|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!!
Rozmowa przez telefon:
Ja: No i spalila sie sieciowka On: cholera... Ja: No wiec, mam wziac ta z kompa rodzicow, ale za cholere nie moge... On: Jak wroce to Ci ja wyjme... Ja: No wlasnie, bedziesz miedzy 19 a 20? Czy uda Ci sie na chwile wyrwac (w biurze o 12, rozstawiaja sprzet o 14, o 16 zaczyna sie impreza, wiec miedzy 14 a 16 moze wpasc) On: ... Ja: Hm... chcesz mi cos powiedziec? On: ... Ja: Nie wyrwiesz sie? On: No nie, bo sam zostalem... Ja: Dajesz soba pomiatac, wiesz? On: no ale... jeszcze cos... Ja: CO? On: no bo... oni wroca o 19... Ja: Czyli sam jestes caly czas tylko po ciebie przyjezdzaja? On: No wlasnie nie, impreza trwa od 19 do 23... Ja: wkurzona sie rozlaczam Oklamal mnie, czy mi sie tylko wydaje?
|
|
#5522 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, nie bardzo zrozumiałam
skomplikowane jakieś ![]() A masz powody , żeby teraz, na tą chwilę mu nie ufać? Mówił ci wcześniej coś innego? |
|
|
|
#5523 |
|
Przyczajenie
|
Myszko dziękuje za odpowiedz. z moimi łzami jest tak ze jak mnie ktoś bliski zrani to często reaguje płaczem jednak tz zazwyczaj w takich sytuacjach jest obojetny i robi tak ze to ja czuje sie winna.jednak gdy widzi jakas znajoma osobe zdenerwowana lub zaplakana to potrafi pocieszyc i przytulic.wiele razy probowalam poznac powody jego zachowania jednak zawsze sie oburzal i mowil ze po prostu widzi ze ja nie mam powodow to palczu i ze sie uzalam i takie tam.zawsze w chwilach smutku brakuje mi jego bliskosci i zrozumienia.gdy sugeruje mu ze to troche egoistyczne z jego strony ze sie tak zachowuje to krzyczy na mnie...czuje sie fatalnie.
|
|
|
|
#5524 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak widać glupia nie jestem i sama to zrobilam
|
|
#5525 |
|
Rozeznanie
|
Myszko jak to sie zeszly? Zaskoczylas mnie
![]() Szpiegu nie zlosc sie bo zlosc pieknosci szkodzi Super ze sama sobie poradzilas ale w koncu madra z Ciebie dziewczynka wiec nic dziwnego
|
|
|
|
#5526 |
|
Zadomowienie
|
myszko czasami mimo wszystko przyda sie wsparcie kogoś kto Cie rozumie bez słów, bo przezywa to samo... ja czasami sie lamię, ale wiem ze dam radę, muszę... w koncu nie zawsze trzeba isc z usmiechem na twarzy, trzeba sie na chwile zatrzymac, wspominac... a potem zaczac usmiechac sie na nowo...
|
|
|
|
#5527 |
|
Rozeznanie
|
poziomka21 powinnas napisac "wiem ze DAMY rade" bo po to jestesmy tutaj by szukac wsparcia, czasem latwiej jest sie wyzalic komus obcemu, mozna wtedy wszystko powiedziec....niestety nasi bliscy kochaja nas czesto tak mocno, ze chcac dla nas jak najlepiej, zapominaja o tym co my chcemy...
goisha ja bym powiedziala mu o tym, ze boli Cie jego obojetnosc...moze on mysli, ze Ty placzem chcesz cos uzyskac, dlatego nie pociesza Cie....bo juz kiedys slyszalam cos okropnego, ze kobiety wymuszaja na facetach to co chca-placzem...powiedz m,u ze boli Cie jego traktowanie...jesli nie zrozumie, to znaczy, ze nie jest Ciebie wart. Lawinia2007 ja z szoku dzisiaj tez nie wyszlam...jeszcze....tymb ardziej, ze dzisiaj "Pan X" organizuje ta impreze na ktora dostalam zaproszenie, a odmowilam....wiec wczoraj w pracy, poznalam dziewczyne, ktora ... uwaga....zna jego dziewczyne !!! Chodzila z nia do klasy przez wiele lat i mieszka obok niej...myslalam ze sie zalamie jak to uslyszalam....a moja przyjaciolka powiedziala tylko jedno: " o ****....Ty sie nigdy nie uwolnisz o niego...zawsze albo on sie pojawi na Twojej drodze, albo ktos kto Was wiaze" Ale podala mi pare szczegolow z jej zycia...nie bede Was zabnudzac co... ide do pracy
|
#5528 |
|
Rozeznanie
|
Myszko ja wiem ze swiat jest maly ale to niesamowite ze Wasze drogi sie tak przecinaja! Ciezko sie uwolinic na dobre od kogos kto ciagle wbrew Twojej woli sie w Twoim zyciu pojawia... Ale trzymaj sie kochana
Akto83 STO LAT ZYCIA W ZDROWIU, SZCZESCIU,MILOSCI I LUKSUSIE! ZYCZE CI BY ZAWSZE OTACZALI CIE WSPANIALI LUDZIE A ZYCIE OSZCZEDZALO CI ZMARTWIEN!!! Mam nadzieje ze w tak piekna pogode humory Wam dopisuja
|
|
|
|
#5529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda ładna jest i nawet humor miałam dobry . Do czasu i teraz siedzę i ryczę . Nie wiem, co się dzieje ostatnio ze mną... Normalnie jak podczas pms, tyle, że jego akurat nie mam. Buuuuuuu Czuję się jak na jakiejś sinusoidzie - mam za***isty humor, a w jednej chwili znika i pojawia się dół... Nie potrafię się skupić na niczym... |
|
|
|
|
#5530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ally jak ja Cie rozumeim!! U mnie to ostatnio normalka,nade mna jeszcze wisi sesja,we wtorek egzamin..To jest dopiero porazka na czymkolwiek sie skupic.. Czasem wydaje mi sie ze jest ok,a potem minute pomysle w 2 min sie zdołuje a w trzeciej min sie rozbijam na kawalki |
|
|
|
|
#5531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(btw czy Ty też nie masz dziś urodzin ?)Najgorsze jest to, że mam teraz taki zapieprz, że głowa mała. Ale nie potrafię się skoncentrować... Jak już się uda, to coś mnie wytrąca i szlag mnie trafia. Dlaczego takie chwile bezsilności, dołki i doliny dopadają nas w najmniej spodziewanym momencie. Budzę się - jest bosko, jestem super... Wychodzę z domu i uśmiecham się do siebie... I faceci zerkają z uwagą hehehe, to się człowiek jeszcze bardziej szczerzy A potem co? A potem bum, jak obuchem w łeb dostaje... słowami, czynami (lub ich brakiem ). Normalnie załamać się idzie... Nic już nie piszę, bo znowu będę ryczeć...
|
|
|
|
|
#5532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jak? wykazał skruchę należytą? Stooooo laaaaaaaat, stooooooooo laaaaaaaaat!Cytat:
![]() tyle, że ja mniej ryczę a bardziej sie wsciekam.... Ale ta huśtawka mnie wykańcza.
|
||
|
|
|
#5533 |
|
Zakorzenienie
|
Ptyyyyyśki przyszły!
|
#5534 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5535 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrózko,taaaa....pracy to on ma zawsze duzo. Do dzisiaj sie nie odezwal. Jestem wsciekla... Jestem chora,ledwo zyje,ale mam sile byc wsciekla! Dzwonilam,zeby mu to powiedziec...i "abonent czasowo niedostepny". Plywa ...nie ma gdzie podladowac telefonu. Hm...sierota!!! Ja bym cos wymyslila!!!
Co do Twojego opisu,to akurat wczoraj ogladalam"Samotnych". Ten cytat zapamietalam najbardziej z calego filmu,ktory w ogole jest cudownym obrazem... Mam dosc,dziewczyny. Dosc TZta (dalej nie wiem,co to znaczy TZ !!!! ) , dosc smutku po utracie ukochanej osoby, dosc choroby, dosc zblizajacej sie sesji i tego,ze nie potrafie sie nauczyc, dosc filtrowania sie, dosc bycia blada,kiedy takie fajne slonce za oknem... Potrzebuje nowego faceta, operacji plastycznej, nowych butow i sukienki Do tego chetnie bym sie z Wami spotkala,ale nie mieszkam w Wawie ;( chora Pearl |
|
|
|
#5536 |
|
Zakorzenienie
|
Pearl
![]() Ale masz dołka, rzeczywsićie Ale to zapewne przez chorobę... Jak sie z tego wygrzebiesz, to będzie lepiej. Zobaczysz. Hop do łózka sie kurować.TŻ to Towarzysz Życia. Ptyśku, gratulacje, no to ![]() Ja mam kupowaty nastrój, więc nadaję sie do picia idealnie ![]() A to, ze facet nie kuma - żadna nowość Gdyby kumali wszystko w lot nie potrzeba by było się foszyć i przeprowadzac długich, powaznych rozmów
|
#5537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie chcę nowej sukienki ![]() TŻ - tak - Toważysz życia PHI<PFFFFFFFFFFF ! edit: Aguś, moja naj czemu kupowaty? ja chętnie też, na piwko, uchlać się tak na słodko-słono Ale troszke daleko... wiesz, mieszkasz w moim ulubionym mieście ![]() A tłumaczyc mu już nie mam siły. Najchętniej wzięłabym łopatę! |
|
|
|
|
#5538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aaa. Bo się bliska mi para pokłóciła wczoraj ostro
![]() Aaa. Bo R. jest chory i nieosiągalny z lekka przez to ![]() Aaa. Bo chyba mam kaca jeszcze. I pracę piszę już nie wiem który dzień Cytat:
![]() Ja mam do mojego miasta raczej dziwny stosunek Czasem się zachwycam, czasem sie denerwuję, czasem mam ochotę zamieszkać gdzie indziej... ale zawsze tęsknię. Prawdziwa miłość Cytat:
Łopatologicznie jak najbardziej si. Prosto do łba, bez okrętek
|
|
#5539 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiem,że powinnam się dzisiaj cieszyć,ale tak jakoś moje urodziny są mi obojętne. Co do M,on ma z nią problemy,ostatnio jak mi napisał,że pojedzie do niej przed praca z rózyczką i miał jej powiedzieć,że albo niech go przytuli,albo ma spadac.Koniec konców,nie wiem jak było bo się nie dowiedziałam i nie chyba nie chce wiedzieć. Nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale nastepnego dnia napisałam mu smsa w stylu: Myśle sobie,że zazdroszcze tej kobiecie w której się zakochałeś bo takiego fajnego faceta jak ty nie ma.Mam nadzieje,że Ci z nią wyjdzie.Zycze powodzenia. Odpisal tylko,dziękuje.papa. A dzisiaj chyba dostałam od niego życzenia,chyba bo usunełam jego gg,ale podejrzewam że to od niego,bo po stylu pisania poznaje a zwłaszcza po tym bo używa emotki :P ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To takie humory miałam przedwczoraj,pol dnia przeryczałam.A potem oczy mnie bołay do dzisiaj mam obtarty nos od wycierania.Cokolwiek pomyślalam miałam łzy w oczach,a przecież nie jestem przed okresem,bo jestem już po.No,chyba że dopiero teraz mi nastroje wychodza.Wkurzają mnie strasznie moje fochy. Dziękuje Ptysiu. ![]() Cytat:
Co ten Twój facet wyprawia.Nie wiem,facetami to trzeba czasem chyba nieźle potrąsnac żeby się obudzili,choć i to niepewne że podziała.
|
||||
|
|
|
#5540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Atka, stu, albo i dwustu lat ci zycze
Ta... Jasne, skruszyl sie niczym kruche ciastko :P
|
|
#5541 |
|
Zakorzenienie
|
Atka sto lat sto lat. niech zyjeee naaaam .
![]() Ptysiu gratulacje ![]() Ja wczoraj dostalam zyczenia od eksa ,ciagle go krytykowalam to wymyslil nowe .A takie ,zeby lepiej nie wymyslal heh.Dobry chlopak przynajmniej on o mnie pamieta ![]() (tak jak 2 lata temu,nawet rodzina nie pamietala ze mam imieniny i on1 mi zlozyl zyczenia )
|
|
|
|
#5542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to mówią: na kaca... najlepsza praca ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hmmmm... może dziś... bo naprawdę mam ochotę wyjść, wypić i wyjaśnić ![]() Najwyżej dostanie butelką. A proszę z całych sił i nie smęć w urodzinki! <i tak jestem starsza > humory normalna rzecz.z kruszonką ![]() Bess dziekuję i wszyskiego najnajnaj z okazji imienin. <aż zaraz sprawdzę czyje były >26 czerwca imieniny obchodzą: Dawid, Jan, Jeremi, Jeremiasz, Paweł, Zdziwoj
|
||
|
|
|
#5543 |
|
Zakorzenienie
|
Ptysio ja mam takie imie ,ktorego nie znajdziesz w kalendarzu HAHa nie wiem czemu.
Mamy maj |
|
|
|
#5544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5545 |
|
Zakorzenienie
|
to moze egzamin zdałas przed terminem???
|
|
|
|
#5546 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5547 | ||
|
BAN stały
|
Dziękuje Szpiegusiu.
Moja mama mówi,że jak facet zmienia zdanie/postępowanie itp To mówi,że rura mu mięknie. Ptysiu. Cytat:
Cytat:
![]() A kto z nami nie wypije,ten pod stołem zaśnie. ![]() I Tobie również życze najlepszego w dniu wczorajszych imienin. ![]() No prosze chociaż Twoj były się postarał. ![]() To jak masz na imie Bessiątko??? ![]() Ja od byłego życzeń nie dostałam,to dziwne znamy się 8 lat od 99 roku,byliśmy razem 5 lat,a dziś jesteśmy zupełnie obcymi ludźmi. Jestem dla niego nic nie znacząca.
|
||
|
|
|
#5548 |
|
Zakorzenienie
|
Atka,a moze on nie ma pamieci do dat???
Nie bede pisac tak publicznie ale moje imie rymuje sie z imieniem solenizantki ,ktora jest w kalendarzu .A mnie nie ma oczywiscie
|
|
|
|
#5549 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Hm,no to się domyślam jak masz na imie. Pierwsza literka to I.....???
|
|
|
|
|
#5550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I nie przejmuj się, że zapomniał.. może zresztą nie zapomniał, tylko mu głupio było?taaaa... i pewnie kończy się na "a"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

skomplikowane jakieś 

. Do czasu
i teraz siedzę i ryczę
. Nie wiem, co się dzieje ostatnio ze mną... Normalnie jak podczas pms, tyle, że jego akurat nie mam. Buuuuuuu
?)
dopadają nas w najmniej spodziewanym momencie. Budzę się - jest bosko, jestem super... Wychodzę z domu i uśmiecham się do siebie... I faceci zerkają z uwagą hehehe, to się człowiek jeszcze bardziej szczerzy
). Normalnie załamać się idzie... Nic już nie piszę, bo znowu będę ryczeć... 

Stooooo laaaaaaaat, stooooooooo laaaaaaaaat!