Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-01, 16:30   #1741
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Zazwyczaj, ale zawsze jest wyjątek od reguły
4 czy 7-10 dpo, nieważne, oby to było to

My już po obiadku dawno, mąż mi się ululał

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Mania właśnie przeglądnęłam Twoje wszystkie wykresy, rzeczywiście były takie skoki, kiedyś nawet w 3dpo, ale dobrze ze pomimo zmiennej długości cykli nie przesuwa Ci się owulacja, ciągle 16-18 dc
Trzymam kciuki zeby się udało
Dzięki kochana za analizę ja już nic zrobić nie mogę - trzeba czekać

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
O to dużo mężów ma kaca mój tz wypil 2 lampki wina i szampana i w nocy kilka razy slyszalam "będę rzygal" ale nic nie bylo dziadzia na spacerku a my po numerku

hahaha, ale się zrymowało mnie bolała lekko głowa i apap wzięłam, a tż obalił prawie całą butelkę whisky, odespał do 12 i jak nowonarodzony

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
U nas każdy bez kaca tylko mnie głowa napierdziela śmieją się ze mnę, że to po piccolo
Piccolo daje w bańkę
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 16:35   #1742
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
a Ty się nie upij na amen
dziewczyno z ziemi mnie zbierali

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
ciężarnej wolno

Udanej zabawy kochana paszteciaro!

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

Kochane życzę Wam pięknego Nowego Roku, aby wszystko co planujecie się Wam udało i oby był to rok samych dobrych wiadomości w postaci II kreseczek a dla ciężarówek bezbolesnych porodów I udanego Sylwestra!!

trzeba było dopisać, żeby w tym roku Wasze chopy miały takie wytryski jak na załączonym obrazku- i to dzień w dzień!

Leine koleżanka chrzani głupoty a samouki to skąd się biorą przepraszam

Cytat:

Mania teraz juz koniec z alkoholem! Wczoraj miałaś zagnieżdżenie!
polać jej dobrze prawi!

Leany przykro mi z powodu sylwka i standardowo teściowej a co do sutków to ja Ci również nie doradzę

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość

Ej, pamiętam jak któraś pisała, że fajnie byłoby mieć w domu aparat do USG - proszę bardzo
http://tatapad.pl/dziecko/pielegnacj...-plus-zdjecia/
it was me

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
U nas każdy bez kaca tylko mnie głowa napierdziela śmieją się ze mnę, że to po piccolo
ty, ale coś w tym jest, wszyscy pili a ja kaca miałam

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość

A depilacja woskiem u kosmetyczki, to rewelacja! Jest tak pięknie gładziutko... No ale koszty już nie są takie fajne...
ja bym nie umiała wystawić brochy jakiejś obcej babie, która nie jest ginekologiem

U nas impreza udana mimo, że dzieci wstawały co chwilę w nocy i na dobrą sprawę musieliśmy siedzieć z nimi spałam 4godziny i wystarczyło mi
Teraz wpakowaliśmy się do łóżka, bo dopiero wróciliśmy

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2014-01-01 o 16:37
Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 16:37   #1743
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
Co do depilacji bikini - czym golicie? Ja na zero, kremem vanity, jest super! Kiedyś robiłam woskiem u kosmetyczki i powiem Wam, że ból mniejszy niż wosk pod pachami
co Ty robiłaś 2h w wannie? pewnie na wizazu siedziałaś!

Ja golę się maszynką zwykłą, wielorazową ale kremu nie używam żadnego nie przyszło mi to nawet do głowy, biorę to, co mam w domu czyli piankę do golenia tżta albo żel pod prysznic i zawsze mam podrażnienia, pełno czerwonych krostek ale ratuję się sudocremem i smaruję grubo na noc... w tym ty pomyślę o czymś lepszym, właśnie tak jak polecacie jakiś krem czy coś
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 16:46   #1744
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:

Ja golę się maszynką zwykłą, wielorazową ale kremu nie używam żadnego nie przyszło mi to nawet do głowy, biorę to, co mam w domu czyli piankę do golenia tżta albo żel pod prysznic i zawsze mam podrażnienia, pełno czerwonych krostek ale ratuję się sudocremem i smaruję grubo na noc... w tym ty pomyślę o czymś lepszym, właśnie tak jak polecacie jakiś krem czy coś
ja użyłam 2 razy veeta na brochę...raz mi puściły raz nie, więc mam mieszane uczucia

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2014-01-01, 16:48   #1745
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość

trzeba było dopisać, żeby w tym roku Wasze chopy miały takie wytryski jak na załączonym obrazku- i to dzień w dzień!

Leine koleżanka chrzani głupoty a samouki to skąd się biorą przepraszam

polać jej dobrze prawi!

Leany przykro mi z powodu sylwka i standardowo teściowej a co do sutków to ja Ci również nie doradzę

it was me

ty, ale coś w tym jest, wszyscy pili a ja kaca miałam

ja bym nie umiała wystawić brochy jakiejś obcej babie, która nie jest ginekologiem

U nas impreza udana mimo, że dzieci wstawały co chwilę w nocy i na dobrą sprawę musieliśmy siedzieć z nimi spałam 4godziny i wystarczyło mi
Teraz wpakowaliśmy się do łóżka, bo dopiero wróciliśmy
To ładnie daje po głowie to piccolo, kolejna z kacem
a z tym wytryskiem jak z szampana to było dooobre
Ja leżę pod kocem, miałam 2-godzinną drzemkę mąż pojechał po samochód, a ja oglądam tv
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-01, 16:49   #1746
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Miałam nadzieję, że nie zadacie tego pytania

Mąż jednak nigdzie nie pojechał i mnie nie zostawił punkt 24 przyszedł do mnie i złożył życzenia i powiedział żebyśmy się nie kłócili
Sylwestra miałam ogólnopolskiego bo skakałam po kanałach potem poszliśmy do moich rodziców i padliśmy około 3.
no wkońcu pogodzeni

Cytat:
Spokojnie...u mnie to 3cykl po #, więc jeszcze był seksik z prezerwatywą, także na razie prezenciku nie będzie, może jakoś na Walentynki
Tobie pewnie jutro już wyznaczy, myślę ze na poniedziałek wiec ladnie trafione
W takim razie bardzo Ci tego życzę Mam nadzieję, że z tych trafień coś będzie Ja jeszcze na tym ovuf jestem ciemna, linia przerywana czerwona to owulacja czy pierwszy dzień płodny?

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 16:52   #1747
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
ja użyłam 2 razy veeta na brochę...raz mi puściły raz nie, więc mam mieszane uczucia
hmm ale używasz tej takiej śmiesznej "łopatki" do zbierania włosków? Bo ja raz użyłam i podziękowałam... za mocne, ciemne włosy mam do takiego czegoś. Musi być maszynka
1x brazylkę strzeliłam, 5 min i po sprawie, ból spoko, mniejszy niż porodowy to na pewno i spokój na miesiąc... Fajne, nie powiem warto sobie zrobić od czasu do czasu

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Co do depilacji...

Stary 2014-01-01, 16:54   #1748
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
To ładnie daje po głowie to piccolo, kolejna z kacem
a z tym wytryskiem jak z szampana to było dooobre
Ja leżę pod kocem, miałam 2-godzinną drzemkę mąż pojechał po samochód, a ja oglądam tv
mi by się drzema też przydała ale jakoś tak nie mogę Was opuścić

Cytat:
hmm ale używasz tej takiej śmiesznej "łopatki" do zbierania włosków? Bo ja raz użyłam i podziękowałam... za mocne, ciemne włosy mam do takiego czegoś. Musi być maszynka
1x brazylkę strzeliłam, 5 min i po sprawie, ból spoko, mniejszy niż porodowy to na pewno i spokój na miesiąc... Fajne, nie powiem warto sobie zrobić od czasu do czasu

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Co do depilacji...

no tej łopatki, nie pomyślałam o maszynce

zgól bobra

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2014-01-01, 16:57   #1749
Leine
Zakorzenienie

Stary 2014-01-01, 16:58   #1750
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
no wkońcu pogodzeni

W takim razie bardzo Ci tego życzę Mam nadzieję, że z tych trafień coś będzie Ja jeszcze na tym ovuf jestem ciemna, linia przerywana czerwona to owulacja czy pierwszy dzień płodny?
Pionowa linia przerywana oznacza owulację, ale program nie jest pewien ponieważ albo ma za mało danych, albo coś mu nie pasuje - w "interpretacji wykresu" masz szerzej napisane

Cytat:
Co do depilacji...

Hahaha

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-01, 17:06   #1751
Leine
Zakorzenienie

Kurde moje postanowienia noworoczne coś nie chcą wychodzić, dziś zjadłam już 2x ciasto ostatni pasek został więc luzik ale od toffie się powstrzymuje.. tż schował gdyby dał to pewnie i bym zjadła wszyściutko
Stary 2014-01-01, 17:07   #1752
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
no wkońcu pogodzeni

dziękować
Linia oznacza zawsze owulację
Dni płodne zaznacza w statystykach jeśli masz abonament premium, ale u Ciebie nie ma w sumie jak wyznaczyć bo to pierwszy cykl obserwacji

Ja używam żelu do golenia z rossmanna, taki za około 6-7zł na promocji po piance miałam podrażnienia.
Leine jak masz mocne, grube włoski to chyba lepiej zmiękczyć, nie wiem do końca czy wystarczy żel pod prysznic, już chyba lepiej do golenia, np. wlaśnie od Tż
Stary 2014-01-01, 17:09   #1753
meire
Zakorzenienie

Witam noworocznie.. cudowności w tym nowym roku jeszcze raz dla wszystkich babolków..

Cudowny macie temat na tapecie, widzę.. jesteście niemożliwe..
ja też zawsze maszynką jadę i żelem do kąpieli, ale mam straszne podrażnienia, krostki i przez to nie mogę codziennie.. a na drugi dzień już koli.. więc bez sensu..
może spróbuję tych kremów, o których piszecie.. na długo Wam taka depilacja po kremie wystarcza?..

kindziulindzia, dobrze, że już pogodzeni z mężem.. ja się wczoraj z moim ścięłam przed samym wyjściem na imprezę.. wrr.. dawno sie nie kłóciliśmy, więc trzeba było wojnę wywołać o pierdołę.. na szczęście po godzinie wrzasków i rękoczynów (rzucałam w niego poduszkami i wylałam na niego drinka.. ) w końcu mnie przeprosił i było dobrze.. czasem trzeba dla zdrowotności jednak..

Sylwester też był do bani.. impreza raczej średni, jeszcze była na niej dziewczyna, która działa na mnie, jak płachta na byka.. po drugim drinku myślałam, że jej.. więc postanowiłam się ewakuować..

Teraz mąż drzemie, kot śpi mu na głowie, a Zuza ogląda bajkę, więc mam chwilę dla siebie.. spijam kawkę i grzeję sobie plecy termoforem, bo nie wiem, czy to nerki mnie bolą, czy korzonki.. w każdym razie, ledwo się moge ruszyć..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 17:11   #1754
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde moje postanowienia noworoczne coś nie chcą wychodzić, dziś zjadłam już 2x ciasto ostatni pasek został więc luzik ale od toffie się powstrzymuje.. tż schował gdyby dał to pewnie i bym zjadła wszyściutko
Bo tak to jest z tymi postanowieniami, dlatego ja nic nie postanawiam w zwiazku z nowym rokiem

WYPAD BOBRA GOLIĆ - mega
Stary 2014-01-01, 17:18   #1755
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Bo tak to jest z tymi postanowieniami, dlatego ja nic nie postanawiam w zwiazku z nowym rokiem

WYPAD BOBRA GOLIĆ - mega
ja bym chciała rzucić palenie.. juz mi się prawie udało, nie paliłam kilka miesięcy przed zajściem w ciążę, no ale po # znów zaczelismy palić z mężem.. i teraz ciężko nam przestać... ehhhh..
jak to zrobić, żeby rzucic na stałe?..

maciejko, tak strasznie mi przykro z powodu utraty Dzidzi.. wiem, co teraz czujesz, ale zobaczysz.. z czasem ból staje się coraz mniejszy..
za jakiś czas Wam się uda i wszystko będzie dobrze..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Edytowane przez meire
Czas edycji: 2014-01-01 o 17:20
Stary 2014-01-01, 17:28   #1756
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
ja bym chciała rzucić palenie.. juz mi się prawie udało, nie paliłam kilka miesięcy przed zajściem w ciążę, no ale po # znów zaczelismy palić z mężem.. i teraz ciężko nam przestać... ehhhh..
jak to zrobić, żeby rzucic na stałe?..

maciejko, tak strasznie mi przykro z powodu utraty Dzidzi.. wiem, co teraz czujesz, ale zobaczysz.. z czasem ból staje się coraz mniejszy..
za jakiś czas Wam się uda i wszystko będzie dobrze..

Meire myślę, ze motywacją będą nowe starania
a w ogóle to czemu dziś unieważniłaś temp? Krótko spałaś czy cos innego zakłociło? Bo tak sobie myslę, że jak jutro też będzie wysoka to chyba już po owulacji jestes i cykl na pewno będzie krótszy zabezpieczacie się jeszcze?
Stary 2014-01-01, 17:33   #1757
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Pionowa linia przerywana oznacza owulację, ale program nie jest pewien ponieważ albo ma za mało danych, albo coś mu nie pasuje - w "interpretacji wykresu" masz szerzej napisane
Hahaha

Cytat:

dziękować
Linia oznacza zawsze owulację
Dni płodne zaznacza w statystykach jeśli masz abonament premium, ale u Ciebie nie ma w sumie jak wyznaczyć bo to pierwszy cykl obserwacji
Dzięki kobietki, manieczka1 ja dopiero czekam aż mi wyznaczy, ale już po z tego co widzę...

Leine
ja nie wiem skąd ty bierzesz te obrazki

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 17:36   #1758
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Meire myślę, ze motywacją będą nowe starania
a w ogóle to czemu dziś unieważniłaś temp? Krótko spałaś czy cos innego zakłociło? Bo tak sobie myslę, że jak jutro też będzie wysoka to chyba już po owulacji jestes i cykl na pewno będzie krótszy zabezpieczacie się jeszcze?
Piłam alko wczoraj, no i spałam mniej, niż 3h.. do tego wstałam na siku tuż przed zmierzeniem temp.. zapomniało mi się.. szłam jeszcze w półśnie..
więc teraz nie wiem, co myśleć, bo w zeszłym cyklu też miałam taki jednodniowy skok w okolicy owu.. i myślę, że mogłam ją mieć ciut wcześniej, niż mi program wyznaczył.. zobaczymy, jak mi teraz wyliczy w tym cyklu... może u mnie to normalne?.. nie wiem, bo dopiero 2 cykl mierzę temp..
My jeszcze z gumką, niestety.. nienawidzę tego..
zaczynamy działać od przyszłego cyklu..
w końcu się chyba wyleczyłam.. łykam ten tran, co mi poleciła Lea_ny, normalnie ja kocham.. i chyba ten ostatni antybiotyk w końcu coś mi pomógł. więc mam nadzieję, że nie będę już musiała przesuwac starań z powodu choroby..

a palenie.. cóż.. w takim razie może rzucę od nowego cyklu?.. bo właśnie bym sobie puściła dymka do kawki... uwielbiam tak..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-01-01, 17:41   #1759
maskora
Raczkowanie

Co robiłam 2 h w wannie? Leżałam, słuchałam muzyki, depilacja wszystkiego prawie, że co możliwe, maseczka na ryj i włosy. W sylwka, nie miałam czasu, więc zrobiłam to dziś, później depilacja bikini - opłaciło się- TŻ jak wyczuł gładkość tak się przyssał

Bardzo! Bardzo polecam kremy do depilacji Vanity, najlepszy jest laser bikini, takie w czarnym opakowaniu. Są super, nakładam na całą piczkę, pachwiny i taka rozłożona leżę przez 15 minut. Na opakowaniu jest napisane 5 minut, ale ja mam dość grube włoski więc, próbowałam, próbowałam i nie ma żadnych podrażnień jak się przeciągnie ten czas. A gładkość jak po wosku. Cena też ok bo ok 10 zł a starcza na 3-4 razy.

Co do palenia - Kolega wybrał się na akupunkturę i już 2 lata nie pali, tak o z marszu, po tych zabiegach rzucił, a wcześniej miał z tym spory problem.

Rzekła lilia do motyla :
- Nikt nie patrzy, niech pan zapyla !
Jan Sztaudynger

Edytowane przez maskora
Czas edycji: 2014-01-01 o 17:56
maskora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 18:02   #1760
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Piłam alko wczoraj, no i spałam mniej, niż 3h.. do tego wstałam na siku tuż przed zmierzeniem temp.. zapomniało mi się.. szłam jeszcze w półśnie..
więc teraz nie wiem, co myśleć, bo w zeszłym cyklu też miałam taki jednodniowy skok w okolicy owu.. i myślę, że mogłam ją mieć ciut wcześniej, niż mi program wyznaczył.. zobaczymy, jak mi teraz wyliczy w tym cyklu... może u mnie to normalne?.. nie wiem, bo dopiero 2 cykl mierzę temp..
My jeszcze z gumką, niestety.. nienawidzę tego..
zaczynamy działać od przyszłego cyklu..
w końcu się chyba wyleczyłam.. łykam ten tran, co mi poleciła Lea_ny, normalnie ja kocham.. i chyba ten ostatni antybiotyk w końcu coś mi pomógł. więc mam nadzieję, że nie będę już musiała przesuwac starań z powodu choroby..

a palenie.. cóż.. w takim razie może rzucę od nowego cyklu?.. bo właśnie bym sobie puściła dymka do kawki... uwielbiam tak..
O! To w takim razie razem zaczniemy, o ile lekarz da mi zielone swiatło
i ograniczaj już palenie jak nie mozesz tak od razu rzucic
My wczoraj ze względu na to ze już po owu, zaszalelismy bez zabezp., w koooońcu mega różnica hehheh śmialiśmy się dzis z Tżtem że trafiliśmy z <3 przed i w samą owu i moze jakiś 1 plemniczek się przedostał przez gumkę
Obyś już była po owu, to już blisko do @ i zaczniecie starania bo z tego co pamiętam Ty już byłas u gina i powiedział że możecie, prawda?
Stary 2014-01-01, 18:07   #1761
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
cześć, już nie ma mojego dzidziusia, w poniedziałek od razu po wizycie pojechaliśmy do szpitala, dziś wyszłam. Nie będę Wam pisać szczegółów, najpierw dostałam tabletki, a o 23 wczoraj miałam zabieg To co teraz czuję jest nie do opisania, na szczęście w szpitalu rozmawiali ze mną lekarze, położne i pielęgniarki i sprawiły, że psychicznie jest już ciut lepiej. W szpitalu zapoznaliśmy się z parą, która przeszła przez to samo, wiemy, że będzziemy się z nimi kontaktować. No i na bank zmieniam gin. Moja wręczając mi skierowanie do szpitala, powiedziała, że "chciała być Pani w ciąży i była " ( i jeszcze bezczelnie się uśmiechała) ..

za jakiś czas do Was wrócę, cały czas chcemy dzidziusia i wiem, że się nie poddamy, nie wiem ile będziemy czekać, mówili nam, że 3-6 miesięcy.
kochana wspolczuje i strasznie mi przykro s ta lekarka to jakis konowal a nie lekarz beszczelna baba powinna pracowac gdzie indziej mam nadzieje ze jak sie poczujesz lepiej to wrocisz do nas
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 18:16   #1762
meire
Zakorzenienie

Cytat:
O! To w takim razie razem zaczniemy, o ile lekarz da mi zielone swiatło
i ograniczaj już palenie jak nie mozesz tak od razu rzucic
My wczoraj ze względu na to ze już po owu, zaszalelismy bez zabezp., w koooońcu mega różnica hehheh śmialiśmy się dzis z Tżtem że trafiliśmy z <3 przed i w samą owu i moze jakiś 1 plemniczek się przedostał przez gumkę
Obyś już była po owu, to już blisko do @ i zaczniecie starania bo z tego co pamiętam Ty już byłas u gina i powiedział że możecie, prawda?
Tak, gin już mi pozwoliła.. powiedziała nawet, że właściwie juz teraz mogę, no ale wolałam odczekać ten cykl jeszcze, zwłaszcza, że i tak byłam na antybiotykach i ciągle chora... po co miałam ryzykować.. teraz mam nadzieje, że już będzie lepiej z tym moim zdrowiem babki emerytki..
Ale by było fajnie, jak byśmy zaszły w tym samym czasie.. szkoda tylko, że jakby się udało, to Dzidzia by była na chłodne miesiące.. tak marzyłam o czerwcowej Dzidzi.. i pomyśleć, że prawie juz się spełniło.. Zuzę mam z listopada.. koszmarnie to niewygodne.. chyba, że tym razem mi tak szybko z zajściem nie pójdzie, jak ostatnio, to może się załapię dopiero na 2015..

Kot mi wchodzi na brzuch, który sobie grzeje termoforem.. szuka ciepła.. i goni łapką za kursorem myszki.. jestem w niej zakochana..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-01-01, 18:30   #1763
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, gin już mi pozwoliła.. powiedziała nawet, że właściwie juz teraz mogę, no ale wolałam odczekać ten cykl jeszcze, zwłaszcza, że i tak byłam na antybiotykach i ciągle chora... po co miałam ryzykować.. teraz mam nadzieje, że już będzie lepiej z tym moim zdrowiem babki emerytki..
Ale by było fajnie, jak byśmy zaszły w tym samym czasie.. szkoda tylko, że jakby się udało, to Dzidzia by była na chłodne miesiące.. tak marzyłam o czerwcowej Dzidzi.. i pomyśleć, że prawie juz się spełniło.. Zuzę mam z listopada.. koszmarnie to niewygodne.. chyba, że tym razem mi tak szybko z zajściem nie pójdzie, jak ostatnio, to może się załapię dopiero na 2015..

Kot mi wchodzi na brzuch, który sobie grzeje termoforem.. szuka ciepła.. i goni łapką za kursorem myszki.. jestem w niej zakochana..
Gdzie tam 2015!
To mowisz, że masz przeczucie na owu oby oby
A mi wszystko jedno czy dzidzia będzie na zimę czy nie, ważne żeby była ja ostatnio łapię się na tym, że mam ogromną nadzieję, że trafimy od razu
Stary 2014-01-01, 18:35   #1764
kotka34
Zadomowienie

hej moje krewetki u nas sylwester byl nawet udany siedzielismy do 2 po 12 poszlismy strzelac petardami a wstalismy ok 12 popoludniu zrobilam obiadek a teraz sobie leniuchujemy a mi sie spac chce u nas jeszcze strzelaja niedobitki jedne a moj pies to myslalam ze oszaleje tak sie boi petard a ta co jest na dworzu to nie wychodzila przez caly wieczor z budy tak sie bala
Stary 2014-01-01, 18:44   #1765
God Of War 20
Zakorzenienie

Siema my już po sylwestrze w domu poszliśmy spać o 4 nad ranem a wstaliśmy o 12:00 jestem trochu zmęczona
Nie ma to jak w domku
Stary 2014-01-01, 18:53   #1766
neska1412
Raczkowanie

Hej dziewczyny Mam pytanie. Pisałam już wcześniej, że mi babka nie chce dać zwolnienia a pracuję w Stonce. No i teraz zaczełam sie oczywiscie martwić co bedzie jak mi nikt nie da. Dziewczyny jak to wygląda? Może wiecie?
No i chce zmienić lekarza bo jak ta mnie dla rozluźnienia i relaksu wysyła do pracy w takim miejscu no to...
no i tu drugie pytanie. Mam dzwonić do lekarzy i normalnie sie pytać czy mi dadza zwolnienie czy umawiać się i liczyć na to, że ten akurat da. A chodze prywatnie więc ta druga opcja średnio korzystna.
neska1412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 18:54   #1767
God Of War 20
Zakorzenienie

maciejka przykro mi bardzo
Pisałam tu ostatnio, że moja znajoma poroniła, miała zabieg i już w kolejnym miesiącu zaszła w ciąże. Lekarz jej powiedział, że nie ma potrzeby czekać bo jak ma być coś nie tak to i tak będzie.
Co do gina to faktycznie zmień.

Kindzia to dobrze, że mąż jednak Cię nie zostawił
Stary 2014-01-01, 18:57   #1768
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Siema my już po sylwestrze w domu poszliśmy spać o 4 nad ranem a wstaliśmy o 12:00 jestem trochu zmęczona
Nie ma to jak w domku
A właśnie się zastanawialam czy nasz abstynentka God jednak tak zabalowała, że cały dzień jej nie ma

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2014-01-01 o 18:59
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 18:58   #1769
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:

Ja używam golarkę gillette i żel do golenia męża czasami mam podrażnienia a czasami nie mam, szczerze nie wiem od czego to zależy
Stary 2014-01-01, 18:59   #1770
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska1412 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Mam pytanie. Pisałam już wcześniej, że mi babka nie chce dać zwolnienia a pracuję w Stonce. No i teraz zaczełam sie oczywiscie martwić co bedzie jak mi nikt nie da. Dziewczyny jak to wygląda? Może wiecie?
No i chce zmienić lekarza bo jak ta mnie dla rozluźnienia i relaksu wysyła do pracy w takim miejscu no to...
no i tu drugie pytanie. Mam dzwonić do lekarzy i normalnie sie pytać czy mi dadza zwolnienie czy umawiać się i liczyć na to, że ten akurat da. A chodze prywatnie więc ta druga opcja średnio korzystna.
ja sie na zwolnieniach nie znam ale raczej watpie ze dzwonienie i mowienie ze chcesz sie umowic na wizyte tylko dlatego ze chcesz zwolnienie wydaje mi sie glupim pomyslem raczej lekarz sam powinien dac ci zwolnienie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości