|
|
#211 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Czy ja zgwalcilem swoja dziewczyne?
Cytat:
co jest złego w siedzeniu sobie bez staniczka i bluzki przy pizzy w kawiarni? ![]() z przymrużeniem oka. ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociażby to jest dobrą przesłanką do zakazania tego typu praktyk
|
|
#214 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 1f20f4490eed8ff468648bac3d7a94c7b4b466fa_64c4487266a0a Czas edycji: 2013-12-31 o 18:23 |
|
|
|
|
#215 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
- chcę się podobać swojemu męzowi na golaska jak robimy sobie hopsasa ![]() - teraz nie chcę się podobać swojemu mężowi na golaska gdyż na golaska to idę spać teraz ![]() [Potem wątek: dziewczyny, kompletnie nie podniecam swojego faceta, co zrobić?! ;-) ] I usiłuję pojąć jak mężczyzna rozróżnia nagość hopsasaniową od nagości spaniowej (jedna ma męża podniecać, druga ma go nie podniecać). Zakładam naiwnie, że kładzenie się nago do łóżka z facetem wiedząc, że się nakręci, tylko po to, by kazać mu się obejść smakiem ''bo piżama najgorszym wynalazkiem ludzkości'' jest trochę wredne. Naiwnie, bo wiem już z lektury tego wątku, że to dziewczyna decyduje kiedy nagością swą podnieca swojego chłopaka a kiedy nie i niechby tylko spróbował nie zachowywać się jak rycerz i mieć kosmate myśli. ![]() z przymrużeniem oka. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2013-12-31 o 18:24 |
|
|
|
|
#216 |
|
Przyczajenie
|
[1=1f20f4490eed8ff468648ba c3d7a94c7b4b466fa_64c4487 266a0a;44365216]TAK! I ja na miejscu twojej dziewczyny nie chciałabym mieć z tobą nic wspólnego - nawet nie wahałabym się iść na policję. Człowieku wiesz jaki to jest ból? Jakby cię młotkiem w jaja walnęli!!! Mam nadzieje że laska cie rzuci![/QUOTE]
Wcale nie :P jak można zgwałcić dziewczynę albo żonę? ..serio... |
|
|
|
#217 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, przecież w cywilizowanym świecie takie rzeczy się nie dzieją, nie zapominaj.
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
beynkiel, trolle lubią się rozmnażać? wyczuwam lawinę postów za 3...2...1...
|
#219 | |
|
Wtajemniczenie
|
1 post,
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Hultaju, Bozia dała nam pewien cudowny dar, dzięki któremu taki biedny mężczyzna z dziecięcą łatwością rozróżni te dwie sytuacje: tym darem jest japa, którą to można kobietę zapytać, do czego zmierza.
|
|
|
|
#221 |
|
BAN stały
|
no dobra ale mnie chodzi o umiejętność mówienia, bo to jest dość jasne, że można zapytać i dowiedzieć się, ptyś na stole to stoi dla mnie czy może dla dawno niewidzianej cioteczki z Gdyni
, mnie chodzi raczej o to, że co z tego, jak ochota na tego ptysia w serduszku się tli i jakie to jest smutne wtedy jak jednak dla cioteczki z Gdyni.
|
|
|
|
#222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wybaczcie, że trochę offtop ale właśnie znalazłem książkę o życiu gwałcicieli po wykastrowaniu:
http://www.amazon.com/Surgical-Castr.../dp/3833484152 Czytał ktoś może bo jestem bardzo ciekawy?
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt nie mówił, że będzie łatwo. ja też mam ochotę na wiele rzeczy, a muszę obejść się smakiem.
|
|
|
|
|
#224 |
|
BAN stały
|
a no właśnie, obchodzisz się smakiem, ale nikt Ci nie wmawia, że jesteś, hm, tamte urocze epitety pominę, jak uważasz, że pewnych rzeczy można nie robić i nie zmuszać niepotrzebnie swojego własnego faceta (kobiety) do testowania cierpliwości.
|
|
|
|
#225 |
|
Konto usunięte
|
No dla mnie to był gwałt ,bez znaczenia czy leżała nogo w łóżku czy też wypiela mu tyłek naprzeciw niego ,to żadne usprawiedliwianie dla Autora wątku,
skoro jego dziewczyna się nie zgodziła to tutaj nie ma o czym dyskutować nie to znaczy nie.Każdy z partnerów ma prawo wycofać się w trakcie zbliżenia ,w dowolnym momencie ,a ta druga strona powinna się wstrzymać a nie głupio tłumaczyć `ojj nie mogę tego zrobić bo jesteś naga i mam ciśnienie.
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile dobrze zrozumiałam nawiązanie do mojej wypowiedzi. Mnie także wiele rzeczy dziejących się na tym świecie pozbawia pewności, że ludzie kierują się rozumem, nic nowego akurat niestety. Autor także wyciszył rozum chwilowo lub alkohol mu w tym pomógł.Co do sypiania nago z nowo poznanym facetem nie mogę się nie zgodzić całkowicie, powiedzmy, że obdarzyła go zaufaniem na wyrost. Zgodzę się z wcześniejszą Twoją wypowiedzią o tym, że alkohol nie jest dla każdego. Zdecydowanie nie jak widać. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-12-31 o 18:51 |
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt normalny mnie nie tknie, jeśli nie wyrażę zgody. ale świat nie składa się jedynie z normalnych ludzi. autor wątku niestety należy do tej drugiej frakcji. czy moim zdaniem dziewczyna jakkolwiek zawiniła w zaistniałej sytuacji? nie. czy moim zdaniem mogła zapobiec tej konkretnej sytuacji? tak. |
|
|
|
|
#228 |
|
BAN stały
|
Lepper mówił, że nie można zgwałcic prostytutki
Autor ewidentnie zgwałcił swoją dziewczynę. Wiedział jej zdanie na ten temat, mogła być np dziewicą jeszcze i nie chciała czegoś więcej. Ale.... Ja dalej stoją przy swoim.....Dziewczyna która nie chce seksu nie powinna latać nago przy swoim partnerze, który także jest w stroju Adama. Co prawda był poruszany tu temat pettingu, że można uprawiać nago i nie pozwolić na seks, i się tu zgadzam, ale z wątku autora nie wynika, że były pieszczoty, czyli o żadnym zaspokojeniu seksualnym nie ma mowy. Kuszenie podniecanie kończy sie różnie. Grzeczna dziewczynka poszłaby spać w bieliźnie. A tak skończyc się może różnie. Wiekszość normalnych facetów zapanuje nad sobą, albo skończa w łazience na masturbacji, ale jak się trafi na pobudliwego typa nie preferujacego samozaspokojania, to moze byc nieciekawie. Tyle dobrze ze w autorze zostalo troche cech czlowieczenstwa i przestal slyszac krzyk i placz swojej dziewczyny. Tak jak hultaj pisał chodzenie nago nie jest standardem, dla mnie tam było całe przygotowanie do seksu, tylko prezerwatyw jeszcze na poduszce zabrakło. |
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W bieliźnie także mogło skończyć się tak jak się skończyło, jaki problem.. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-12-31 o 18:57 |
|
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawi mnie swoją drogą jedna rzecz - dotyczy proporcji. o facecie, o samym czynie piszesz dwa zdania. o lasce i o jej "kuszeniu" piszesz... całą resztę. nie jestem specjalistą, ale na moje oko to o czymś zdecydowanie świadczy
|
|
|
|
|
#231 |
|
Hrodebert
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że to wynika tylko i wyłącznie z nieporozumień na tle językowym. niektórzy nie potrafią odpowiednio ubrać w słowa swoich myśli, inni nie potrafią bez emocji odebrać (nie zawsze idealnego językowo) przekazu.
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawiniła tym, że nago położyła się pod wpływem alkoholu obok gościa, którego nie znała dobrze. |
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam!"Zawiniła" - mi się to słowo nie podoba w tym kontekście bo to sugeruje, że spotkało ją to, na co sobie zasłużyła.
Edytowane przez motyla Czas edycji: 2013-12-31 o 19:05 |
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#236 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rozwalają mnie natomiast filozofie takie, jak prezentuje nasza gwiazdeczka - jestem wręcz zdruzgotana jak kobieta może w ten sposób myśleć. |
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
że Twoim zdaniem większy grzech popełniła ona, nie on.
w ogóle bawi mnie, gdy o facecie i o jego fatalnym czynie pisze się góra dwa zdania, a udział dziewczyny w tym wszystkim rozwalany jest na wszystkie możliwe czynniki pierwsze. |
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie tak jak kradzieży , morderstwa pewnie także..Właściwie nie ma jak z tego typu tezami dyskutować nawet. Kodeks karny stworzono bo ktoś miał zbyt dużo czasu do zabicia
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie poradzisz. Jakiekolwiek próby obrony gwałtu przez faceta (a tym jest np. uważanie, że dziewczyna autora jest sama sobie winna) przynoszą mi na myśl pewne wyobrażenie o obrońcach. Jakby sami chcieli dokonać takiego gwałtu i w ten sposób bronią poniekąd, nie widzą winy w gwałcicielu.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

no i zakłóca się tym porządek publiczny. wiesz, nie ja to wymyślałam, nie ja Ci na to pytanie odpowiem
chociażby to jest dobrą przesłanką do zakazania tego typu praktyk 

skoro jego dziewczyna się nie zgodziła to tutaj nie ma o czym dyskutować nie to znaczy nie.