Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-26, 19:50   #3031
gujana
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
ile teraz koszyk brzoskwinek stoi

Dziś na tvn notting hill
hmm. no w Niemczech okolo 2-2.50 euro a po ile w Polsce?

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 20:07   #3032
Apiska
Zakorzenienie

zapomnialam, że Ty w Niemcaszkach siedzisz
Ostatnio widziałam po 10zł kosztyk.

Już mnie rączka boli od pisania,a buu
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 20:53   #3033
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
zapomnialam, że Ty w Niemcaszkach siedzisz
Ostatnio widziałam po 10zł kosztyk.

Już mnie rączka boli od pisania,a buu

ach bo Ty musisz przepisac referat? jeny, ale wymyslil....
ja jak bylam wczoraj w bibliotece nie mialam jakiejs tam specjalnej karty do ksera i nie moglam skserowac tego co chcialam i robilam troche notatek i reka mi niemal odpadla, zupelnie sie odzwyczailam od takiego pisania recznego...
ale pozniej udalo mi sie przekonac pana zeby mi pozwolil skserowac ksiazke poza czytelnie, ale ciiiiiiiiiiii bo mialam nikomu nie mowic hihiiihi

ha! a ja sobie zrobilam pyszna kolacje. przekroilam melona (tego podluznego zielonego) na pol, wydrazylam-pokroilam miązsz, pokroilam kilka truskawek i brzoskwinke,wymieszalam i spowrotem do melonowej miseczki poczulam sie jak na wakacjach na jakiejs plazy - mimo ze za oknem chmurzyska i chyba na burze sie zanosi....
a niech to, moglam fote zrobic... ! ale jak wrzucilam owoce do "miseczki" to slinka mi pociekla nie minely 3 minuty jak bylo po salatce mala rzecz a cieszy

jak sie ciesze ze mi apetyt wrocil, po tej kolacji mysle ze na dobre (dojadam jeszczze druga polowke melona i czuje ze jeszcze na deser dojdzie omlet z twarogiem jogurtem i cynamonem )

oj burza przyszla, wylazcam kompa.

Stary 2007-05-26, 20:58   #3034
dolare
BAN stały

GG do dolare

hej pannice! wróciłam już po prezentacji. dostałam 5 Pan powiedzial ze mam predyspozycje do pracy w PR i ze mam telewizyjną dykcję, a moim niewatliwym atutem jest prezencja. stwierdzil ze pomysl prezentacji miałam b.kreatywny jedyny zarzut to "szeleszczący " głos
zmykam pod prysznic- marze o nim. jutro z rana przeokropna kobyła
kororowych
dolare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 21:49   #3035
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Wróciłam z kina Trzecia część Piraci z Karaibów - POLECAM (jak ktoś lubi tego typu filmy ) Pierwsza bez apelacyjnie najlepsza, druga już mi się średnio podobała, a trzecie to miła niespodzianka, dużo fajniejsza niż druga I dobrze się bawiłam

Brzoskwinki Obok truskawek, jabłek i malin bezapelacyjnie u mnie królują Czekam z utęsknieniem na nie Równie mocno jak na prawdziwy sezon truskawkowy

Muszę obejrzeć ten film "Niebo nad Berlinem"

Dzięki Gujanko za ankiete I za brak fotki owocowej sałatki I żeby mi się to więcej nie powtórzyło

Fajnie Lolcia, ze zakupy się udały i że prezent dotarł do adresatki w całości Ankietkę już wysyłam A może tak fotosa japonkom Ja potrzebuje jakiś letnich sandałeczek, ale nic mi się ostatnio nie podoba...

Ja się jeszcze troszkę poedukuje

Dolare za 5 Dobranoc
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 21:54   #3036
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Milko, widze kasię kowalską w podpisie
uwielbiam jej piosenki...

a ja kupiłam sobie dziś
spódnicę
spodnie
bluzke
placiła mama!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 22:02   #3037
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

a ja kupiłam sobie dziś
spódnicę
spodnie
bluzke
placiła mama!
To zaszalałaś A raczej mama zaszalała w dniu swojego święta Czyż nie powinno być odwrotnie

Witam fankę Kasi Na punkcie Kasi swego czasu miałam lekkiego bzika Choć ostatnio teksty jej piosenek moim zdaniem trochę się popsuły, to i tak ma wiele takich, podczas których serce ściska Ta w podpisie jest jedną z nich
Stary 2007-05-26, 22:20   #3038
Smille
Raczkowanie

Kochane, czy moge do Was dołączyć ?. Pora wziąść się za siebie i wrócić do formy . Chce zacząć się zdrowiej odżywiać (lepiej późno niż w cale). Przeraża mnie wizja jutrzejszego dnia - mam kilka prac do napisania na poniedziałek .
Smille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 22:20   #3039
Atram
xxyy

Cytat:
Powiedz mi, czy te doładowanie potrójne to tylko na gadanie z orange czy ze wszystkimi sieciami??
niestety tylko do orange

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
no i śliczne japonki w Dsh. .
pokaz? bo ja wlasnie szukam jakis fajnych japonek i klapek

musze sobie sciagnac to Miasto Aniolow albo Niebo nad Berlinem

nie lubie brzoskwin bo maja taka wstretna skorke.. lubie takie z gladka skorka, ale nie wiem czy to sie dalej nazywa 'brzoskwinia"? chyba nektarynka

Milka, ja tez bardzo lubie Kasie
a tak w ogole orientujecie sie kiedy zacznie sie prawdziwy sezon truskawkowy?

Cytat:

a ja kupiłam sobie dziś
spódnicę
spodnie
bluzke
placiła mama!
czekamy na fotki
Stary 2007-05-26, 22:23   #3040
Atram
xxyy

Cytat:
Napisane przez Smille Pokaż wiadomość
Kochane, czy moge do Was dołączyć ?. Pora wziąść się za siebie i wrócić do formy . Chce zacząć się zdrowiej odżywiać (lepiej późno niż w cale). Przeraża mnie wizja jutrzejszego dnia - mam kilka prac do napisania na poniedziałek .
pewnie witaj

uciekam juz spac, bo TŻ sie dobija do telefonu, zawsze rozmawiamy jak juz w lozkach lezymy dobranoc
Stary 2007-05-26, 22:41   #3041
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
pewnie witaj

uciekam juz spac, bo TŻ sie dobija do telefonu, zawsze rozmawiamy jak juz w lozkach lezymy dobranoc
ha, my tez tak mamy tylko czasem jak ja sie za dlugo kąpie TŻ usypia czekajac na sygnal...

Milkuś, tylko Niebo nad Berlinem jest nieco starsze od Miasta Aniolow, i akcja tez jakby spowolniona. Ale ma klimat, mi sie podoba. podobne filmy a jednak zupelnie inne

Piratow sobie chyba jutro trzasne, mam pierwsza czesc. TŻ mi dzisiaj polecał zebym sobie obejrzala na ten moj humorek a teraz jeszcze Milka poleca, to trzeba wkoncu sprawdzic, co to za filmik

byla burza dzieki czemu odczepilam sie od komputerka, zrobilam sobie 2 maseczki i poczytalam troszke ksiazki, z ktorej nic nie rozumiem, a ktora musi byc glownym zrodlem do mojego referatu. nie bylo by zle, gdyby nie to ze ma 600 stron dam rade (nad rzeka sie dobrze czyta... )

dobranoc dziewuszki

Stary 2007-05-26, 23:43   #3042
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Helloł

Dzięki dziewczynki za trzymanie kciuków.... miałam dziś farta
Choć jednak musiałam tą prezentacje zrobić to się udało - zostalam pochwalona to taka próbna obrona niby miała być... matko miałam to o 8 rano a w sali nie było czym oddychac. To było straszne!! to znaczy ta duchota. Prezentacja - dla mnie nie talka straszna rzecz, ale chchiałam sie lepiej przygotować... dostałam tez troche po nosie, ale mam nadzieję ze dzieki temu na obronbie nie popełnie pewncyh bledow stylistycznych
Egzaminu nie będzie ale facet kazał zrobić nam konspekt z zajęć... bezsensowna praca, doprawdy!! tymbardziej że wszyscy będą mieć to samo a on będzie udawał że tego nie zauważa!! po co papier marnować!! Porażka :zly:

Kocham Miasto Aniołów, po prostu ubustwaim, widziałam już napewno ponadz 10 razy a ja dla domiany najbardziej lubie IRIS, to jest z tego wątku gdzie on na boso autostrada w deszczu idzie... zresztą to jedna z moich topowych piosenek no i oczywiście piosenka w burzy nocą, czyli "in the arms of the angel"... uwielbiam... tam jest jeszcze kawałek Alanis Morisette - tez super och rozmawrzylam sie
O niebie nad Berlinem wiedziłam praktycznie od pierwszego razu kiedy obejrzałam ten film... ale jeszcze nie udało mi się go nigdzie dostac zeby obejrzeć ;/ chyba slaobo sie starałam

brzoskwinki pycha ja w ogole jestem wszystkożerna i wszystko lubie, no moze poza malymi wyjatkami, takimi tyci tyci ale jak dziś zobaczyłam czeresnie na ktroej tak pieknie czerwienily sie owoce to myslalam ze ze samochodu wyskocze! a to wszystko przez Apiske

Gujanko ucieszyłam się gdy wkońcu przecyztalam że już Ci lepiej w tych sprawach z TŻ. Wiem jak to czasami jest. Ja dziś ze swoim nie mam ochote rozmawiać bo wiem ze bede ryczeć mu do telefonu, bo na uczleni strasznego doła złapałam i nie chce z nim o tym gadac bo on biedny i tak nic na to poradzic nie moze

kiedys, chyba na tym watku, taki fajny tekst o dołku przeczytałam, costam z łopatą... jak to któraś z Was to proszę o przypomnienie bo mi się strasznie szukać nie chce 101 stron to ponad moje siły

Sathi dziękuję , Orzeszku, Gujanko, Milko, Ewcia - dziękuję za wsparcie Jesli kogos pominelam to prosze sie przypomniec, z gory przepraszam

Gujanko ja tez mam taka okropna hustawke nastrojow - az sie zloscic na siebie zacyznam. i zastanawiam sie czy to czasami nie przez ta pogode. Sama nie wiem. nie naleze raczej do tak niestabilnych emocjonalnie osob, a ostatnio siebie nie poznaje po prostu.

matko, oczy mi sie same zamykaja. kolorwych snow panienki

PS... aaa witam jeszcze nowe koleżanki. lojalnie ostrzegam że ten watek mocno uzaleznia a cale forum bardzo wciąga.... wiec podejmujecie to ryzyko na wlasna odpowiedzialnosc

Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy
Djana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 07:21   #3043
Atram
xxyy

Bry

Djana, ciesze sie ze prezentacja sie udala zawsze lepszy konspekt niz egzamin

wlasnie czekam az sniadanko mi sie ugotuje i biore sie za nauke

milego dnia
Stary 2007-05-27, 08:36   #3044
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też przeraża dzisiejszy dzień Już od rana słówka z niemca wkuwam Jeszcze parę prac do napisania, pare tomów do przeczytania i zapamiętania Ehhh to studenckie życie

Ps. Witaj i czuj się jak u siebie w domu

Cytat:
nie lubie brzoskwin bo maja taka wstretna skorke.. lubie takie z gladka skorka, ale nie wiem czy to sie dalej nazywa 'brzoskwinia"? chyba nektarynka

Milka, ja tez bardzo lubie Kasie
a tak w ogole orientujecie sie kiedy zacznie sie prawdziwy sezon truskawkowy?
Ja właśnie lubie te puchate skórki na brzoskwinkach Nektarynki też ubustwiam W sumie trudno znaleźć owocki za którymi nie przpadam - na pewno arbuzy, gruszki, nie lubie też wiśni, bo mnie pestki w środku denerwują

A sezon truskawkowy wydaje mi się, ze powoli się rozkręca. Wczoraj truskawki były za 5 złoty

A Miasto Aniołów obejrz koniecznie Najlepiej z TŻ żebyś miała do kogo się przytulić i zaopatrz się w chusteczki

Ps. Ktoś jeszcze lubi Kasie albo Miasto Aniołów

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Piratow sobie chyba jutro trzasne, mam pierwsza czesc. TŻ mi dzisiaj polecał zebym sobie obejrzala na ten moj humorek a teraz jeszcze Milka poleca, to trzeba wkoncu sprawdzic, co to za filmik

byla burza dzieki czemu odczepilam sie od komputerka, zrobilam sobie 2 maseczki i poczytalam troszke ksiazki, z ktorej nic nie rozumiem, a ktora musi byc glownym zrodlem do mojego referatu. nie bylo by zle, gdyby nie to ze ma 600 stron dam rade (nad rzeka sie dobrze czyta... )

Pierwszą część piratów chyba z 5 razy oglądałam
600 stron - a to luzik, kilka nieprzespanych nocy i dasz radę

Burza powinna być częściej Wtedy człowiek odłączony od sprzętu elektronicznego, w końcu posprząta, poszyje trochę - to w moim przypadku A z maseczkami to przy kompie siedzę

Cytat:
Napisane przez Djana Pokaż wiadomość
Kocham Miasto Aniołów, po prostu ubustwaim, widziałam już napewno ponadz 10 razy a ja dla domiany najbardziej lubie IRIS, to jest z tego wątku gdzie on na boso autostrada w deszczu idzie... zresztą to jedna z moich topowych piosenek no i oczywiście piosenka w burzy nocą, czyli "in the arms of the angel"... uwielbiam... tam jest jeszcze kawałek Alanis Morisette - tez super och rozmawrzylam sie
Posiadam ściężkę dzwiekową do Miasta... i jest A piosenkę Angel mam w telefonie jako budzik ustawioną - nic mnie nie budzi bardziej przyjemnie

Lepszy konspekt niż egzamin

Powoli się szykuję do przyswajania materiału na nadchodzący tydzień... Ale bardzo powoli To będzie ciężki tydzień
Stary 2007-05-27, 08:40   #3045
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dolare Pokaż wiadomość
hej pannice! wróciłam już po prezentacji. dostałam 5 Pan powiedzial ze mam predyspozycje do pracy w PR i ze mam telewizyjną dykcję, a moim niewatliwym atutem jest prezencja. stwierdzil ze pomysl prezentacji miałam b.kreatywny jedyny zarzut to "szeleszczący " głos
zmykam pod prysznic- marze o nim. jutro z rana przeokropna kobyła
kororowych
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Fajnie Lolcia, ze zakupy się udały i że prezent dotarł do adresatki w całości Ankietkę już wysyłam A może tak fotosa japonkom Ja potrzebuje jakiś letnich sandałeczek, ale nic mi się ostatnio nie podoba...
Niestety nie widze ich na stronie Dsh,a obawiam się,że zdjęcie z telefonu nie będzie zbyt efektowne.Zapom niałam napisać,że sobie też kupiłam japonki,ale w croppie,takie białe w czarne kwiatki i można je zobaczyć na stronie,ale nie można skopiować obrazka.Milkuś ankieta wypełniona,wyśle ją jak tylko wróce.

Cytat:

a ja kupiłam sobie dziś
spódnicę
spodnie
bluzke
placiła mama!
To się obkupiłaś

Cytat:
Witam
Cytat:
Helloł

Dzięki dziewczynki za trzymanie kciuków.... miałam dziś farta
Choć jednak musiałam tą prezentacje zrobić to się udało - zostalam pochwalona to taka próbna obrona niby miała być... matko miałam to o 8 rano a w sali nie było czym oddychac. To było straszne!! to znaczy ta duchota. Prezentacja - dla mnie nie talka straszna rzecz, ale chchiałam sie lepiej przygotować... dostałam tez troche po nosie, ale mam nadzieję ze dzieki temu na obronbie nie popełnie pewncyh bledow stylistycznych
Egzaminu nie będzie ale facet kazał zrobić nam konspekt z zajęć... bezsensowna praca, doprawdy!! tymbardziej że wszyscy będą mieć to samo a on będzie udawał że tego nie zauważa!! po co papier marnować!! Porażka :zly:
Gratulacje.

Dzisiaj czeka mnie upojny dzień z historią i prezentacją na biologie,poniedziałek fizyka i gejografia,wtorek WOS i to byłoby na tyle a w następnym tygodniu do szkoły nie ide(biore sobie urlop).

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 08:49   #3046
Atram
xxyy

Cytat:
Powoli się szykuję do przyswajania materiału na nadchodzący tydzień... Ale bardzo powoli To będzie ciężki tydzień [/FONT][/COLOR]
o co truskawek to zauwazylam ze codziennie sa tansze i ogole wszystkie warzywka

nastepny tydzien tez zapowiada sie dla mnie bardzo ciezko. ale mam nadzieje ze przezyje jakos najbardziej zalezy mi zeby zdac zerowke z informatyki ale to wydaje sie malo realne ale i tak walcze - wkuwam narazie wyklady a potem biore w obroty exela bo jak narazie to on dla mnie ciemna magia

aha, jakby ktoras z Was znala dobrze Worda... to mam jedno male pytanie
Stary 2007-05-27, 09:07   #3047
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje

Niestety nie widze ich na stronie Dsh,a obawiam się,że zdjęcie z telefonu nie będzie zbyt efektowne.Zapom niałam napisać,że sobie też kupiłam japonki,ale w croppie,takie białe w czarne kwiatki i można je zobaczyć na stronie,ale nie można skopiować obrazka.Milkuś ankieta wypełniona,wyśle ją jak tylko wróce.

Dzisiaj czeka mnie upojny dzień z historią i prezentacją na biologie,poniedziałek fizyka i gejografia,wtorek WOS i to byłoby na tyle a w następnym tygodniu do szkoły nie ide(biore sobie urlop).
Czyli upojna niedziela z książkami Chyba każdą z nas to dzisiaj czeka

Też muszę zapolować na jakieś butki. Japonki mam 2 pary, ale jedne znikły w niewyjaśnionych okolicznościach (może gdzieś z Twoim tuszem się umówiły) A te drugie tak mnie ostatnio obtarły, że mam jedną wielką gagę i póki co ich nie włożę. Moje jedyne ukochane, letnie sandałki, ze starosci się już poodklejały - a tak je strasznie lubię No i zonk - muszę sobie jakieś butki kubić

Dziękuję za ankietkę

Cytat:

nastepny tydzien tez zapowiada sie dla mnie bardzo ciezko. ale mam nadzieje ze przezyje jakos najbardziej zalezy mi zeby zdac zerowke z informatyki ale to wydaje sie malo realne ale i tak walcze - wkuwam narazie wyklady a potem biore w obroty exela bo jak narazie to on dla mnie ciemna magia

Będzie dobrze Optymistyczne myślenie to połowa sukcesu

Ja dużo pisze w wordzie, ale nie wiem czy będę Ci umiała pomóc Może napisz o co chodzi, a nóż któraś z nas będzie to wiedziała
Stary 2007-05-27, 09:45   #3048
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też przeraża dzisiejszy dzień Już od rana słówka z niemca wkuwam Jeszcze parę prac do napisania, pare tomów do przeczytania i zapamiętania Ehhh to studenckie życie

Ps. Witaj i czuj się jak u siebie w domu

Ja właśnie lubie te puchate skórki na brzoskwinkach Nektarynki też ubustwiam W sumie trudno znaleźć owocki za którymi nie przpadam - na pewno arbuzy, gruszki, nie lubie też wiśni, bo mnie pestki w środku denerwują

Posiadam ściężkę dzwiekową do Miasta... i jest A piosenkę Angel mam w telefonie jako budzik ustawioną - nic mnie nie budzi bardziej przyjemnie

Powoli się szykuję do przyswajania materiału na nadchodzący tydzień... Ale bardzo powoli To będzie ciężki tydzień
Ja za budzik mam Envio- for you, cudowna nuta.
Owocki uwielbiam wszystkie, ah mogłabym tylko nimi się żywić ;D Ale jest problem po pewnym czasie, bo zaczynają boleć mnie ząbki, takie mam wrażliwe ;D

Cytat:
Napisane przez Atram

Mój tydzien tez będzie cięzko, no ale cóz damy radę
Mów jaki masz problem z wordem

Ja tez już niestety się ucze, eh Kochane macie może na komputerze jakieś prace o wychowaniu-socjalizacji??
Ślub

41/40
Stary 2007-05-27, 09:49   #3049
Atram
xxyy

Cytat:
[COLOR="#008080"]
Mój tydzien tez będzie cięzko, no ale cóz damy radę
Mów jaki masz problem z wordem
a wiec... automatyczne streszczanie dokumentu.. brzmi tajemniczo bardzo czy wiecie moze jak sie to robi i o co dokladnie moze chodzic?
Stary 2007-05-27, 10:08   #3050
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
a wiec... automatyczne streszczanie dokumentu.. brzmi tajemniczo bardzo czy wiecie moze jak sie to robi i o co dokladnie moze chodzic?

hmmm, moze to to ze z boku sa wszystkie naglowki z pracy? tak wypunktowane? ale jak to zrobic nie wiem...

ja dzis sie znow calkiem wyspalam, obudzilam sie w takim posprzatanym pokoiku, milutko Milko zgadzam sie - burze musza czesciej przychodzic, to bede miala porzadek i wogole jakies przydatne czynnosci wykonam.. z maseczkami tez czesto siedze przed kompem dobrze ze kamerki nie mam bo na pewno by mi sie przypadkiem wlaczyla i bym sie taka piekna ujawnila swiatu...

ech, ale leniucha mam, a ksiazki czekaja.... :co ol:

Stary 2007-05-27, 10:19   #3051
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Milka jak ty się uczysz kiedy ty piszesz 4 razy wiecej postow niz my wszystkie?? Nie cobym zlosliwa byla, ale tak mnie to zastanawia jak ty to robisz chyba szbyciutko sie uczysz zazdroszcze, bo u mnie proces zapamietywania jest dlugotrwaly....

A co do konspektu to pewnie ze lepszy niz egzamin, ale wolalabym zeby zadal jakies autorskie referaty czy opracowania - przynajmniej nauczylabym sie czegos nowego co by mnie akurat interesilo... a nie pisanie o Windowsie albo Corbie, ble :blabla: , na dodatek to co juz bylo na wykladach.
Ale faktycznie jakby nie bylo to egzamin z glowy

Milka - tekst o pestkach w wisniach mnie rozbroil haha jak mamkupować takie malutkie wisnie na ktorych jest prawie tylko skorka i pestka to tez sobie daruje, ale sa takie odmiany baaaardzo miesiste i te sa przepyszne, jesczze jak sa takie cierpkie mniam :ehhem: najpyszniejsze dzemy robie wlasnie z wisni

Ok dzis sie rewanzuje i trzymam kciuki za wszystkie walczace z ksiazkami, ja chyba sobie wolne zrobie przynajmniej do popoludnia
Dolare za Ciebie tez, napisz jak poszło

A wczoraj sie wam jeszcze nie przyznalam jak z jedzeniem porzadzilam
W sumie to zjadlam tylko chyba z kilo bananow i garsc truskawek, serek wiejski, talez kapusniaku u kuzynki i piwko, pol litry coli, jakis tymbark i wooody duzo (bo przed wczoraj wypilam chyba ze 6 litrow i mnei suszylo wczoraj )
Z piwkiem byly niezly przekret bo takie zimniutkie raz dwa weszlo i nagle karuzele mialam no to szybciutko za cole sie chwycilam... uj, dawno ani piwka nie pilam ani tak szybsiutko mi w glowe nie poszlo ale jak tu kolegom moglam odmowic zreszta w taki skwar nie trzebabylo mnie dlugo namawiac... jak zobaczylam ten zroszony kufelek...uuuu

A co do butow to nienawidze kupowac... jak musze a wczesniej nie zakocham sie od pierwszego wejrzenia to jest dla mnie istna tragedia... bo mam strasznie duza i nieforemna stope (41 szeroka i z wysokiem podbiciem :blabla: ) koszmar jak dla mnie. No i kazdy but obowiazkowo musi mnie obgryzc, nawet trampek, takie chrzciny

Ok babeczki, do wieczorka, mam sporo do zrobienia, moze mi sie uda wyjsc pobyczyc na sloneczku a jak nie to sie bede odzywac regularnie

EDIT: Atram odezwij sie do mnie na gg... chociaz jeszcze nie wiem jak sie robi automatyczne streszczenie to postaram sie pomoc odezwij sie to umowimy sie na konkretna godzine naszej wspolpracy

Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy
Djana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 11:25   #3052
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli upojna niedziela z książkami Chyba każdą z nas to dzisiaj czeka

Też muszę zapolować na jakieś butki. Japonki mam 2 pary, ale jedne znikły w niewyjaśnionych okolicznościach (może gdzieś z Twoim tuszem się umówiły) A te drugie tak mnie ostatnio obtarły, że mam jedną wielką gagę i póki co ich nie włożę. Moje jedyne ukochane, letnie sandałki, ze starosci się już poodklejały - a tak je strasznie lubię No i zonk - muszę sobie jakieś butki kubić

Dziękuję za ankietkę
Możliwe,bo po moim tuszu ani słychu,ani widu.Uwiel biam chodzić w takich wychodzonych i najwygodniejszych butach,mam kilka par ale chodze w nich tylko po ogródku.U mnie na drzewach w ogrodach już coraz więcej owocków,pięknie to wygląda i zapowiada się dużo okazów.
Ankieta wysłana.

Cytat:
Optymistyczne myślenie to połowa sukcesu
W takim razie ide się opalać i będę optymistycznie myślała o historii
Cytat:

Milka - tekst o pestkach w wisniach mnie rozbroil haha jak mamkupować takie malutkie wisnie na ktorych jest prawie tylko skorka i pestka to tez sobie daruje, ale sa takie odmiany baaaardzo miesiste i te sa przepyszne, jesczze jak sa takie cierpkie mniam :ehhem: najpyszniejsze dzemy robie wlasnie z wisni
Ale to dosadnie napisałaś jak przeczytałam to słowo'cierpkie' to mnie coś w nosie aż zadrapało..

Cytat:
odezwij sie to umowimy sie na konkretna godzine naszej wspolpracy
Ładnie to się tak umawiać tylko we 2? samoluby nawet nie pomyślały o tej pozostałej reszcie chcących,a nie mogących

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 11:26   #3053
dolare
BAN stały

GG do dolare

oj ja za wisienkami nie przepadam specjalnie a dzemiki to z łowicza kupuje-ani mi,ani mamie nie chce się juz robić... chociaż przyznam, że za dzem mojej babci z żółtych śliwek dałabym się pokroić..

życzę owocnej nauki łacząc się w bólu z tymi, które siedzą nad książkami w niedziele
ja zasiąde dopiero jutro- na ang. i etyką tragedia...
dziś poszło mi b. dobrze chyba poprostu się nauczylam, a i sciaga pomogla
dzis lub jutro beda wyniki
miłej niedzielki po poludniu wybieram się na wyżerę do Cioci ale się objem o la la potem bede marudzic
dolare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 11:49   #3054
gujana
Wtajemniczenie

a ja wczoraj jak zasypialam to sobie myslalam, ze moze takw niedziele zrobie sobie jakas mila wycieczke na rowerku do sasiedniego miasta albo cos takiego. a tu dzisiaj od rana deszcz, wiec to chyba wyrazny znak z niebios, ze jednak trzeba sie za ksiazki dzis chwytac, a nie wycieczkowanie szkoda

Stary 2007-05-27, 12:05   #3055
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo tajemniczo Ja się poddaje

Cytat:
Milka jak ty się uczysz kiedy ty piszesz 4 razy wiecej postow niz my wszystkie?? Nie cobym zlosliwa byla, ale tak mnie to zastanawia jak ty to robisz chyba szbyciutko sie uczysz zazdroszcze, bo u mnie proces zapamietywania jest dlugotrwaly....
Zależy co bierzesz pod uwagę Ogólną liczbę postów Bo ja na wizażu jestem już dobre parę latek
Czy ostatnią liczbę postów Wiesz lata praktyki Wystarczy 15 minute i 10 postów można natrzepać Dużo pisze na kompie, więc mi pisanie ogólnie szybko przychodzi. A z nauką bywa różnie Zależy czego się uczę, bo mój mózg na niektóre przedmioty jest wyjątkowo oporny

I jeszcze jeden powód jest Pracuje przy komputerze i korzystam z neta, a strona startowa to wizaż i zawsze jak uruchamiam przeglądarkę to musi mi się paskuda załadować

Cytat:
W takim razie ide się opalać i będę optymistycznie myślała o historii
To moze pomyśl też przy okazji optymistycznie o paru moich interesujących przedmiotach

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
a ja wczoraj jak zasypialam to sobie myslalam, ze moze takw niedziele zrobie sobie jakas mila wycieczke na rowerku do sasiedniego miasta albo cos takiego. a tu dzisiaj od rana deszcz, wiec to chyba wyrazny znak z niebios, ze jednak trzeba sie za ksiazki dzis chwytac, a nie wycieczkowanie szkoda
A u mnie słoneczko
Stary 2007-05-27, 12:30   #3056
gujana
Wtajemniczenie

jakmasz sloneczko,to zamiast sie uczyc lec na spacerek

Stary 2007-05-27, 13:41   #3057
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki!
ja tylko na chwilę bo uczyć sie muszę a niedługo przyjeżdża do mnie kolega co go 7 lat ponad nie widziałam ciekawe czy sie coś zmienił

aleście się o owocach nagadały zrobiłyście mi smaka chyba się jutro nie powstrzymam już i kupię truskawki

wkurza mnie pogoda taka duszna i nieprzyjemna i spać mi się chce zasypiam nad nudną książką o tropach i figurach łacińskich, błeeee

miłego popołudnia uczcie się pilnie i jeszcze pilniej odpoczywajcie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 14:08   #3058
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Djana

A co do butow to nienawidze kupowac... jak musze a wczesniej nie zakocham sie od pierwszego wejrzenia to jest dla mnie istna tragedia... bo mam strasznie duza i nieforemna stope (41 szeroka i z wysokiem podbiciem :blabla: ) koszmar jak dla mnie. No i kazdy but obowiazkowo musi mnie obgryzc, nawet trampek, takie chrzciny

Ok babeczki, do wieczorka, mam sporo do zrobienia, moze mi sie uda wyjsc pobyczyc na sloneczku a jak nie to sie bede odzywac regularnie
Ja co roku mam mnóstwo wiśni i czereśni na działeczce, mniam mniam, a wiśnie zawsze do drylownicy wkładamy i raz raz i nie ma pestek

To masz tak samo z butami jak ja

UCzę się od 12 i nauka nie chce mi wchodzic ;( idę zrobić sobie obiadek, moze po nim lepiej bedzie mi wchodzić. A i pluuuszzza sobie zrobię
Ślub

41/40
Stary 2007-05-27, 14:17   #3059
śnieżka_
Zakorzenienie

Mogę dołączyć do waszych plotek ?
no mi też narobiłyście smaka na truskawki..
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 14:20   #3060
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
Mogę dołączyć do waszych plotek ?
no mi też narobiłyście smaka na truskawki..

witaj

0oo 33 dzien a6w?! gratulacje. a jakefekty? mow mow, ze dobrze, bo ja motywacji potrzebuje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości