|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sylwester w domu, Ty też?
Eee, nie chce mi się nadrabiać
|
|
|
|
#3122 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no ja przy niektórych moich koleżankach to faktycznie, jak zakonnica bo sukienkę przed kolano miałam, czarną, nie wywaliłam cycków na wierzch ![]() Cytat:
ano ![]() ja to samo.. dlatego zawsze w spodniach jestem a wesele też z tydzień ![]() no okna się w domach malowało, ale z tego co mi się jarzy, to okna sie malowało w domach, w których mieszkały dziewczyny, które jeszcze pannami były Cytat:
namiętne pocałunki były, orgie to w męskim wc się podobno odstawiały a po obejrzeniu płyt ze studniówki kolega łapie mnie na korytarzu i opowiada co widział i mówi 'wiesz, widziałem jak M. tańczyła i ją ten jej tak za pośladka złapał *macha ręką, jakby w powietrzu pośladek ściskał*.. no cały się zmieścił!!' nic mnie nie zdziwi
|
|
#3123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale może jeszcze się rozkręci jak przestanie z nią być... Teraz ma własny wątek to już w ogóle. .
"Mam pewną tajemnicę,dość dużą.Ale nigdy jej głośno nie powiedziałem.Jaki jest tego sens?To niczego nie zmieni.To nie uczyni mnie dobrym,nie zaadoptuję szczeniaka.Nie mogę być taki jak inni ludzie by chcieli,abym był.Kim ona chce,abym był.Tak już jestem." New year, new life.
|
|
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Wejdźcie na wątek o gwałcie, akcja się rozkręca
|
|
|
|
#3125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze jakieś fajne wspomnienia by na pewno zostały, ja nie jestem z tych co żałują znajomości, nawet jak coś się nie uda. a żebyś wiedziała, i nie tylko w drodze ale i w samej biedronce
|
|
|
#3126 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie się mówiło na to "kuchenka", ale w większym gronie właśnie tak ![]() My musimy tam być, można będzie do rana czilować i pić, hołg! |
||
|
|
|
#3127 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
też tak mam.. w sumie ja tylko przy niektórych osobach się rozgaduję, w większych grupach jestem milczkiem i obserwatorem
|
|
#3128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest fajny i dobry siatkarz z niego mam tak samo, kurcze miałam nadzieję, że to z wiekiem mija, ale ja już mam 20 lat, czasami mi się buzia nie zamyka, a innym razem mam ochotę zniknąć takie schizyhahaha, jakby on to przeczytał, zasypałby Cię smsami
|
|
|
#3129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie jak się kąpalam to znowu dostałam olśnienia (łazienka to takie właśnie moje miejsce, czy to rano, czy to wieczór) iż muszę zacząć/potrzebuję ostro zabalować ! Tak może 4 wekeendy pod rząd i spokój bym miała. Ale co ? Znowu nie ma z kim. Zapytam się jednej to "Nie mogę, mój pracuje", drugiej "Pokłóciłam się z nim", trzeciej "Mój nie ma ochoty, więc zostajemy w domu" Ja je*bi*e przecież nie pytam o nich,! Czy dziewczyny w związkach są przywiązane do facetów ? Pytam bo takową nie byłam/nie jestem... Faceci w związkach jakoś nie mają problemów balować sami, z tego co widzę Ja tak samo, przy znajomych to paplam cały czas, gorzej jak idzie z kimś nowym. Hahaha jak wspomnę jaka cisza była w aucie (siedzieliśmy obok siebie) jak poznałam tego palanta Edytowane przez megi1416 Czas edycji: 2014-01-01 o 21:21 |
|
|
|
|
#3130 |
|
Kuźnia inspiracji
|
spodnie tez sa zdradliwe... w swieta chcialam tak sobie klapnac i sruu... rozerwaly sie na pupce
daj spokoj, poczatek czytalam i leze |
|
|
|
#3131 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
o siet aż idę poczytać
|
|
#3132 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i jeszcze poprawiny kolejny tydzień... ![]() borze obawiam się, że w tym natłoku postów nie dam rady Cytat:
|
|
|
#3133 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() obawiam się, że nie dam rady pogodzić dwóch wątków, hahaha ![]() Cytat:
cieszę się, że jest nas więcej
|
|
|
#3134 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Także noo ujowo nawet mój partner nie będzie żałował co stracił Cytat:
Za ile to będzie ?
|
||
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
SPOILER
Ten chłopak co zgwałcił, to na prawdę ta dziewczyna
|
|
|
|
#3136 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() u mnie nie ma takiego problemu na szczęście, więc zapraszam do mnie ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3137 |
|
Zadomowienie
|
eee, takiego zwrotu akcji to się nie spodziewałam?
|
|
#3138 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
Leżę i kwiczę |
||
|
|
|
#3139 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
no to 3 tygodnie wyjęte z życiorysu generalnie zauważyłam też, że nawet jak już się odzywam w większym gronie to moje zdanie przelatuje obok wszystkich, nikt się nie śmieje, chyba jestem za inteligentna na takie towarzystwo ![]() Cytat:
aj tam, jest wiele pięknych sukienek, które nie mają dekoldu.. a z resztą.. po co pokazywać wszystko, skoro można fajnie podkreślić talię, biodra, pupę? czasami taki skrawek materiału, który dużo skrywa kusi bardziej, niż goła dupa
|
|
#3140 |
|
Kuźnia inspiracji
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3142 |
|
Lwiątko z Cintry
|
czooo? ![]() aj tam.. będziemy jedna przez drugą nadawać albo wpadniemy w słowotok i ja o jednym, a Ty o drugim i jakoś się dogadamy
|
#3143 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
rodzice się ze mnie śmieją, że w kogo ja się wdałam bo oni po 185cm mają ![]() no ja też myślałam, że to minie, ale chyba jednak nie :/ ja też podobny wiek jak Ty i odkąd pamiętam tak mam, że przy niektórych jestem gadułą, a przy innych jakbym bała się odezwać. Cytat:
też mam ochotę ostro pobalować ![]() hahah no widzisz, niby była cisza, czyli pierwsze wrażenie niezbyt fajne, a i tak coś z tego wyszło ![]() Cytat:
|
|
|
#3144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam teraz tak samo, każdy jest tak "zakochany" i wpatrzony w tż że coś mówię a te albo zlewka, albo "Ej mój X zrobił to, sramto..." Też tak uważam odnośnie sukienki
|
|
|
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wzrostu 159. Kurdupel jestem
|
|
#3146 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze było jak na jakiejś akademii czy coś za mną siedział chłopak (a jaki ładny ) z kolegami z klasy. I coś odwróciłam się, żeby im powiedzieć i patrzyłam co robią. A ten chłopak do mnie "No co tam?" a ja zamiast zagadać czy coś "a nic", a on "a to spoko" Brawo ja! Byłam po ciastka i zgubiłam się w postach.
"Mam pewną tajemnicę,dość dużą.Ale nigdy jej głośno nie powiedziałem.Jaki jest tego sens?To niczego nie zmieni.To nie uczyni mnie dobrym,nie zaadoptuję szczeniaka.Nie mogę być taki jak inni ludzie by chcieli,abym był.Kim ona chce,abym był.Tak już jestem." New year, new life.
|
||
|
|
|
#3147 | |||||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Cytat:
![]() goszczę z otwartymi ramionami! ![]() ![]() Cytat:
![]() ale co, rozstanie? Cytat:
ewentualnie ŁodziCytat:
|
|||||
|
|
|
#3148 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry, wróciłam z pracy
![]() a wczoraj padłam na pyszczek i zasnęłam ale to... dzisiaj w nocy było
|
#3149 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
rany, mam takie same odczucia jak Ty.. nie udzielam się to znaczy, że chłonę te wszystkie super duper tajemnice i idę je rozpaplać po całym mieście.. a kij Wam w otwory, wy potwory ja przynajmniej nikomu dupy nie obrabiam, a one to przy każdej możliwej okazji ![]() Cytat:
no dobra, to się musimy gdzieś złapać na ten cały miesiąc wszystkie razem i banię u cygana urządzić ja jestem w gronie singielek póki co, większość moich koleżanek jest sama, a nawet jak któraś ma kogoś, to nie gada w kółko o nim dlatego momentami wolę towarzystwo facetów ![]() piona ![]() przeglądam fb i nagle jakoś smuta złapałam, ogladając te wszystkie zdjęcia
|
|
#3150 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a co do dyskusji o sukienkach ![]() na mojej studniówce była masa wypindrzonych laluń w sukieneczkach ledwo zakrywających pupę. a przyszła też jedna dziewczyna w dość obcisłej długiej sukni z długimi rekawami. wierzcie mi, wszyscy chłopcy patrzyli na nią, a nie na te lalunie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.

albo odrazu lepiej 
strasznie moja samoocena w dół leci przez to, nie wiem jak mam z tym walczyć. 

Także noo ujowo nawet mój partner nie będzie żałował co stracił

Leżę i kwiczę
Jak wbiję, to będziesz miała zdziwienie
Już czuję ten melanż !