Sylwester w domu, Ty też? - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-02, 00:03   #3391
bambarylla
Rozeznanie

Dot.: Sylwester w domu, Ty też?

Cytat:
Napisane przez megi1416 Pokaż wiadomość
W takim razie, dziekuję i będę czekać jbc To lustereczko chyba przeczytam, raczej mam taki problem, ale się zmiejsza wraz z moim rozmiarem Muszę poszukać w necie, żeby było Ogólnie tego typu książki "senne" są tzn. poradnikowo pisane strasznie ? Miałam czytać parę o racjonalnym żywieniu, no alee
To co udało mi się dorwać było napisane raczej przystępnym językiem.

Chyba podczas następnej wizyty w bibliotece będę musiała zerknąć na te książki, bo dalej nic sobie nie przypominam. Skleroza

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
ja mam trochę inny: czy kobitka jest wystarczająco stara, żeby ustąpić raz miałam sytuację, że chciałam ustąpić, a babka z tekstem, czy aż tak staro wygląda, bo wcale się tak nie czuje ale rozumiem Twój strach
Myślałam, że tylko ja mam taki problem Dlatego staram się siadać gdzieś daleko od wejścia, albo tak, żeby w razie czego nie widzieć, kto wsiadł albo nade mną wisi, chamskie trochę

Taak, w autobusie babcie dyszą nad uchem, żeby im ustąpić miejsca, bo stare, słabe i chore, a krzyża w Warszawie broniły jak lwice i jakoś zmęczone się nie czuły
Stary 2014-01-02, 00:05   #3392
nadzieja__
Zadomowienie

Cytat:
Ej dziewczyny ale mi szybko dzisiaj to zlecialo !

Już po 00:00

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Wygląda tu jak jaszczurka/ inne zwierze z tymi oczami
Kameleon !

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Ten pan zaniedbuje swój fanpage fejsbukowy! Kiedyś były codziennie foty, a teraz brak no jak tak można swoim fankom robić no?!
Ian czy Joseph?
Bo Józek mówił, że korzysta tylko z twittera, a reszta to podróbki.
Nie wiem jak z Ianem
"Mam pewną tajemnicę,dość dużą.Ale nigdy jej głośno nie powiedziałem.Jaki jest tego sens?To niczego nie zmieni.To nie uczyni mnie dobrym,nie zaadoptuję szczeniaka.Nie mogę być taki jak inni ludzie by chcieli,abym był.Kim ona chce,abym był.Tak już jestem."
New year, new life.
nadzieja__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-02, 00:05   #3393
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez nadzieja__ Pokaż wiadomość
Ian czy Joseph?
Bo Józek mówił, że korzysta tylko z twittera, a reszta to podróbki.
Nie wiem jak z Ianem
Ian

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-02, 00:07   #3394
megi1416
Rozeznanie

Cytat:
https://twitter.com/iansomerhalder - Ian
https://twitter.com/JosephMorgan/ - Joseph
jest jeszcze Niny, Davida (bodajże, Elajży )
Asz jaki szit ! Powaliło mi się że mówisz o trumblr ? Tam co wstawia się zdjęcia/gify i myślalam że sobie robisz i będziesz wstawiać...

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
Napisane przez bambarylla Pokaż wiadomość
To co udało mi się dorwać było napisane raczej przystępnym językiem.

Chyba podczas następnej wizyty w bibliotece będę musiała zerknąć na te książki, bo dalej nic sobie nie przypominam. Skleroza
W takim razie, spokojnie. Jeśli to problem czy coś to ok, nie ma problemu przecież, coś w seci postaram się poszukać

Ps. Fb mnie znowu zdołował ! Już nie żyjemy w zgodzie i uzależnieniu ze sobą ! Wszyscy nagle ożyli i wstawiaja wspaniałe zdj ze swoich Sylwestrów. Ahh jakie romantyczne wyjazdy w góry, siedzenie w jaccuzii, buziaczki.... <rzygam tęczą>
Hahaha właśnie też przedostają się zdjęcia z tejże wspanialej imprezy debila ! Tyle tylko nie mam tych osób co były w znajomych

I poszły

Edytowane przez megi1416
Czas edycji: 2014-01-02 o 00:17
megi1416 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-02, 00:17   #3395
red_tea
Wtajemniczenie

wróciłam, nadrobiłam
Cytat:
Znajomi - tscaa uświadomilam sobie, że oni nie są już moimi... Fajnie byłoby znaleźć kogoś takiego kto zrozumie i myśli podobnie jak ja (mam na myśli "przyjaciółkę" boo patrzcie już nie labidzę tak o księciu )
i mieć tyle wspólnych tematów, a nie jakieś kpiące uśmieszki jak wspomnisz o czymś, czego oni nie lubią.
Ooo nie ! Też się tego obawiam iż będę jak ona (nie żeby coś, ale nie) Jakieś 2 lata temu sama na babcie mówila, żebym jej nie pozwolila stać się jak ona, teraz jej to wypominam bo ciągle tylko słyszę "A kto to? Co robi? Czym się zajmuje?" Wkurza mnie coś takiego... Każdy ma swoje życie i uj mi do tego co, kto z kim....
dokładnie... a coraz częściej przyłapuję siebie na tym, że zaczynam zachowywać się jak mama i babcia.
Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
tak piszecie o tych facetach dogadzających sobie, to mi się przypomniało, jak wracałam z koleżanką z LO i tak idziemy główną ulicą, a od niej takie boczne uliczki odchodziły i moja koleżanka spojrzała się w jedną z takich uliczek i widzę jej minę, taki szok na twarzy, zaczyna się śmiać.. a ja nie wiem o co chodzi a potem się okazało, że tam stał facet i miał jaja na wierzchu i nie zapomnę jej tekstów 'o ku*wa, ale Ty nie wyobrażasz sobie, jakie one były obleśne!!', no całą drogę przeżywała, popłakała się ze śmiechu aż
ja szłam z koleżanką wieczorem (tak koło 22, dawno to było) koło boiska sportowego (tam jest taka alejka w naszym "mieście" ) i przed nami szedł facet w dłuuugim płaszczu. zdziwiłyśmy się trochę, bo to lato było, no ale dobra idziemy dalej. w pewnej chwili facet się obrócił i zrzucił ten płaszcz - i stał taki zupełnie goły patrząc się na nas. jak ja ryknęłam, taki zawał! spieprz*łyśmy natychmiast. do dziś mi się zimno robi jak o tym myślę...
Cytat:
Napisane przez Migotka8923 Pokaż wiadomość
Tak szczerze sama teraz sie zastanawiam nad tym gazem. Od piatku bede kolo 2 w nocy wracala z pracy do domu.
noś jak najbardziej! oby się nie przydał, ale jakby jednak jakaś niefajna sytuacja była to lepiej mieć
Cytat:
Brałam co mi wpadło w ręce w bibliotece, teraz sobie nie przypominam tytułów... :/ Jak coś mi wpadnie do głowy to napiszę.

Jest za to jedna książka, która bardzo pomaga w sytuacji, jeśli ma się problem z kompleksami i zaakceptowaniem wyglądu, "Lustereczko, powiedz przecie... Rewolucja w myśleniu o własnym wyglądzie". W sumie nie wiem, czy masz też taki problem, mam nadzieję, że nie, ale jakby co to można poczytać, dodaje pewności siebie
oo, muszę się zainteresować, bo ja niestety też zakompleksione dziewczę jestem

Cytat:
Proponuję nie ustępować, gdy nie jesteś tego pewna na 100%. Znajoma mojej mamy raz opowiadała (nigdy nie zapomnę) że stanęła w Kościele obok ławki, to babka starsza (z okolicy) przyglądala jej się nachalnie najpierw (a skoro siedziała z brzegu musiala się wysilić by ujżeć dobrze "cud") i gdy juz stwierdziła, wstała i powiedziała jej by siadała. Ta mówi, że niech ona siedzi bo starsza, ona sobie postoi. Babka wypaliła, że skoro jest w błogosławionym stanie niech usiądzie...
Oczywiście w takowym nie była i następnego dnia zapisala sie na pilates, tak nią wstrząsnęło

Cytat:
A jakie ja widziałam filmiki z SH na jutubie .
Jak biegną wszystkie bo jest otwierane
ja też to widziałam
takie schorowane, szczególnie jak zimą stoją po 2 godziny na mrozie i ludzi z osiedla obgadują
Stary 2014-01-02, 00:21   #3396
oliwja
Zakorzenienie

chciałam nadrobić TVD a tu mi na zalukaj nie chce odtworzyć, jak żyć?

oliwja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-02, 00:21   #3397
Miss O Club
Zadomowienie

Cytat:
Dokładniem teraz już się bardziej boję. Biegać też nie pójdę jak szarówka, najlepiej by było to południe, jak psychole w pracy i nie mają chętki takiej Do Twojej sytuacji mialam też podobnie, tyle tylko było to rano o 6, szłam na przystanek, ktoś podjeżdzał podemnie przez jakiś czas powoli, potem staną, otworzył drzwi, patrzę dziadek stary jakiś i mnie się pyta czy nie podwieść za małą przysługę powiedzialam, że nie , ten zaczał nagadywać itp. Na szczęście wznowił się ruch i odjechał...

Ej i to chyba obie te sytuacje były w tym roku je*anym 2013 ! Jedna w styczniu/lutym druga w wakacje. Ja to mam w sumie przygody ! A się żaliłam, że się nic nie dzieje

Yyy, nie... tzn. Nie wiem Jechałam dość szybko jak mówiłam, a dodatkowo jak zauważyłam co robi miałam taki szok że wooooow i nie pamiętałam jego twarzy wg

Moja papka wyplywa już z głowy !
Załóż, załóż i wyślij mi linka na pw !

Dokładnie dźampreza jak nic ! Mój jest na topie muzyczek/ tańców nieraz jak wywija w kuchni to

Hmm chyba się zagłębie w temat, zaciekawiłaś mnie... Możesz mi polecić coś konkretnego ?
ja miałam sytuacje w wakacje, jak wracała z pracy do domu i na dworcu na ławeczce jakiś menel do mnie z tekstem: "chcesz zarobić?" [i ten szczerbaty, cwany uśmieszek] odpowiedziałam krótkie nie i poszłam, to szedł a raczej sie czołgał za mną więc nawet kroku nie przyśpieszyłam ale niesmak pozostał do teraz XD
Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
nie dziwię się
ja to w ogóle jestem zeschizowana, jak ktoś za mną idzie, zawsze przyśpieszam kroku albo sobie wkręcam, że ktoś za mną idzie, a tam nikogo nie ma
też tak mam, więc chodzę w słuchawkach w uszach, ale chyba przestane bo komu to powiem to mi mówią, że jestem lekkomyślna
Cytat:
Napisane przez Young_Wild_Free Pokaż wiadomość
hej, co robicie?
ja umyta, leże w łóżku, coś tam leci w tv
Cytat:
Też tak mam.
Ogólnie nie lubię wracać jak jest ciemno
Najlepsze było, jak kiedyś szłam za jakąś babką i słyszała jak idę, to wzięła torebkę bliżej siebie, potem jak nadepnęłam na liścia to się odwróciła przestraszona kto za nią idzie
hahaha miałam podobną sytuacje, tylko to był jakiś starszy pan, szłam za nim, ale nie jakoś blisko, to się zaczął nerwowo oglądać za mną, przyśpieszył kroku, a później to już truchtał, jak mi si głupio zrobiło... wystraszyłam go, a miałam makijaż
Cytat:
Brałam co mi wpadło w ręce w bibliotece, teraz sobie nie przypominam tytułów... :/ Jak coś mi wpadnie do głowy to napiszę.

Jest za to jedna książka, która bardzo pomaga w sytuacji, jeśli ma się problem z kompleksami i zaakceptowaniem wyglądu, "Lustereczko, powiedz przecie... Rewolucja w myśleniu o własnym wyglądzie". W sumie nie wiem, czy masz też taki problem, mam nadzieję, że nie, ale jakby co to można poczytać, dodaje pewności siebie
ja mam problemy... dzięki za polecenie :P
Cytat:
bo kurcze powinnam już spać, a mi się nie chcę, chciałam pospamować sobie z Wami, ale ja nie mam pojęcia co to za panowie na tych zdjęciach... jestem taka zacofana
ja też
Cytat:
Spoko, ja też nie wiem

Kolejny kwiatek xD https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...65&postcount=3

Cytat:
żebyś wiedziała
Byłam świadkiem kiedyś pewnej zabawnej sytuacji. Podjeżdżam w tramwaju pod przystanek i patrzę ledwo się toczy babinka o kulach w stronę przystanku. Jak zobaczyła, że jej tramwaj podjechał, to kule w górę i biegiem do tramwaju takie oszustki
koleżanka mi opowiadała, że była świadkiem jak babcia jechała na wózku, a jak zobaczyła swój autobus to zeszła z niego, złożyła go i pobiegła ale ona podobno nabiera ludzi i kasę trzepie.

"Na seksapil składa się w połowie to, co kobieta ma, a w połowie to, co myślą że ma."
-Sophia Loren
Miss O Club jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-02, 00:22   #3398
megi1416
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez red_tea Pokaż wiadomość
wróciłam, nadrobiłam

dokładnie... a coraz częściej przyłapuję siebie na tym, że zaczynam zachowywać się jak mama i babcia.

ja szłam z koleżanką wieczorem (tak koło 22, dawno to było) koło boiska sportowego (tam jest taka alejka w naszym "mieście" ) i przed nami szedł facet w dłuuugim płaszczu. zdziwiłyśmy się trochę, bo to lato było, no ale dobra idziemy dalej. w pewnej chwili facet się obrócił i zrzucił ten płaszcz - i stał taki zupełnie goły patrząc się na nas. jak ja ryknęłam, taki zawał! spieprz*łyśmy natychmiast. do dziś mi się zimno robi jak o tym myślę...

tyle nadrabiać

Uuu ;/ Ty też ?! Jesteśmy tutaj przypadkowo, a praktycznie każda miała taki przypadek ! To jest straszne ! Pozamekać ich gdzieś i w kaftany bezpieczeństwa pozapinać !
Stary 2014-01-02, 00:22   #3399
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez oliwja Pokaż wiadomość
chciałam nadrobić TVD a tu mi na zalukaj nie chce odtworzyć, jak żyć?
leć na anyfiles, na zalukaj ciągle mi wyskakuje ten komunikat obciążonym serwerze

WYMIANA
Stary 2014-01-02, 00:23   #3400
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
tyle nadrabiać
ja właśnie też przed chwilą wróciłam ale zobaczyłam, że nastukałyście 20 stron ponad i się poddałam, wybaczcie

Stary 2014-01-02, 00:23   #3401
nadzieja__
Zadomowienie

Cytat:
To nie jest odpowiedź ! Ktoś tu chyba się upomina o wpierdziel
Przepraszam .
No ale wszystko
Cytat:
no i to młodzież jest niewychowana i to ta najgorsza
Zobacz

Nie było mnie chwilę
"Mam pewną tajemnicę,dość dużą.Ale nigdy jej głośno nie powiedziałem.Jaki jest tego sens?To niczego nie zmieni.To nie uczyni mnie dobrym,nie zaadoptuję szczeniaka.Nie mogę być taki jak inni ludzie by chcieli,abym był.Kim ona chce,abym był.Tak już jestem."
New year, new life.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-02, 00:23   #3402
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:

Ps. Fb mnie znowu zdołował ! Już nie żyjemy w zgodzie i uzależnieniu ze sobą ! Wszyscy nagle ożyli i wstawiaja wspaniałe zdj ze swoich Sylwestrów. Ahh jakie romantyczne wyjazdy w góry, siedzenie w jaccuzii, buziaczki.... <rzygam tęczą>
Hahaha właśnie też przedostają się zdjęcia z tejże wspanialej imprezy debila ! Tyle tylko nie mam tych osób co były w znajomych

I poszły
cooo? kto poszedł?
ja tu się produkuję z odpisywaniem

nic się nie przejmuj tymi zdjęciami kochana może i Twój sylwester nie był taki, jak sobie wymarzyłaś, no ale przecież źle nie było, nie gadaj ja sądzę, że spędziłyśmy go w świetnym towarzystwie a na imprezach zawsze znajdzie się ktoś, za kim nie przepadasz.
A tym draniem się nie przejmuj! Jeszcze dostanie za swoje, tak się nie robi! Mówię Ci, po studniówce kopnij go w dupę i znajdź sobie kogoś, kto na Ciebie zasłuży, bo tamten to w ogóle na Ciebie nawet patrzeć nie powinien! niech sobie znajdzie jakieś głupiutkie lale na jego poziomie, Ty się przy nim nie będziesz marnować!
Stary 2014-01-02, 00:25   #3403
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Przepraszam .
No ale wszystko

Zobacz

Nie było mnie chwilę
jprdl, jakie tempo

WYMIANA
Stary 2014-01-02, 00:26   #3404
nadzieja__
Zadomowienie

Cytat:
Asz jaki szit ! Powaliło mi się że mówisz o trumblr ? Tam co wstawia się zdjęcia/gify i myślalam że sobie robisz i będziesz wstawiać...

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

W takim razie, spokojnie. Jeśli to problem czy coś to ok, nie ma problemu przecież, coś w seci postaram się poszukać

I poszły
Jaki shit?!
Oni to prowadzą na prawdę
Piszą co u nich itp. Tak się łączą z fanami
New year, new life.
Stary 2014-01-02, 00:27   #3405
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
I poszły
Miałam problem z otworzeniem wizaża

WYMIANA
Stary 2014-01-02, 00:27   #3406
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
leć na anyfiles, na zalukaj ciągle mi wyskakuje ten komunikat obciążonym serwerze
ok, już mam

Stary 2014-01-02, 00:28   #3407
Young_Wild_Free
Rozeznanie

Cytat:
Przepraszam .
No ale wszystko

Zobacz

Nie było mnie chwilę
hahaha w autobusach takie zmęczone, a pod sklepem mają siłę wystawać, co za hipokryzja!
Stary 2014-01-02, 00:29   #3408
nadzieja__
Zadomowienie

Cytat:
Ian
To nie wiem .. Napisz do niego
Ale na twitterze też ma fajne zdjęcia .
np. ta samoj*bka tzw. selfie po angielsku

A jego fanka miała taki tort:

Mi by było szkoda go zjeść .
New year, new life.

Edytowane przez nadzieja__
Czas edycji: 2014-01-02 o 00:32
Stary 2014-01-02, 00:31   #3409
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miss O Club Pokaż wiadomość
hahaha miałam podobną sytuacje, tylko to był jakiś starszy pan, szłam za nim, ale nie jakoś blisko, to się zaczął nerwowo oglądać za mną, przyśpieszył kroku, a później to już truchtał, jak mi si głupio zrobiło... wystraszyłam go, a miałam makijaż
pogrubione - miazga
borze, ale by było jakbym kogoś wieczorem przypadkiem wystraszyła wracając do domu, a ten ktoś wyskoczyłby na mnie z gazem i z dajmy na to, kijem bejsbolowym

Cytat:
tyle nadrabiać

Uuu ;/ Ty też ?! Jesteśmy tutaj przypadkowo, a praktycznie każda miała taki przypadek ! To jest straszne ! Pozamekać ich gdzieś i w kaftany bezpieczeństwa pozapinać !
dokładnie. my to już w sumie stare baby, jakoś byśmy się jeszcze wybroniły. no ale jakby taki facet na jakieś dziecko napadł?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-02, 00:32   #3410
Miss O Club
Zadomowienie

Cytat:
tutaj jakby kupe robił

"Na seksapil składa się w połowie to, co kobieta ma, a w połowie to, co myślą że ma."
-Sophia Loren
Stary 2014-01-02, 00:32   #3411
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Na pewno mi odpowie jeszcze z moim angielskim

WYMIANA
Stary 2014-01-02, 00:33   #3412
Young_Wild_Free
Rozeznanie

Cytat:
tutaj jakby kupe robił
so cute
Stary 2014-01-02, 00:33   #3413
Miss O Club
Zadomowienie

Cytat:
pogrubione - miazga
borze, ale by było jakbym kogoś wieczorem przypadkiem wystraszyła wracając do domu, a ten ktoś wyskoczyłby na mnie z gazem i z dajmy na to, kijem bejsbolowym
kurde widno było jak ten dziadek uciekał przede mną, coraz smutniej

-Sophia Loren
Stary 2014-01-02, 00:35   #3414
nadzieja__
Zadomowienie

Cytat:
tutaj jakby kupe robił

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
Na pewno mi odpowie jeszcze z moim angielskim
Może.. Pisałam wczoraj, że fanka z polski poprosił Józka aby złożył życzenia na twitterze jej koleżance też polce i złożył . Ale nie wiem jak to będzie z Ianem.
New year, new life.
Stary 2014-01-02, 00:35   #3415
Inspire
Kuźnia inspiracji

nie wnikajmy
dobra, czuję się przesycona tymi zdjęciami nadziejko, zostaw resztę na potem, a tu wróćmy do tematu dla wszystkich hm?

WYMIANA
Stary 2014-01-02, 00:35   #3416
megi1416
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez oliwja Pokaż wiadomość
ja właśnie też przed chwilą wróciłam ale zobaczyłam, że nastukałyście 20 stron ponad i się poddałam, wybaczcie
Nie ma problemu, też pewnie bym się poddała

Cytat:
Przepraszam .
No ale wszystko

Zobacz
Jak wszystko, ja się pytam znowu ! Trzeba określić swoje beznadziejne miejsca/strony itp. i pracować nad tym albo próbować żyć z tym

Cytat:
cooo? kto poszedł?
ja tu się produkuję z odpisywaniem

nic się nie przejmuj tymi zdjęciami kochana może i Twój sylwester nie był taki, jak sobie wymarzyłaś, no ale przecież źle nie było, nie gadaj ja sądzę, że spędziłyśmy go w świetnym towarzystwie a na imprezach zawsze znajdzie się ktoś, za kim nie przepadasz.
A tym draniem się nie przejmuj! Jeszcze dostanie za swoje, tak się nie robi! Mówię Ci, po studniówce kopnij go w dupę i znajdź sobie kogoś, kto na Ciebie zasłuży, bo tamten to w ogóle na Ciebie nawet patrzeć nie powinien! niech sobie znajdzie jakieś głupiutkie lale na jego poziomie, Ty się przy nim nie będziesz marnować!
Wybacz, myślałam, że wszystkie poszłyście
Tak, masz całkowitą racje ! Było wspaniałe towarzystwo i mogło być zawsze gorzej
Odnośnie tego pajaca masz też rację ! Tak zrobię (zapewne zrobimy, podziękuje mu i z jego strony znowu brak odezwu ) Co do znalezienia kogoś to nie takie proste Przebywam między ludźmi, tak w miarę możliwości, ale nicc. Nikt mną się nie chce zainteresować
Stary 2014-01-02, 00:37   #3417
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Odnośnie tego pajaca masz też rację ! Tak zrobię (zapewne zrobimy, podziękuje mu i z jego strony znowu brak odezwu ) Co do znalezienia kogoś to nie takie proste Przebywam między ludźmi, tak w miarę możliwości, ale nicc. Nikt mną się nie chce zainteresować
Ja mam kolegę, tylko jest mały problem z nim

WYMIANA

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-02, 00:38   #3418
Young_Wild_Free
Rozeznanie

Cytat:
poprosił Józka .
kto to Józek?
Stary 2014-01-02, 00:38   #3419
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
kurde widno było jak ten dziadek uciekał przede mną, coraz smutniej
co się dziwisz, wszędzie mówią, że młodzież jest zła. słyszał, że się zbliżasz i bał się, że okradniesz lub pobijesz
i jestem pewna, że nie wystraszył się Ciebie, tylko tego, że możesz mu krzywdę zrobić
Stary 2014-01-02, 00:38   #3420
nadzieja__
Zadomowienie

A jak ja się bałam po 21 jak wracałam z miasta bo byłam na meczu. Niby tyle osób było, a w moją stronę sama szłam . Niby wcześnie, ale jako, że był to październik to już ciemno było. A mi przypomniały się wszystkie filmy z obcinaniem głów, ciał itp.
New year, new life.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości