|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
Cytat:
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam miksa przedmyciowego z miodu, oleju, keratyny, jedwabu i kilku odzywek. Po myciu bedzie Garnier AiK, a na 14:20 musze byc juz u fryzjera
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3063 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie do łazienki mi nikt nie wchodzi, ale owszem, zdarzyło się, że ubierałam się do szkoły, a babcia weszła sobie tak po prostu bo chciała wziąć spodnie z pralki
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3065 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej! ale dobry mam dziś dzień
![]() Po pierwsze likwidują Empik w Lublinie i zakupiłam książki Po drugie mam biały Snow Dust Po trzecie wykorzystałam dziś swoją wygraną od Grycana (na facebooku była akcja) i wypiłam pyszną, piernikową Latte ![]() Taaak mi dobrze
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś urządzam sobie SPA
czekają mnie 3 dni z TŻ więc muszę się wypięknić i muszę mieć jutro GHD na spotkanie z Kaveri
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
|
|
|
|
#3068 |
|
Wtajemniczenie
|
Wy się spotykacie, a ja nawet nie mam Was na twarzoksiążce. Można poprosić?
![]() Ja sobie dziś urządzam spa w wersji light, bo zimno i dzień powszedni - nie chcę się więc i tak wyjątkowo na mnie złej mamie narażać. Zrobiłam test porowatości u halb i chyba mi na długości spadła ![]() Dostałam próbkę szamponu Pharmaceris. Już miał pójść w ruch, kiedy spojrzałam na skład. PEG-i, polyquaternia... chyba sobie daruję ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Dobry, ładniutkie
|
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś mam dobry dzień przyszły moje firmoo z mojej pierwszej współpracy i wygrałam rozdanie u naszej SłodkiMiód |
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3071 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
Bede miala robiona fryzure na studniowke
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Tzn. Facebook
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
Tak się właśnie zastanawiałam, czy to Ty czy nie Ty. Gratulacje wygrania pierwszej nagrody
|
|
|
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proszę mnie tu tak nie usprawiedliwiać ![]() Ostatnim razem mi bliźnięta przepowiadali. |
|
|
|
|
#3075 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też nie mam problemów z prywatnością, w sumie to nigdy nie miałam... A jak jest u mnie TŻ, bo rodzice też nie wchodzą na górę, chyba, że chcą się położyć spać... Oooo właśnie! dawno Say u nas nie było... Wie ktoś co u niej?
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3077 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Inkus: niezwykle Ci współczuję. ja nie miałam wcale lepiej, bo miałam pokój z dwoma braćmi, więc ciężko o jakąś prywatność było. jednakże nikt nie grzebał w telefonie, do toreb nie zagladał i karcone było "wtrącalstwo". jako dzieci z klocków układaliśmy swoje "strefy" i korytarze, którymi wszyscy mogli chodzić
![]() ale u Narzeczonego jest inaczej. Matka bez skrepowania przeglada szafki, wchodzi do pokoju otwiera pocztę a nawet grzebie w torbie. i to nie synom a synowej. kiedys przyjechała w odwiedziny i wyszła z domu to Teściowa rzuciła się do torby i wygrzebała jakieś steridil czy cos w tym guscie i awanture chciała zrobić, że syn sterydy bierze. ja przy tym nie byłam. ale słyszałam i uprzedziłam, że jeśli do mojej torby ktoś się zbliży to moja noga więcej nie postanie tam.
|
|
#3079 |
|
Spaceroholiczka
|
Inkus, niebawem skończę 18 lat, a u mnie jest podobnie, tylko: w domu muszę być przed 18, po 16 wychodzić już nie mogę, "bo to za późno", potrafią wszyscy wchodzić mi do łazienki, gdy się myję lub przebieram - a gdybym to ja im weszła zostałabym chyba wydziedziczona, zdarza im się sprawdzać mi telefon, komputer, spowiadam się z kim wychodzę, gdzie, na ile (choć to po części rozumiem), nie wychodzę sama, ew. gdzieś blisko, tj. do dziadków i niedaleko mieszkania, i co? I żyję. Owszem, chciałabym może więcej prywatności, ale na więcej mi nie pozwolą, więc wolę nie drzeć kotów, mieć względny spokój, aż nie zacznę się sama utrzymywać - wtedy będą mogli mnie na do widzenia pocałować w dupę, teraz bądź co bądź mnie utrzymują, więc i kręcić nosem nie bardzo wypada.
Marteczka, pewnie, wylaszcz się, a ja poczuję się przy Tobie jak pasztet |
|
|
|
#3080 | |
|
Konto usunięte
|
Cześć!
A ja podcięłam wczoraj troszkę włosy. Tzn. jakieś 2 cm skróciłam boki włosów. Któraś z was skusiła mnie olejkami GP. Zastanawiam się czy nie kupić od razu czterech . Stosowałam je jakieś pół roku temu, ale dosyć sporadycznie. A jak zaczęłam stosować regularnie to stosowałam olejki plus wcierkę z joanny Nie mogłam wczoraj zasnąć do 4:00. Miałam wstać o 9:00, a wstałam o 12:00. Cały weekend pracuje na drugie zmiany. : Cytat:
Zazdroszczem! Ja sobie obiecałam, że w tym roku przeczytam 40 książek. Marzy mi się przeczytanie Hobbita i Igrzysk Śmierci. Chciałabym stworzyć sobie małą biblioteczkę z ulubionymi książkami, ale teraz to niemożliwe. Chyba, że wrócę do mieszkania z rodzicami. Co nastąpi nieprędko! TŻ nie zdążył mi się oświadczyć, a oni już ślub i wesele planują. A tak w ogóle pokazywałam wam jak urządziliśmy wspólny pokój z TŻ w moim rodzinnym domu?
|
|
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3082 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja czasem pisze z Say
![]() Zabiegana jest, planuje cały czas ślub, w grudniu oddała projekt inżynierski (jeśli dobrze pamiętam), trochę się u niej dzieje i jest zabiegana FeelingLost - ja olejków GP nie lubię - pokazuj pokój!
|
#3083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Borocku Cytat:
Nooo, bardzo dobry widzę ![]() Dziewczyny, miałam iść po papier do drukarki nosz kufa czekały na mnie całe skórzane łącznie z wkładką, 2 lata gwarancji, polski producent za 70 zł
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam bym chciała zamknąć swoje drzwi do pokoju, ale moje śliczne, niemalże zabytkowe drzwije wypaczone są i otwierają się same. Taki bul.
Kav, dlaczego świat jest tak niesprawiedliwy? Moje serce krwawi, ale mam postanowienie w styczniu rozdziewiczyć mój pędzelek (
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2014-01-03 o 12:59 |
|
|
|
#3085 | |
|
Konto usunięte
|
hejka
![]() łaaadne Cytat:
![]() ja dzisiaj rozpuściłam ślimaki, nie użyłam nic do stylizacji i po ok godzinie rozprostowały się, więc związałam je w koka
|
|
|
|
|
#3086 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Możesz coś namalować, jak do mnie przyjedziesz, będę podziwiać! Pochwalę się, że styczeń ledwo się zaczął, a ja już odłożyłam 100 zł. Oszczędzanie status: ON
|
|
|
|
|
#3087 |
|
Konto usunięte
|
https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=22843
Pokój po remoncie . Co się zmieniło? Kolor ścian. Ściany były białe, a teraz są zielone. Kupiliśmy z TŻ ogromne łóżko, wcześniej było tam małe łóżko tylko i wyłącznie dla mnie. Zmieniło się również biurko. Kupiliśy ogromne ze względu na to, że mamy 2 komputery. Wybaczcie bałagan na stole, ale to chyba jedyne zdjęcie biurka, które miała. Meble są takie jakie były. Ściągnęliśmy też dywan i kupiliśmy szafkę nocną. Żyrandol też wymieniliśmy, ale nie mogę znaleźć zdjęcia I jeszcze zamiast firanek założyliśmy żaluzje. Wybaczcie miśki w tle, ale to prezenty od TŻ, które dostałam przez ostatnie 4 lata
Edytowane przez 201703240903 Czas edycji: 2014-01-03 o 13:14 |
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój styczeń rozpoczął się od wydania Zygmunta i Mieszka, na bilet i buty. Nie umiem w oszczędzanie, no. Aha, melduję, iż w Hebe wyprzedaż to totalna lipa.
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn jak się całość ma?
|
#3090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kocham Cie za to jedno ale baardzo znaczące zdanie ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Popierniczyło mi się coś z caps lockiem, jak mam ten klawisz wciśnięty to małe litery pisze, a jak jest wyłączony to duże litery. Pomożecie? Jam jest laik i nie wiem jak to zreperować
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

nosz kufa czekały na mnie