|
|
#2221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
do szwagierki mówiła, a ta mi od razu doniosła![]() Cytat:
to najlepiej chyba byłoby robić to padanie po nocy zaraz (chyba, że je w nocy, bo nie pamiętam już)
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dla Was wszystkich - Najlepszego w Nowym Roku !!!!!!!!!!!
|
#2223 |
|
Zadomowienie
|
ellmi, no to piątal, moja mama też nie poda picia w temp. pokojowej a jak ja to robię to zabija mnie wzrokiem jak gowniarę jakąś.
a jakie ufo ze mnie, że robię mleko na wodzie mineralnej NIEPRZEGOTOWANEJ OLABOGA olabogaświatsiękończy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- na tv6 o 21:00 są trzy pierwsze odcinki pierwszego sezonu seksu w wielkim mieście <3 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
To widze, ze u nas tylko impreza na maksa, tyle wypilam ze olosie! Kosmos normalnie. Poszlismy spac kolo 3, ale babel dal pospac do 9,40 maz na posterunku stal bo ja srednio bylam w stanie mlodego ogarnac aczkolwiek o 6 wstalam i zrobilam mu mleko ale malz karmilSylwester z ciotkami i kuzynkami, nasiadowa, super bylo. Silver, buziaki dla was, trzymajcie sie ![]() Slyszalyscie o tragedii w Kamieniu Pomorskim? Pijany 26latek wjechal w 8osobowa grupe ludzi stojacych na chodniku, 6 z nich zabil a dwojka dzieci walczy o zycie w szpitalu, dwie rodziny zmiotl za jednym zamachem gnoj, jestesmy dokladnie w tych okolicach, pare kilometrow od Kamienia, wczoraj bylismy na zakupach tam... Trzeplo nas niesamowicie, jedna z tych dziewczyn to byla pracownica mojej kuzynki, okropna tragedia Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#2225 |
|
Wtajemniczenie
|
Silver masakra z tą naszą służbą zdrowia, trzymajcie się tam.
Jak byłam w szpitalu z Dominikiem (leżał na korytarzu...) to obok nas była matka z dzieckiem, trochę ponad rok miało. Mały miał mieć robiony rezonans i wyobraźcie sobie, że chcieli ich trzymać trzy doby! Bo wtedy szpital jakąs tam kasę chyba dostaje. Zdrowe dziecko, wokół tysiące wirusów i chorób. Ja wtedy wypisałam Dominika na własne żądanie, ta matka zrobiła to samo w końcu. Lady mama mi dziś o tym wypadku mówiła. Co za tragedia.... I temu .... tylko 15 lat grozi!!! Nóż się w kieszeni otwiera
|
|
|
|
#2226 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a zabawki wcale nie muszą być durne... lego friends książki z serii Poczytaj mi, mamo Albo taka - cudna! http://aros.pl/ksiazka/malpeczki-z-naszej-poleczki a może Mary Poppins? a może... jakaś książka kucharska dla dzieci? dużo tego na rynku jest Cytat:
![]() Cytat:
![]() oby jutro badanie było ![]() Cytat:
![]() a sytuacja dramat
|
||||
|
|
|
#2227 |
|
Zadomowienie
|
Myśmy Nowy Rok witali w pełnym składzie bo i Grześ i Ania odmówili pójścia spać przed północą
Padli dopiero po pokazach sztucznych ogni w tv. Pospali normalnie, gdzieś tak do 9.30, o 12 młodą ścięło znowu na 2,5 godziny no i przed 21 poszła spać. Chyba wyłazi gdzieś 9 ząb bo potwornie się ślini od paru dni, wczoraj doszły rzadkie kupy, trochę kataru, parę razy zakaszlała. Mam nadzieję że to wszystko od zębów i że w nocy nie będzie krtaniowej pobudki, przewrażliwiona jestem na tym punkcie... Ani zęby wychodzą, Grześ wczoraj stracił szóstego mleczaka. Śmiesznie wygląda bo ma wielką dziurę zamiast obu górnych jedynek. O dziwo w ogóle nie sepleni a myślałam że bez zębów seplenienie to oblig Uparł się wczoraj że sam sobie wyrwie tego zęba bo dotąd wyrywałam ja albo dentysta. Aż mi go było szkoda - na końcu łzy mu leciały jak grochy, krew ciekła po palcach a on wyrywał szlochając jakby się nie wiadomo co działo (cykor z niego straszny i zamiast raz porządnie szarpnąć to ciągnął po odrobince i nie mógł sobie poradzić )
|
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie noworocznie
![]() :mdlej e: . Sylwestrowa noc tez "udana"- polozyłam sie po 23, polezałam, z łozka popatrzyłam na fajerwerki, ale g....o było widac bo mgła, po czym napoiłam dziecia na śpiocha i stwierdziłam, że czas spac. Akurat, po kwadransie dziec sie obudził i buszował do 3,40 także tego, świezo i pięknie dzis nie wygladałam, raczej jak zmiety podkoszulek nadrabiam Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-01-01 o 22:16 |
|
|
|
#2229 |
|
Zadomowienie
|
Czytałam o Kamieniu, masakryczny wypadek
Silver trzymam kciuki za badanie |
|
|
|
#2230 |
|
Rozeznanie
|
Witam się wieczornie i noworocznie
U nas całkiem, całkiem, Sylwester to 2 godzinna wycieczka samochodem dotarliśmy do sąsiedniej miejscowości i na dość sporym wzniesieniu oglądaliśmy o północy fajerwerki. Oli spał sobie w aucie w foteliku, o północy na chwilę się przebudził, popatrzył za okno, chwilę podziwiał a potem olał i zasnął dojechaliśmy do domu około 2, młodego do łóżeczka położyliśmy i niedługo sami padliśmy. Moje dziecko dziś bez żadnych pobudek do 9,40 spało także szok w trampkach, bo zawsze się budzi po 7. Aż mi się przypomniały czasy, kiedy z tżtem potrafiliśmy godzinami jeździć w nocy samochodem i zwiedzać różne miejsca. Ale wątpię żeby coś się zmieniło między nami bo nowy rok zaczęliśmy od kłótni norma.Silver co za głupota lekarzy, że musicie bez sensu siedzieć w szpitalu |
|
|
|
#2231 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja chyba bym na zawał zeszła, gdybym dała małemu całe jabłko..... w obawie przed zakrztuszeniem sie kroje mu w pólksięzyce takie cienkie i daję w lapkę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a dla tzta brawa za postawe ![]() Cytat:
Cytat:
trzymam mocno kciuki za Darię |
||||||||||
|
|
|
#2232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no brawo, brawo- Lady, jako jedyna chyba obroniłas honor wizażowych mamć gratuluje udanego supersylwestra ![]() Cytat:
Cytat:
A mnie dzis podkurzył szanowny, zapowiedział sie wczoraj do małego na dzis na 15, zadzwonił o tej 15, ze jednak nie bedzie bo nie moze- pies mu morde lizał (Black ). Po czym po 1,5 godzinie zadzwonił zawiany, ze jak mi pasuje to moze jednak przyjedzie- a goń sie leszczu![]() aha, słyszałyscie może? to znowu u mnie, dziewczyna z wioski obok http://wiadomosci.onet.pl/kielce/14-...ko-ranna/700h8 ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- cos mi jeszcze mignęło w czasie nadrabiania o obaleniu Picolo podczas sylwestrowych szalenstw, więc prosze http://mistrzowie.org/568774/Sponiew...skowa-Nomadow# uciekam w kimono |
|||
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
U nas po wczorajszym niespaniu od 23:30 do 3:30 wypadly 2 drzemki w dzien. Jedna godzina, druga polgodzinna. A na noc godzine usypiania ponad, mimo zmeczonego dziecka, po dlugiej kapieli w doroslej wannie.
Nie wie co to sie dzieje z tym spaniem, czy moze my gdzies robimy blad? Jest gorzej i gorzej. Tylko ze to juz nawet nie chodzi o czeste pobudki i placze - tylko o te dlugie przerwy w spaniu w nocy. Czy wasze dzieci jak nie spia w nocy to odsypiaja cokolwiek w dzien? Moja nie. Jesli nie liczyc tego, ze przy pierwszej drzemce spala godzine zamiast 30-40 minut jak zwykle. Moze mamy zly rytual, plan dnia, cos cos? Albo zwyczajnie "taki etap" - tylko ze to takie dziwne, ze dziecko nie pada ze zmeczenia... pobudzona tak strasznie, prezy sie, siada na wpol spiaca, wyrywa sie z rak, na podlodze idzie sie bawic, ale po jakims czasie oczy trze i placze, wiec znow noszenie, uu, przytulanie, proba lozeczka, bo moze chce w odosobnieniu lezec (kladzie sie tam, ale potem wstaje i placze), no wszystko, wszystko wszystko. Nawet w wozku probowalismy. Zasnela po 21. Mamy piersiowe: kiedy zamierzacie zainteresowac sie tematem "niejedzenia w nocy" dziecka? Bedziecie tym jakos manipulowac czy poczekacie az samo przestanie? |
|
|
|
#2234 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękujemy za życzenia
jak sobie pomyślę, że za miesiąc już roczek ![]() od nas dopiero wyszedł sąsiad a miałam iść spać razem z Hanną, więc to by było na tyle wyspania![]() a i dziękuję za odpowiedzi o mleku blogerko ja sama chce upiec tort ale zobaczymy jak to będzie ![]() tress oby szybko te "miłe dni" mineły i buziaki dla Oli elllmi uwielbiam t. i ich złote rady ![]() silver co za matoły w tym szpitalu! mam nadzieję, że jutro już będzie po wszystkim ![]() Lady słyszałam o tym straszne![]() a i w szoku jestem, że nie słyszałyście o tym kładzeniu kilku rzeczy dla dziecka na roczek ![]() ![]() idę spać, dobranoc
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
edit. nocna pomylka
albo wizaz albo ja daliśmy plame, hehe. wybaczcie mamuśki
Edytowane przez diabli Czas edycji: 2014-01-02 o 10:14 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Nasza noc cudna! Od 19 tylko jedną pobudka o 5,wstała Blanka o 6.30! Oby było tylko lepiej!
Debrah, wiem że nie popierasz,ale może trzeba "pomoc" Amelce uregulować drzemki? U nas odkąd trzymam godziny,to nie ma żadnych problemów z zasypianiem. Mam nadzieję że nie powiem tego w zła godzinę Co do nocy nie pomogę,ale nawet jak Blanka w nocy się budzi to nie wyjmuje jej do zabawy. Albo zostaje w łóżeczku albo biorę ją do nas (rzadziej). Noce są u nas jakie są ale z usypianiem żadnych problemów nie ma. Widziałaś na filmie Kochana a może spróbuj Małej w nocy smoczek podać najpierw zamiast piersi? Nie wiem już co myśleć i jak pomoc ![]() Sylwietta pijany do syna. Co za buc! Diabli ??????? Lady bardzo się cieszę że impreza udana! Czyli Ty już nie kp? Yellow nigdy nie zdarzył nam się sen do 9.40 ![]() Zbieramy się do lekarza. Chyba dzisiaj dalej nici że żłobka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2237 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w ogóle u nas nocki masakier, znowu jej się pora zmieniła i zasypia o 22! oo ...a od 00.00 baja bongo...uu uu uuuuu o 3 zaczęła płakać.. nie wiem, juz nie mam siły ;] Witam w nowym roku!!!!!!!!!!!!1 podczytywałam Was na tel;p u nas sylwester z tvp2 i tesciami. Amelka smacznie spała, my podziwialiśmy fajerwerki, poszliśmy spać ok 1 ;p Tzt pojechał do pracy ;((( ale wróci w sobote lub jutro;d i znowu troche urlopu bdzie miał. Sto lat dla Nataszki i Igunia!!!!!!!!!!!!!1 ach...roczki roczki się bedą teraz sypać!!!!!!!!!!! *********************:c mok:
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-01-02 o 07:55 |
||||
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Natusiu najlepsze zyczenia z okazji roczku!!
Igi dla Ciebie rowniez najlepsze zyczenia!! |
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Natusiu, Igi Brzdące nasze kochane! Wszystkiego co najlepsze Skarbeńki!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w Nowym 2014 roku
![]() My po balu, było b. fajnie,dzieci uśpiłam przed wyjściem więc szwagier nie miał problemu, ALE o 2 jak wróciliśmy - to oboje nie spali Fajerwerki je obudziły. Na szczęście ręka matki czyni cuda i uśpiłam ich w 10 min po powrocie do domu ![]() lece nadrabiać Cytat:
|
|
#2241 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44379425]macie ![]() a zabawki wcale nie muszą być durne... lego friends książki z serii Poczytaj mi, mamo Albo taka - cudna! http://aros.pl/ksiazka/malpeczki-z-naszej-poleczki a może Mary Poppins? a może... jakaś książka kucharska dla dzieci? dużo tego na rynku jest [/QUOTE] Dzięki, zainspirowałaś mnie Cytat:
Wytrwałe masz dzieci, skoro wytrzymały do północy.Nie, niestety nie odsypia. U nas nie ma aż tak strasznie jak u Ciebie, ale dziś znowu jak się obudził o 5 tak do 6.20 wiercił się strasznie i siadał co chwilę Czy wszystkie już wozicie dzieci przodem do kierunku jazdy?? Nie marudzą Wam maluchy w samochodzie?? U nas przy jeździe tyłem była tragedia. Ostatnio przekręciliśmy fotelik i jest niewiele lepiej ![]() Ja też zyczę Igusiowi i Natusi spełnienia marzeń i duużo zdrówka!! Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2014-01-02 o 08:52 |
|
|
|
|
#2242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]() Wojtek wybrał kieliszek więc boję się Ewci ją robić Wogóle to mamy roczek już w tą niedziele , właśnie to do mnie dotarło ! Czas myśleć nad menu ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- IGORKU, NATASZKO wszystkiego najwspanialszego w dniu Waszego święta
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się odniosę.Kiedyś już pisałam, że u nas pory drzemek same się wykształciły w takich godzinach tj około 10-11 jest pierwsza drzemka i między 14 a 15 zaczyna się druga (15 jeśli ktoś u nas był na przykład i nie mogła zasnąć. Więc w godzinach nie ma problemu - na pierwszą drzemkę zasypia dość bezproblemowo,tzn na mnie, najcześciej przy piersi, ale potem bez problemu odkładam. (problem się zrobił z zasypianiem na noc i w nocy. Czasem tylko zje w nocy na śpiocha i spi, ale ostatnio coraz częściej jest impreza co wam piszę). Druga drzemka to też jakoś tam zasypia na nią nienajgorzej. Tylko, że w obu przypadkach śpi 20-40 minut. Nigdy nie miałam sytuacji że musiałam ją budzić bo spała dłużej niż 1.5h. Więc godziny są okej, chodzi mi tylko o długość spania i o kłopoty z zaśnięciem po pobudce, czy w zaśnięciu na noc. Także nie bardzo mam co wprowadzać... i jak "pomóc" - tzn nie mam pomysłu. 2. Jak moja się obudzi to ze stękiem/popłakiwaniem - po czym wstaje, podnosi ręce żeby ją wyjąć. I woła mnie - "maaa-maaa" - więc nie wiem jak miałabym jej nie wyjąć..bardzo się tego domaga, potrzebuje i jedzie mi tak personalnie ![]() że wyjmuję. Tym bardziej, że ona mnie bardzo szuka wzrokiem. Czasem jak płytko zaśnie a ja chcę wyjść z pokoju to ona od razu łebek do góry, rozgląda się czy jestem, jak mnie widzi że tak, i mówię jej uspokajająco "jestem, jestem tutaj" to główka automatycznie opada i dalej śpi.3. Jak się budzi to każdorazowo i zawsze najpierw przystępuję do ponownego uśpienia, nawet nie od razu biegnę do łóżeczka, dopiero jak wstanie na nóżki i mnie zawoła. Czasem ręce i uu, a czasem od razu biorę do nas. Tylko, że jak ona nie zaśnie prawie od razu i nie chce spać.. to idzie sobie. Próbuje z łóżka zejść, nabiera przyspieszenia, zadowlona, uśmiechnięta zmyka się bawić! Jak za dnia! Nie da się jej w łóżku zatrzymać wtedy i np poprzytulać się razem. Najpierw się przytula a potem przez nas przechodzi i.. baj baj.4. Smoczek: znalazłam ostatnio i z głupa dałam. Wsadziła do dzioba ze dwa razy, trochę pogryzła i rzuciła sobie nim - daleko leciał ![]() - nie wie co się z tym robi![]() Wtedy kiedy tak się budzi i nie może spać tylko chce szaleć to nawet uu nie chce ( a kiedyś to było niezawodne - chwila uu i śpi - skończyło się. Działa w porze drzemek, jak się w nocy rozbudzi to nie chce). I tak to u nas.. Ale w związku z tym, że do wszystkiego chce mnie (wczoraj kąpała się ztż w super humorze ale i tak jak poszłam to zawołała mnie "mama" i przywitała wielkim uśmiechem jak przyszłam), w nocy sprawdza czy jestem..no to może to ten cały lęk separacyjny. Tylko, że z drugiej strony zostanie z babcią np, jak trzeba. Dziś noc lepsza (poza mega problemowym uśpieniem), chyba odespać musiała wreszcie, bo ze 2 pobudki. Przed 7 wstała całkiem. Potem napiszę coś w k.. |
|
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak jestem w domu i ktoś się z nią bawi to szuka mnie, muszę naprawdę się wymknąć i być cicho by mnie nie szukała. To raczej wynika z tego że mu z dziećmi cały czas jesteśmy, sa przyzwyczajone do nas. Co do nocek nie mam pomysłu. Ja narzekam jak mi się 2 razy budzi i wstaje o 6. Ale śpi w takich samych godzinach co Amelka, zasypia na noc koło 20. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2014-01-02 o 09:40 |
|
|
|
|
#2245 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
niejedzenia w nocy, trudny temat, bo u nas przecież nie zawsze jest jedzenie czasem tylko ciumkanie, czasem po prostu trzymanie w buzi na razie się tym tematem nie przejmuję ![]() Cytat:
my jeździmy przodem do nas, ale my dopiero od niedawna jeździmy w spacerówce w pozycji siedzącej także Kubuś zadowolony, wszystko widzi i nas widzi i jest szczęśliwy ![]() my dziś po badaniach, koło 14 mają być, założyłam Kubusiowi kartę i będziemy sobie w internecie sprawdzać wyniki
|
||||
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
pobudka 4:30 i rzucanie się po łóżku do 6:20, potem padł, a o 7 musiałam go obudzić na lekarstwo buziaki dla Igiego i Nati Cytat:
ja zawsze na nitkę wyrywałam![]() fajna taka "tradycja"
|
|
#2247 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla NATUSI I IGORKA 100 lat
bądzcie szczęśliwe i rośnijcie zdrowo ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- wiecie co... cieszę się, że już po świętach, po sylwestrze itd. jakaś zmęczona tym wszystkim w tym roku byłam chyba pierwszy raz w życiu Karinka dziś szczęśliwa poszła do przedszkola po 2 tygodniowej przerwie ![]() Maja się nauczyła wychodzić na łóżko Karinki i nic by w tym złego nie było gdyby nie to, że nie potrafi z niego schodzić
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę w przychodni. Ludzi milion. To jest jakaś masakra.
Ja nie mam cierpliwości już do czegoś takiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj 21 była jak udało się ją zmusić do pójścia do sypialni usypiania 2 godziny na zmianę z mężem. Spała u nas jak się kładłam to przeniosłam do łóżeczka i o dziwo przespała do rana zwykle ok 5-6 budzi się i zabieram do siebie. A co do jedzenia w nocy nie wiem, ale coś mogę powiedzieć. Mojego szwagra dziewczyny syn był na piersi w dzień 2,5 roku, w nocy kp 3 lata. Teraz ma 4,5 roku i ma tak okropną próchnicę, że to w głowie się nie mieści. Właściwie to u góry nie ma wszystkich zębów do 3. U dołu ma tylko trochę próchnicy. Ona nic z tym nie robi ja się nie odzywam (sama nie lubię dobrych rad). Widocznie uznaje, że mleczaki muszą się popsuć.Najgorsze jest to, że mały nie gryzie, żuchwa się nie rozwija. Sepleni okropnie, czyli narząd mowy też kuleje. |
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś po 7 wstaliśmy jak się TZ gramolił do roboty. Młodemu jeszcze flegma z katarku siedzi bidusiowi.
Przesyłam jeszcze buziaczki dla wczorajszych miesięcznicowych dzieciów ![]() I buziak dla Ani za 11 mieisęcy ![]() Bączuś sobie drzemie, więc ja niechętnie muszę odgruzować mieszkanie. Wróciliśmy po 1,5 tygodniowej nieobecności i trzeba to ogarnąć. BAjzel na kółkach, poza tym pod nasza nieobecnosć wiatr prawie wyrwał daszek balkonowy i z junkersa nam cosik kapie ![]() I właśnie odkryłam, że pudełko śniadaniowe TZ nie jest puste - jego zawartość ma ok 2 tygodnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

to najlepiej chyba byłoby robić to padanie po nocy zaraz (chyba, że je w nocy, bo nie pamiętam już)

olosie! Kosmos normalnie. Poszlismy spac kolo 3, ale babel dal pospac do 9,40

Raczej niepredko Nam zejdzie wiec szykują sie 'miłe" dni
)
). No i obudziłam się dokładnie 20 minut przed północą. Mąż znalazł się w kuchni,pili ze starym piwo i se opowiadali historyje
i co? Mamy czekac....

ja chyba bym na zawał zeszła, gdybym dała małemu całe jabłko..... w obawie przed zakrztuszeniem sie kroje mu w pólksięzyce takie cienkie i daję w lapkę
jak Sarah to napisała, to myslałam, że pod poduszkę jakoś

oo ...a od 00.00 baja bongo...uu uu uuuuu o 3 zaczęła płakać.. nie wiem, juz nie mam siły ;]