|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
nie jestem dobra w salatkach,dla mnie salatka to pomidory,sałata, słonecznik,zurawina i polane olejem
Baby życze Wam wszystkiego najlepszego w 2014 roku, żeby żadną juz nie gnębiły kłopoty zdrowotne i zeby wszystkie zaszły w ciaze a mamusiom szczesliwego rozwiazania.
http://s10.suwaczek.com/20120713030123.png http://www.suwaczki.com/tickers/rolol6d8oc2wjmfi.png Edytowane przez skubana Czas edycji: 2013-12-31 o 17:05 |
|
|
|
#1682 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
Sałatka ananasowa zrobiona, koreczki też, niżej foto
![]() Ehh dziadek wyszedł z wnuczką na spacer, ja znów liczyłam na ![]() A mam ochotę broić szyjka jakaś dziwna, wysoko, średnia i chyba otwarta i śluz dziwnie wodnisty wyjęłam mokrego palucha, a po 'zebraniu' z palca jest koloru jasno mlecznego- czy to jest wodnisty śluz? ![]() Cytat:
czekamy na fotki nowej fryzury Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1684 |
|
Zadomowienie
|
![]() Kochane moje krewety! Życzę Wam szampańskiej zabawy, aby ten Nowy Rok przyniósł Wam zdrowie, spełnienie marzeń Duuuuuuzo miłości oraz wszystkiego czego pragniecie najbardziej! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Leine ładnie wygladają te koreczki ![]() A wiecie jakie kiedyś widziałam...bo nie jadłam, gdyz nie lubię oliwek. Ale sam widok zachwyca ![]() https://www.google.pl/search?q=korec...%3B1600%3B1066 ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- sama tu zostałam
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw się, nie jesteś sama spędzacie imprę w domku?Ja gotuję obiad zaraz zasiadamy do stołu
|
|
|
|
|
#1687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale też miałam tylko pęcherzyk. I mówiła, że coś tam w środku jest ale nie może powiedzieć, że to dzidzia. Widziałam po niej, że też myslała ze coś bedzie no ale cóż. A dzisiaj byłam to 7t 0d i pokazał sie dzidziuś 9,9 mm i biło serduszko. Także nie martw się bo to raczej normalne a pamiętaj, że stres też nie sprzyja maluszkowi. Podczytuje Was czasami ale ta mała fasolka mi nie daję nie mam na nic siły, mdłosci, nie mogę nic przełknąć, kreci mi się w głowie i cały czas spię. A Pani ginekolog odrzekła ze nie da mi zwolnienia bo dobrze by było jak bym poszła do pracy dla rozluźnienia.
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja nie widziałam ![]() Tak, sami siedzimy
|
|
#1689 |
|
Rozeznanie
|
Kreweteczki moje kochane zycze Wam aby rok 2014 przyniosl Wam spelnienie marzen, duzo duzo sexu, milosci i radosci. Buziaki
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiedzą juz o ciazy w pracy? Bo u nas nie ma opcji zeby dziewczyna w ciazy pracowała, bo nie mogą zapewnić odpowiednich warunków - wiec sami kaza od razu iść na zwolnienie. U mnie dzieje sie cos dziwnego - od paru dni odzywa mi sie prawy jajnik i... bolą mnie sutki! Takie objawy miałam tylko i wyłącznie te 2 razy po owulacji, wiec nie wiem o co teraz kaman Bo lekarz mowil, ze owu nie bedzie. Może to od tych tabletek, które mi dal na wywołanie okresu (jakies anty). Jestem na siebie wsciekla, ze przestalam mierzyć tempke jak zaczęłam brać te prochy ![]() No nic, trudno.... zobaczymy ![]() A tym czasem życzę Wam wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym roku!
|
|
#1691 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Także szukam drugiego lekarza. Życze wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. I przesyłam
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza?
![]() My oglądamy tvn Inne stacje mają słabe gwiazdy ![]() Nadrabiam niemiecki, bo od 16.12 robię a z tego miałam ponad 10 dni wolnego jak się kończy stary rok, tak się zaczyna nowy... może już w czerwcu będę szprechać jak ta lala W ogóle na święta taka znajoma szwagra próbowała mi wmówić, że w domu się w ogóle nie nauczę, że wie jak to jest jak ktoś gada i nie rozumie się, czuje się jak idiotka itp itd, próbowała mi krótko mówiąc wmówić, że to, czego się uczy jest gówno warte, żaden program mnie dobrze nie nauczy jak szkoła... o szkołę będę się ubiegać za 5 miesięcy i ma mi to znajomy ze sklepu załatwić ja to mam znajomości w tych dojczach Neska brak mi słów na to babsko i to kobieta! Która powinna zrozumieć... heh, pracowałam 2 tyg w stonce i.... nigdy więcej chyba, że na rozkładaniu ;tylko; towaru na kasie nigdy więcej bo to stres i te dzień dobry, dziękuję, proszę, do widzenia i zapraszam ponownie robi swoje w domu to już mi się gadać nie chciało Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-12-31 o 20:58 |
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
witam się w Nowym Roku
Edytowane przez Leine Czas edycji: 2014-01-01 o 10:36 |
|
|
|
#1694 |
|
Wtajemniczenie
|
biorę porcje fluidkow dla siebie
mam nadzieję ze ten Nowy Rok bedzie dla nas wszystkich szczęśliwy
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się witam w Nowym Roku!
czekamy na taksówkę i wracamy do domku![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego w tym nowym roku
![]() Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8008X using Wizaz Forum mobile app
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
no proszę i ja kończę imprezke
i teraz spać Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8008X using Wizaz Forum mobile app
|
|
#1698 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry! Witam sie w Nowym Roku!
))Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Godt nytår !!
Witam się z pracy.... Ktoś musi nakręcać gospodarkę jak krewety śpią!! Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#1700 |
|
Zadomowienie
|
To i ja się witam w Nowym Roku
![]() Dosiego 2014 kobietki ![]() Ja wczoraj na nic siły nie miałam...jak zrobiłam ciasto i sałatke gyros to spać mi się zachciało i o 20 się położyłam na kanapie a małż musiał mnie budzić...co do programów i polsat i tvn do godziny 22:30 mieli dosyc daremne...pózniej troszke się rozkręciło... a po 24 hm znowu się położyłam i nie wiem kiedy usnelismy w duzym pokoju na kanapie heh ale był sylwester nawet nie dopiłam lampki picolo
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobitki! Ja jeszcze w łóżku! Dalej chce mi się spać
i troszkę głowa boli ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Wstałam, mąż jeszcze śpi, a ja spijam kawę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1702 |
|
Rozeznanie
|
No i mamy 2014 oby był szczęsliwy
Strasznie wcześnie jesteście na nogach, ja już niby też, ale mentalnie to jeszcze śpie
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, już nie ma mojego dzidziusia, w poniedziałek od razu po wizycie pojechaliśmy do szpitala, dziś wyszłam. Nie będę Wam pisać szczegółów, najpierw dostałam tabletki, a o 23 wczoraj miałam zabieg
To co teraz czuję jest nie do opisania, na szczęście w szpitalu rozmawiali ze mną lekarze, położne i pielęgniarki i sprawiły, że psychicznie jest już ciut lepiej. W szpitalu zapoznaliśmy się z parą, która przeszła przez to samo, wiemy, że będzziemy się z nimi kontaktować. No i na bank zmieniam gin. Moja wręczając mi skierowanie do szpitala, powiedziała, że "chciała być Pani w ciąży i była " ( i jeszcze bezczelnie się uśmiechała) ..za jakiś czas do Was wrócę, cały czas chcemy dzidziusia i wiem, że się nie poddamy, nie wiem ile będziemy czekać, mówili nam, że 3-6 miesięcy. |
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() jak się cieszę, że poszła sobie w dal ta 2013stka ![]() mam nadzieję, ze ten rok będzie dla nas wszystkich lepszy ![]() My słuchaliśmy na przemian tvn, polsat i tvp2 ii znaleźliśmy też kanał na którym leciała lista przebojów lat 90tych; dj bobo, dr alban, majorka, scatman, modern talking itd przypominały nam się dyskoteki z podstawowki ![]() Wstaliśmy niedawno i leniuchujemy ![]() Ovuf wyznaczylo mi owulację późno troche ale jest
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie mi przykro, a ta gin, no aż się nóż w kieszeni otwiera, nie powinna pracować z ludźmi Szkoda że też musiałaś mieć zabieg, mam nadzieję ze wrócisz do nas szybko i doczekasz się zdrowej fasolki.
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiłam, że będzie A co do tego kanału to pewnie ten sam co u nas "stars tv" - u nas przy tej muzyce tańce hulańce były, a u mojej siostrzenicy były dwie koleżanki i ciągle przybiegały z pokoju obok i podziwiały przy czym i jak fajnie się bawimy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak! Stars tv! Też tańcowałam ![]() Mania a zauważyłaś, że co cykl to owu mam później? ![]() A i mam pytanko, dlaczego mam ciągle przerywaną linia? Dlatego że tylko mierzę temp, a nie sprawdzam śluzu ani szyjki?
Edytowane przez Jagatka_N Czas edycji: 2014-01-01 o 11:19 |
|
|
|
|
#1709 |
|
Zadomowienie
|
Maciejka-Przykro mi
co za lekarka jakby na mnie i na męża trafiło to by chyba jej w mord..... strzelił.Oby jak najszybciej się wszystko wygoiło w serduszku też.Przytulam mocno
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do owulki to się nie martw, najważniejsze, że jest może kolejny cykl będzie krótszy.a jak będą nieregularne to najlepiej iść do gina![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.

szyjka jakaś dziwna, wysoko, średnia i chyba otwarta
i śluz dziwnie wodnisty
wyjęłam mokrego palucha, a po 'zebraniu' z palca jest koloru jasno mlecznego- czy to jest wodnisty śluz?
w sumie jak obalisz sama to może fazka będzie 

chociaż 200 tysiaczków
Najlepsze co piłam kiedykolwiek

spędzacie imprę w domku?

jak się kończy stary rok, tak się zaczyna nowy...
23.06.2011