|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Witam się sylwestrowo!!! W przerwie między szykowaniem siebie i przekąsek na domówkę ciężarnych (zaproszone są 3) życzę Wam udanego wieczoru i pomyślności w Nowym Roku.
Iiii... pozdrowienia od Dzidzi w 21 tygodniu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
Coś dziwna sytuacja u ciebie... Kurcze opiekujesz się małą... babcia ma jakieś wąty do ciebie, mała ściemnia... Może pora z nią porozmawiać??? Cytat:
czyli albo dziecko całkowicie ściemnia, albo faktycznie jej rodzice coś mają do ciebie? Ja również chciałam złożyć wam życzenia: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, UŚMIECHU KAŻDEGO DNIA, CUDOWNYCH DZIECIACZKÓW, ZADOWOLENIA Z MĘŻÓW, PARTNERÓW ORAZ I PRZEDE WSZYSTKIM ZDRÓWKA Pewnie tu jeszcze zajrzę bo mnie czeka dziś tylko łóżko, komp tv no i małż
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze dodałam opócz cycka z kurczaka: podsmażony boczek z szyneczką tak wczoraj pisałyscie o tych"szampanach" że i ja kupiłam truskawkowego... ale w biedrze kupiłąm na dziale soków , to jest napój gazowany o smaku truskawkowym hahaha!!! myślałąm że chociaż na dziale z alko % go znajde ![]() /Mycha/>> Gratuluje 21 tyg!!! Princes 18>> bardzo mi przykro ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- my idziemy do naszych znajomych na taka mini domóweczkę spokojną.... |
|
|
|
|
#2614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż mi się zasiedział u sąsiadów...
A ja muszę się zwlec i iść robić sos tatarski... Bo już jajka mam ugotowane! Czasem myślenie facetów mnie zadziwia - negatywnie oczywiście
|
#2616 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie należę do klubu, więc też tutaj wrzucam Cytat:
![]() Cytat:
Lateksowe podobno tą wilgoć odprowadzają. Ja kupię taki piankowo-lateksowy, dużej różnicy w cenie nie ma, gk kosztuje 80 zł, a ten pianka-lateks 140 zł ![]() Cytat:
![]() gratulacje ![]() Cytat:
trzymaj się ![]() Dopiero dziś się odzywam, wczoraj na prędka się przenosiliśmy do nowego pokoju, już mamy prawie wszystko, prócz kanapy do sypialni, bo nie było czym przewieźć. No i całe szczęście, że zdążyliśmy, bo własnie dziś moja siostra wpadła na genialny pomysł, że przyjadą do nas na Sylwestra ![]() Ja jeszcze dzis walczyłam z 3 sałatkami i szynkami, do południa zakupy, pranie i sprzątanie... |
|||||
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane!!!! życzę Wam wszytskiego najlepszego w nadchodzącym r. 2014!!!!
Abyśmy szczęśliwie doczekały do porodu! by nie było żadnych komplikacji a dzidzie były zdrowe!!! bo to najważniejsze !!! Szampańskiej zabawy przy musującym napoju!!!! [IMG] [/IMG]
Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-12-31 o 18:25 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również życzę Wam Wszystkim Przyszłe mamusie szampańskiej zabawy przy oranżadce ze szklanej butli
|
|
|
|
#2619 |
|
Rozeznanie
|
My z tztem zrobiliśmy pomidory faszerowane miesem kielonym i mozzarella, czekaja na upieczenie a na deser cynamonowe gruszki z sosem czekoladowym czekaja na podgrzanie mmmmmmmmmmmmmmm. Sylwester we dwoje
a przepraszam troje! Nie liczac kota i fretki
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Moje wirtualne Mamuski, zycze Wam szampanskiej zabawy do bialego rana i wszystkiego co najpiekniejsze w Nowym Roku
|
#2621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tosty za Vampirką i parówki we francuskim ;p A no i mięcho dla chłopów ![]() Ja też Wam życzę wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka i wiele szczęścia przy Naszych maluszkach Obyśmy wszystkie szczęśliwie donosiły ciąże i do wakacji tuliły nasze skarby A na temat przyszłego Sylwka plotkowały w nie mniejszym gronie ![]()
[COLOR=blue]Za Tobą szaleje [COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach Marianek i Rysiu Edytowane przez madziuuula Czas edycji: 2013-12-31 o 19:08 |
||
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Dziękuję dziewczyny za życzenia i już od razu ja również życzę Wam wszystkiego co najlepsze w nowym roku ![]() Moi rodzice już wybyli na imprezę, Hania wykąpana, mąż jej daje mleko, zostaliśmy sami z babcią mam nadzieję, ze babcia szybko pójdzie spać no i jeszcze to kiepskie samopoczucie jej, więc o 24 przewiduję głośną pobudkę. Nikii pytałaś jak kładziemy dzieci, no my Hanię standardowo, bo ona się niestety kiepsko czuje dzisiaj i nie ma sensu tego przeciągać, w związku z tym zapewne jutro będzie pobudka między 5 a 6 Gosius to zaczynasz rok z nowym tygodniem to tak jak ja tyle, że jutro zaczynam 19 Współczuję zachowania małej… Madziula ubieraj pidżamę młodemu ![]() No to co – miłego wieczoru dziewczyny |
|
|
|
#2624 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane Szczęśliwego Nowego Roku Wam Życzę
|
|
|
|
#2625 |
|
Rozeznanie
|
Tak mi sie przypomniało odnośnie suchej swedzacej skory w ciazy- polecam oliwkę Hipp. Uzywam codziennie przed snem i choc mam sklonnosc do wysuszania skóry to ta daje super efekt- nawe TŻ zauwazyl a to osiągnięcie
jest troche tlusta jak to oliwka ale na noc pod pizame w sam raz. Dobre sa tez olejki Alterra z Rossmanna- szybko sie wchłaniaja- ja akurat mialam migdal- papaja czy cos takiego ![]() Poza tym chyba zaraz zasnę....ogladamy chyba już 4ty z kolei odcinek Top Gear. Sikam ze smiechu
|
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Witam się w tym przełomowym dla nas i naszego życia roku! ![]() Noworoczne buziaki!
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w Nowym Roku
![]() Dla Nas wszystkich wyjątkowym ![]() Olafino wy3mał do północy, miał dwie laseczki do towarzystwa pewnie dlatego co nie zmienja faktu, że wstał 7:30;pA tż leży połamany ![]() Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Długo imprezował Twój Młody ! Mój padł, dosłownie PADŁ o 22:30. Kręcił pupą, tańczył, ekscytował się fajerwerkami, poszłam do łazienki się umyć i po 10 minutach Filip leżał na środku pokoju i słodko chrapał Może dlatego, że nie miał takiego doborowego towarzystwa jak Oli?
|
|
#2629 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobryyyyy. My po 3 sie polozylismy, zaraz spacer
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Seksta doczytałam, że używasz na brzuszek olejków z Alterra. Miałam je, ale zawsze używałam tylko do włosów
jak zachowują się na skórze? Są tłuste? Zostawiają ślady? Czy szybko wysychają? Długo utrzymują efekt nawilżenia?
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się witam w nowym roku i nowym tygodniu ciazy jednoczesnie
niestety nie wytrzymalam do północy i po 23 poszlismy do łóżka, ale i tak sie nie dalo spac przez fajerwerki chociaz Hania o dziwo najwieksze strzelanie przespala pomimo tego ze wczesniej dwa razy obudzily ja mniejsze strzaly. Ostatecznie pospala do 6.30 ale noc byla ciezka bo mocno kaszlala, raz myslalam, ze zwymiotowala bo taki byl odglos i wylecialam patrzec ale nic sie nie stalo. Za to niedawno zwymiotowala wszystko to co zjadla dzisiaj lacznie z syropem na kaszel jutro chyba czeka nas wizyta u lekarza, bo ja juz oczywiście mam schizy, ze jej sie cos rozwinie.. humor ma dobry, uśmiecha sie i bawi, wiec chyba nie jest tak źle, chociaz ona ogolnie jest bardzo dzielna w takich sytuacjach. W ogole mam wrazenie ze przez noc wyskoczyl mi brzuch bo wczoraj takiego duzego nie mialam ![]() Milego dnia mamuśki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2632 |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja w tym ważnym i niepowtarzalnym dla Nas roku 2014
![]() Jak tam u Was?bo mnie boli głowa Jedno karmi i się działo,a tak poważnie to fajnie było u tych znajomych.Wytrzymałam do 2:10 Mały tak kopał i się wiercił całą impreze![]() Mam nadzieje,że i Wy się dobrze bawiłyście i Dosiego Roku
Edytowane przez lolitka888 Czas edycji: 2014-01-01 o 10:06 |
|
|
|
#2633 |
|
BAN stały
|
Madziuuula oo wytrzymał do północy?
Dzielny chłopak ![]() Agaaga89 hahaha, to faktycznie DOSŁOWNIE padł ![]() U nas impreza całkiem udana. U znajomych było w sumie 10 osób więc fajna ekipa. Szkoda, że nie wszyscy z naszej paczki..no ale nie udało się Wróciliśmy do domu po 3 i w sumie to mój mąż chciał wracać, bo ja się jeszcze dobrze bawiłam Ale powiedział "kocchhanrie wracaajmy teraz póki ja jesce jestem w staanie" Moja Milcia u dziadków balowała do 22. Oczywiście ja dziś zamiast korzystać i pospać to obudziłam się przed 9 i to by było na tyle ze spania... Może jeszcze później utnę sobie drzemkę.
|
|
|
|
#2634 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie w Nowym Roku
Cała noc nie spałam przez TŻ chrapal niemiłosiernie ! Ale miałam nerwy.Jak by nie to ze byłam nie u siebie to bym go z wyrem na balkon wyniosła...ale spaliśmy u rodziców. Nie ogarniam juz tego chrapania to mnie wyprowadza z równowagi...cała noc w nerwach. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU MAMUSIE ![]() my wczorajszy dzien spedzilismy w domu, mielismy isc do znajomych, ale maz byl od 3 na nogach, a dzis na 10 juz musial jechac do pracy wiec podjelismy decyzje, ze ten rok konczymy spokojnie, mimo, ze do spokojnych specjalnie nie nalezal i w sumie nie zaluje do polnocy zaliczylismy chyba ze 3 drzemki o polnocy wyszlismy poogladac fajerwerki i szybko w wyrko alle spiaca jestem, nie powiem pewnie jakas mala kimke w ciagu dnia zalicze![]() widzialam, ze pojawil sie temat materacy: tez ostatnio czytalam i ludzie generalnie odradzaja te kpg sugerujac, zebysmy sami spali na desce te materace nie maja byc twarde, a sprezyste. i powiem Wam, ze cos w tym jest, bo mysle, ze jesli te materace bylyby dobre, to bylyby powszechne wszedzie, u mnie natomiast w Norwegii moge kupic albo piankowe, albo lateksowe albo sprezynowe. zadnych kokosow czy gryki nie znajde
|
|
|
|
#2636 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry pierwszego dnia w tym roku
![]() U Nas imprezka też udana, naprzytulalam się do męża za wszystkie czasy. Oczywiście musiałam coś zbroić, po północy jak poszliśmy na balkon kopnełam piwo i oglądałam strzały na zmianę ze sprzątaniem :p Miłego dzionka życzę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2637 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowym roku
![]() imprezka całkiem udana Nie spodziewałam się ze wysiedze do 2 hehe ![]() Też podczas głośnego hałasu troszkę czułam jak mi się Malutkie wierci ![]() Ale kopniaków jeszcze nie czuję. Tż leczy kaca hihi więc dzisiaj zleci mu dzień na tym ;D
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe no generalnie Olaf tez padł o 22 usiadł na kolanach znajomej którą widział pierwszy raz w życiu, wtulił się (a miał w co
) i padł ale na 10min bał się petard a strzelali cały wieczór, no więc troche posiedział, zregenerował siły i dalej szalał zasnął po północy wtulony przestraszony tymi strzałami ![]() Santom ale sprężynowe materace do łóżeczek? Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Madziula, no
komorowe i sama nie wiem co o tym sadzic ale pewnie zatrzymam sie na lateksie...![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- a najlepiej zapytam sie poloznej mojej tutaj, ona bedzie pewnie bardziej w tym obeznana. |
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Madziula staram się nie nosić, ale czasem jest tak że na spacerze on chce aby go nieśc to wezmę na ręce zrobię z 5 kroków puszczam i idzie sam , a za jakieś ileś metrów czasem powtórka z rozrywki.
Oskar też waży coś ok. 14 kg. Agaaga bo potem dzieci już stopują z tą wagą , chyba po 2 latach jest dużo wolniej. Gosiu a może jej rodzice przeciwstawiają ją przeciw Tobie ? Jest taka możliwość ? Dzień dobry w Nowym Roku No i w 21tc ![]() U Nas młody padł o 22 , ale o północy obudził się z przeraźliwym krzykiem "mamo" i płaczem. Na szczęście szybko zasnął. Zabawa bardzo fajna ale ok 23 to ja bym chętnie sama już poszła spać :P Pobudka u Nas o 7.30. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

i do babci.. a babcia na mnie - a ja nic nie winna, bo w TV zerkałam na wiadomosci, tudziez sie juz kompletnie rozkleiłam - ubrałam kurtke i wyszłam
:Cry:

jak zachowują się na skórze? Są tłuste? Zostawiają ślady? Czy szybko wysychają? Długo utrzymują efekt nawilżenia?
Dzielny chłopak