|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aliexpress - chińskie allegro
Cytat:
Moja jest dłuższa i ma dobrze wszytą podszewkę. Jesteś zadowolona ze zwrotu 4,50?
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
pamelkaiw ten model nie ma gps więc nie powiem nic na ten temat, aparat ma 5mpx a nie 13 tak jak tam jest napisane. GG nie używamy na telefonie, ale aplikacje można ściągnąć w internecie i wgrać na telefon. Internet działa jak należy, a aplikacje ściągaliśmy z angielskiej wersji sklepu google. No kurde telefon jak telefon
swoje funkcje o których mowa w aukcji spełnia. *Catherrine* takie problemy to drobnostka nawet dla zupełnych laików. Ten telefon to typowy chińczyk, na ich rynek ale są tam też telefony na rynek europejski i wtedy żaden problem. Poczytaj sobie forum telchina, tam polecaja konkretne modele telefonów włącznie ze sprzedawcami. A co ekranu i baterii co kto lubi. Bateria przy bawieniu się ciągłym wytrzymała 2 dni ale ciągle był telefon w ruchu, tyle to mój polski samsung roczny nie trzymał nawet od nowości jak się bawiłam
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytam to forum w wolnej chwili
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dostałam już w poniedziałek naszyjnik z kryształków, o ten http://www.aliexpress.com/item/2013-...375740573.html
Dotarł szybko i jest ładny, chyba identyczny jak ten Zarowy. Z tym że ja dopiero co wróciłam z Sylwestra i oglądam go w sztucznym świetle i nie jestem pewna czy jest zupełnie przeźroczysty czy nie wpada trochę w szarość. Jutro go zobaczę w dziennym świetle to napisze A w ogóle to zamawiałam 2 sztuki, a przyszła tylko jedna Już napisałam do sprzedawcy, mam nadzieję, że nie będzie problemu i mi wyśle tą drugą. Dostałam też tą koszulkę z ozdobą przy dekolcie o której piszecie i moja jest porządnie wykonana i ładna, ale niestety za mała. Ta tak samo świetna, ale za mała http://www.aliexpress.com/snapshot/298015801.html Brałam L w obu przypadkach a normalnie noszę M/ L. Z kolei z tej bluzki jestem niezadowolona http://www.aliexpress.com/snapshot/301311755.html. Krótka, materiał cienki, pognieciony i źle się układa. |
|
|
|
#2315 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba nie będę ryzykowac... Dodatkowo TŻ mi marudzi, że ani serwisu, ani gwarancji nie ma na te telefony, więc chyba sobie daruję
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się podoba zielona:
http://www.aliexpress.com/item/New-f...718091476.html Wiecie coś na jej temat?
|
#2319 |
|
Raczkowanie
|
Po jakim czasie od nadania przesyłki stuatus na trackingu sie zmieni ? Z tego co mi wiadomo, wczoraj moje zamowienie zostalo wysłane, ale ciągle na stronach treckingowych brak info
|
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
3-10 dni.
|
|
#2321 |
|
Rozeznanie
|
mogę anulować zamówienie, jeśli sprzedawca nie wysłał jeszcze paczki? sukienkę chciałam na studniówkę, a facet już 20 dni się zbiera...
|
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napełnij pustą miskę!klik Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach! Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2014-01-02 o 23:13 |
|
|
|
|
#2323 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie wysłana przesyłka 1 stycznia- również jeszcze mi jej nie pokazuje... poza tym mam taką informację u siebie- tak więc spokojnie, zapewne się pojawi niebawem ![]() "3-10 days after the seller ships out the product, you can track the shipping information in the following sites: China Post Air Mail Website Destination Post Website" Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.aliexpress.com/item/2013-...04648.html?s=p a co sądzicie o takiej spódnicy z wycięciami?
|
|
#2326 |
|
Zadomowienie
|
Zamowiłam sukienkę 19 listopada .Została wysłana parę dni później. Na początku jak wpisywałam numer nadania na stronie poczty polskiej to znajdywało mi przesyłkę, teraz wyświetla się że nie ma takiej... Przy sprawdzaniu na stronie chińskiej pokazuje się status "dispatching" już od miesiąca. Miała któras z Was taki przypadek? Czekać spokojnie czy pisać do sprzedawcy bo może cos jest nie tak?
|
|
#2327 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Twoja przesyłka nie opuściła jeszcze Chin. |
||
|
|
|
#2328 |
|
BAN stały
|
dzieki za wszystkie informacje na temat tego serwisu, ostatnio nasze allegro strasznie stracilo w moich oczach bo pojawia sie tam mnostwo prob wyludzen, takze sprawdze dokladniej serwis, o ktorym mowicie
|
|
|
|
#2329 |
|
Skrzat leśny
|
Hej dziewczyny!
Jestem w trakcie przeglądania tematu, ale idzie mozolnie, więc postanowiłam się Was zapytać wprost - może ktoś coś ![]() Szukam sukienki na studniówkę (15.02), czy realne jest żeby zamówiona w przyszłym tygodniu doszła na czas, czy raczej to jest loteria? Wiem, że nie jesteście wróżkami, ale chodzi mi o Wasze doświadczenia A może któraś z Was zamawiała jakieś sukienki wieczorowe/sylwestrowe/studniówkowe i może coś polecić? Będę wdzięczna za info
|
|
|
|
#2330 |
|
Konto usunięte
|
czy jest możliwość na ali anulowania opłaconego zamówienia?
|
|
|
|
#2331 |
|
Konto usunięte
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4440840 7]czy jest możliwość na ali anulowania opłaconego zamówienia?[/QUOTE]
tak, ale musisz najpierw napisać do sprzedającego |
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu zamawiałam ten sweterek: http://www.aliexpress.com/item/Fashi...668102518.html
Jest świetny! Wzięłam kolor khaki, nie ma co wstawiać zdjęć, bo wygląda identycznie. Materiał ma wspaniały, mięciutki, miły w dotyku. Rozmiar jest tylko free - noszę S i na mnie pasuje, ale mama wzięła taki sam (ma rozmiar L) i na nią tez się dostosował
|
|
|
|
#2333 |
|
Raczkowanie
|
Czy zamawial ktos z was ze stronki alibaba.com ?? Jeśli tak, to proszę wymienić choć kilka wad i zalet tej strony w porownaniu z aliexpress .com Z gory dzieki
|
|
|
|
#2334 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co widze, to wiekszość aukcji nie ma darmowej wysyłki, czy to jest prawda ? Alibaba raczej nadaja sie tylko dla osob ktore planują handlowac towarami z Chin.
|
|
|
|
#2336 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
planuje pierwsze zakupy na Alli i mam kilka pytań. Czytałam też po części wątek, głównie na początku, ale teraz może się coś zmieniło: 1. Dlaczego płacenie debetówką jest niebezpieczne? Czy tak jest tylko wtedy kiedy zgubię kartę na której mam pin (choć nie mam i karty pilnuję ) czy może hakerzy mogą to jakoś przechwycić?2. Jeśli dzisiaj złożę wniosek o ekartę to ile czasu na nią czekam? Mogę już dzisiaj zakupić rzeczy i po prostu za 2 tyg zapłacić? (bo chyba jest 20 dni)? 3. Jeśli dostanę złą rzecz zakładam spór? Czy piszę do sprzedawcy a on bez odsyłania przeze mnie zgadza się lub nie na zwrot pieniędzy i wtedy w razie odmowy spór? 4. Czy w dolarach najbardziej opłaca się kupować? 5. Czy to wygląda tak jak aukcje i czy jest podany ich czas zakończenia, bo nie mogę na żadnej znaleźć? 6. I jeszcze żeby się upewnić- wymiary np do rozmiaru S to są wymiary ubrania? 7. Gdzieś znalazłam, że debetówka Aliora pobiera duże opłaty, zamawiał ktoś coś nią może? Mam też limit dzienny dosyć spory na "transakcje internetowe', nie za bardzo da się go zmienić, czy jest to w jakimś stopniu niebezpieczne? Z góry dzięki za odpowiedzi
|
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a czy któraś z Was zamawiała tę wersję koszuli z kwiatami: http://www.aliexpress.com/item/New-F...623551598.html ? Ślinię się do niej od dwóch dni
![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
Jeśli już, to potencjalne niebezpieczeństwo leży w przechwyceniu danych umożliwiających wydawanie pieniędzy z Twojego konta, ale wydaje mi się, że pod tym względem serwis Ali jest bezpieczny. Płaciłam już mnóstwo razy i nigdy nic mi w magiczny sposób nie ubyło ![]() Ad 2. Nie mam pojęcia ile się czeka na ekartę, ale na zapłacenie za zakupy jest 20 dni Ad 3. Zawsze zakładasz spór, bo w sporze i tak najpierw kontaktujesz się ze sprzedawcą Ad 4. W sumie to tak, ale jeśli nie kupujesz dużo, to raczej groszowe sprawy... Ad 5. Większość rzeczy sprzedawanych jest na zasadzie 'kup teraz'. Gdyby to była aukcja, to byś widziała. Ad 6. Chyba tak ![]() Ad 7. Limit na transakcje internetowe da się zmienić
Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2014-01-04 o 11:51 |
|
|
|
|
#2338 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, piękna jest
Tylko rozmiar S ma w biuście 98 cm i nie wiem czy nie będzie za duża Mam raptem 86 w obwodzie.
|
|
|
|
#2340 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

Moja jest dłuższa i ma dobrze wszytą podszewkę. Jesteś zadowolona ze zwrotu 4,50?

swoje funkcje o których mowa w aukcji spełnia.
co kto lubi. Bateria przy bawieniu się ciągłym wytrzymała 2 dni ale ciągle był telefon w ruchu, tyle to mój polski samsung roczny nie trzymał nawet od nowości jak się bawiłam
Już napisałam do sprzedawcy, mam nadzieję, że nie będzie problemu i mi wyśle tą drugą. 

Jeśli już, to potencjalne niebezpieczeństwo leży w przechwyceniu danych umożliwiających wydawanie pieniędzy z Twojego konta, ale wydaje mi się, że pod tym względem serwis Ali jest bezpieczny. Płaciłam już mnóstwo razy i nigdy nic mi w magiczny sposób nie ubyło