|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
Przykimało mi się.
Idę do mężuli na tulaska ![]() Dobranoc
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
Cytat:
Zależy jeszcze czy owulka była rano czy wieczorem i tak samo serduch. ale nie zdziw się jak Ci przesunie owulację, bo tak też może być i wtedy może wstrzelisz się z serduchami w samą owulkę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
II kreseczki - 01.03.2014 22.11.2014, 3910 g, 57 cm 23.06.2011 01.06.2013Edytowane przez manieczka1 Czas edycji: 2014-01-01 o 21:24 |
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobacz sobie u mnie owulacje... skok, już super i spadek... i o. Badania plamników zrobiliście? Bo jak nie to nie wiadomo ile macie szans... te max 3-4 dni mogą w Tobie posiedzieć o ile masz dobry śluz ja tak sobie myślę, że Bozia to czasem z góry strzela w nas kto je dostanie... ![]() A no socjale też mamy fajne Ja do polski chyba wrócę na emeryturę dzieci odchowam i pozostawię tu, żeby miały lepiej... ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Dziś nie poćwiczyłam ładnie zaczynam rok mając na sumieniu 5 sztuk tofiffi i 2 sztuki ciasta cappucino A mi żadna nie odpisała na temat śluzu Czy śluz może być taki- po wyciągnięciu palucha jest mokry, niby przezroczysty, a jak go 'zbieram' z palca to jest lekko mleczny? |
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Rozeznanie
|
Witam się Kobietki w Nowym Roku
Ja właśnie po sexiku Sylwek bardzo udany, robiliśmy go u nas w mieszkaniu w sumie było nas 8 osób, o 12 wyszliśmy popuszczać fajery i napić się szampana, wiadomo życzenia buziaki przytulaki. Impreza skończyła się po 5 i dziękowałam Bogu za zmywarke bo jakbym miała to wszystko ręcznie zmywać to by mi pół dnia zeszło ![]() Jeśli chodzi o golenie to ja stosuję jednorazówki i żel do hig. intymnej. Niestety szybko odrastają nigdy nie próbowałam wosku i na samą myśl aż się boję, a ja do panikar nie należę... po prostu wizja wyrywania "tych" włosków mnie przeraża, ale może kiedyś się skuszę Leine to jest jak najbardziej śluz wodnisty, może być przeźroczysty ale i lekko kremowy (chodzi mi o koloryt)
12 cs Fit in or fuck off...![]() Bitch in process... 72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62 Dni bez fajek --> Oczyszczanie Edytowane przez mloda0802 Czas edycji: 2014-01-01 o 21:50 |
|
|
|
#1806 |
|
Zadomowienie
|
Leine- ja wtedy wpisuje że jest poprostu wodnisty...ja też tak mam po owulce pare dni jest niby wodnisty ale jak jest więcej to i lekko kremowy...chyba że chodziło Ci o coś innego?
Przeklęty dupek....biorę go drugi dzień a wydaje mi się że przez to mi zaraz cyce eksplodują;/ i tak mnie bolą...eh ale niektóre dziewczyny mówiły ze przy dupku tak może być...
Tomuś ![]() Edytowane przez Ishka Czas edycji: 2014-01-01 o 21:51 |
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Leine! Pewnie taki może być, ale białawy to już moim zdaniem chyba nie jest wodnisty, bo ten jest bezbarwny, więc dać go pod kremowy?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
II kreseczki - 01.03.2014 22.11.2014, 3910 g, 57 cm 23.06.2011 01.06.2013Edytowane przez manieczka1 Czas edycji: 2014-01-01 o 21:51 |
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za pomoc
![]() Jak ja wyjmuję palucha to widać śliski- nie widać koloru, dopiero jak go 'zbieram do kupy' Drugi dzień z rzędu go mam ale to dopiero jest 19dc więc nie liczę na owulkę ale cieszę się, bo nie jestem tam sucha i nie trzeba nawilżaczy ![]() A teraz też biorę wiesiołek ale tylko 1x dziennie po 1 tabletce bo mam tego malutko i chciałam go dojeść ![]() Od jutra zaczynam mierzyć tempki przez 10 dni... ![]() Może zakłady porobimy, kto obstawia u mnie owulkę w dniach od 20 do 30dc? Edytowane przez Leine Czas edycji: 2014-01-01 o 22:07 |
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Leine! Z Twojego opisu wynika,ze to chyba wodnisty jest!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Aaa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1810 |
|
Zadomowienie
|
Mi to też na wodnisty a taki to w obrębie owulki już bardzo blisko...ja w tym cyklu miałam przed i zaraz po owulce...
A wiesiołka brałam przed 1 ciażą i zgadza się poprawia i to bardzo wilgotność tam ja miałam zawsze z tym problemy a wiesiołek działał cuda![]()
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
mój teściu chodzi i co chwila jakiś nowy kawał nam sypie
wczoraj mówi: "noc spędziłem dość przyjemnie.... dupa była... ale ze mnie" Oglądamy właśnie teraz film bo się zaczyna na TVP1 "Bez dupy" tzn "Bez twarzy" |
|
|
|
#1812 |
|
Raczkowanie
|
Manieczka widzę, że Ty to jesteś taka maniAczka temperaturek
Ja też mam w planach cały ten cykl przemierzyć temperaturę, najgorsze to wstawanie o takiej samej porze. Ale póki co jako tako idzie. Ovu wyznaczyło mi owulacje dopiero na 29-33 dc ![]() Dobrej nocki dla Was!
3cs - starania zawieszone Rzekła lilia do motyla : - Nikt nie patrzy, niech pan zapyla ! Jan Sztaudynger Edytowane przez maskora Czas edycji: 2014-01-01 o 22:33 |
|
|
|
#1813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też oglądam "bez twarzy" Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
Leine jesteś watkową wieszczką? Badań nie robiliśmy. Założenie jest takie, ze jeśli do Wielkanocy nic nie zaskoczy to będąc w Pl zrobimy potrzebne badania. Tu jest z tym kicha z tego co zdążyłam sie wywiedzieć. A Ty gdzie mieszkasz? Jestem na telefonie wiec nie jestem w stanie podejrZeć... Yhhh no nakręcam się bo to pierwszy cykl... W kolejnym będę mniej emocjonalna i będę mierzyły co dzień o tej samej godzinie... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, po prostu nie chcę ja i inne dziewczyny abyś tak się nakręcała, bo tempka stresuje- na pewno widzisz po sobie już pierwsze objawy... Gin sam potwierdził, że stres w tym nie pomaga... dlatego nie mierzę już Teraz pomierzę, bo 16.01 idę do gina i chciałam wiedzieć kiedy owu nastąpi ale dopiero po 10 dniach wprowadzę pomiary, bo do tylu termometr zapamiętuje tempki ![]() Kochana ja jestem w Niemiec
|
|
|
|
|
#1815 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się po Sylwestrowaniu
Wróciliśmy do domu o 21 Imprezowaliśmy od wczoraj od 18.00 do rana do 8.20 Koło 3.30 tak już zaczynaliśmy myśleć o pójściu spać, ale znajomi z ulicy dalej przyszli i bawilismy się do 8.20 a spać o 9.00 poszliśmy Obudziliśmy się o 15.05 i robiliśmy powtórkę aż do 20.30 Także w tym roku była chyba najdłuższa impreza Sylwestrowa na jakiej byłam ![]() Cytat:
Może skoro tak polecasz to spróbuję, ale ja to się obawiam że u mnie to nie zadziała bo ja mam mocne,gęste i grube włoski ![]() Cytat:
Cytat:
Nawet przed lekarzem to bym miała stresa takie coś zrobić a co dopiero przed kobietą "z ulicy".Cytat:
Ogólnie fajna sprawa i warto mieć. Nawet przecież nie trzeba mieć zdjęć i się pokazywać jeśli ktoś nie lubi ![]() Cytat:
Jak wyciągam to jest po prostu mokry, taki leciutko połyskujący, jak zetknę dwa palce ze sobą albo zbiorę "do kupy" to właśnie jest taki lekko mleczny, kremowy, ale konystencja jest taka wodnista, nieklejąca, spływająca, ale też nie rozciągliwa. Sprawdziłam dlatego, (bo nawet ostatnio śluzu nie sprawdzam) że miałam strasznie mokro ciągle i były momenty że myślałam, że znowu mnie dopadło krwawienie bo aż leciało. Widzę, że my to ostatnio podobne te cykle mamy Spać mi się wcale nie chce bo jak spałam do 15.00 to teraz nie wiem, ale pewnie rano pójde spać
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że się wybawiłaś, bo kolejny sylwek może będziesz miała spokojniejszy - z dzidzią ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1817 |
|
Raczkowanie
|
Vioris jaka impra! Super, że się tak wybawiliście
![]() Co do długości włosów, to teraz wstyd się przyznać ale miałam ''tam'' małego futrzaka Raz, że miałam tydzień miesiączki, a przed miesiączką też nie goliłam ok 2 tygodni. Noo miałam tam, długo, gęsto i ogólnie bóbr Wypróbuj sobie, tylko trzymaj dłużej, ok 15 minut. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...er-expert.html krem ogólnie rozpuszcza cebulki i włosy.
|
#1818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez nie jestem za "sprzedawaniem" wszystkiego ze swojej prywatności Focie zareczynowe to jeszcze nic, jak widzę zdjęcia z usg z podpisem typu "nasza kochana dzidzia" to dopiero zalamuję ręce ![]() Dopiero się nowy rok zaczął a Ty juz wykorzystujesz urlop? Ja też się cieszę, ze God będzie mierzyć Cytat:
![]() Olgietka nie stresuj się za mocno, bo jak Ci się nie uda w 1cyklu to potem ześwirujesz i z tego stresu wszystko Ci sie jeszcze rozreguluje Mi dziś przesunęło owulkę na 18dc, ale jakoś dziwnie to wyglada ![]() Jak znajdziecie chwilkę , to looknijcie, czy Wam się wydaje ze tak mogło byc nie zaznaczalam śluzu, ale mniej więcej od wigilii do 29.12 mialam duzo śluzu, chyba wodnistego ![]() Leine ja na śluzie się nie znam, dlatego nie wpisuję u siebie, bo moge tylko namieszać ale jak mówisz że masz "mokro" to ja bym wpisala wodnisty, bo wydaje mi sie że przy kremowym i lepkim nie ma się takiego uczucia wilgoci ![]() Fajnie ze będziesz mierzyc
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OOO! Jest i vioris balowiczka Dzień doberek
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzięłam tylko 4 dni wolnego i miałam 17 jeszcze mi 3 dni urlopu z tamtego roku zostało- co na mnie to jest duuużo![]() Za jakiś czas zerknę na ovuf, tylko mieszkanko ogarnę, bo rodzice mają na chwilę wpaść ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nam "sugerowali" (delikatnie mówiąc) żeby nic nie przenosić na kolejny rok ![]() A ja za 20min do pracy wychodzę
Edytowane przez Jagatka_N Czas edycji: 2014-01-02 o 08:41 |
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z pracy
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i serduchami też bardzo obiecująco to wygląda ![]() A w ogóle gdzie jest cowie, wiecznie, flight, debra? ![]() Kotka robisz betę czy czekasz spokojnie?
|
|
#1824 |
|
<3 <3 <3
|
Witam się w nowym roku
Nie mam na nic siły wczoraj cały dzień przeleżałam w łóżku i jak nie miałam postanowienia tak teraz mam: rzucić raz a porządnie fajki Tak się przepaliłam (codziennie nie pale a tylko na imrpezach i wypaliłam całą paczke w 6h
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Jagatka! Spojrzałam na Twoje ovuf. Moim zdaniem mogła być tego dnia, ale łatwiej by było gdybyś podawała jeszcze śluz i szyjkę
ładnie to wygląda. Gdybym nie wiedziała, że jeszcze się zabezpieczacie to bym miała podejrzenia, bo idzie książkowo, stopniowo do góry a u mnie skacze jak zając! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cowie ma psa nowego więc pewnie jest mocno zajèta ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie tam skacze, raz spadła, w ogóle u Ciebie to ja bym powiedziała że w 15dc mogła byc owu i potem by pasował ten spadek na zagnieżdzenie ![]() Leeecę, paaaaaaaaaaa
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dobre postanowienie!!! Mi w sobotę stukną trzy tygodnie a dziś rano złapałam macha od koleżanki z pracy i stwierdzam, że mi już to nie smakuje!!!! ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Rzucajcie to palenie kobity!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1830 |
|
Zadomowienie
|
Witam się
![]() U nas dzisiaj nad ranem przymroziło za oknem...niech troche śniegu spadnie kurcze bo moje dziecie mnie bombarduje pytaniami kiedy na sanki pójdzie a tu jak nie ma tak nie ma.... A piersi to mi chyba dziś odpadną.... ![]() Vioris- to super imprezka była Hehe ja bym nie dała rady tak długo siedzieć mnie zawsze spanko bierze jak jest impreza w większym gronie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

ale cisza... 
wydaje mi się, że były bardziej żwawe 
Zależy jeszcze czy owulka była rano czy wieczorem i tak samo serduch. ale nie zdziw się jak Ci przesunie owulację, bo tak też może być i wtedy może wstrzelisz się z serduchami w samą owulkę
23.06.2011
01.06.2013

ładnie zaczynam rok mając na sumieniu 5 sztuk tofiffi i 2 sztuki ciasta cappucino