Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-31, 10:31   #2551
Pallas Ril
Rozeznanie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

A mozecie cos powiedziec na temat materacykow? Bede zamawiac w przyszlym tygodniu lozeczko, posciel etc to myslalam, zeby materacyk tez zamowic. Niestety po przeczytaniu kilku artykulow w necie mam taki metnik w glowie, ze szok.

Kiedys sie mowilo, ze najlepsze materacyki to gryczano-kokosowe, bo ze niby naturalne i odpowiednio twarde dla dziecka. Teraz sie mowi, ze one plesnieja i uczulaja... Niby teraz najlepsze lateksowe, ale ja i moje teorie spiskowe mi mowia, ze eksperci je polecaja, bo sa najdrozsze, a oni dostaja kase od firm produkcyjnych

A wy co myslicie?
Stary 2013-12-31, 10:31   #2552
VwVampirka
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Witam się po raz ostatni... w tym roku

Dziś ponownie zrobiłam degustację przystawki sylwestrowej - tostów i stwierdzam, że można je podać :ślina: tylko muszę jeszcze sera dokupić, bo wyparował

Skoro biedry tak długo są czynne, to pojedziemy po tego szampana jak już będziemy jechać do kolegi. Inaczej znowu będę pół godziny szukać miejsca parkingowego i się gdzieś wciskać...

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wlasnie leze i sie nie ruszam bo maluch od 10 dobrych minut bryka jak szalony. Na stowe to jest on! Jestem juz pewna!

Chcialam sobie popatrzec na brzuch, czy sie porusza, ale mi cycki zaslaniaja.... :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ale może jeszcze nie widać ruszającego się brzuszka. Ja też, nawet jak kopniaki są mocne i konkretne, to nie widzę ich na brzuszku...

Cytat:
Napisane przez agus7ia Pokaż wiadomość
dzidzia jest ruchliwa. Cale usg tak szalala, ze ciezko bylo ja uchwycic. W pewnym momencie podniosla nawet kciuk i wygladalo to jakby mowila "jest spoko"

A co do tekstow, to ostatnio stoje w piekarni i powtarzam sobie w myslach, zeby kupic chleb tostowy. Bo jak podchodze do ekspedientki to zapominam co chcialam. Wiec stoje w dosc dlugiej kolejce i powtarzam chleb tostowy, chleb tostowy. Przychodzi moja kolej i mowie" poprosze test ciaz....." Urwalam w polowie wyrazu i zaczelam sie tak smiac, a wraz ze mna cala piekarnia. Nie wiem skad mi sie to wzielo.
Widzisz mama, nawet dzidzia Ci mówi że wszystko jest ok
A tekst super! Pobiłaś nim ten wczorajszy

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Ja na sylwestra we dwoje robię spagetti :p do tego szaszłyczki, czipsy i styknie.
Muszę jeszcze balony kupić
My będziemy tylko z kolegą TŻ i będziemy mieć zapiekankę mięsno-warzywną (robi kolega), sałatkę warzywną, tosty i jakieś chipsy. Też myślę, że styknie. Chociaż zastanawiam się nad zrobieniem jeszcze ciasta (głównie dla siebie, bo im do piwa i tak nie będzie pasowało). Ale nie wiem, czy zdążę...

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
Helo, nadaje z lozka dzis sylwester we troje wiec mi sie nigdzie nie spieszy mialam byc w pracy ale szef laskawie zgodzil sie na dzien wolny dla wszystkich.
Macie racie, musze zmienic...
Light ten jest wlasnie z nfz, chyba ze po zwolnienie pojde prywatnie ale skoro ten bagatelizuje moje problemy to co bedzie pozniej, az strach pomyśleć! Ja naprawde zle sie czuje, codziennie wieczorem migreny i bol plecow nie do przejscia a twardnienie brzucha to codzienność. ...
Dziękuję za wsparcie bawcie się dziś przesuper i Szczęśliwego Nowego Roku! !!!!!!!!!!!!
No widzisz, a mój gin chyba mi nawet nie uwierzył, że moje mdłości były tak tragiczne, ale mimo wszystko zwolnienie mi dał bez problemu.

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Ja zamawialam ta grzechotke jakos chyba z poczatkiem pazdziernika i tez do mnie nie przyszla :/ Troche sie wkurzylam i weszlamna strone FP, zeby sie upomniec, ale tam oczywiscie zadnego kontaktu do nich nie bylo :/ Za to znalazlam komunikat, ze zakonczyli dystrybucje grzechotek.

Niby grzechotka za 20 zl to nie jakas rewelacja, ale niesmak pozostal. Dokonujesz transakcji, zostawiasz firmie swoje dane osobowe, ktore sa warte znacznie wiecej niz 20 zl a oni Cie robia w jajo :/ Niefajnie...

Dostalam za to kolysanki z Bebilonu. No i nadal czekam na probki z Johnsona, ale tez juz pewnie nie przyjda... Niech sie wala.. Juz i tak mnie przekonalyscie do Oilatum
A jak się rejestrowałaś, to była tam informacja, że dostaniesz tą grzechotkę? Ja też się rejestrowałam, ale nie przypominam sobie, by była tam taka informacja... i tez się nie doczekałam...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 10:40   #2553
nadiak1
Rozeznanie

Cytat:
Ja zamawialam ta grzechotke jakos chyba z poczatkiem pazdziernika i tez do mnie nie przyszla :/ Troche sie wkurzylam i weszlamna strone FP, zeby sie upomniec, ale tam oczywiscie zadnego kontaktu do nich nie bylo :/ Za to znalazlam komunikat, ze zakonczyli dystrybucje grzechotek.

Niby grzechotka za 20 zl to nie jakas rewelacja, ale niesmak pozostal. Dokonujesz transakcji, zostawiasz firmie swoje dane osobowe, ktore sa warte znacznie wiecej niz 20 zl a oni Cie robia w jajo :/ Niefajnie...

Dostalam za to kolysanki z Bebilonu. No i nadal czekam na probki z Johnsona, ale tez juz pewnie nie przyjda... Niech sie wala.. Juz i tak mnie przekonalyscie do Oilatum

Może jest jeszcze nadzieja z grzechotką? Może wznowią po Nowym Roku, ja na moją też długo czekałam i przyszła, a w Wigilię dostałam próbki Johnsona więc Tobie też pewnie wkrótce przyślą.
Teraz myślę na jakiej stornie się zalogować, żeby coś przysłali

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Próbki z Johnsona dostałam. Dokładnie jedną. Małe opakowanie balsamu. W sumie wykorzystuję jużgo na brzuch
A ja dostałam teraz i mam dwie. Dlaczego Ty masz jedną? Zapomnieli dołożyć? oszusty!!! Reklamuj
Też już myślałam, żeby balsamem brzuch smarować, ale na razie odłożyłam do pudełeczka w którym mam wszystkie rzeczy dla maleństwa. Zresztą mam taki brzuchol suchy, że nie wiem czy ten balsam da radę, oliwka ledwo daje.
nadiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 10:42   #2554
VwVampirka
Zakorzenienie

Light, chyba tylko lekarz będzie potrafił Ci coś poradzić...

Pallas, ja też nie ufałabym w te opinie "ekspertów". Wiadomo, że najlepszy będzie ten, za który dostaną najwięcej...

Oscar Wilde
Stary 2013-12-31, 10:46   #2555
justa886
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
Ja dzis zdwlam sobie sprawę, ze mimo iz gin do ktorego chodze to kumpel mojego taty to chyba chyba zaczynam poszukiwac nowego...otoz dzis na informacje o tym ze codziennie boli mnie glowa, plecy + pobolewa brzuch odpowiedzial "ciąża to taki piekny stan ze nawet jak cos boli mnie o trzeba przecierpiec" . Na tym się skończyła jego diagnoza a na pytanie o L4 uznal, że skoro ciaza przebiega prawidlowo ( niewazne ze przez zle samopoczucie wiecej mnie w pracy nie ma niz jestem ) to on nie wysyla na zwolnienie wczesniej niz w 30 tygodniu. ReCe mi opadly, nie wyobrazam sobie jezdzic do 30 tyg do pracy, stresowac sie i spędzać 2h w komunikacji miejskiej pelnej ludzi codziennie....
Zalamalam się...
ja chodze prywatnie. Lekarz na pierwszej wizycie po zalozeniu karty ciazy juz chcial dac mi l4 ale ja nie chcialam wzielam chyba od trzeciej albo czwartej.
wszystko przetrzyma.
Miłość nigdy nie ustaje (...)
"
KOCHAM CIE
justa886 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 11:03   #2556
paulka0212
Wtajemniczenie

Kochane ma któraś z Was sprawdzony przepis na sałatkę z zupek chińskich?
Bo ja gdzieś wsadziłam i znaleźć nie mogę, a w necie każdy przepis inny

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 11:08   #2557
Light Limara
Zadomowienie

Chciałam dodać zdjęcia bobasów, co znalazłam w necie, ale na ipadzie mi to nie wychodzi. Zdjęć nie będzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (11,1 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez Light Limara
Czas edycji: 2013-12-31 o 11:10
Light Limara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 11:20   #2558
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nadiak1 Pokaż wiadomość

A ja dostałam teraz i mam dwie. Dlaczego Ty masz jedną? Zapomnieli dołożyć? oszusty!!! Reklamuj
Też już myślałam, żeby balsamem brzuch smarować, ale na razie odłożyłam do pudełeczka w którym mam wszystkie rzeczy dla maleństwa. Zresztą mam taki brzuchol suchy, że nie wiem czy ten balsam da radę, oliwka ledwo daje.
Też mi się wydawało, że na stronie pisało o 2 próbkach
No trudno, nie mam grzechotki, jedną próbkę J&J. Nie mam szczęścia, więc już nic nie zamawiam

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Light, chyba tylko lekarz będzie potrafił Ci coś poradzić...
...
Też tak myślę, ale inny lekarz
bo gin.powiedział, że to normalne w ciąży, mimo, że mu mówiłam, że to pewnie nie od ciąży, bo tak często mam i zawsze przepisywano mi antybiotyk, bo robiło się nieciekawie to nie słuchał jak panuję nad uzupełnianiem płynów to jest ok.
Zobaczymy za tydzień i już nie zanudzam siuśkami

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Kochane ma któraś z Was sprawdzony przepis na sałatkę z zupek chińskich?
Bo ja gdzieś wsadziłam i znaleźć nie mogę, a w necie każdy przepis inny

Makaron z zupki chińskiej, kukurydza, papryka, kawałki filetu z kurczaka, ogorek kiszony. Majonez+jogurt i do tego te przyprawy z zupek chińskich.

image.jpg
Stary 2013-12-31, 11:23   #2559
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość

Makaron z zupki chińskiej, kukurydza, papryka, kawałki filetu z kurczaka, ogorek kiszony. Majonez+jogurt i do tego te przyprawy z zupek chińskich.

Załącznik 5524555

No właśnie w głowie też miałam taki przepis ale nie byłam pewna ja jeszcze dodaję kapustę pekińską

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2013-12-31, 11:50   #2560
agus7ia
Raczkowanie

Light Limara, a brałaś jakieś antybiotyki na to zapalenia pęcherza? Dobrze, że zrobiłaś posiew jak masz takie problemy. Lepiej przeciwdziałać niż potem leczyć. Te białko w moczu też musisz kontrolować.

Pallas moja koleżanka, która pracuje w branży dziecięcej polecała mi materacyk pianka-kokos. Tak więc chyba na taki się skuszę.

Dziewczyny nie macie problemów z wizażem na komputerze? U mnie na tablecie chodzi spoko, ale na laptopie to jakaś porażka. Strony wczytują się po kilka minut, albo w ogóle się nie wczytują.

Załączam Wam zdjęcie pierwszego prezentu, jaki dostała nasza dzidzia od swojego wujka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0063-1.jpg (167,0 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez agus7ia
Czas edycji: 2013-12-31 o 11:57
agus7ia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 11:57   #2561
Nikii89
Zakorzenienie

Agusia dopisane

Kasian oby Hani się nic nie rozwinęło

My już po zakupach , w sumie brakło mi tylko 2 rzeczy a 1,5 godz nie moje :P
I nie nadaję się chyba już na takie dalekie piesze wojaże, nie dość że człowiek poubierany to jeszcze pchać wózek z dzieckiem, drugie dziecko nosić w sobie, mała górka a ja sapię jak parowóz
Dobrze że jak wracałam do domu to zatrzymał się sąsiad i Nas podwiózł Jeszcze mnie opieprzył że miałam do niego dzwonić to by mi kupił to co potrzebuję.

Obiad mi się robi , ryż na resztę gołąbków też, potem tylko sernik

Może mnie nie byc już dzisiaj tak więc dziewczyny Wszystkiego najlepszego w tym 2014 Roku, oby był lepszy niż poprzedni. Aby dzieciaczki pięknie kopały Szczęśliwego rozwiązania, pociechy z maleństw , dużo miłości, szczęścia i zdrowia

Stary 2013-12-31, 12:04   #2562
VwVampirka
Zakorzenienie

Ja sałatkę z zupek chińskich robię tak samo jak Light.

Przed chwilą ktoś mi zjadł pół 300g. czekolady! Chyba dzidzia mi przez pępek podbierała jak się zaczytałam

No i przesunęli mi wizytę u okulisy. Z 30.01 na 2.01. Miesiąc wcześniej

No i mój budyń kompletnie zapomniał, czy przed następną wizytą u gina mam zrobić jakieś badania... Mam nadzieję, że w recepcji będzie to gdzieś zapisane...

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

No i prawie zapomniałam, że rok kończę z:

Oscar Wilde
Stary 2013-12-31, 12:11   #2563
paulka0212
Wtajemniczenie

Ten mój tż to jednak sam nie wie co chce, stwierdził że sałatki z zupek chińskich mam nie robić bo jest niezdrowa no i dzidziusie takich świństw jeść nie będą
Mam robić gyrosa

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2013-12-31, 12:13   #2564
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Pallas ja tam nie wiem czy gryka kokos dobry ale mamy dwa lata i nie spleśniał:p
Co więcej teraz na nim się kłade jak usypiam mimo że za krótki to czasem przysne i spoko wygodny jest nawet tam gdzie gryka

Nikki to widze podibnie spacerujemy ja byłam po pieczywo 1,5h ale bez wózka bo jego to biore głównie do wożenia ciężarów

Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 12:15   #2565
Princes 18
Raczkowanie

Witajcie.. wchodze tu pewnie po raz ostatni... w drugie swieto urodzilam martwego synka. Bol powoli sie zmniejsza ale nadal jest ogromny. Staram sie zyc normalnie ale to jest po prostu nie mozliwe...
Princes 18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 12:20   #2566
agus7ia
Raczkowanie

Princes bardzo mi przykro
Stary 2013-12-31, 12:23   #2567
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Ja właśnie wróciłam z banku, bo musiałam coś załatwić i pomalowałam sobie paznokcie, ciekawe czy zdążą wyschnąć zanim się Hania obudzi powiem Wam, że bardzo lubię te lakiery Lovely, pędzelek ma idealną wielość dla mnie

Nikii dzięki za życzonka i Tobie też wszystkie co najlepsze kochana

Agus7ia niezły tekst w piekarni gorzej jakby mieli te testy a imie bardzo ładne wybraliście
No i świetny prezent od wujka

Martuszka ja Ci nie pomogę z wózkiem, bo nie znam.

Niegrzeczna, a jakie bajki oglądacie? Bo Hania ma ograniczony repertuar

Pallas my mamy ten gryka kokos i nic nie pleśnieje zamówiłam taki firmy Klupś.

Vampirka Ty jesteś dobra z tymi tostami a w zasadzie testami tostów

Princes… strasznie strasznie mi przykro
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 12:24   #2568
principessina
Zakorzenienie

Princes18 b mi przykro, trudno cos napisac... trzymaj sie Kochana....
Stary 2013-12-31, 12:25   #2569
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:

A co do tekstow, to ostatnio stoje w piekarni i powtarzam sobie w myslach, zeby kupic chleb tostowy. Bo jak podchodze do ekspedientki to zapominam co chcialam. Wiec stoje w dosc dlugiej kolejce i powtarzam chleb tostowy, chleb tostowy. Przychodzi moja kolej i mowie" poprosze test ciaz....." Urwalam w polowie wyrazu i zaczelam sie tak smiac, a wraz ze mna cala piekarnia. Nie wiem skad mi sie to wzielo.
haahaha

Cytat:
Nikii, moze dopisac imie naszej coreczki-Alicja. Jak juz pisalam
raczej nie uda mi sie przeforsowac go na Oliwie
alicja to przepiekne imie!
Cytat:
A mozecie cos powiedziec na temat materacykow? Bede zamawiac w przyszlym tygodniu lozeczko, posciel etc to myslalam, zeby materacyk tez zamowic. Niestety po przeczytaniu kilku artykulow w necie mam taki metnik w glowie, ze szok.

Kiedys sie mowilo, ze najlepsze materacyki to gryczano-kokosowe, bo ze niby naturalne i odpowiednio twarde dla dziecka. Teraz sie mowi, ze one plesnieja i uczulaja... Niby teraz najlepsze lateksowe, ale ja i moje teorie spiskowe mi mowia, ze eksperci je polecaja, bo sa najdrozsze, a oni dostaja kase od firm produkcyjnych

A wy co myslicie?
sama mam metlik. nie dalej jak wczoraj czy przedwczoraj czytalam na styczniowkach rozmowy na ten temat i na jakims forum, na ktore przekierowaly sie. juz sama nie wiem czy ten materac ma byc twardy, czy miekki... robakami bym się nie przejmowala, i tak trzeba taki materac sprawdzac i wietrzyć....
Cytat:
Napisane przez Princes 18 Pokaż wiadomość
Witajcie.. wchodze tu pewnie po raz ostatni... w drugie swieto urodzilam martwego synka. Bol powoli sie zmniejsza ale nadal jest ogromny. Staram sie zyc normalnie ale to jest po prostu nie mozliwe...
o matko.... wspołczuję...

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 12:26   #2570
kasiab91
Zakorzenienie

Princes - wyraz ogromnego współczucia dla Was
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 12:31   #2571
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Ja sałatkę z zupek chińskich robię tak samo jak Light.

Przed chwilą ktoś mi zjadł pół 300g. czekolady! Chyba dzidzia mi przez pępek podbierała jak się zaczytałam

No i przesunęli mi wizytę u okulisy. Z 30.01 na 2.01. Miesiąc wcześniej

No i mój budyń kompletnie zapomniał, czy przed następną wizytą u gina mam zrobić jakieś badania... Mam nadzieję, że w recepcji będzie to gdzieś zapisane...

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

No i prawie zapomniałam, że rok kończę z:
Cytat:
Oj bardzo, bardzo współczuje
Ja dziś świętuje 20 tc, będę pić do upadłego i świętować połowę ciąży woda mineralna i sokami
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 12:39   #2572
paulka0212
Wtajemniczenie

Princes 18 przykro mi

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2013-12-31, 12:41   #2573
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

no sałatka prawie gotowa
Igulka nie chce spać, ale ma dziś czas długi dzień przed nami

Cytat:
bardzo mi przykro .. trzymaj się
Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Niegrzeczna, a jakie bajki oglądacie? Bo Hania ma ograniczony repertuar
wiesz co ona ogląda 3 bajki w sumie:
"Dora poznaje świat" , "Tomek i przyjaciele" ,"Chmurkowe opowieści" reszta ją nie interesuje , zresztą niektóre te bajki mi się w ogóle nie p0odobają

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 12:49   #2574
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Witam sylwestrowo i z zasmarkanym nosem jakoś nie widzę poprawy, ale co najważniejsze gorzej chyba też nie jest... Liczę na przełom w dniu jutrzejszym bo w czwartek do pracy trzeba iść - nie tak sobie wyobrażałam odpoczynek

Seksta nie zastanawiaj się tylko zmieniaj gina

Agusia gratuluję córeczki

Light limara to fajtycznie miałaś smaka na galaretkę mamy

Niki zwolnij tempo ty pracusiu

kasian
zdrówka dla Hani

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

pomarancza za kolejny tc.

princes18 3maj się kochana. Strasznie mi przykro.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 12:51   #2575
martuszka0
Rozeznanie

princes bardzo mio przykro mam nadzieję, że ból szybko minie

zmykam z pracy, zajrzę jeszcze do Was później przed "melanżem"
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:07   #2576
lolitka888
Rozeznanie

Princesbardzo mi przykro..aż nie wiem co napisać..
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:08   #2577
paulka0212
Wtajemniczenie

Widziałyście?? (załącznik)
Idealnie pasuje na "po świętach"

Ja na wagę wejdę przed wizytą, najgorsze że słodycze zaczęły znowu mi smakować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ea0d6a0951281a797b994f7017bd2d32_original.jpg (112,5 KB, 10 załadowań)

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Edytowane przez paulka0212
Czas edycji: 2013-12-31 o 13:10
Stary 2013-12-31, 13:51   #2578
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Princes strasznie mi przykro przerażające

Marianek i Rysiu
Stary 2013-12-31, 13:54   #2579
ilkas
BAN stały

Agaaga89 ee tam, nie przejmuj się gadaniem teściowej. To, że gdzieś tam jest Hania w "rodzinie" to co Cię to obchodzi :P A jak ona ma z tym problem to będzie musiała się z tym pogodzić

Niegrzeczna88 z tych bajek co wymieniłaś to znam tylko Dora poznaje świat. Ale my jeszcze mamy trochę czasu na bajki więc dopiero się wdrażam

Princes bardzo mi przykro Trzymaj się.
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 14:02   #2580
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Co do bajek to my tylko Niedźwiedź w dużym niebieskim domu na drzemkę, ja sama go uwielbiam i stacyjkowo jeszcze znamy ale z tych chłopięcych np. Carsy to niet :p

W ogóle mamuśki przeciągacie dziś maluchy z drzemką? bo ja trochę, dopiero się zabieram, oby jak najdłużej Olaf wytrzymał i rano długo spal

Marianek i Rysiu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości