Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-31, 10:13   #3961
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

i ja zycze Wam KOCHANE DZIEWCZYNY, ABY NOWY ROK BYL DLA NAS NAJSZCZESLIWSZY W ZYCIU, ABY DZIEWCZYNY STARAJACE SIE WKONCU MIALY ZASIANA FASOLKE W BRZUSZKU, CIEZAROWKI ABY CIESZYLY SIE TYM STANEM I URODZILY ZDROWE DZIDZIUSIE, MAMUSIE DZIECIACZKOW - ABY KAZDY DZIEN Z NIMI SPRAWIAL ZE CHCE SIE ZYC DALEJ, MIMO TRUDOW MACIERZYNSTWA (bo przeciez macierzynstwo to nie tylko radosc i zachwyty z postepow dzieciaczka ale i ciezkie, trudne chwile)

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 10:13   #3962
Kubek29
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Pani- Babcia mnie zasypuje. Teoria najlepsza- przez diete mam bezwartościowe/malowartosciowe mleko i dlatego Tymon cały czas na cycku siedzi
To jest moj hit!

I teściowa czesto dzwoni i mowi co w internecie wyczytała

A z tyciem to słabe jest, spodnie przedciazowe idealnie leżały zaraz po porodzie a teraz ledow tyłek w nie wciskam
Fajna by teraz była dieta cukrzycowa! Marzenie
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 10:16   #3963
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

dla mnie dieta bezmleczna to cud - na niej schudlam, liczac od porodu 20kg, poza ciaza - 7kg, a teraz jak juz jem normalnie brzuch mam jak w piatym miesiacu ciazy . Smieje sie ze kiedys bylam na dukanie to sie jadlo duzo nabialu i sie chudla, teraz sie nie jadlo nabialu i tez sie chudlo - wniosek chyba ta dieta druf=ga jest lepsza - nie obciaza nerek...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 10:25   #3964
BERBIE
Zakorzenienie

co do tego kredytu to trochę rozwinę temat, bo może ne każda z was jest świadoma że takowy istnieje. my mieliśmy możliwość odkupić mieszkanie od Urzędu Miasta, bo jest to mieszkanie jeszcze Spółdzielcze. dziakowie mieszkają w nim od poczatku, od wybudowania budynku. mogą oni je wykupić za połowę ceny rykowej (tzn. przychodzi rzeczoznawca i wycenia). U nas w mieście pierwsza rata za mieszkanie wynosi 20% a resztę spłąca się 5 lat. my się długo wahaliśmy, bo w sumie sami mieszkamy w niodremontowanym domu, w którym mamy zrobić górkę. ale gdy umarła babcia i dziadek zasłabł przestraszyłąm się, że jak i jego zabraknie każą nam po rpostu zabrać rzeczy z domu rodzinnego mojej mamy i domu mojego dzieciństwa, pełnego wspomnień z dziadkami. trochę z tym mieszkaniem nam nie po drodzę, bo mieszkać tam nie bedziemy, ale czasem amma cos wspomina, że może by na starość na poszła. wtedy tż odpowiada, że on pójdzie z nią, bo ze mną nie wytrzyma.
rozpisałam się, ale chodziło mi o to, że może też macie mżliwość wykupić mieszkanie po dziadkach za pół ceny bez oprocentownaia.
Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
nie kochana - nawet nie próbuję podsumowywać roku i tego rozważać, bo straciłam 2 dzieci... ostatnio mamy rodzinne problemy i powoli mnie to przerasta...tyle...
kochana przytulam cię do serduszka. odmawiasz nowenne? może zacznij pierwsze piątki miesiaca, mi to bardzo pomogło.
Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
BERBIE- dziękuję za kartkę
nie ma za co
tak jak czytam, że która już dostała kartkę, to widzę jak wasze poczty działają. bo ja wszystkie wysłałam razem a niektóre dziewczyny już tydzień temu dostały. niektóre chyba jeszcze nie.
Stary 2013-12-31, 10:26   #3965
pani22ka
Zakorzenienie

Kundzia, rozumiem choć nie wierzę w autyzm poszczepienny...

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Pani- Babcia mnie zasypuje. Teoria najlepsza- przez diete mam bezwartościowe/malowartosciowe mleko i dlatego Tymon cały czas na cycku siedzi
To jest moj hit!

jednak. uffffffffffffffffffffffff fffffff! a co każdej się należy

Cytat:
od wczoraj jestem. wyjęłam wagę kuchenną i ważę
i oczywiście duuuużo marchewek sobie obiecałam (jakoś kij na mnie nie działa )

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
wniosek chyba ta dieta druf=ga jest lepsza - nie obciaza nerek...

Dla mnie sylwester - nie sylwester. nie ekscytuje mnie wcale. chłopa wypycham na domówkę do znajomych. a ja mam furę prasowania żeby ta fura nie została na Nowy Rok

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 10:30   #3966
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
a ja mam furę prasowania żeby ta fura nie została na Nowy Rok
ja mam pełny kosz na brudy, ale nie mogę zrobić prania póki tż nie wróci z pracy, bo tzreba ten kosz znieść do pralni

tak mi się strasznie nic nie chce. już widzę tego sylwestra dzisiaj. i jeszcze muszę pojechać i coś kupić żeby jutro gościom śniadanie zrobić, ale co
Stary 2013-12-31, 10:32   #3967
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
wtedy tż odpowiada, że on pójdzie z nią, bo ze mną nie wytrzyma.

aaaa! ja też dziękuję za kartkę ależ mam zapłon spóźniony...

Stary 2013-12-31, 11:23   #3968
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa! ja też dziękuję za kartkę ależ mam zapłon spóźniony...
ważne że doszła

paniczko to nie ty wstawiałaś linka do takiej ładnej maty?
Stary 2013-12-31, 11:45   #3969
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
a i tak wszak kredyt hipotyczny jest super oprocentowany
no ale taki lajff.....
noooo a jak już go spłacisz i podliczysz, to się okazuje, ze 2 lub 3 mieszkania mogłaś za to kupić to co dopiero inne kredyty

Cytat:
chyba musimy pożegnać kaszki i inne "pipry mimry", Kasia kaszą pluje ale otwiera buzię jak widzi kaszankę....pasztet albo salceson

gdzie sylwestrujecie?
jedziemy "po kolędzie" do rodziny i tam idziemy do kuzynki na sylwestrowy wieczór ale myślę, że ok 21.00 wrócimy i powitamy Nowy Rok w łożku, Tz-et idzie rano do pracy i nigdzie nie chce jechać
ja jakaś też bez nastroju bo praca ciągle nie skończona
dzisiaj rano robiliśmy podsumowanie tego roku i myśleliśmy o przyszłym- mamy mnóstwo planów: kończę studia, przeprowadzka, wczasy, starania....aż boję się myśleć
Zeberko, no trzeba Kasi salceson dawać może ona po prostu ma już dosyć kaszek
My sylwestrujemy jak co roku - w domu, przed telewizorem, przy sałatce - "piżama party"

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
dla mnie dieta bezmleczna to cud - na niej schudlam, liczac od porodu 20kg, poza ciaza - 7kg, a teraz jak juz jem normalnie brzuch mam jak w piatym miesiacu ciazy . Smieje sie ze kiedys bylam na dukanie to sie jadlo duzo nabialu i sie chudla, teraz sie nie jadlo nabialu i tez sie chudlo - wniosek chyba ta dieta druf=ga jest lepsza - nie obciaza nerek...
ja chyba właśnie znalazłam winowajcę mojego przybierania na wadze - wieczorne wypijanie litrów "kakałka" i to jeszcze na mleku od domowej krowy odstawiłam i boczki przestały rosnąć - myślicie, ze to winowajca?

Cytat:
co do tego kredytu to trochę rozwinę temat, bo może ne każda z was jest świadoma że takowy istnieje. my mieliśmy możliwość odkupić mieszkanie od Urzędu Miasta, bo jest to mieszkanie jeszcze Spółdzielcze. dziakowie mieszkają w nim od poczatku, od wybudowania budynku. mogą oni je wykupić za połowę ceny rykowej (tzn. przychodzi rzeczoznawca i wycenia). U nas w mieście pierwsza rata za mieszkanie wynosi 20% a resztę spłąca się 5 lat. my się długo wahaliśmy, bo w sumie sami mieszkamy w niodremontowanym domu, w którym mamy zrobić górkę. ale gdy umarła babcia i dziadek zasłabł przestraszyłąm się, że jak i jego zabraknie każą nam po rpostu zabrać rzeczy z domu rodzinnego mojej mamy i domu mojego dzieciństwa, pełnego wspomnień z dziadkami. trochę z tym mieszkaniem nam nie po drodzę, bo mieszkać tam nie bedziemy, ale czasem amma cos wspomina, że może by na starość na poszła. wtedy tż odpowiada, że on pójdzie z nią, bo ze mną nie wytrzyma.
rozpisałam się, ale chodziło mi o to, że może też macie mżliwość wykupić mieszkanie po dziadkach za pół ceny bez oprocentownaia.
Jest taka możliwość, tylko chyba nie wszędzie Urząd Miasta udziela takiego kredytu. Sąsiedzi musieli wykupić za gotówkę, koleżanka też

Cytat:
od wczoraj jestem. wyjęłam wagę kuchenną i ważę
i oczywiście duuuużo marchewek sobie obiecałam (jakoś kij na mnie nie działa )
pani, a nie myślałaś o zasadach żywienia, które kiedyś rena rozsyłała dziewczynom? Dla mnie to najsensowniejsza "dieta", bo nie głodujesz, jesz same zdrowe i dobre rzeczy i chudniesz
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 11:47   #3970
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Jest taka możliwość, tylko chyba nie wszędzie Urząd Miasta udziela takiego kredytu. Sąsiedzi musieli wykupić za gotówkę, koleżanka też
bardzo możliwe, u nas dopiero od tego roku można na 5 lat. do tej pory było można tylko na 3 lata.
Stary 2013-12-31, 11:54   #3971
Maga83
Zakorzenienie

Perse co do tej margaryny to ja podawałam Kundzi przepis na ciastka dla Tosi. I tam było masło. A taka margaryna to raczej niezbyt dla dziecka

My już po pierwszym spacerze. Zimno ale słoneczko świeci i Olek spał godzinę. Może się uda wyjść jeszcze raz jeśli nie będą mocno walić petardami

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 12:09   #3972
fiolusiek
Zakorzenienie

Wika A to kakao robisz na zwykłym Decomoreno czy sklepowym Obawiam się, że to drugie może mieć duużo cukru. Ja zawsze piję domowe

Barbie Chodzilo Ci o tą mate
http://www.fabrykawafelkow.pl/maty-p...rno-bialy.html
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 12:13   #3973
Maga83
Zakorzenienie

Fiol jak się czujesz?

Stary 2013-12-31, 12:14   #3974
201704210903
Konto usunięte

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44357559]Co to w ogóle za tekst? Nie jego biznes. Mogłabyś iść na disco i też by mu nie było nic do tego. Jak nie masz na L4 zaznaczone, że musisz leżeć, to możesz robić, co Ci się podoba. Nie przejmuj się. Zresztą facet i tak nie zrozumie. A jak ja jeszcze słuchałam opowiadań mojego kierownika, że jego żona wróciła do pracy po 3. miesiącu i pracowała po 12 godzin, to mi już było całkiem słabo.[/QUOTE]
ja od mojego ciagle słyszłam, że ciąza to nie choroba....

a mój TZ powiedział, że dopiero teraz rozumie jak kobiety czują się w ciąży; wczesniej też myślał, że ciąża to nie choroba

a w końcu to jest nie choroba, a jednak stan odmienny

UDANEGO SYLWESTRA I LEPSZEGO 2014 ROKU

Edytowane przez 201704210903
Czas edycji: 2013-12-31 o 12:19
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 12:16   #3975
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
nie kochana - nawet nie próbuję podsumowywać roku i tego rozważać, bo straciłam 2 dzieci... ostatnio mamy rodzinne problemy i powoli mnie to przerasta...tyle...
Rena

Cytat:
chyba musimy pożegnać kaszki i inne "pipry mimry", Kasia kaszą pluje ale otwiera buzię jak widzi kaszankę....pasztet albo salceson
Zeberko Kasia widocznie konkretna dziewczyny i woli zjeść coś konkretnego a nie jakieś tam kaszki-sraszki
Choć ja osobiście wędlin nawet palcem nie tykam

Co do sylwestorwych planów to już sobie wymyśliłam mój wieczorny party-zestaw: micha popcornu + świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy - jak szaleć to szaleć

Dzisiaj mój suwaczek pokazuje skończony 25tc a poranne ważenie pokazało 5,5kg na plusie
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 12:16   #3976
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Fiol jak się czujesz?
Dobrze. Już minęła faza szokowa, teraz ciągle się zastanawiam jak to będzie wogóle, bardzo się boję

Dziewczyny kiedy badałyście tarczycę w ciąży
Stary 2013-12-31, 12:20   #3977
Maga83
Zakorzenienie

Fiol ja badalam na początku i później co 4 tygodnie

Stary 2013-12-31, 12:22   #3978
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Wika A to kakao robisz na zwykłym Decomoreno czy sklepowym Obawiam się, że to drugie może mieć duużo cukru. Ja zawsze piję domowe
Najczęściej niestety, Puchatek, czyli chyba najgorsza z możliwości, bo on faktycznie dużo cukru ma. Decomoreno tylko wtedy, gdy mam czas, by je rozrabiać i gotować czyli późnym wieczorem. No a Puchatka nawet w pracy popijam No i mleko domowe do tego, więc dosyć tłuste. Teraz powoli z tego rezygnuje na rzecz herbatek żurawinowych - muszę po prostu szukać jakiejś alternatywy dla kawy, którą lubię sobie od lat tak popijać cały dzień bez sensu

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Dobrze. Już minęła faza szokowa, teraz ciągle się zastanawiam jak to będzie wogóle, bardzo się boję

na początku, nawet dostałam od mojej endokrynolog skierowanie bezterminowe na badania, na wypadek gdybym 2 kreseczki na teście kiedyś zobaczyła.
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 12:23   #3979
anitaxas
Zadomowienie

Dziewczyny dziękuję za postawienie mnie do pionu (po raz kolejny) w kwestii spotkania z szefem Ja to prostu zawsze znajdę sobie jakiś powód do zmartwienia, ale Wy jak zwykle jesteście w takich chwilach niezastąpione!!! Jak to się u mnie mówi: "Niech Wam Bozia w dzieciach wynagrodzi" dobre kobiety
Stary 2013-12-31, 12:25   #3980
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Najczęściej niestety, Puchatek, czyli chyba najgorsza z możliwości, bo on faktycznie dużo cukru ma. Decomoreno tylko wtedy, gdy mam czas, by je rozrabiać i gotować czyli późnym wieczorem. No a Puchatka nawet w pracy popijam No i mleko domowe do tego, więc dosyć tłuste. Teraz powoli z tego rezygnuje na rzecz herbatek żurawinowych - muszę po prostu szukać jakiejś alternatywy dla kawy, którą lubię sobie od lat tak popijać cały dzień bez sensu
Ja zawsze wsypuję do szklanki trochę Decomorenio, wlewam trochę wrzącej wody, potem mleko i piję Tak też dobrze smakuje. Spróbuj
Stary 2013-12-31, 12:25   #3981
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:

Fiol ja badałam zaraz po pozytywnym teście, a teraz raz w miesiącu.
Stary 2013-12-31, 12:41   #3982
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Fiol TSH zrobiłam od razu z betą.

Cytat:
To jest moj hit!

A z tyciem to słabe jest, spodnie przedciazowe idealnie leżały zaraz po porodzie a teraz ledow tyłek w nie wciskam
To moja mama, jak usłyszała o diecie beznabiałowej od razu wpadła w histerię, że mam jeść normalnie, bo stracę pokarm...

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Perse co do tej margaryny to ja podawałam Kundzi przepis na ciastka dla Tosi. I tam było masło. A taka margaryna to raczej niezbyt dla dziecka

My już po pierwszym spacerze. Zimno ale słoneczko świeci i Olek spał godzinę. Może się uda wyjść jeszcze raz jeśli nie będą mocno walić petardami
A, rozumiem, w takim razie przepraszam za zamieszanie.
Ja często zamieniam tłuszcze w wypiekach, w zależności od tego, co mam w lodówce.
W ciasteczkach jedyną zmianą jest mniejsza lub większa kruchość. Ale jak dla dziecka, to rozumiem obawy.

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
ja od mojego ciagle słyszłam, że ciąza to nie choroba....

a mój TZ powiedział, że dopiero teraz rozumie jak kobiety czują się w ciąży; wczesniej też myślał, że ciąża to nie choroba

a w końcu to jest nie choroba, a jednak stan odmienny

Moja koleżanka kiedyś powiedziała: skoro ciąża to nie choroba, to czemu leżałam przez nią w szpitalu?...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:09   #3983
zebrawpaski
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44360426]
Moja koleżanka kiedyś powiedziała: skoro ciąża to nie choroba, to czemu leżałam przez nią w szpitalu?...[/QUOTE]
ja bym dodała...i dlaczego zjadłam więcej leków przez 9 miesięcy niż przez całe życie ?

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Turski zmarł- był moim ulubionym prezenterem telewizyjnym
;(
idę bo śmigam po necie i zaglądam na wizaż a miałam ambitnie pisać

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

ściągnęłam suwaczek o odchudzaniu bo tylko straszy

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:09   #3984
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Zeberko masz rację, jak ja sobie przypomnę moje ciążowe rytuały, wstawanie, tabletka, ciśnienie, cukier, jedzenie na czas, cukry, ciśnienie, zastrzyki, jeśli to nie jest jak przy chorobie, to JAK jest przy chorobie?
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:10   #3985
zebrawpaski
Zakorzenienie

dokładnie- pudełeczko z podzielonymi lekami i ustawienie w komórce aby co kilka godzin prochy zażyć....

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2013-12-31, 13:12   #3986
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie- pudełeczko z podzielonymi lekami i ustawienie w komórce aby co kilka godzin prochy zażyć....
Ale teraz ten cały trud jest wynagrodzony
Stary 2013-12-31, 13:14   #3987
zebrawpaski
Zakorzenienie

życzę Wam miłego wieczoru- na balach, prywatkach, domówkach, pod kołdrą lub z dzieckiem przy piersi- gdziekolwiek by nie był niech będzie miły i udany
agatko- Ciebie przytulam szczególnie bo wiem, że u Ciebie pewnie trudny wieczór to będzie
wszystkim na najbliższy rok życzę aby wszelkie supełki się rozwiązały, problemy zniknęły lub stały się tak małe, że niezauważalne, radości z dzieci w łóżeczkach, owocnych starań, dzieci i pod sercem i szczęśliwych narodzin!

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2013-12-31, 13:16   #3988
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
tak to ta, dziękuję ty na kiedy masz wizytę? na 14?
Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Dzisiaj mój suwaczek pokazuje skończony 25tc a poranne ważenie pokazało 5,5kg na plusie
ale ten czas płynie. ja zaczęłam 15 tydzień
Cytat:
od razu po teście. na pierwszą wizytę szłam z wynikiem.
Stary 2013-12-31, 13:18   #3989
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:

paniczko to nie ty wstawiałaś linka do takiej ładnej maty?
jedyne czerwone co mi sie kojarzy to kocyk w biedronki Kubkowego Tymka.
my mamy takie maty: http://www.ceneo.pl/6693096 i http://tablica.pl/oferta/mata-koc-ikea-ID3n0Fw.html

Cytat:
to się okazuje, ze 2 lub 3 mieszkania mogłaś za to kupić
my akurat dwa. makabra.

Cytat:
pani, a nie myślałaś o zasadach żywienia, które kiedyś rena rozsyłała dziewczynom? Dla mnie to najsensowniejsza "dieta", bo nie głodujesz, jesz same zdrowe i dobre rzeczy i chudniesz
heh. teorię mam obcykaną u mnie gorzej z praktyką. dieta cukrzycowa jest idealna i tak naprawdę gdy nie mierzy się cukru to jest właśnie zdrowa dieta

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość

Dzisiaj mój suwaczek pokazuje skończony 25tc

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44360426]
Moja koleżanka kiedyś powiedziała: skoro ciąża to nie choroba, to czemu leżałam przez nią w szpitalu?...[/QUOTE]tja. w życiu nie chorowałam tak żeby 7,5 miesiąca nie wstawać z łóżka. w ogóle mega rzadko choruję. na L4 nigdy - poza ciążowo - nie byłam...

Stary 2013-12-31, 13:19   #3990
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]ściągnęłam suwaczek o odchudzaniu bo tylko straszy

Dziewczyny życzę Wam, abyśmy w 2014 wszytskie mogły cieszyć się pełnią macierzyństwa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości