Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-31, 19:41   #1921
iwantyou99
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
U nas bez zmian, Krzys wczoraj mial robiony rezonans, dalej czekamy na wszystkie wyniki, moze beda w piatek. Ostatecznej diagnozy jeszcze nie ma. Krzys skonczyl dzisiaj 11 dni i pierwszy raz mialam go dzisiaj na rekach. Dla nas promykiem nadziei sa male postepy synka, to ze otworzy na chwilke oczka, rusza raczka czy nozka. Dzisiaj udalo mu sie lezac na brzuszku podniesc lekko glowke do gory i przekrecic na boki-taki maly sukces... ale dla nas to krok milowy.
Śliczny Krzysiu jest. Bardzo mocno trzymamy kciuki za Was.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
iwantyou99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 19:43   #1922
selena85
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas bez zmian, Krzys wczoraj mial robiony rezonans, dalej czekamy na wszystkie wyniki, moze beda w piatek. Ostatecznej diagnozy jeszcze nie ma. Krzys skonczyl dzisiaj 11 dni i pierwszy raz mialam go dzisiaj na rekach.
Ojjjjejjj Malutka Śliczna Kruszyna
Jaki On fajniusi.
W ogóle nie widać, że coś mu dolega... Modlimy się za jego zdrówko!

Trzymajcie się - i coby ten Nowy Rok okazał się szczęśliwie zdrowy
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 19:46   #1923
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj jakaś problemowa jestem

Czy to możliwe, żebym miała nawal dopiero teraz? Myślałam, ze miałam ładnych pare dni temu, ale to było absolutnie nic w porównaniu z tym, co sie dzieje teraz Piersi mam wielkie, twarde, bolace, nawet po karmieniu nie jest wiele lepiej. I tak sie zastanawiam - cos sie dzieje czy ty "tylko" spóźniony nawal?
Być może dopiero Ci się rozkręcił

Jeśli nie masz gorączki to nic złego się nie dzieje, musisz przeczekać to dziadostwo. Ja sie przeszło tydzień meczyłam, to była tragedia

maruda: pięknego masz synka, wierzę że wszystko się ułoży i Krzyś będzie rósł zdrowo i radośnie. Trzymam z całego serca za Was kciuki i za tego pięknego chłopczyka.

_

Co do Sylwestra to TŻ właśnie wyszedl do pracy a ja z Marcelkiem zostałam sama. Przykro trochę i smutno, ale cóż ... jedna znajoma jutro pracuje więc siedzi w domu, druga znajoma w pracy dziś na nocke a jej mąż z dzieciakami w domu. Niby dostałam zaproszenie od "trzecich" znajomych, ale jak pomyślę o siedzeniu z noworodkiem nawet do tej 21 to mi się odechciewa.
_Shiloh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 19:46   #1924
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
stary rok jest dla mnie na tyle łaskawy, że weszłam w swoje jeansy 38 taka niby nic a jak poprawia humor człowiekowi
Nieźle . Szczuplak jesteś.
Udanej zabawy! O, napiszę Ci jeszcze, że dzięki Tobie znów zaczynam czytać sagę .
Cytat:
Napisane przez Inw Pokaż wiadomość
Z tym szorowaniem Dagmary to wychodzę wieczorem spod prysznica i słyszę dziwne dźwięki z pokoju, uchylam drzwi i pytam co się dzieje, a to mąż się dorwał do zostawionego na komputerze wizażu i zwija się ze śmiechu czytając o przestrzeniach między palcami Przy okazji się wydało czemu czasem mi się wydawało że czasem mam przesuniętą stronę dalej niż czytałam
To Ci łotr...
Cytat:
Napisane przez Inw Pokaż wiadomość
A masz fotkę z usg? Mogłabyś zabrać na spotkanie z eks jeśli się napiera o informacje i powkręcać go że to jednak nos jest i nie sam przyzna jakie śliczne dziecko. Może nawet coś o podobieństwie jakimś wspomnieć żeby uzyskać odpowiedni wyraz przerażenia
... i łotrzyca .
Cytat:
Napisane przez sweet_vintage Pokaż wiadomość
Ja jestem juz uszykowana sylwestrowo skrobnelam krótka notkę na bloga nawet o stylizacjach ciążowych na imprezę
Ślicznie wyglądasz . Zaraz sobie zajrzę na bloga, choć moja dzisiejsza stylizacja to piżamka. Mam ładny makijaż, manicure i pachnę i tyle musi dziś wystarczyć.

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
W ogóle, jak mnie tż zirytował.... normalnie normalnie mam ochotę i ..... ;( wrócił do domu koło 14.30-15 zaczął grać, skończył ok18. i... co? polazł się drzemnąć i rzucił mi obudź mnie za 2 godziny... no Sylwester po byku ;( NIC nie wymyślił, choć raz mógł mnie czymś zaskoczyć, zrobić niespodziankę.... ja co chwilę proponuję może zagramy w scrable, może taki film? a on to nie, to nie.... i poszedł spać.
Jak ja go na spacer nie wyciągne, nigdzie nie pójdziemy cały czas słyszę, że jemu się nie chce, że jest zmęczony, ale jak szwagier dzwoni chodź na siłownię to idzie.... nie no po prostu mi przykro bardzo, inaczej sobie wyobraziłam ten dzień...
Mój też śpi i nawet pochrapuje, ale zaraz go budzę - niech szykuje wyżerkę i zasiadamy do serialu. Nawet cieszę się, że zasnął, bo zwykle on pierwszy odpada, a jak pośpi jest szansa, że dłużej mi potowarzyszy w nocy . Daj swojemu trochę pospać, może poprawi mu się humor i złapie wenę na zabawę. Tego (oprócz porodu 2 stycznia) Ci życzę .

[1=830b3402b90be91bee3a8a4 ac8547146eb396896_6583840 e13f22;44365674]No więc ja nie wiedziałam że coś takiego jest. Ale zapisałam się na wizytę do lekarza w przychodni w której chcę rodzić, i już przez telefon powiedziałam że mam wskazania do CC i chciałam do nich przyjść. Zapisali mnie do chirurga i babka właśnie zleciła mi konsultację anestezjologiczną, a wcześniej wypełniałam całą historię na co chorowałam, czy są uczulenia, czy żylaki, itp.

Dzisiaj lekarz się pytał czy miałam narkozę kiedykolwiek, jak znosiłam, ile razy i kiedy, jakie zabiegi. Zmierzył ciśnienie i przejrzał całą kartę co wypisywałam z panią chirurg i stwierdził że brak przeciwwskazań do CC i zalecił podpajęczynówkowe.

Najgorsze, że powiedział że nie będę mogła nic jeść ani pić przez kilkanaście godzin po zabiegu [/QUOTE]
Dzięki za info . Co do pogrubionego, też o tym wiem i jestem tym bardziej przerażona niż samym cc.
Przed zabiegiem też nie można u nas jeść i to od 16 dnia wcześniejszego. Nie wiem, jak dam radę
Cytat:
Napisane przez forester Pokaż wiadomość
a 2013 przyniósł mi taką planowana niespodziankę w postaci ciąży i to przyćmiło w moim żelkowym mózgu wszystkie inne wydarzenia tego roku
U mnie identycznie, tyle, że niespodzianka zupełnie nieplanowana. Tak zamieszała mi w głowie, że o niczym innym nie jestem w stanie myśleć i nic, co wydarzyło się w 2013 nie ma takiej rangi jak dziecko.

Dziewczynki - raz jeszcze SZCZĘŚLIWEGO 2014!!!

Budzę męża i znikam. Do jutra!
Amberella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 19:47   #1925
maruda80
Zakorzenienie

Tez zycze dobrego nowego roku, przede wszystkim zdrowia dla was i dzieciaczkow. Szczescia i milosci na kazdy dzien, oraz wiele nadziei i dobra.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 19:48   #1926
forester
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
Chyba pierwszy tak "Szalony" sylwester od nie pamiętam kiedy,,,
szał taki, że strach się bać czy dotrwam do 12 ja miałam podobnego Sylwka 2 lata temu bo 30.12 rozwaliłam sobie doszczętnie kolano, ale wtedy byłam na środkach przeciwbólowych i miałam cudowny odlot cały wieczór
forester jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 19:54   #1927
selena85
Wtajemniczenie

Cytat:
W ogóle, jak mnie tż zirytował.... normalnie normalnie mam ochotę i ..... ;( wrócił do domu koło 14.30-15 zaczął grać, skończył ok18. i... co? polazł się drzemnąć i rzucił mi obudź mnie za 2 godziny... no Sylwester po byku ;( NIC nie wymyślił, choć raz mógł mnie czymś zaskoczyć, zrobić niespodziankę.... ja co chwilę proponuję może zagramy w scrable, może taki film? a on to nie, to nie.... i poszedł spać.
Jak ja go na spacer nie wyciągne, nigdzie nie pójdziemy cały czas słyszę, że jemu się nie chce, że jest zmęczony, ale jak szwagier dzwoni chodź na siłownię to idzie.... nie no po prostu mi przykro bardzo, inaczej sobie wyobraziłam ten dzień...
O jaaaa :/
No to faktycznie niezła rozrywkę na dzisiaj Ci zapewnił.... :/
3 godzinne granie na playu go widocznie mooooocno zmęczyło....

To teraz już powinien wstawać - 2 godz minęły. Może kazał się obudzić bo ma coś do zaproponowania? hmmmm...

Taką ładną ma kobiete u swojego boku i tak mało entuzjastycznie się zachowuje - aż niemożliwe...

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez forester Pokaż wiadomość
szał taki, że strach się bać czy dotrwam do 12 ja miałam podobnego Sylwka 2 lata temu bo 30.12 rozwaliłam sobie doszczętnie kolano, ale wtedy byłam na środkach przeciwbólowych i miałam cudowny odlot cały wieczór
Ooohohoho to faktycznie ostrooo ałć

Ja też się zastanawiam czy do 12 dotrwam bo siedzę i czuję jak oczy mi się już kleją

Zaraz odpalę TVN i pora na sylwester w Krakowie
Stary 2013-12-31, 19:55   #1928
sweet_vintage
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
U mnie identycznie, tyle, że niespodzianka zupełnie nieplanowana. Tak zamieszała mi w głowie, że o niczym innym nie jestem w stanie myśleć i nic, co wydarzyło się w 2013 nie ma takiej rangi jak dziecko.

Dziewczynki - raz jeszcze SZCZĘŚLIWEGO 2014!!!

Budzę męża i znikam. Do jutra!
U mnie tez ciaza to najwieksza niespodzianka roku 2013 ale jaka fajna

Dziękuje za wszystkie komplementy. bardzo mi miło

Maruda, śliczny chłopczyk z Krzysia. Na pewno wszystko sie Wam ułoży. Cały wizaz trzyma kciuki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

mój blog ciążowo-dzieciowy www.inspiracjemamy.blogsp ot.com

instynkt macierzyński jest przereklamowany.... http://www.inspiracjemamy.blogspot.c...nski-jest.html
sweet_vintage jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 19:55   #1929
Negrid
Rozeznanie

Maruda to na pewno wspaniałe uczucie móc potrzymać swoje dziecko po takim czasie... cieszę się, że widzicie postępy. Trzymajcie się.
Negrid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 19:58   #1930
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Miałam uciekać, ale jak zobaczyłam takie słodziaki to jeszcze wróciłam na słówko.

Maruda80, Krzyś jest ślicznym chłopcem. Wspaniale, że widać postępy i czerpiecie z nich radość. Życzę Wam, byście tymi małymi kroczkami, o których piszesz pokonali długą drogę i by wszystko ułożyło się jak najlepiej .

Iwantyou99, wizażowe ciotki bardzo dziękują Dominikowi i życzą mu zdrówka i szczęścia nie tylko w nadchodzącym roku .

PawMaj13
, zdrowe masz podejście.

Edytowane przez Amberella
Czas edycji: 2013-12-31 o 20:04
Amberella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 19:59   #1931
lidkaa82
Zadomowienie

Cholera spać mi sie chce!!! Czułam że tak będzie
lidkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 20:00   #1932
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez sweet_vintage Pokaż wiadomość
podrzucam tez sylwestrowa fotkę w 37 tygodniu

Ślicznie wyglądasz!

Cytat:

W ogóle, jak mnie tż zirytował....

Może pogadaj z nim,powiedz że ci przykro...

Cytat:
Czy to możliwe, żebym miała nawal dopiero teraz? Myślałam, ze miałam ładnych pare dni temu, ale to było absolutnie nic w porównaniu z tym, co sie dzieje teraz Piersi mam wielkie, twarde, bolace, nawet po karmieniu nie jest wiele lepiej. I tak sie zastanawiam - cos sie dzieje czy ty "tylko" spóźniony nawal?

Mam nadzieję,że to nie zapalenie piersi u ciebie... Może przykładaj sobie zimną tłuczoną kapustę?

Cytat:
U nas bez zmian, Krzys wczoraj mial robiony rezonans, dalej czekamy na wszystkie wyniki,

Śliczny jest Krzyś.
Trzymam za was kciuki z całej siły i wierzę,że będzie coraz lepiej.
Stary 2013-12-31, 20:02   #1933
Inw
Raczkowanie

Maruda mam nadzieję ze po wszelkich świąteczno-noworocznych przerwach badania ruszą już pełną parą i szybko usłyszycie pomyślne wieści

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
To Ci łotr...

... i łotrzyca .
Grunt to się dobrze dobrać
Inw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 20:05   #1934
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU!!!!!! :rolley es:

o polnocy pojedziemy poogladac fajerwerki z picollo

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 20:07   #1935
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Marudo, Krzyś prześliczny jest!!

Iwont dzięki za odpowiedź, Ciocia Migotka pozdrawia Dominisia super chłopak!

Selena o 21 mijają magiczne 2 h!! godzinę mi poświęcił, choć to chyba była zasługa sernika

Z tż porozmawiam jak postanowi powstać.... powiem mu grzecznie i spokojnie, że jestem zawiedziona. Nie dość, że co rano doły łapię, to jeszcze ten dołoży swoje 3 grosze.
Stary 2013-12-31, 20:11   #1936
Roane
Wtajemniczenie

My spędzamy sylwestra we dwoje, z Prison Break i herbatą z cytryną

Cytat:
(...)
Cytat:
Napisane przez PawMaj13 Pokaż wiadomość
Witam w klubie Mój podobnie, tylko nie śpi, a nadal gra, z drinkiem w dłoni. A ja sobie siedzę sama w salonie jak ten debil

cóż... sama sobie zgotowałam ten los. Ale szczerze, nawet nie jest mi szczególnie przykro chyba mnie ciążowo - porodowe hormony tym razem skutecznie wyciszyły i nawet takie zachowanie nie jest w stanie mnie wyprowadzić z równowagi. puszczę sobie jakąś komedię i przeżyję Spokojnie sobie przeczekam, urodzę, podkarmię smerfuśka przez pół roku, i napiję się zasłużonego drineczka w czerwcu niecodziennie czeka się na narodziny syna, czego niestety moja gorsza połowa nie kuma za bardzo
Kopnijcie w zadek swoich TŻów, otwierajcie Picollo i sylwester w gronie ciężarówek

maruda80 takie przenikliwe spojrzenie ma Twój Krzyś, aż trudno uwierzyć że takiemu przystojnemu malcowi dolega cokolwiek poza pełną pieluchą. Trzymajcie się i dużo zdrowia w nowym roku

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
(...)
Co do Sylwestra to TŻ właśnie wyszedl do pracy a ja z Marcelkiem zostałam sama. Przykro trochę i smutno, ale cóż ... jedna znajoma jutro pracuje więc siedzi w domu, druga znajoma w pracy dziś na nocke a jej mąż z dzieciakami w domu. Niby dostałam zaproszenie od "trzecich" znajomych, ale jak pomyślę o siedzeniu z noworodkiem nawet do tej 21 to mi się odechciewa.
Sylwester na wizażu?
Stary 2013-12-31, 20:14   #1937
Ważka
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny
Pewnie nikt mnie tu nawet juz nie pamieta poniewaz udzielilam sie tylko kilka razy zanim zepsul mi sie laptop :-( Podczytuje Was regularnie na tablecie albo telefonie,ale pisanie na nich to porazka no i dopiero dzisiaj udalo mi sie odnalezc haslo do portalu.

Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom,trzymam kciuki za kazdego maluszka Ja nadal w dwupaku,termin na 30 stycznia ale mam juz niewielkie rozwarcie wiec siedze z zacisnietymi nogami i lykam duphaston. Wszystko mam juz przygotowane dla synka,dzisiaj kupilismy fotelik i nie moge sie juz doczekac jak urodze

Zycze Wszystkim Szczesliwego Nowego Roku,duzo cierpliwosci i wytrwalosci,zdrowia dla dzieciaczkow i czego tylko sobie zapragniecie:-D

Pozdrawiam i postaram sie czesciej odzywac,bo jak sie dzisiaj zobaczylam na liscie mamus totalnie zaginionych to tak sie zasmucilam troche heh;-)

Buziaki :-*
Stary 2013-12-31, 20:18   #1938
selena85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość
Cholera spać mi sie chce!!! Czułam że tak będzie
Ja właśnie przed chwilą zasnęłam na minutkę ale obudziła mnie petarda którą ktoś wysadził pod oknem....

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
o polnocy pojedziemy poogladac fajerwerki z picollo

Ohohoho hardcorowa babka!
-> Wasz dzieć dostanie zawału od huku petard Nie boisz się?

Ja się boję, że mi pod oknami już strzelają i hałas robią i siedzę z zasłoniętym brzuchem poduszką bo się martwię, że mała się będzie bać...
Stary 2013-12-31, 20:20   #1939
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość

Sylwester na wizażu?
Dokładnie Kochana na wizażu, ewentualnie z jakimś serialem lub filmem Marcel zasnął a ja piję herbatę z miodem i cytryną.

Na szczęście TŻ od 3.01 ma urlop do 17.01 strasznie się cieszę
Stary 2013-12-31, 20:21   #1940
selena85
Wtajemniczenie

Cytat:
Selena o 21 mijają magiczne 2 h!! godzinę mi poświęcił, choć to chyba była zasługa sernika

Z tż porozmawiam jak postanowi powstać.... powiem mu grzecznie i spokojnie, że jestem zawiedziona. Nie dość, że co rano doły łapię, to jeszcze ten dołoży swoje 3 grosze.
No faktycznie nieładnie z jego strony... :/
Manko mu się należy

----------
Mój to od rana zasuwa chate sprzata na Nowy Rok - mimo, że w święta też robił generalne porządki - zrobił obiad (zupę i szaszłyki), zrobił sałatkę, obiad na jutro ugotował już a teraz robi pizzę domowej roboty Aż mam wyrzuty sumienia, że on tak sam z siebie wszystko robi a ja jęczę, że cięęęężko mi dupę z fotela ruszyć i się podnieść...
Stary 2013-12-31, 20:24   #1941
gosia261282
Gang Iren

Moje dzieciaki w Sylwestra uparły się by działać mi na nerwy.
Ja nie wiem co w nie wstąpiło dziś
Stary 2013-12-31, 20:27   #1942
perfuzja
Zakorzenienie

Kurde, mam 37,5 znaczy zapalenie piersi?
Mam pędzić do lekarza czy jakos domowi da sie to opedzic?
Stary 2013-12-31, 20:28   #1943
Inw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
Sylwester na wizażu?
To mój plan na dziś, ale nie wiem czy wyjdzie bo już śpiąca jestem Normalnie jak zwykle zasnąć nie mogę i obracam się z boku na bok to dziś już bym się kładła najchętniej
Stary 2013-12-31, 20:30   #1944
23Paula23
BAN stały

Dziewczyny życze Wam

Bardzo dużo prezentów,
mało w życiu zakrętów.
Dużo bąbelków w szampanie,
kogoś, kto zrobi śniadanie,
na każdym kroku, szczęścia w Nowym Roku

Łatwych porodów, zdrowych dzieciaczków, wzruszonych i dumnych tż i SZCZESCIA !!!

MARUDA a Tobie ZDROWIA,ZDROWIA i jeszcze raz ZDROWIA dla Krzysia a dla Ciebie i Tż spokoju, wytrwalości wiary w siebie i mnóstwo MILOŚĆI.
23Paula23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 20:30   #1945
selena85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Moje dzieciaki w Sylwestra uparły się by działać mi na nerwy.
Ja nie wiem co w nie wstąpiło dziś
A co robią?
Stary 2013-12-31, 20:42   #1946
Inw
Raczkowanie

Cytat:
Jeśli masz telefon do lekarza to może zadzwonić na wszelki wypadek? Jest szansa że jeszcze będzie przytomny, godzina młoda
A doraźnie okłady ciepłe przed a zimne po karmieniu i sprawdzanie czy się nigdzie nie robią grudki w piersiach od zablokowanego pokarmu?
Zajrzałam na szpitalny poradnik laktacyjny z Madalińskiego (http://szpitalmadalinskiego.pl/sites...%20Rodziny.pdf) ale tam nie ma nic o zapaleniu, najbardziej podobny do tego co piszesz jest zastój (str.13)
Stary 2013-12-31, 20:45   #1947
J0zefina
Raczkowanie

dobry wieczór

gdyby nie wiadomości obejrzane w tvp i ciągłe przypominanie że jest sylwester to pewnie bym zapomniała tzn wogóle nie czuję sie dziś sylwestrowo, może dlatego że założenie jest takie imprezować będziemy gdy mąż wróci i chyba dlatego nie robią na mnie wrażenia petardy za oknem i cała otoczka dnia dzisiejszego także jeśli ktoś ma ochotę to chętnie potowarzyszę tu dziś w odliczaniu

maruda Krzyś jest prześliczny i codziennie w moich myślach

ostatnie 3,5h i będzie następny rok a potem wytrzymać jeszcze tylko kilka dni bo dziś już liczyłam skurcze i prawie się popłakałam że to już a od tamtej pory leżę z nogami w górze bo jak to powiedział mój eM jeśli nie siłą woli to może siłą grawitacji
J0zefina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 20:49   #1948
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Zimne okłady najlepiej z pieluchy tetrowej, po każdym karmieniu, białej kapusty (na mnie nie działała kapusta) i jak najczęściej przykładaj malego do cyca. Weź paracetamol i nie stresuj się bo to potęguje nawał i zapalenie moze się pogłębić.Na chwilę obecną myślę że lekarz nie da Ci na to nic. Ewentualnie antybiotyk w ostateczności.

http://mamdziecko.interia.pl/rodzice...rsi,nId,618818

Edytowane przez _Shiloh_
Czas edycji: 2013-12-31 o 20:50
Stary 2013-12-31, 20:55   #1949
gosia261282
Gang Iren

Cytat:

Weź paracetamol,i kapuchę zastosuj(ona leczy stany zapalne) ,jakieś okłady zimne.
No i często małego przystawiać do piersi.

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
A co robią?
Piszczą,skrzeczą,biją się i fochają
Stary 2013-12-31, 21:03   #1950
J0zefina
Raczkowanie

sweet super sylwestrowy brzuś

Iwanty ciocia dziękuje za życzenia

Małamigotko oby Cie tż pozytywnie zaskoczył

Perfuzko 37,5 to chyba jeszcze do przejscia ale ja sie nie znam bo nie miałam nawału
J0zefina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości