fewciu, jak pięknie Blanka chodzi! Sylwietta ta przebijanka będzie chyba lepsza potem, na razie to chyba kulki będą lepsze Dziękuję że o mnie pomyślałaś ![]() Cytat:
Brawa! Misiek się kąpie w gumowym wiadrze ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44342050]Mała, na opakowaniu podaja 3 dni, potem do lekarza. Ja bym podawała na zmianę z czopkiem paracetamolu jednak. Dziękuję w imieniu Agatki, dziewczyny ![]() A na foto mała rozrabiara [/QUOTE]Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2 u nas tak samo. Miś na swoim pojeździe, może mi wybaczy różowy pajac - piżamkę? ![]()
Malowanie szafek kuchennych - metamorfoza kuchni za mniej niż 200 złotych Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-12-30 o 11:43 |
||||||
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Tak samo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1976 |
|
Konto usunięte
|
1 i 2 tak samo, u nas w nocy nie dość, ze się wychładza bo sami palimy i nikomu w nocy nie chce się dokładać do CO
to młoda się do tego odkrywa więc śpi w bodziaku, skarpetkach cienkich, leginsach luźnych i jakiejś cienkiej bluzeczce na to. A teraz gwiazda siedzi na podłodze i wsuwa mandarynkę (pomandarynczkę, jak Agatka mówi ).I zaczęła bić brawo, ale jak! cisza, podejrzana cisza... wchodzę do pokoju, a ta otworzyła dolną szafkę, w której było tylko pudełko z tetrówkami, wyjęła je, rozwaliła tetrówki, siedzi wśród nich i się bawi patrzy na mnie, ja w śmiech a ta BRAWO
|
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o Skubaniec! ja jak posadzilam mlodego to zaraz wstal i zaczal isc, bez trzymanki ofkors
|
|
|
|
|
#1978 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44342050]
A na foto mała rozrabiara [/QUOTE]![]() Prosimy więcej zdjęć Dorotki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co ona sobie myślała dając i zabierając chlebek?? Że dziecko to zabawka ?!? ![]() Cytat:
tego nie wie nikt......
|
|
#1980 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla Kubusia za siadanie!!!!! U nas było tak że Igor niemal jednocześnie zaczął siadać i wstawać ![]() I t. widzę że jest niereformowalna jak większość...niech będzie pociszeniem dla Ciebie że nie tylko ty masz taką Cytat:
![]() Cytat:
super zakupy za pierwsze kroczki!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

do tego wspina się po mnie i chyba próbuje wstawać
nie wiem, jak to u Was wyglądało??
nie lubię tak 

brawa dla Dadusia!
wstawiam do wanny taka duża i się cieszy 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

klask i:
I mimo że wiem, że Wasze dzieci gaworzą od trzech lat (Pstryczku