|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
Na plotkowym królujemy, każdą kupę świętujemy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 16,67% |
W pieluszce znów kupa, na plotkowym obgadana nasza grupa |
2 | 4,76% |
Pierwsze ząbki posiadamy gryźć więc wszystko zaczynamy |
2 | 4,76% |
Czas się napić butlę soczku mamy przecież już pół roczku |
17 | 40,48% |
Siadać pięknie zaczynamy, pierwsze ząbki posiadamy |
11 | 26,19% |
Mamusie i dzidziusie VII-VIII |
3 | 7,14% |
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Ja też życzę wam wszystkiego najlepszego na nadchodzący rok!
#3932 |
Wtajemniczenie
|
Kochane dziewczyny!
Mija rok 2013, który mimo tego, że dla niektórych z Was przyniósł wiele trudnych chwil to jednak śmiało mogę stwierdzić, że był to dla nas najszczesliwszy rok! Mamy obok siebie nasze wyczekane Skarby i zycze nam wszystkim samych przespanych nocy, bezproblemowego jedzenia, radosci z nowych umiejętności naszych dzieciakow! ![]() ![]() U nas byl skok stulecia, dziecko nie jadlo, wszedzie wrzask, ale juz sobie poszedl. Nie oznacza to wcale niestety tego, ze mam wiecej czasu, bo Hania popiernicza po podlodze jak wsciekla i nie moge jej z oka spuscic. W buzi juz znalazly sie psie smakolyki, papucie, dywan, nogi od krzesel i celuje w kable... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3933 |
Zakorzenienie
|
Edytka jeszcze nie pieklam..po spacerku dopiero jestrsmy. Mial byc krotki, a Maly spal i spal, wrocilam, bo kuz samej bylo mi zimno :P a o nutelle sie nie martwie, bo mam sloj 800g
![]() Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#3934 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, szczęśliwego nowego roku!!! Aby dzieci przynosiły wam pociechę i radość każdego dnia! Aby mężowie/patrtnerzy byli bardziej pomocni! Aby wam się układało jak najlepiej w każdej sferze życia! Abyście nie musialy się martwić o nic! Aby wasze marzenia się spełniły! Tego, oraz zdrówka i wszelakiej pomyślności życzę wam w nowym roku i dziękuję za to,że jesteście ![]() ![]()
#3935 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Ten przyniosl nam ukochane Skarby, Nowy niech przyniesie mnostwo radosci, zdrowia, bezproblemowego dni i nocy, cudnych usmiechow, milosci i pieniedzy
![]() ![]() ![]() My odpoczywamy, ja dochodze do siebie po pracowitej koncowce roku. Nic mi sie nie chce robic. Do napisania w Nowym Roku! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3936 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moj nie pracuje na nocki, chodziło mi o to, że ja chora a on mógł wziąc wolne i nie wziął ![]() Ale już buszuje po sklepach i robi zakupy także luzik. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas też, choć szczerze powiedziawszy nie wiem czy dam radę wysiedzieć bo masakrycznie jestem chora, czuję się z godziny na godzinę coraz gorzej a głupio mi teraz odmawiać, tym bardziej że to nasi najbliżsi przyjaciele i po prostu mam ochotę się z nimi spotkać ![]() Cytat:
![]() Dziewczynki ja również chciałam życzyć Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku 2014 ![]() Mam nadzieję, że przetrwamy na forum i za rok o tej porze znów będziemy sobie składać życzenia ![]() Do siego roku!!!!! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Zadomowienie
|
Surka- oby, oby główkę dało sie skorygować cwiczeniami... Super, ze widzisz poprawę :thumbup:
![]() Ja też Dziewczyny życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Żeby przyszły rok był jeszcze lepszy niż obecny, żeby było miej zmartwień dnia codziennego, żeby zdrowie dopisywalo a uśmiech Waszych maluchów rozpogadzal Wam każdy dzień. Szczęśliwego Nowego Roku! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3938 |
Zakorzenienie
|
wypijcie za mnie dziewczyny
![]() do siego roku dla wszystkich pozytywnie zakreconych mamusiek |
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
Konto usunięte
|
Samych Cudowności Kochane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Rozeznanie
|
Kochane moje życzę Wam i Maluszkom wszystkiego najlepszego w nowym roku 2014!!! No i zaczynamy drugi rok znajomosci!
Cynamonku, bardzo ciesza mnie Twoje wpisy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Zakorzenienie
|
wszystkiego najlepszego, szampańskiej zabawy oraz samych cudownych dni w 2014 r, pociechy z maleństw i tz
![]()
#3942 |
Konto usunięte
|
Kochane zyczę Wam na Nowy Rok zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia bo ono najważniejsze, a takze spokoju, cierpliwosci, dystansu, czasu dla siebie samej, radości, miłości i pozytywnej energii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sylwester z Franiem zaliczony ![]() Wszystkim Wam życzę Szczęśliwego Nowego Roku. Aby te marzeniam które nie spełniły sie w tym udało sie zrealizować w nowym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3944 |
Zakorzenienie
|
FIAZO dałaś się tak zagonić do mycia okien? Gości macie? U mnie też tylko część umyta
SYLWIA Zdrówka dla Emi,biedna ze tak się meczy..a skoków to nie zazdroszczę, niektóre dzieci są po prostu bardziej wrażliwe...a Adaś to właśnie CYNAMONKOWEJ juz w domku i jak Aga pisze goni swoich rówieśników i nadrabia czas spędzony w szpitalu CYNAMONKOWA nie Ty jedna jesteś bardziej ogarnięta jak męża nie ma ![]() LEMURKI widzę Jas nie daje mamie wytchnienia ![]() SURKA super ze asymetria zanika ![]() KAROLAJN tak się juz Hania przemieszcza?? Nieźle,bardzo mobilne dziecko. Dalej na basen chodzicie? Wszystkiego wszystkiego najlepszego dziewczyny! Oby następny rok był jeszcze lepszy,oby maluszki były zdrowe,oby skoki były łagodne,oby partnerzy byli pomocni i kochani i obysmy za rok składały sobie też tutaj zyczenia!! U nas wieczorne karmienie,goście w komplecie, ostatnie przygotowania. Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
#3945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3946 |
Konto usunięte
|
Ja zjadłam sylwestrowego pączka, 2 serca toruńskie i trochę marcepana, odciągnę na dwa karmienia i o 24 wypiję kieliszeczek likieru i tyle. Siedzę sama w pokoju dziecka, bo TŻ jest chory, a poza tym ani mi się nie chce z nim siedzieć. Trochę mi smutno, ale taki lajf. Zaraz sobie puszczę muzykę na słuchawkach i mi się poprawi.
Aha i nienawidzę producentów petard, zwłaszcza tych, co tylko wybuchają robiąc huk, nie wiadomo po co :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam pizze, muffinki, galaretke..siostra przyniosla chipsy i piccolo..Maly juz umyty i spi, maz w pracy..impreze czas zsczac hihi..
Wszystkiego dobrego Kochane w Nowym Roku! Spelnienia marzen, samych radosnych chwil, pociechy z naszych Malenstw, duzo zdrowka dla naszych Rodzin i abysmy kolejny rok spedzily razem ![]() Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Perse tez ich nienawidze.. usypialam Malego chyba z godz. A co chwile tak rabia za oknem, ze siedze i czekam kiedy obudza Malego. Do polnocy jeszcze 2 godz, a daja jakby to bylo juz i to od kilku godz. A maz poszedl do pracy i jakos srednio radosnie sie rozstalismy. Dobrze, ze siostra jest, to nie bede sie dolowac. Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#3948 |
Zakorzenienie
|
Szczesliwego Nowego Roku zabeczki kochane me
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3950 |
Zakorzenienie
|
Kochane- wszystkiego co najlepsze w nowym roku!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3951 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44367329]Ja zjadłam sylwestrowego pączka, 2 serca toruńskie i trochę marcepana, odciągnę na dwa karmienia i o 24 wypiję kieliszeczek likieru i tyle. Siedzę sama w pokoju dziecka, bo TŻ jest chory, a poza tym ani mi się nie chce z nim siedzieć. Trochę mi smutno, ale taki lajf. Zaraz sobie puszczę muzykę na słuchawkach i mi się poprawi.
Aha i nienawidzę producentów petard, zwłaszcza tych, co tylko wybuchają robiąc huk, nie wiadomo po co :/[/QUOTE] Perse przykro mi ![]() Wow,ale wyglada czadowo ![]() Wyobrazcie sobie teraz te wszystkie zwierzęta,które maja kilkakrotnie lepszy słuch od nas. Koszmar ![]() SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2014!!! ![]()
#3952 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego kochane w Nowym Roku
![]() My także w domku we czworke Mati czekal do polnocy aby wznieść toast i poogladac wystrzaly petard, potem zjadł rosolek i poszedł spac. A niunia na czas "szaleństwa" sylwestrowego spala u braciszka w pokoju i obudzila się o 23:53 wiec szybko cyc i usnela dalej i na spiocha ja przenosiłam do jej lozeczka ![]()
#3953 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj naj naj
Dopiero ide spac i to nie przez dziecko ;D Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#3954 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry w Noworoczny Poranek
![]() Sylwester bardzo udany ![]() ![]() Dużo dobrego jedzenia, byli u nas nasi przyjaciele od lat, dużo śmiechu - czego chcieć wiecej ![]() Tż się opił ale jak ja odwoziłam gości do domu to Tż posprzątał wszystko ze stołu, wszystko pomył i nawet ławę starł ![]() Poszłam spać o 4 a Adaś obudził mnie 6.40 ![]() I teraz najgorsze jest to, że ja nie umiem spać w dzień ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3955 |
Wtajemniczenie
|
MAGOLINA i jak się czujesz? Lepiej już?
MELA ja podalam szpinak. To niby otwierał buzię. Ale po piątej łyżce miał odruchy wymiotne, a po 6 łyżce wszystko zwrócił. Najlepiej wchodzi dyniusia. Mniam. DZOAN ja daję przegotowana wodę później ja przez filtr. I taka daje. Jak dawaliśmy butelkowe wody to miał zatwardzenia i bobki królicze robił a nie kupki normalne. Witam się z Wami w Nowym Roku! Życzę każdej z osobna by spełniły się wszystkie marzenia, a zwłaszcza te znajdujące się głęboko w serduszku ![]() Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
#3956 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w Nowym Roku!!
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
#3957 |
Zakorzenienie
|
I ja sie witam w noworoczny poranek
![]() U nas 5 karmien. Poszlysmy spac po 2, maz wrocil ok. 6, Olus obudzil sie ok. 8.40, ale pogadal sobie troszke w lozeczku i wzielam go do nas ok. 9. Magolina gratuluje udanego sylwestra i wielkiej pomocy przy sprzataniu..brawa ![]() Do nas dzisiaj przyjaciele z moja mlodsza chrzesnica wpadaja na noworoczna wyzerke :P a w mieszkaniu znowu balagan..maz odsypia i nie wiem jak sie wyrobie do 14..chcialam jeszcze na spacer z Malym zdazyc..taka ladna pogoda ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3958 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Siedzielśmy sami wczoraj z tż. O 00.06 leżeliśmy już w łóżku i stwierdziliśmy że już starocie z nas... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3959 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
#3960 |
Zakorzenienie
|
Witam sie w nowym roku
![]() Jak apetycznie wygląda ![]() mgolina brawa dla męza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.