Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-31, 17:03   #1681
skubana
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
grecka bez fety?
nie jestem dobra w salatkach,dla mnie salatka to pomidory,sałata, słonecznik,zurawina i polane olejem

Baby życze Wam wszystkiego najlepszego w 2014 roku, żeby żadną juz nie gnębiły kłopoty zdrowotne i zeby wszystkie zaszły w ciaze a mamusiom szczesliwego rozwiazania.

Edytowane przez skubana
Czas edycji: 2013-12-31 o 17:05
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 17:06   #1682
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Sałatka ananasowa zrobiona, koreczki też, niżej foto

Ehh dziadek wyszedł z wnuczką na spacer, ja znów liczyłam na ale kurcze tż nie chce i wymyśli różne historie
A mam ochotę broić szyjka jakaś dziwna, wysoko, średnia i chyba otwarta i śluz dziwnie wodnisty wyjęłam mokrego palucha, a po 'zebraniu' z palca jest koloru jasno mlecznego- czy to jest wodnisty śluz?

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość

A więc tak...piccollo jest? JEST! koreczki są? SĄ? zimne ognie są? TEŻ SĄ! także wieczorem pierydknę tylko sałatkę ubiorę najlepsze dziurawe dresy jakie mam i mogę świętować

czekamy na fotki nowej fryzury
Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość

no tylko jeden? w sumie jak obalisz sama to może fazka będzie
tylko te dziurawe dresy wyprasuj

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
ojjj
ale to na pewno nie przez Ciebie
wywróż mi wygraną pleeeeease chociaż 200 tysiaczków
wróżę Ci 2 albo 3 trafienia w Totka
Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
A my mamy 3 litry truskawkówki własnej roboty Najlepsze co piłam kiedykolwiek Do tego mamy arbuzową i zołądkową. Jak to we 4 wypijemy to do 3-ego nie wstaniemy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC09052.jpg (165,5 KB, 18 załadowań)
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 17:09   #1683
Leine
Zakorzenienie

Niech na co dzień, nie od święta,gęba będzie uśmiechnięta. Niech też zdrowie tęgie będzie i kasiory niech przybędzie. Niechaj łaski płyną z nieba, tyle ile będzie trzeba. Do Siego Roku …!

Cytat:
Zadomowiłam się
Stary 2013-12-31, 17:26   #1684
brydziajones
Zadomowienie

Kochane moje krewety! Życzę Wam szampańskiej zabawy, aby ten Nowy Rok przyniósł Wam zdrowie, spełnienie marzeń Duuuuuuzo miłości oraz wszystkiego czego pragniecie najbardziej!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 17:47   #1685
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość

Leine ładnie wygladają te koreczki
A wiecie jakie kiedyś widziałam...bo nie jadłam, gdyz nie lubię oliwek. Ale sam widok zachwyca

https://www.google.pl/search?q=korec...%3B1600%3B1066

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

sama tu zostałam
Stary 2013-12-31, 18:11   #1686
Leine
Zakorzenienie

Cytat:

Leine ładnie wygladają te koreczki
A wiecie jakie kiedyś widziałam...bo nie jadłam, gdyz nie lubię oliwek. Ale sam widok zachwyca

https://www.google.pl/search?q=korec...%3B1600%3B1066

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

sama tu zostałam
podobne (a nawet i lepsze) wstawiała kiedy Carmena ale mam zapisane to na 2 kompie więc nie dam linka

Nie martw się, nie jesteś sama spędzacie imprę w domku?
Ja gotuję obiad zaraz zasiadamy do stołu czekam na ziemniory no i warzywka- będą z sosem holenderskim
Stary 2013-12-31, 18:18   #1687
neska1412
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Hej nie będę cytować bo nie dam rady, byłam u lekarza i jest pęcherzyk 1,11cm i niestety zarodka brak, to jest 5 tydzień i 6 dzień. Lekarka próbowała mnie uspokajać, że jeszcze dzidzuś się pojawi ale mi się od razu przypomniał ten lipiec i dokładnie taka sama sytuacja. Dostałam luteinę dwa razy dziennie i mam wizytę w środę za tydzień. Chyba nie muszę pisać co czuję Jeszcze jutro muszę iść do pracy do takich ciężkich klientów, w takim momencie mnie będą denerwować Sama nie wiem co mam myśleć, tżt ma żal że poszłam już teraz do gina że nie poczekałam jeszcze troche, ale ja myślałam że teraz będzie ok
Hej hej. Nie martw się ja byłam w tym samym dniu, też za wczesnie ale miałam problem z jakims tam płynem i trzeba było sprawdzic czy wszystko ok.
Ale też miałam tylko pęcherzyk. I mówiła, że coś tam w środku jest ale nie może powiedzieć, że to dzidzia. Widziałam po niej, że też myslała ze coś bedzie no ale cóż.
A dzisiaj byłam to 7t 0d i pokazał sie dzidziuś 9,9 mm i biło serduszko. Także nie martw się bo to raczej normalne a pamiętaj, że stres też nie sprzyja maluszkowi.

Podczytuje Was czasami ale ta mała fasolka mi nie daję nie mam na nic siły, mdłosci, nie mogę nic przełknąć, kreci mi się w głowie i cały czas spię. A Pani ginekolog odrzekła ze nie da mi zwolnienia bo dobrze by było jak bym poszła do pracy dla rozluźnienia. Tak tylko ja pracuje w "Stonce".
neska1412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 18:26   #1688
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
podobne (a nawet i lepsze) wstawiała kiedy Carmena ale mam zapisane to na 2 kompie więc nie dam linka

Nie martw się, nie jesteś sama spędzacie imprę w domku?
Ja gotuję obiad zaraz zasiadamy do stołu czekam na ziemniory no i warzywka- będą z sosem holenderskim

To ja nie widziałam
Tak, sami siedzimy
Stary 2013-12-31, 19:43   #1689
mloda0802
Rozeznanie

Kreweteczki moje kochane zycze Wam aby rok 2014 przyniosl Wam spelnienie marzen, duzo duzo sexu, milosci i radosci. Buziaki

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 19:57   #1690
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska1412 Pokaż wiadomość
Hej hej. Nie martw się ja byłam w tym samym dniu, też za wczesnie ale miałam problem z jakims tam płynem i trzeba było sprawdzic czy wszystko ok.
Ale też miałam tylko pęcherzyk. I mówiła, że coś tam w środku jest ale nie może powiedzieć, że to dzidzia. Widziałam po niej, że też myslała ze coś bedzie no ale cóż.
A dzisiaj byłam to 7t 0d i pokazał sie dzidziuś 9,9 mm i biło serduszko. Także nie martw się bo to raczej normalne a pamiętaj, że stres też nie sprzyja maluszkowi.

Podczytuje Was czasami ale ta mała fasolka mi nie daję nie mam na nic siły, mdłosci, nie mogę nic przełknąć, kreci mi się w głowie i cały czas spię. A Pani ginekolog odrzekła ze nie da mi zwolnienia bo dobrze by było jak bym poszła do pracy dla rozluźnienia. Tak tylko ja pracuje w "Stonce".
Co za głupia baba Praca w sklepie dyskontowym dla rozluźnienia?
A wiedzą juz o ciazy w pracy? Bo u nas nie ma opcji zeby dziewczyna w ciazy pracowała, bo nie mogą zapewnić odpowiednich warunków - wiec sami kaza od razu iść na zwolnienie.

U mnie dzieje sie cos dziwnego - od paru dni odzywa mi sie prawy jajnik i... bolą mnie sutki! Takie objawy miałam tylko i wyłącznie te 2 razy po owulacji, wiec nie wiem o co teraz kaman Bo lekarz mowil, ze owu nie bedzie. Może to od tych tabletek, które mi dal na wywołanie okresu (jakies anty). Jestem na siebie wsciekla, ze przestalam mierzyć tempke jak zaczęłam brać te prochy Bo dzisiaj mam wysoka i zżera mnie ciekawość czy to po nich juz wczesniej tak skoczyła czy może jakimś cudem to jednak owu
No nic, trudno.... zobaczymy

A tym czasem życzę Wam wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym roku!
Stary 2013-12-31, 20:30   #1691
neska1412
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Co za głupia baba Praca w sklepie dyskontowym dla rozluźnienia?
A wiedzą juz o ciazy w pracy? Bo u nas nie ma opcji zeby dziewczyna w ciazy pracowała, bo nie mogą zapewnić odpowiednich warunków - wiec sami kaza od razu iść na zwolnienie.
Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość

U mnie dzieje sie cos dziwnego - od paru dni odzywa mi sie prawy jajnik i... bolą mnie sutki! Takie objawy miałam tylko i wyłącznie te 2 razy po owulacji, wiec nie wiem o co teraz kaman Bo lekarz mowil, ze owu nie bedzie. Może to od tych tabletek, które mi dal na wywołanie okresu (jakies anty). Jestem na siebie wsciekla, ze przestalam mierzyć tempke jak zaczęłam brać te prochy Bo dzisiaj mam wysoka i zżera mnie ciekawość czy to po nich juz wczesniej tak skoczyła czy może jakimś cudem to jednak owu
No nic, trudno.... zobaczymy

A tym czasem życzę Wam wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym roku!
Widzą bo wysłała mnie na zwolnienie w 4 tc bo miałam płyn w zatoce Dauglasa i od tego bolał mnie brzuch i od tego momentu miałam być na zwolnieniu. A w pracy oczywiście gadają. Tylko, że dla mnie ważniejsze jest dziecko niż praca. Za prace w ciąży to nikt mi nie podziękuje.
Także szukam drugiego lekarza.

Życze wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. I przesyłam
:mag ia:
neska1412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 20:54   #1692
Leine
Zakorzenienie

Co tu taka cisza?
My oglądamy tvn Inne stacje mają słabe gwiazdy

Nadrabiam niemiecki, bo od 16.12 robię a z tego miałam ponad 10 dni wolnego jak się kończy stary rok, tak się zaczyna nowy... może już w czerwcu będę szprechać jak ta lala
W ogóle na święta taka znajoma szwagra próbowała mi wmówić, że w domu się w ogóle nie nauczę, że wie jak to jest jak ktoś gada i nie rozumie się, czuje się jak idiotka itp itd, próbowała mi krótko mówiąc wmówić, że to, czego się uczy jest gówno warte, żaden program mnie dobrze nie nauczy jak szkoła... o szkołę będę się ubiegać za 5 miesięcy i ma mi to znajomy ze sklepu załatwić ja to mam znajomości w tych dojczach sklep, lekarze i apteka polacy - to po jakiego ja się uczę w ogóle??

Neska brak mi słów na to babsko i to kobieta! Która powinna zrozumieć... heh, pracowałam 2 tyg w stonce i.... nigdy więcej chyba, że na rozkładaniu ;tylko; towaru na kasie nigdy więcej bo to stres i te dzień dobry, dziękuję, proszę, do widzenia i zapraszam ponownie robi swoje w domu to już mi się gadać nie chciało

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-12-31 o 20:58
Stary 2014-01-01, 00:35   #1693
Leine
Zakorzenienie

witam się w Nowym Roku

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-01-01 o 10:36
Stary 2014-01-01, 01:21   #1694
malinOla1
Wtajemniczenie

biorę porcje fluidkow dla siebie mam nadzieję ze ten Nowy Rok bedzie dla nas wszystkich szczęśliwy

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 01:42   #1695
manieczka1
Zakorzenienie

Ja też się witam w Nowym Roku! czekamy na taksówkę i wracamy do domku

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 03:16   #1696
vioris
Zakorzenienie

Wszystkiego dobrego w tym nowym roku

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8008X using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-01-01, 08:23   #1697
vioris
Zakorzenienie

no proszę i ja kończę imprezke i teraz spać

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8008X using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-01-01, 08:32   #1698
brydziajones
Zadomowienie

Dzien dobry! Witam sie w Nowym Roku! ))

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 09:10   #1699
Olgietka
Zakorzenienie

Godt nytår !!

Witam się z pracy.... Ktoś musi nakręcać gospodarkę jak krewety śpią!!

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Stary 2014-01-01, 09:40   #1700
Ishka
Zadomowienie

To i ja się witam w Nowym Roku

Dosiego 2014 kobietki

Ja wczoraj na nic siły nie miałam...jak zrobiłam ciasto i sałatke gyros to spać mi się zachciało i o 20 się położyłam na kanapie a małż musiał mnie budzić...co do programów i polsat i tvn do godziny 22:30 mieli dosyc daremne...pózniej troszke się rozkręciło... a po 24 hm znowu się położyłam i nie wiem kiedy usnelismy w duzym pokoju na kanapie heh ale był sylwester nawet nie dopiłam lampki picolo
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 10:31   #1701
manieczka1
Zakorzenienie

Hej kobitki! Ja jeszcze w łóżku! Dalej chce mi się spać i troszkę głowa boli

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Wstałam, mąż jeszcze śpi, a ja spijam kawę

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-01, 10:50   #1702
emagi
Rozeznanie

No i mamy 2014 oby był szczęsliwy Strasznie wcześnie jesteście na nogach, ja już niby też, ale mentalnie to jeszcze śpie
emagi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 10:53   #1703
maciejka1987
Zakorzenienie

cześć, już nie ma mojego dzidziusia, w poniedziałek od razu po wizycie pojechaliśmy do szpitala, dziś wyszłam. Nie będę Wam pisać szczegółów, najpierw dostałam tabletki, a o 23 wczoraj miałam zabieg To co teraz czuję jest nie do opisania, na szczęście w szpitalu rozmawiali ze mną lekarze, położne i pielęgniarki i sprawiły, że psychicznie jest już ciut lepiej. W szpitalu zapoznaliśmy się z parą, która przeszła przez to samo, wiemy, że będzziemy się z nimi kontaktować. No i na bank zmieniam gin. Moja wręczając mi skierowanie do szpitala, powiedziała, że "chciała być Pani w ciąży i była " ( i jeszcze bezczelnie się uśmiechała) ..

za jakiś czas do Was wrócę, cały czas chcemy dzidziusia i wiem, że się nie poddamy, nie wiem ile będziemy czekać, mówili nam, że 3-6 miesięcy.
maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 10:58   #1704
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dzień dobry

jak się cieszę, że poszła sobie w dal ta 2013stka
mam nadzieję, ze ten rok będzie dla nas wszystkich lepszy

My słuchaliśmy na przemian tvn, polsat i tvp2 ii znaleźliśmy też kanał na którym leciała lista przebojów lat 90tych; dj bobo, dr alban, majorka, scatman, modern talking itd przypominały nam się dyskoteki z podstawowki
Wstaliśmy niedawno i leniuchujemy

Ovuf wyznaczylo mi owulację
późno troche ale jest
Stary 2014-01-01, 11:02   #1705
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
cześć, już nie ma mojego dzidziusia, w poniedziałek od razu po wizycie pojechaliśmy do szpitala, dziś wyszłam. Nie będę Wam pisać szczegółów, najpierw dostałam tabletki, a o 23 wczoraj miałam zabieg To co teraz czuję jest nie do opisania, na szczęście w szpitalu rozmawiali ze mną lekarze, położne i pielęgniarki i sprawiły, że psychicznie jest już ciut lepiej. W szpitalu zapoznaliśmy się z parą, która przeszła przez to samo, wiemy, że będzziemy się z nimi kontaktować. No i na bank zmieniam gin. Moja wręczając mi skierowanie do szpitala, powiedziała, że "chciała być Pani w ciąży i była " ( i jeszcze bezczelnie się uśmiechała) ..

za jakiś czas do Was wrócę, cały czas chcemy dzidziusia i wiem, że się nie poddamy, nie wiem ile będziemy czekać, mówili nam, że 3-6 miesięcy.
Kochana...strasznie mi przykro nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie co czujesz...mam nadzieję, że szybko się pozbierasz. My tu jesteśmy, jak będziesz gotowa to wpadaj tu do nas. A podejście lekarki i jej tekst są dla mnie niewyobrażalne!!! Głupia baba!!! Zmień koniecznie lekarza.

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-01, 11:04   #1706
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość

Kochana
Strasznie mi przykro, a ta gin, no aż się nóż w kieszeni otwiera, nie powinna pracować z ludźmi
Szkoda że też musiałaś mieć zabieg, mam nadzieję ze wrócisz do nas szybko i doczekasz się zdrowej fasolki.
Stary 2014-01-01, 11:06   #1707
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

jak się cieszę, że poszła sobie w dal ta 2013stka
mam nadzieję, ze ten rok będzie dla nas wszystkich lepszy

My słuchaliśmy na przemian tvn, polsat i tvp2 ii znaleźliśmy też kanał na którym leciała lista przebojów lat 90tych; dj bobo, dr alban, majorka, scatman, modern talking itd przypominały nam się dyskoteki z podstawowki
Wstaliśmy niedawno i leniuchujemy

Ovuf wyznaczylo mi owulację
późno troche ale jest
Widziłam tą Twoją owulkę! mówiłam, że będzie
A co do tego kanału to pewnie ten sam co u nas "stars tv" - u nas przy tej muzyce tańce hulańce były, a u mojej siostrzenicy były dwie koleżanki i ciągle przybiegały z pokoju obok i podziwiały przy czym i jak fajnie się bawimy

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-01, 11:18   #1708
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Widziłam tą Twoją owulkę! mówiłam, że będzie
A co do tego kanału to pewnie ten sam co u nas "stars tv" - u nas przy tej muzyce tańce hulańce były, a u mojej siostrzenicy były dwie koleżanki i ciągle przybiegały z pokoju obok i podziwiały przy czym i jak fajnie się bawimy

Tak! Stars tv! Też tańcowałam

Mania a zauważyłaś, że co cykl to owu mam później?
A i mam pytanko, dlaczego mam ciągle przerywaną linia? Dlatego że tylko mierzę temp, a nie sprawdzam śluzu ani szyjki?

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2014-01-01 o 11:19
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 11:20   #1709
Ishka
Zadomowienie

Maciejka-Przykro mi co za lekarka jakby na mnie i na męża trafiło to by chyba jej w mord..... strzelił.Oby jak najszybciej się wszystko wygoiło w serduszku też.Przytulam mocno
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 11:32   #1710
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Tak! Stars tv! Też tańcowałam

Mania a zauważyłaś, że co cykl to owu mam później?
A i mam pytanko, dlaczego mam ciągle przerywaną linia? Dlatego że tylko mierzę temp, a nie sprawdzam śluzu ani szyjki?
Tak mi się wydaje, ale wejdź sobie w "interpretacja wykresu" i tam przeważnie więcej piszą
A co do owulki to się nie martw, najważniejsze, że jest może kolejny cykl będzie krótszy.a jak będą nieregularne to najlepiej iść do gina

23.06.2011
01.06.2013
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości