|
|
#2011 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
Poważnie się zastanawiam czy jutrzejszego sylwka nie obchodzić przy grillu, sobotnia kiełbaska i boczuś były takie mniamuśne
|
|
|
|
|
#2012 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
może skok... Mam pytanie. Dlaczego wrzucane przez Was linki u mnie wyświetlają się jako czarne pole i nic nie mogę odtworzyć? Nie mam uprawnień jakichś? A taki ma Dominik domek, nie wymagający dużego nakładu pracy
Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-12-30 o 17:30 |
|||
|
|
|
#2013 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozumiem Cytat:
Cytat:
trzeba zmienić kolejność świąt.
|
|||
|
|
|
#2014 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() jeszcze raz dziękuję za Majusiowe życzenia ![]() w K. zdjęcia z urodzin, będę miała ładniejsze, ale dopiero jak je chłopak mojej siostry obrobi Generalnie urodzinki udane, chociaż Maja przespała chyba z 1,5 godziny u dziadków na dole :p Niech już będzie po 6.12 i Karinka niech idzie do przedszkola bo nie mogę wyrobić się z byciem na bieżąco, ba! z wogóle byciem na wizażu. Wiecie że są promocje w Naturze -40% na Astor i Rimmel i jeszcze podobne promocje w SuperPharm i Hebe? ale nie wiem dokładnie jakie bo nie mam niestety u siebie. albo stety ![]() buziaki
|
|
|
|
#2015 |
|
Zadomowienie
|
nada się to to dla naszych? zamawiam na all klocki clemmy (jednak biorę 30 szt. w pudełku) i skoro już płacę za przesyłkę...
http://allegro.pl/mzk-puzzle-drewnia...803165473.html |
|
|
|
#2016 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki za interes Cytat:
Cytat:
Cytat:
w koncu zaczna sie roczki dziewczynek bo jak narazie to same chopy ![]() Cytat:
![]() moze mu sie przypomnialo ze nie jest u siebie, no nie wiem... trzymaj sie ![]() a ja, jak mnie nie bylo, to bylam gdzies ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
![]() 6.01 heloł! ![]() a ja wrecz przeciwnie za pomyslowosc!ale Przystojniaczek, superaśny jest! |
||||||||
|
|
|
#2017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Suuuper a jaki uroczy ten Twój synek No dobra, to się chwalimy ![]() http://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=s1udJ2loX-I
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:dajesz mlody dajesz!
|
|
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane!!!
Transfer na telefonie mi sie skonczyl wiec srednio bardzo z netem, zreszta tutaj taka dziura, ze lapie mi tylko u nas w pokoju na poddaszu ![]() Ale jestem na biezaco jezeli chodzi o czytanie, bo z cytowaniem bym nie wyrobila na telefonie, wybaczcie ![]() Piotrus zaczyna czlapac, bierze nas za reke i chodzi trzymany za raczke Poza tym sam sie bawi wlasnie teraz, rowno od godziny i 3minut ![]() I je za dwoch albo za trzech, przybralo mu sie jak pieron, je doslownie wszystko, nocki superanckie. U dziadkow temp ok 26stopni wiec wyobrazcie sobie jak usychamy. A oni w polarach chodza bo zimno. Dzisiaj bylismy na plazy Zla jestem bo na aplikacji nie moge ogladac zdjec i filmikow nie wiem, czy nadrobie po powrocie do domu, bo tempo macie jak szogunyBuziaki! Tesknie! Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
I dolaczam wam Pietraszka
![]() A takie tereny mam do biegania tutaj <3 Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#2021 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pomysłowy domek! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zależy jakiej są wielkości. Blanka np wszystko pcha do buziaka![]() Cytat:
Blanka tak ostroznie chodziła jakieś.... trzy dni temu. Teraz się ganiamy ![]() Cytat:
![]() Odpoczywajcie!
|
||||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie jest cala???? Odzywała się?????
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Oski dał mi w kość
Muszę zadbać o to żeby chodził spać chociaż po 20 ![]() Nie wiem czy oglądałyście wiadomości,w moim mieście 22 letni s.kur.wiel zabił (młotkiem)30 letniego mężczyznę i jego 8 letniego syna. Byli przyjaciółmi... Facet mieszkał na stałe w Anglii a matka z synem w Gdyni (chyba). Ojciec zabrał syna na Święta... Nie wyobrażam sobie co czuje matka... Jaki ból przeżywa. Edit. Po to trzymałam małego przeszło godzinę marudnego żeby po pół godzinie obudził się z płaczem przez ból brzucha. Także impreza trwa.
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
cuuudny Pietraszko!
http://demotywatory.pl/4262936/Jakby-to-ujac mala - slyszlam o tym morderstwie od razu pomyslalam o Tobie. a ten padalec po wszystkim pojechal jeszcze na zakupy. co to sie wyrabia!!!!
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-12-30 o 20:02 |
|
|
|
#2025 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dorka też nie potrafi ![]() ale jak z innego zacznie pisać, to pewnie stałego może dostać... A hje coś dostała, jakąś odpowiedź na odwołanie się??? ja chcę, by wróciła! Cytat:
a nie, nie, to nie tak, małe dzieci dlatego biegają, bo właśnie w ten sposób łatwiej im utrzymać równowagę, z reh. to obgadałam Cytat:
Cytat:
ja Dorkę ubiorę w taką z Puchatkiem ![]() Cytat:
róbcie pamiątka na lataznamy, Agatka się tak bawiła ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
A puzzle drewniane nie wiem, Zuzka by ich jeszcze nie ułożyła, ale zjadła by z miłą chęcią ![]()
|
||
|
|
|
#2027 |
|
Konto usunięte
|
Charlizz, takie puzzle drewniane to zdecydowanie za wczesnie, dopiero ok.2 lat będą MOŻE dobre, natomiast ja Dorce pod choinkę brałam takie i to Agatka układała ok. 15mca:
http://allegro.pl/drewniane-puzzle-z...oki-i376462835 tzn nie takie same, ale takie z uchwytami właśnie. |
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44352175]Charlizz, takie puzzle drewniane to zdecydowanie za wczesnie, dopiero ok.2 lat będą MOŻE dobre, natomiast ja Dorce pod choinkę brałam takie i to Agatka układała ok. 15mca:
http://allegro.pl/drewniane-puzzle-z...oki-i376462835 tzn nie takie same, ale takie z uchwytami właśnie.[/QUOTE] Nie działa mi link ![]() Zuzka śpi, czas mam, a tu pustki .....idę coś zjeść w takim razie :P |
|
|
|
#2029 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1. ja kupiłam w rossie zestaw takich 3ech szczoteczek, jedna taka prawdziwa a dwie do nauki. no i dawałam jej do gryzienia, ona chętnie je memłała, a jak przyszedł czas na mycie to wyjęłam tę trzecią,dałam do rączki, ona od razu do buzi i się oswoiła i teraz otwiera i grzecznie czeka, a jak ja skończę to mówię "teraz Ola myje sama" i ona bierze i udaje że myje zęby 2. jeszcze nie mierzyłam ![]() --- co do samodzielnego jedzenia. wczoraj miałam herbatę, Ola bawiła się łyżeczką, podeszła, zamoczyła łyżeczkę w herbacie i do buzi i tak kilka razy, szok, potem ja jej dawałam,chętnie piła ![]() Cytat:
w ogóle słyszałam, że ten w Wawie się nie umywa do tego co we Wrocławiu. ja nie lubie tk u nas,same szmaty normalnie, wielkie g więc ten we Wrocławiu odwiedzę jak tylko tam zawitam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2030 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękować Cytat:
Wooow już sobie wyobrazam, jak i mój tak goni ale będzie jazda
|
||
|
|
|
#2031 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, a teraz sobie porównajcie i kiedy łatwiej było? gdy dzieci niemobilne i marudzące, że na rączki bo chcą widzieć, bo znudzone
czy teraz, gdy same dodreptają, doraczkują, dopełzną?
|
|
|
|
#2032 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44352175]Charlizz, takie puzzle drewniane to zdecydowanie za wczesnie, dopiero ok.2 lat będą MOŻE dobre, natomiast ja Dorce pod choinkę brałam takie i to Agatka układała ok. 15mca:
http://allegro.pl/drewniane-puzzle-z...oki-i376462835 tzn nie takie same, ale takie z uchwytami właśnie.[/QUOTE] nie działa link dobra to nie biorę Brakuje mi pomysłów na prezent na roczek, ode mnie klocki, a jeszcze coś od mamy bym wzięła i od siostry i od brata bo jak im nie podpowiem, to wezmą coś, co może Olę niezbyt zainteresować albo ciuch, a ciuchy to ja dla niej mam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- acha, powiem Wam jak Ola dziś spala pobudka 8.15 11.30 - 13.00 pierwsza drzemka 16.30 - 18.30 druga drzemka od 20.00 leży w łożeczku i chyba właśnie zasnęła Żeby jadła tak jak śpi! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ogromny brzuch
Idę spać. Dobranoc. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44352506]Dziewczyny, a teraz sobie porównajcie i kiedy łatwiej było? gdy dzieci niemobilne i marudzące, że na rączki bo chcą widzieć, bo znudzone
czy teraz, gdy same dodreptają, doraczkują, dopełzną?[/QUOTE]Powiem krótko: Tak źle i tak niedobrze Ale z dwojga złego chyba wolałam pierwsza opcje![]() Był tam gdzie go zaniosłam a teraz jest tam gdzie chce Szajka- w sumie to i racja z tym bieganiem i równowagą. Ja jak mam buty na wysokim obcasie to lepiej mi w nich biegać niż chodzić Taki przykład Ale on naprawdę jest dziki jak cholera,mam wrażenie że przez to taki niestabilny/chwiejny. No cóż mamy czas. Opanuje biegi z przeszkodami
|
#2035 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Mamuśki
byliśmy na zakupach i co? nic nie kupiłam za dużo ludzi, za duży tłok, denerwowało mnie to;p więc siedzielismy z Hanią na placu zabaw, przynajmniej Ona miała radochę![]() fewciu brawa dla Blaneczki silver ja zakładam skarpetki ![]() Yellow współczuję teściów;/ nancy co do t. kto daje i zabiera ten się w piekle poniewiera ![]() laurko ale Michaś sobie super radzi! Illusion brawa za chodzenie! ![]() Debrah mi Hania zabiera szczoteczkę nie ma mowy żebym ja Jej umyła, no może czasem pozwoli ale rzadko;p nawijko co do spacerów, u mnie odwrotnie. Hania zaczęła lubić! nawet nie piśnie Deli ale boska kiecka ![]() mała ja obcinam jak Hania zaśnie, inaczej nie da rady;p scotasia ale słodki Dominik Lady boski Pietraszko ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
chcesz zdjęcie mojego?
|
|
#2036 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44352506]Dziewczyny, a teraz sobie porównajcie i kiedy łatwiej było? gdy dzieci niemobilne i marudzące, że na rączki bo chcą widzieć, bo znudzone
czy teraz, gdy same dodreptają, doraczkują, dopełzną?[/QUOTE]Jak dla mnie teraz jest łatwiej, bo łatwiej dziecko czymś zająć. Mamy nieduże mieszkanie, więc dużego pola do popisu nie ma
|
|
|
|
#2037 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U nas nie ma tego sklepu. A ja dalej nie mam sukienki na roczek ![]() Dziewczyny w co ubieracie swoje córeczki na roczek??? Podajcie sklep albo rzućcie linkiem ![]() Cytat:
myśmy używali przewijaka tylko przez pół roku.Cytat:
u nas też marud. Dziś nawet przy tż. Ale ja widzę że u nas to pewnie przez zęby.Kurcze, tulę mocno bo wiem jakie to męczące Cytat:
koniec grudnia - grill -koniec świata ale....zjadłabym taką kiełbaskę z grilla ![]() ![]() Cytat:
mi się normalnie wyświetlają. Nie wiem czemu Tobie nie.Świetny Dominik ma domek ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-30 o 21:08 |
||||||
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej heloł, nadrabiam
|
|
|
|
#2039 |
|
Zadomowienie
|
czy teraz, gdy same dodreptają, doraczkują, dopełzną?[/QUOTE]ja powiem tak-Ola od początku była i jest grzeczna i mi to różnicy nie robi no nie mogę na nią narzekać i ciężko ocenić kiedy bylo lepiej. Chyba teraz, bo jest taka śmieszna i kontaktowa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ostatnio mi udrożnili moczowód. a kamień w nerce został, włożyli mi jakieś coś do nerki co ma pomóc w wysikaniu kamienia i ogólnie w przepływie tam wszystkiego. Jeśli się okaże że kamień nie wyszedł to będą to rozbijać laserowo. A najgorsze ze przez to nie mogę zrobić imprezy roczkowej 13, bo nie wiadomo ile będę w szpitalu itp. i nie wiem kiedy robić. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

na zywo 10000000000 razy ladniejsza
może skok... 

Nagram później bo śpi teraz.

klask i:
wiec wyobrazcie sobie jak usychamy. A oni w polarach chodza bo zimno.
nie wiem, czy nadrobie po powrocie do domu, bo tempo macie jak szoguny