|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Ja jeszcze mam pytanie co do koników, tudzież innych zwierzaków na biegunach. Która z Was je ma? Czy dzieciaki często sie hustają? W skrócie: oplaci sie czy nie? Nie zlinczujcie mnie dzis za "sto pytan do"
, ale biore przykład z Pstrynia
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurdę dzieć mi spał 3 godziny przed snem nocnym i teraz ani śni spać,bawi sie w najlepsze z tatusiem
|
|
#1923 |
|
Zadomowienie
|
aaa no i Ola nie kąpie się w wannie, bo się boi
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=3821065030 http://allegro.pl/show_item.php?item=3821065712 http://allegro.pl/show_item.php?item=3821063357 http://allegro.pl/show_item.php?item=3814675333 http://allegro.pl/show_item.php?item=3814639276 http://allegro.pl/show_item.php?item=3829750435 stwierdzilam ze do tej kosiuli przydalyby sie jasne dziny a akurat takich nie mamy no wiec sie skusilam a te http://allegro.pl/show_item.php?item=3814657845 troche droge ale co tam, zaoszczedzila na pozostalych ciuszkach
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
Spóźnione życzenia dla Majusi ![]() Elllmi ... Marsi ![]() Kto śmiał zablokować Hje Sylwietta na początku myślałam, że to nomen pisze ![]() DADOLO DZISIAJ POSTAWIŁ PIERWSZE KROCZKI!
|
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile spał? o losie, Bartolini ostatni raz przekimał tyle, jak był noworodkiem nasze drzemki, a w zasadzie drzemka w ciągu dnia w południe- to około godziny przewaznie, od wielkiego dzwonu zdarzają sie dwie ale zawsze chodzi spac miedzy 19 a 20 niech tatusia przetłamsi odpowiednio a Ty odpoczywaj |
|
|
|
|
#1927 |
|
Wtajemniczenie
|
My kąpiemy się w małej wanience wstawionej do dużej Ale już jest ciężko, chyba też zrezygnujemy z małej.
Dominik dostał konia na biegunach na Mikołaja. Trochę wielki ten koń dla niego, ale lubi się na nim bujać. W sumie to bujamy się razem bo to naprawdę porządny koń Czasem też staje koło niego i ogląda z każdej strony.
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Charliz my mamy w żółwiu i Blanka sobie wkłada te klocki do środka i pcha żółwia
![]() Nancy witaj! Gdzie Bokeh? ![]() Sylwietta my się kąpiemy w wannie od 4 miesięcy. Nie używamy nic. Mała sama łapie równowagę Ale oczywiście pilnuje Jej.Mała brawa za kroki! ![]() Scotasia pisz jak najczęściej z nami Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- ![]() ![]() klask i: super!!!to Ci sie teraz zacznie bieganie za mlodym
|
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moze wyprobujcie takiego konika w sklepie, zobaczysz czy mlodemu podpasuje czy nie... u nas narazie mlody nie wysiedzi w niczym ani na niczym dluzej niz 2-3 minnuty wiec taka zabawka odpada. jak sie nacieszy chodzeniem to moze wtedy ![]() aha, udalo nam sie dzis zwazyc mlodego po kapaniu. wazy 9200 awansowalismy nawet powyzej 10 centyla ![]() moj pudzian Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-12-29 o 21:46 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1932 | ||
|
Zakorzenienie
|
eee, widze sie łikend konczy bo ruch sie zrobił jak na autostradzie
![]() Cytat:
Brawa dla Dadola ![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() buziale i barwa dla Kubusia ![]()
|
||
|
|
|
#1933 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w misce wstawiam do wanny taka duża i się cieszy ![]() Cytat:
![]() Fewciu, a 15 klocków to wystarczająca ilość? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1934 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a co do przerw między zębami - tylko się cieszyć, łatwiej myć, Agatka po mnie ma ciasno i niestety to jest problem z czyszczeniem Cytat:
nie ![]() opiszesz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.lazienkaplus.pl/pl/mata-a...268,213,i.html stacjonarnie np. ikea ma Cytat:
![]() Cytat:
![]() wielgachne brawa! -------------------------- Z Agu u koleżanki i jej synka dzień starszego od niej byłam dzisiaj, smarki przeszły wszelkie oczekiwania - wysmarowali siebie, łózko i ścianę (dobrze, że przed remontem!) vick vapo rub, kremami, wypsikali na włosy wodę morską i tak dalej
|
||||||
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to chłopak Ci zaszalał ![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44338208] poszukaj maty antypoślizgowej http://www.lazienkaplus.pl/pl/mata-a...268,213,i.html stacjonarnie np. ikea ma ale numer polega na tym, by to piłeczki były, bo one wypadają i dziecko radochę ma ![]() -------------------------- Z Agu u koleżanki i jej synka dzień starszego od niej byłam dzisiaj, smarki przeszły wszelkie oczekiwania - wysmarowali siebie, łózko i ścianę (dobrze, że przed remontem!) vick vapo rub, kremami, wypsikali na włosy wodę morską i tak dalej [/QUOTE]jak widac, kreatywnosc dziecieca nie zna granic ![]() nasz supermarket made in czajna tez ma
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Kubusia ![]() Oho, to chyba znak, ze drugi blizniak wezmie sie do roboty ![]() Cytat:
Co do pizamek - Kubus spi albo w pajacach (3 szt mamy, wiekszych nie kupuje) , albo dlugi bodziak+spodenki od pizamki. Zwykle bez koldry, bo momentalnie sie odkopuje. |
||
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
sylwietta, specjalnie dla Ciebie
![]() http://demotywatory.pl/4259977/Ile-r...ie-nie-miesci- i jeszcze cosik na dokładke ![]() http://demotywatory.pl/4261658/Kazdy...musi-sprobowac http://demotywatory.pl/4262333/Gdy-spostrzege |
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh chyba miała dzisiaj jechać do TZta rodziny?
![]() Mój ojciec ostatnio zważył siebie samego a później stanął z Młodym to mu wychodzi ok 10,5 kg.. Słuchajcie jak się Dadol ostatnio bawił z dziewczynką 8letnią. Zapatrzony w nią, no dziecka nie było
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1940 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wanny nie mamy. Więc potem będziemy w brodziku kąpać (mam taki głęboki). Ale na razie jeszcze jej dobrze w wanience
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Racja, rozgrzeszam
![]() fewciu, dopiero teraz zlukalam - ale Blaneczka zapitala! |
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż sobie na fejsie pierdzielnęłam ![]() na dzis tyle ode mnie
Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2013-12-29 o 22:23 |
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
a tak w ogole to wszystkiego naj dla lenovej Blanusi!!!
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- hje jest na pasku!!!!!!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- mam pytanko odnosnie czapek na zime. jakie macie? ja kupilam ostatnio taka fajna ciepla, wiazana pod szyja i w sklepie wydawala mi sie ok, dzis na spacerze zauwazylam ze jak mlody kreci glowka to ta czesc ktora ma niby przylegac do ucha odstaje i ucho jest nieoslaniete juz nie mam sily na te czapki
|
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oskarowi też nie zdarzało sie już dawno takie spanie dlatego dałam mu spać myśląc że za chwile sie obudzi,czas leciał,leciał i leciał... i poleciały tak 3 godziny. Mąż podjął próbę uspania go a ten zaczął "pierdzieć" ustami pełnymi śliny i tak 15 minut W końcu sie poddał,odłożył do łóżeczka i..... śpi
|
|
#1946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie chodzi ![]() ![]() klask i:Kiedy Zuzka tak bedzie ![]() ![]() Cytat:
My mamy matę antypoślizgową do wanny, Zuzka sobie na niej siedzi albo i nie bo wędruje po wannie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pstryczek super łowy ![]() ![]() klask i:![]() Elllmi zdrówka dla Ciebie i Tżta |
||
|
|
|
#1947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeansy za☠☠☠iaszcze!!Cytat:
![]() Ogromne za pierwsze kroczki!Cytat:
jest szał!
|
|
#1948 |
|
Konto usunięte
|
Fewciu, cudo filmik
|
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Fewcia-ale Blanka zapiernicza
Jak wyścigówka normalnie ![]() Co do wagi,też ważyłam ostatnio małego i waga pokazała coś ok 11kg. Także jest co dźwigać. Laski ja od tego klocka mam mniej więcej 2 razy w tygodniu (serio)problemy z węzłami pod pachami. Tak mnie bolą że rąk do góry nie mogę wziąć.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.

, ale biore przykład z Pstrynia

klask i: ja to sie chyba nie doczekam tego samodzielnego chodzenia przed skonczeniem osiemnastki 
co do bodów to ja nie wyobrazam sobie nie zalozyc mu teraz do chodzenia na co dzien, ciagle mam obawy wlasnie o te plecki- zeby mu na wierzch nie wychodziły 

awansowalismy nawet powyzej 10 centyla
nie wiem, jak to u Was wyglądało??

nie lubię tak