Czy ja zgwalcilem swoja dziewczyne? - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-31, 18:11   #211
Hultaj
BAN stały

Dot.: Czy ja zgwalcilem swoja dziewczyne?

Cytat:
a to nie jest po prostu
ok, ale czemu?
co jest złego w siedzeniu sobie bez staniczka i bluzki przy pizzy w kawiarni?

z przymrużeniem oka.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
ale kto by chciał, żeby
Ty no patrz :P, ale np. jedzenie publicznie jest ok, a niektórzy jak tak siorbią, ciamkają, plują, mówią z pełną buzią czy wysypuje im się jedzenie, albo pokazują co mają w środku - no od razu się odechciewa. :P
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 18:14   #212
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
ok, ale czemu?
co jest złego w siedzeniu sobie bez staniczka i bluzki przy pizzy w kawiarni?

kogoś może ten widok zgorszyć no i zakłóca się tym porządek publiczny. wiesz, nie ja to wymyślałam, nie ja Ci na to pytanie odpowiem
motyla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 18:21   #213
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:

Ty no patrz :P, ale np. jedzenie publicznie jest ok, a niektórzy jak tak siorbią, ciamkają, plują, mówią z pełną buzią czy wysypuje im się jedzenie, albo pokazują co mają w środku - no od razu się odechciewa. :P
no ale laseczka paradująca z gołym biustem czy tyłkiem zwiększyłaby ilość wypadków śmiertelnych na drogach, jedzenie nie wywołuje aż takich skutków chociażby to jest dobrą przesłanką do zakazania tego typu praktyk
Stary 2013-12-31, 18:22   #214
1f20f4490eed8ff468648bac3d7a94c7b4b466fa_64c4487266a0a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TozsamoscBournea Pokaż wiadomość
Tylko nie piszcie ze jestem trol czy cos, juz mam gdzies dume i pisze na damskim forum i tak pajaca z siebie zrobilem miedzy innymi na forum erotycznym, nie znalazlem takiego forum gdzie moze byc jakas powazna dyskusja. Moze tutaj sie uda. Moja laska mowila ze zle sie czuje, caly wieczor i w ogole nie chciala seksu, mowila ze nie jest gotowa. Bylismy na imprezie przednoworocznej troche popilismy, w lozku rozebralem ja do naga i nie prostestowala ale nie chciala sie bzykac, mowila ze musimy dac sobie czas i cenie to ze nie jest latwa (jestem jej nowym facetem od niewielu dni po kilkuletniej przeriwe) ale niezle namieszalem. Jak ja rozebralem (spalismy juz nago pare razy wiec nieczego nie podejrzewala) to tym razem w nia wszedlem. To bardzo ja bolalo i az krzyknela. Czy ja ja zgwalcilem jesli:
wiedzialem ze ona nie chce
to trwalo pare sekund wiec nie bylo aktu seksualnego
Czy cos moze mi grozic, czy ja zgwalcilem? Mowie tu o dzwiganiu sumienia bardziej anizeli jakichs innych konsekwencjach jednak nie jestem przestepca jezeli mamy az na takie sprawy schodzic, martwie sie jak bardzo przegialem
TAK! I ja na miejscu twojej dziewczyny nie chciałabym mieć z tobą nic wspólnego - nawet nie wahałabym się iść na policję. Człowieku wiesz jaki to jest ból? Jakby cię młotkiem w jaja walnęli!!! Mam nadzieje że laska cie rzuci!

Edytowane przez 1f20f4490eed8ff468648bac3d7a94c7b4b466fa_64c4487266a0a
Czas edycji: 2013-12-31 o 18:23
1f20f4490eed8ff468648bac3d7a94c7b4b466fa_64c4487266a0a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 18:22   #215
Hultaj
BAN stały

Cytat:
kogoś może ten widok zgorszyć no i zakłóca się tym porządek publiczny. wiesz, nie ja to wymyślałam, nie ja Ci na to pytanie odpowiem
teraz usiłuję pojąć kobiecą ;-) logikę z cyklu:

- chcę się podobać swojemu męzowi na golaska jak robimy sobie hopsasa
- teraz nie chcę się podobać swojemu mężowi na golaska gdyż na golaska to idę spać teraz

[Potem wątek: dziewczyny, kompletnie nie podniecam swojego faceta, co zrobić?! ;-) ]

I usiłuję pojąć jak mężczyzna rozróżnia nagość hopsasaniową od nagości spaniowej (jedna ma męża podniecać, druga ma go nie podniecać). Zakładam naiwnie, że kładzenie się nago do łóżka z facetem wiedząc, że się nakręci, tylko po to, by kazać mu się obejść smakiem ''bo piżama najgorszym wynalazkiem ludzkości'' jest trochę wredne. Naiwnie, bo wiem już z lektury tego wątku, że to dziewczyna decyduje kiedy nagością swą podnieca swojego chłopaka a kiedy nie i niechby tylko spróbował nie zachowywać się jak rycerz i mieć kosmate myśli.

z przymrużeniem oka.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2013-12-31 o 18:24
Stary 2013-12-31, 18:25   #216
beynkiel
Przyczajenie

[1=1f20f4490eed8ff468648ba c3d7a94c7b4b466fa_64c4487 266a0a;44365216]TAK! I ja na miejscu twojej dziewczyny nie chciałabym mieć z tobą nic wspólnego - nawet nie wahałabym się iść na policję. Człowieku wiesz jaki to jest ból? Jakby cię młotkiem w jaja walnęli!!! Mam nadzieje że laska cie rzuci![/QUOTE]
Wcale nie :P jak można zgwałcić dziewczynę albo żonę? ..serio...
beynkiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 18:26   #217
Hultaj
BAN stały

Cytat:
no ale laseczka paradująca z gołym biustem czy tyłkiem zwiększyłaby ilość
nu nu nu , przecież w cywilizowanym świecie takie rzeczy się nie dzieją, nie zapominaj.

Stary 2013-12-31, 18:27   #218
WhiteCherry
Zakorzenienie

beynkiel, trolle lubią się rozmnażać? wyczuwam lawinę postów za 3...2...1...
Stary 2013-12-31, 18:27   #219
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Napisane przez beynkiel Pokaż wiadomość
1 post,

Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 18:28   #220
motyla
Zakorzenienie

Hultaju, Bozia dała nam pewien cudowny dar, dzięki któremu taki biedny mężczyzna z dziecięcą łatwością rozróżni te dwie sytuacje: tym darem jest japa, którą to można kobietę zapytać, do czego zmierza.
Stary 2013-12-31, 18:31   #221
Hultaj
BAN stały

no dobra ale mnie chodzi o umiejętność mówienia, bo to jest dość jasne, że można zapytać i dowiedzieć się, ptyś na stole to stoi dla mnie czy może dla dawno niewidzianej cioteczki z Gdyni , mnie chodzi raczej o to, że co z tego, jak ochota na tego ptysia w serduszku się tli i jakie to jest smutne wtedy jak jednak dla cioteczki z Gdyni.

Stary 2013-12-31, 18:33   #222
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Wybaczcie, że trochę offtop ale właśnie znalazłem książkę o życiu gwałcicieli po wykastrowaniu:

http://www.amazon.com/Surgical-Castr.../dp/3833484152

Czytał ktoś może bo jestem bardzo ciekawy?

Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 18:35   #223
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
no dobra ale mnie chodzi o umiejętność mówienia, bo to jest dość jasne, że można zapytać i dowiedzieć się, ptyś na stole to stoi dla mnie czy może dla dawno niewidzianej cioteczki z Gdyni , mnie chodzi raczej o to, że co z tego, jak ochota na tego ptysia w serduszku się tli i jakie to jest smutne wtedy jak jednak dla cioteczki z Gdyni.

jak mawiają - życie to nie bajka, nie poliże Cię po jajkach nikt nie mówił, że będzie łatwo. ja też mam ochotę na wiele rzeczy, a muszę obejść się smakiem.
Stary 2013-12-31, 18:43   #224
Hultaj
BAN stały

a no właśnie, obchodzisz się smakiem, ale nikt Ci nie wmawia, że jesteś, hm, tamte urocze epitety pominę, jak uważasz, że pewnych rzeczy można nie robić i nie zmuszać niepotrzebnie swojego własnego faceta (kobiety) do testowania cierpliwości.
Stary 2013-12-31, 18:44   #225
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e
Konto usunięte

No dla mnie to był gwałt ,bez znaczenia czy leżała nogo w łóżku czy też wypiela mu tyłek naprzeciw niego ,to żadne usprawiedliwianie dla Autora wątku, skoro jego dziewczyna się nie zgodziła to tutaj nie ma o czym dyskutować nie to znaczy nie.
Każdy z partnerów ma prawo wycofać się w trakcie zbliżenia ,w dowolnym momencie ,a ta druga strona powinna się wstrzymać a nie głupio tłumaczyć `ojj nie mogę tego zrobić bo jesteś naga i mam ciśnienie.
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 18:49   #226
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na przykład chyba jednak żyję w świecie, w którym ludzie w różnym stopniu radzą sobie (lub nie) z własnymi problemami; nie potrafią (lub przychodzi im to z trudem) pozbyć się nadwagi czy otyłości, rzucić palenia, wyjść z alkoholizmu, zakupoholizmu, toksycznego związku, nie wrzeszczeć, gdy się zdenerwują, nie kłócić się; i tak dalej, a to powinno być bardzo łatwe w świecie, który kieruje się racjonalnością czy normami obyczajowymi wpajanymi od dziecka. Od czasu do czasu zaskakują wyniki słynnych eksperymentów takiego Zimbardo czy Milgrama, albo skala zbrodni wojennych, które w tzw. cywilizowanym świecie w ogóle tak naprawdę nie powinny mieć miejsca.
Dlatego nie uważam za szczyt tupetu wyrażenia wątpliwości, że np. warto czasem zastanowić się nad sensem sypiania nago z chłopakiem, ktorego ledwo się zna, bo odrobina dystansu na początku związku raczej chyba nikomu jeszcze nie zaszkodziła. Szczególnie, jeśli musi się tłumaczyć chłopakowi przez cały wieczór oraz później w łóżku, że się nie chce uprawiać seksu.
dla mnie porównywanie kobiety świadomej swojej własnej seksualności, która chce i lubi się podobać bo to fajnie być atrakcyjnym, a w obecnych czasach przez pojęcie atrakcyjny często uważa się ''atrakcyjny seksualnie'', do osób, które z seksualnością nie mają czy nie powinny mieć nic wspólnego jest chore i świadczy o braku umiejętności wyznaczania granic właśnie.
To tak jakby uważać że nie ma różnicy między piłką a piłką do cięcia metalu.
Ja np. bym się wstydziła nawet jako dorosła chodzić nago przy własnej rodzinie (konkretnych osobach może raczej) a nie powinnam, bo to tylko nagość i nic więcej i żadnych skojarzeń.
Dopóki ci ludzie nie radzący sobie z rozmaitymi problemami nie krzywdzą innych to nie jest to busz O ile dobrze zrozumiałam nawiązanie do mojej wypowiedzi. Mnie także wiele rzeczy dziejących się na tym świecie pozbawia pewności, że ludzie kierują się rozumem, nic nowego akurat niestety. Autor także wyciszył rozum chwilowo lub alkohol mu w tym pomógł.
Co do sypiania nago z nowo poznanym facetem nie mogę się nie zgodzić całkowicie, powiedzmy, że obdarzyła go zaufaniem na wyrost.
Zgodzę się z wcześniejszą Twoją wypowiedzią o tym, że alkohol nie jest dla każdego. Zdecydowanie nie jak widać.

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2013-12-31 o 18:51
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 18:50   #227
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
a no właśnie, obchodzisz się smakiem, ale nikt Ci nie wmawia, że jesteś, hm, tamte urocze epitety pominę, jak uważasz, że pewnych rzeczy można nie robić i nie zmuszać niepotrzebnie swojego własnego faceta (kobiety) do testowania cierpliwości.
ja jestem trochę rozdarta wewnętrznie, jeśli chodzi o te kwestie. po 1. uważam, że nikt nie ma prawa mnie tknąć bez mojej zgody, choćbym paradowała na golasa i ocierała się o faceta. ale z drugiej strony mam ograniczone zaufanie do otoczenia, bo nigdy nie wiadomo, kiedy trafi się na debila, który moje "nie" będzie miał gdzieś.

nikt normalny mnie nie tknie, jeśli nie wyrażę zgody. ale świat nie składa się jedynie z normalnych ludzi. autor wątku niestety należy do tej drugiej frakcji.

czy moim zdaniem dziewczyna jakkolwiek zawiniła w zaistniałej sytuacji? nie. czy moim zdaniem mogła zapobiec tej konkretnej sytuacji? tak.
Stary 2013-12-31, 18:50   #228
Arman
BAN stały

Cytat:
Napisane przez beynkiel Pokaż wiadomość
Lepper mówił, że nie można zgwałcic prostytutki

Autor ewidentnie zgwałcił swoją dziewczynę. Wiedział jej zdanie na ten temat, mogła być np dziewicą jeszcze i nie chciała czegoś więcej. Ale....
Ja dalej stoją przy swoim.....Dziewczyna która nie chce seksu nie powinna latać nago przy swoim partnerze, który także jest w stroju Adama. Co prawda był poruszany tu temat pettingu, że można uprawiać nago i nie pozwolić na seks, i się tu zgadzam, ale z wątku autora nie wynika, że były pieszczoty, czyli o żadnym zaspokojeniu seksualnym nie ma mowy. Kuszenie podniecanie kończy sie różnie. Grzeczna dziewczynka poszłaby spać w bieliźnie. A tak skończyc się może różnie. Wiekszość normalnych facetów zapanuje nad sobą, albo skończa w łazience na masturbacji, ale jak się trafi na pobudliwego typa nie preferujacego samozaspokojania, to moze byc nieciekawie. Tyle dobrze ze w autorze zostalo troche cech czlowieczenstwa i przestal slyszac krzyk i placz swojej dziewczyny. Tak jak hultaj pisał chodzenie nago nie jest standardem, dla mnie tam było całe przygotowanie do seksu, tylko prezerwatyw jeszcze na poduszce zabrakło.
Arman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 18:56   #229
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arman Pokaż wiadomość

Autor ewidentnie zgwałcił swoją dziewczynę. Wiedział jej zdanie na ten temat, mogła być np dziewicą jeszcze i nie chciała czegoś więcej.
Ale....
Ja dalej stoją przy swoim.....Dziewczyna która nie chce seksu nie powinna latać nago przy swoim partnerze, który także jest w stroju Adama. Co prawda był poruszany tu temat pettingu, że można uprawiać nago i nie pozwolić na seks, i się tu zgadzam, ale z wątku autora nie wynika, że były pieszczoty, czyli o żadnym zaspokojeniu seksualnym nie ma mowy. Kuszenie podniecanie kończy sie różnie. Grzeczna dziewczynka poszłaby spać w bieliźnie. A tak skończyc się może różnie. Wiekszość normalnych facetów zapanuje nad sobą, albo skończa w łazience na masturbacji, ale jak się trafi na pobudliwego typa nie preferujacego samozaspokojania, to moze byc nieciekawie. Tyle dobrze ze w autorze zostalo troche cech czlowieczenstwa i przestal slyszac krzyk i placz swojej dziewczyny. Tak jak hultaj pisał chodzenie nago nie jest standardem, dla mnie tam było całe przygotowanie do seksu, tylko prezerwatyw jeszcze na poduszce zabrakło.
O tym także pomyślałam gdy wczoraj padł argument chwili, że to przecież moment był więc o czym my mówimy w ogóle. W niektórych kulturach przez ten moment dziewczyna miałaby przechlapane bo jakieś tam białe prześcieradło w noc poślubną pozostanie białe. A kto by tam dociekał w jakich okolicznościach doszło do stosunku i jak długo wszystko trwało.

W bieliźnie także mogło skończyć się tak jak się skończyło, jaki problem..

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2013-12-31 o 18:57
Stary 2013-12-31, 18:57   #230
motyla
Zakorzenienie

Cytat:

Autor ewidentnie zgwałcił swoją dziewczynę. Wiedział jej zdanie na ten temat, mogła być np dziewicą jeszcze i nie chciała czegoś więcej. Ale....
ale chwila moment, chwila moment. po co roztrząsasz (po co Wy tu wszyscy roztrząsacie) kwestię tego, co ta dziewczyna zrobiła? czy autor wątku pytał o okoliczności łagodzące? czy nie pytał po prostu o to, czy to był gwałt?

ciekawi mnie swoją drogą jedna rzecz - dotyczy proporcji. o facecie, o samym czynie piszesz dwa zdania. o lasce i o jej "kuszeniu" piszesz... całą resztę. nie jestem specjalistą, ale na moje oko to o czymś zdecydowanie świadczy
Stary 2013-12-31, 18:58   #231
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Napisane przez motyla Pokaż wiadomość
czy moim zdaniem dziewczyna jakkolwiek zawiniła w zaistniałej sytuacji? nie. czy moim zdaniem mogła zapobiec tej konkretnej sytuacji? tak.
To jest właśnie "punkt zapalny" w tego rodzaju dyskusjach ,nie każdy potrafi rozgraniczyć pewne oceny zachowań ,scalają w całość.
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 19:00   #232
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ARAKSJEL Pokaż wiadomość
To jest właśnie "punkt zapalny" w tego rodzaju dyskusjach ,nie każdy potrafi rozgraniczyć pewne oceny zachowań ,scalają w całość.
myślę, że to wynika tylko i wyłącznie z nieporozumień na tle językowym. niektórzy nie potrafią odpowiednio ubrać w słowa swoich myśli, inni nie potrafią bez emocji odebrać (nie zawsze idealnego językowo) przekazu.
Stary 2013-12-31, 19:00   #233
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem trochę rozdarta wewnętrznie, jeśli chodzi o te kwestie. po 1. uważam, że nikt nie ma prawa mnie tknąć bez mojej zgody, choćbym paradowała na golasa i ocierała się o faceta. ale z drugiej strony mam ograniczone zaufanie do otoczenia, bo nigdy nie wiadomo, kiedy trafi się na debila, który moje "nie" będzie miał gdzieś.

nikt normalny mnie nie tknie, jeśli nie wyrażę zgody. ale świat nie składa się jedynie z normalnych ludzi. autor wątku niestety należy do tej drugiej frakcji.

To akurat powinno być wiadomo gdy człowiek kładzie się obok własnego faceta..a o takiej sytuacji mówimy.
Zawiniła tym, że nago położyła się pod wpływem alkoholu obok gościa, którego nie znała dobrze.
Stary 2013-12-31, 19:02   #234
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
To akurat powinno być wiadomo gdy człowiek kładzie się obok własnego faceta..a o takiej sytuacji mówimy.
Zawiniła tym, że nago położyła się pod wpływem alkoholu obok gościa, którego nie znała dobrze.
edit. źle przeczytałam, nieważne przepraszam!

"Zawiniła" - mi się to słowo nie podoba w tym kontekście bo to sugeruje, że spotkało ją to, na co sobie zasłużyła.

Edytowane przez motyla
Czas edycji: 2013-12-31 o 19:05
Stary 2013-12-31, 19:04   #235
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
może i błędnie, ale z tej wypowiedzi autora:

wywnioskowałam, że parą wcale nie są zbyt długo.
Tak, to prawda, dlatego napisałam, że zawiniła zaufaniem komuś na wyrost
ok. wyjaśnione
Stary 2013-12-31, 19:06   #236
Arman
BAN stały

Cytat:
ale chwila moment, chwila moment. po co roztrząsasz (po co Wy tu wszyscy roztrząsacie) kwestię tego, co ta dziewczyna zrobiła? czy autor wątku pytał o okoliczności łagodzące? czy nie pytał po prostu o to, czy to był gwałt?

ciekawi mnie swoją drogą jedna rzecz - dotyczy proporcji. o facecie, o samym czynie piszesz dwa zdania. o lasce i o jej "kuszeniu" piszesz... całą resztę. nie jestem specjalistą, ale na moje oko to o czymś zdecydowanie świadczy
A o czym świadczy? Bo aż się zaciekawiłem.
Arman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 19:07   #237
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Tak, to prawda, dlatego napisałam, że zawiniła zaufaniem komuś na wyrost
ok. wyjaśnione
no. Ale odpowiedzialność za gwałt pozostaje tylko i wyłącznie po stronie faceta.

Rozwalają mnie natomiast filozofie takie, jak prezentuje nasza gwiazdeczka - jestem wręcz zdruzgotana jak kobieta może w ten sposób myśleć.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 19:10   #238
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
A o czym świadczy? Bo aż się zaciekawiłem.
że Twoim zdaniem większy grzech popełniła ona, nie on.

w ogóle bawi mnie, gdy o facecie i o jego fatalnym czynie pisze się góra dwa zdania, a udział dziewczyny w tym wszystkim rozwalany jest na wszystkie możliwe czynniki pierwsze.
Stary 2013-12-31, 19:12   #239
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
no. Ale odpowiedzialność za gwałt pozostaje tylko i wyłącznie po stronie faceta.

Rozwalają mnie natomiast filozofie takie, jak prezentuje nasza gwiazdeczka - jestem wręcz zdruzgotana jak kobieta może w ten sposób myśleć.
Dla mnie szczególnie to, że każdy ma swoją definicję gwałtu Pewnie tak jak kradzieży , morderstwa pewnie także..Właściwie nie ma jak z tego typu tezami dyskutować nawet. Kodeks karny stworzono bo ktoś miał zbyt dużo czasu do zabicia
Stary 2013-12-31, 19:14   #240
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
że Twoim zdaniem większy grzech popełniła ona, nie on.

w ogóle bawi mnie, gdy o facecie i o jego fatalnym czynie pisze się góra dwa zdania, a udział dziewczyny w tym wszystkim rozwalany jest na wszystkie możliwe czynniki pierwsze.
Nic nie poradzisz. Jakiekolwiek próby obrony gwałtu przez faceta (a tym jest np. uważanie, że dziewczyna autora jest sama sobie winna) przynoszą mi na myśl pewne wyobrażenie o obrońcach. Jakby sami chcieli dokonać takiego gwałtu i w ten sposób bronią poniekąd, nie widzą winy w gwałcicielu.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości