Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013, cz. IV 0 0%
Śmiechy, piski i pełzanie, a przede mną już kolejne wyzwanie 0 0%
Główkę pięknie już trzymamy, wkrótce usiądziemy bez pomocy mamy 6 15,00%
Już obiadki pięknie jemy i do mamy się śmiejemy 3 7,50%
Nasze dzidzi są radosne, a mamusie chcą już wiosnę 8 20,00%
Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię 19 47,50%
Obiadki wcinamy, na ząbki czekamy 2 5,00%
W wanience nóżkami sobie chlapie i czasem mamę za włosy złapie 2 5,00%
Głosujący: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-03, 15:22   #2161
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

mój w śpiworku jeszcze się mieści w gondoli mam nadzieję, że do marca/kwietnia w niej pojeździ a później zakładam spacerówkę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 15:24   #2162
dodinha
Wtajemniczenie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
U mnie zostawienie placzacej wiazaloby sie z jeszcze wiekszym placzem a do tego nie mam cierpliwosci :P

Co robicie z wypadajacymi wlosami? Jakies odzywki, suplementy? Ostatnio co prawda przeczytalam ze to co w ciazy nie wypadlo to musi wypasc no ale juz mnie szlak trafia, wszedzie moje klaki
U mnie to samo,na początku w ogóle mi nie wypadały,zaczeły jakieś 2 tyg temu i wszędzie moje kłaki,zwłaszcza szlag mnie trafia jak spadają na małą,albo znajduję je w pampersie,albo jej kocyku!
dodinha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 15:44   #2163
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Mój mąż to jest romantico dzisiaj,że hej.

Przychodzi mi z bukiecikiem kwiatów i mówi "Przechodziłem koło kwiaciarni, miałem wolny 3 dychy to pomyślałem,że Ci kupię kwiatki, a co mi tam"
Super

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
oo dzięki rzeczywiście pasuje do skoku. mamy od dwóch dni problem z jedzeniem mały wyrywa się od piersi i albo się usmiecha albo marudzi. Ciężko nam to idzie ale prztrwamy

czekam z niecierpliwością na zdjęcia

zdrówka

kochany ten twój mąz

zazdroszcze

oo miałam pisać że wczoraj zrobiłam porządki w komodzie Jasia i nosimy rozmiar 68, (donaszamy duże 62) długi ten mój chłopak już
No to tylko się cieszyć że tak rośnie

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013

Edytowane przez katarzyna2811
Czas edycji: 2014-01-03 o 15:46
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 15:48   #2164
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

oo miałam pisać że wczoraj zrobiłam porządki w komodzie Jasia i nosimy rozmiar 68, (donaszamy duże 62) długi ten mój chłopak już
my nosimy 62 cm małe, albo 56 z h&m. Ale mój kurczak taki jest drobny.
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 15:52   #2165
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
my nosimy 62 cm małe, albo 56 z h&m. Ale mój kurczak taki jest drobny.
faktycznie malenki kurczak czekamy na fotki w K.

nie moge się przyzwyczaic do Twojego avatara
Stary 2014-01-03, 15:54   #2166
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
faktycznie malenki kurczak czekamy na fotki w K.

nie moge się przyzwyczaic do Twojego avatara
ja nie umiem wstawić do K.
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 16:00   #2167
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:

ja mam za miekkie serce i nie mogłabym patrzec jak płacze, raz spróbowałam ale wydawało mi się ze coraz większa histeria..
No jednak musi wiedzieć, że to jest czas na spanie, a nie na gadanie
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-03, 16:00   #2168
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie umiem wstawić do K.
wchodzisz na storne zmniejszacz. pl -wybierasz zdjęcie z kompa -klikasz dalej -wciskasz pokaz link- kopiujesz link - wchodzisz wiesz gdzie- nowa wiadomość i taka żółta ikonka z zielonym- wstaw obrazek - wklejasz link i tadam

Edytowane przez karolson
Czas edycji: 2014-01-03 o 16:07
karolson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 16:13   #2169
butterfly20
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4557

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 16:21   #2170
kaska87
Zakorzenienie

Motyl o ja, super ja bym chciała ważyć 55kg, ale dłuuuuga droga do tego

Miki jest wagą między 3 a 10 centylem, a wzrostem między 90 a 97 chudy i długi jak tata

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 16:24   #2171
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
oo dzięki rzeczywiście pasuje do skoku. mamy od dwóch dni problem z jedzeniem mały wyrywa się od piersi i albo się usmiecha albo marudzi. Ciężko nam to idzie ale prztrwamy

zasugerowałam się datą urodzenia Jasia, mój Hubert z 19.10

ja muszę zrobić przegląd ubranek w komodzie, bo niektóre ubranka na 62 sa na styk...

jest promocja Pampków (0ryginalnych) w Kauflandzie

wczoraj i dzisija byliśmy na mega spacerze, poszliśmy do mojej mamy, nogi mi w 4 litery włażą mam takie zakwasy...

Edytowane przez Asiek84
Czas edycji: 2014-01-03 o 16:29
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-03, 16:25   #2172
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Czego to dziecko tak jeczy?Najedzony napojony, dupa sucha, w lozeczku zle, na rekach zle, na bujaczku zle.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 16:26   #2173
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Motyl o ja, super ja bym chciała ważyć 55kg, ale dłuuuuga droga do tego
ja 54 ważę a chciałabym jeszcze chociaż 2 kg mniej
Stary 2014-01-03, 16:32   #2174
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Czego to dziecko tak jeczy?Najedzony napojony, dupa sucha, w lozeczku zle, na rekach zle, na bujaczku zle.
Skok rozwojowy hehehe
Stary 2014-01-03, 16:48   #2175
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
mj tż zaskoczył mnie tak miesiąc temu

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

tż zatrudnij na czas wyjścia
nie da sie bo od rana do wieczora remontuje mieszkanie u teściów...poza tym to nie jeden dzień tylko trzeba mi opieke na 4 dni po kilka godzin ale już mam mały plan tylko musze siostre tz poprosić o opieke w jeden dzięn moja mama w drui i może uda sie ściagnąć t. w trzeci, fryzjera najwyżej sobie daruje
Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
U mnie zostawienie placzacej wiazaloby sie z jeszcze wiekszym placzem a do tego nie mam cierpliwosci :P

Sposob to troche zmodyfikowany z jezyka niemowlat. A tam tez cos bylo ze taki milowy wzrok to tez element usypiania dziecka i wyszlo na to ze rzeczywiscie, bo po tych wielkich oczach zaraz robia sie senne i zasypia. W kazdym badz razie warto sprobowac

Co robicie z wypadajacymi wlosami? Jakies odzywki, suplementy? Ostatnio co prawda przeczytalam ze to co w ciazy nie wypadlo to musi wypasc no ale juz mnie szlak trafia, wszedzie moje klaki
Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
U mnie to samo,na początku w ogóle mi nie wypadały,zaczeły jakieś 2 tyg temu i wszędzie moje kłaki,zwłaszcza szlag mnie trafia jak spadają na małą,albo znajduję je w pampersie,albo jej kocyku!
u mnie tragedia z wlosami juz tż zwrócił mi uwaę ze są wszędzie i ciśnie na mnie żebym się obcieła ...a mi szkoda bo nigdy tak długic nie mialam..... a lecą strasznie
Cytat:
my nosimy 62 cm magłe, albo 56 z h&m. Ale mój kurczak taki jest drobny.
a my mamy 74 i niektóre 68 .... ale one sa takie na styk ale my ważymy ponad 7,200
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-03, 16:48   #2176
anutka171
Rozeznanie

Sklecilam opis swojego porodu. Moze bedzie wam sie chcialo go przeczytac Strasznie duzo mi wyszlo, ale nie umialam krocej

Tak wiec Maly od poczatku byl niesforny i pchal sie na swiat dwukrotnie - w 23 i 32 tc ladowalam w szpitalu z objawami zagrazajacego porodu przedwczesnego, dlatego do konca 35 tc przyjmowalam fenka. Dzien przed porodem wybralam sie na pobranie wymazu na gbs. Swojego lekarza mialam w lodzi, wiec stwierdzilam, ze nie bede po to specjalnie jechac 60 km i poszlam do przychodni w rawie. Niestety wyczekalam sie 3,5 godziny w kolejce, zadna z kobitek mnie nie przepuscila, pomimo iż bylam jedyna w zaawansowanej ciazy. Już jak wychodzilam z przychodni bolal mnie brzuch, a Wieczorem po raz pierwszy zaczal mi odchodzic czop w duzej ilosci. Troche sie zmartwilam, ale podczytujac was dowiedzialam sie, ze nie musi byc to objaw rychlego porodu. wiec ludzilam sie, ze to jeszcze nie to W nocy po raz pierwszy rowniez brzuch mnie bolal jak na okres, ale po nospie przeszlo.
Nastepny dzien spedzilam u mamy, a zegnajac sie z nia powiedzialam zeby sie nie martwila, bo na pewno dzis nie bede dzwonila, ze rodze Caly czas odchodzil mi czop, a brzuch byl lekko obolaly, do czego bylam przyzwyczajona, bo mnie non stop bolal w ciazy. W piatek wieczorem maz skladal wozek, ktory zakupilismy dla malego, nastepnie gral na xboxie i wypil przy tym ze dwie lampki wina. Zwrocilam mu uwage, ze moze nie powinien pic, bo w kazdej chwili moge zaczac rodzic, na co on stwierdzil, ze mamy jeszcze miesiac. Ja lezalam caly wieczor strasznie zmarnowana i obolala, wiec szybko usnelam. Obudzilam sie, jak tz kladl sie do lozka ok. 2.30 i juz nie moglam spac. Znowu czulam bole jak na okres. Wzielam nospe, ale nie pomogla. Zauwazylam regularnosc tych boli najpierw co 15, potem juz co 10 minut. Jak po raz trzeci wstalam z lozka by isc do wc poczulam cos mokrego na spodenkach - zaczely mi odchodzic wody.
Bylo cos ok. 3.15. Budze wiec tz i mowie mu, ze wody mi odeszly i rodze. A on sie mnie pyta, czy wzielam nospe? Stwierdzilam, ze na to mi juz nospa nie pomoze Torbe mialam juz na szczescie spakowana, wzielam tylko brakujace rzeczy i w droge. Musielismy dojechac do lodzi do matki polki, wiec na szczescie zawiozl nas moj tata, bo moj maz zbyt wolno jezdzi i bababym sie ze nie zdazymy czulam sie jak w jakims bolidzie - trase, ktora zwykle pokonujemy w 1 godz 10 min zrobilismy w niecale 40. Jak dojechalismy do szpitala, to strasznie smierdzialy klocki hamulcowe.
Przez pol drogi zalowalam, ze nie wzielam sobie kawalka sernika, bo specjalnie sobie upieklam tego dnia, a wiedzialam, ze po porodzie na pewno go nie zjem. Niestety w ciazy mialam cukrzyce, wiec nie moglam sobie pozwolic na slodycze, a w ostatnich dniach cukier sie uspokoil. No ale coz przepadlo...
Na izbie przyjec wszyscy spali, ale pomimo tego szybko i dosc sprawnie sie mna zajeli. Trafilam na przemile polozne i lekarzy (dwie zmiany).Po dwoch obszernych wywiadach i badaniach trafilam wreszcie na sale porodowa. Jeszcze nie chcieli wpuscic tz, bo stwierdzili, ze ma zly stroj - fartuch zamiast spodni i koszulki. Kazali mu o 4 nad ranem znalezc na miescie apteke i kupic, ale na szczescie ochroniaz mial i odsprzedal. Skurxcze mialam co 3 minuty, a rozwarcie na 3 palce. Lekarze ciagle sie mnie pytali, czy moj lekarz nie szykowal mnie na cc, bo rok wczesniej mialam usuwany rog szczatkowy macicy i bali sie czy macica mi nie peknie z wysilku. Szykowali mnie na obie ewentualnosci, ale ktos na gorze zadecydowal, ze bedzie to porod sn. Podlaczyli mnie pod ktg, a tam nie bylo widac zadnych skurczy. Dr sie smiala, ze ich ozukuje, ze rodze. No niestety mialam bole od krzyza, ktore sie nie pisaly. Następnie wykonano mi badanie usg. Z malym bylo wszystko ok, mial wazyc ok 3000g, wokol szyi mial pepowine zakrecona jeden raz, ale o tym wiedzialam juz wczesniej.
Około 7.00 bóle były juz tak silne, ze nie moglam wytrzymac, więc poprosilam o znieczulenie. Po 45 minutach przyszedl anestezjolog, który mnie znieczulil. Przestalam odczuwac jakiekolwiek skurcze. Polozna nastraszyla mnie, ze akcja porodowa moze teraz sie zatrzymac i przedluzyc o wiele godzin. Zalamalam sie i zaczelam zalowac, ze zdecydowalam sie na to znieczulenie :/ Mialo ono dzialac ok 1,5 do 2 godzin, ale juz po 45 minutach zaczelam odczuwac skurcze parte. Juz wiem co oznacza masaz szyjki. bolalo nieziemsko :/ Polozna mnie zbadala i okazalo sie, ze jest pelne rozwarcie. Po kolejnych czterech skurczach bylo juz widac glowke. Zabrali mnie wiec na fotel. Tam tez szybko poszlo. Podczas drugiego z kolei skurczu poczulam jakies uklucie (chyba mnie wtedy nacieli) i po chwili uslyszalam taki jakby plusk i maluch ukazal sie moim oczom cichutko zaplakal, a raczej zaskrzeczal. Polozyli mi go na piersi na chwileczke i zaraz zabrali. Uczucie niesamowite zreszta same dobrze o tym wiecie. Mial 2910g i 50cm. Dostal 9 pktow, jeden odjeli mu za koloryt skory. Nastepnie zabrali go na gore do inkubatora, mowiac, ze niedlugo do niego dolacze. Niestety tak sie nie stalo :/
wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze on porod przeszedl bardzo ciezko. Krzywo wstawil sie w kanal rodny, przez co mial pozniej bardzo splaszczona glowke, mial liczne zasinienia i wybroczyny na twarzy i glowce, a ponadto ta pepowina Wygladal, jakby go ktos pobil Z wysilku mial problemy z oddychaniem. Jak mnie zabrali na oddzial po 45 minutowym szyciu, bo strasznie popekalam, pierwsze co uslyszalam od poloznej to to, ze maly nie chce wspolpracowac, lezy w inkubatorze i ma podlaczony tlen. od razu sie zalamalam. nawet nie moglam do niego pojsc, bo bylam zbyt slaba i prawie zemdlalam. Caly czas plakalam i zamartwialam sie. Po jakims czasie tz wzial wozek i zawiozl mnie do niego. Lezal sam biedulek w tym inkubatorku, byl taki malutki i chudy. nawet nie moglam go dotknac czy wziac na rece. Polozne pocieszaly mnie, ze nie jest z nim tak zle, bo inaczej zabrali by go na oddzial neonatologii.Jak juz maz pojechal do domu przyszla do mnie pani dr, ktora powiedziala, ze maly nadal nie wspolpracuje i zabieraja go na w/w oddzial na obserwacje. Przezylam wtedy koszmar. Najgorsze, ze lezalam na sali z mamami, ktore mialy maluchy przy sobie. Bylo mi podwojnie ciezko, jak widzialam jak sie nimi zajmuja, karmia. Sama tez chcialam karmic, ale polozne powiedzialy, ze nie moge dopoki synek nie bedzie silniejszy. Na szczescie siostra przywiozla mi laktator i sciagalam pokarm co 3 godziny i udalo mi sie uratowac laktacje. Po dwoch dniach wypisano mnie ze szpitala, Kubus niestety musial zostac. Na szczescie mam siostre w lodzi, dzieki czemu moglam codziennie jezdzic do malego i wozic mu moje odciagniete mleko. Najgorsza traume przezylam, jak poszlam do niego, a go nie bylo w inkubatorze, ani jego nazwiska przy wejsciu na sale myslalam, ze mu sie pogorszylo i go zabrali na przeciwko na intensywna opieke ale okazalo sie, ze bylo juz lepiej i przeniesli go na inna sale, bo juz nie potrzebowal inkubatora Dopiero po 4 dniach pozwolono mi wziac go na rece, probowalam tez karmic, ale niestety nie chcial ssac. Dopiero nastepnego dnia, po przeniesieniu na oddzial perinatologi polozna pokazala mi jak wlasciwie go przystawiac i udalo sie. Do tej pory caly czas karmimy sie piersia. Kubusiowi zrobiono mnostwo badan, podano antybiotyk, ale na szczescie infekcji nie bylo. Po tygodniu wypisano go do domu.
Bardzo sie ciesze, ze od poczatku planowalam rodzic w czmp, bo w rawie nie zapewniliby mu takiej opieki i najprawdopodobniej bylby przewozony zaraz po porodzie do lodzi. Poza tym nie mam za grosz zaufania do lekarzy z mojego miasta, bo jak mialam wade macicy, o ktorej wyzej pisalam to mowili, ze mam torbiel, albo ciaze pozamaciczna i zrobili mi operacje nie usuwajac tego rogu szczatkowego. Dowiedzialam sie o tym niecaly rok pozniej jak trafilam do czmp z zagrozeniem pekniecia macicy :/

Ale wszystko dobrze sie skonczylo i Kubus jest z nami caly i zdrowy
Takze porodu nie wspominam zle, ale caly tydzien, ktory po nim nastapil byl masakryczny.
anutka171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 16:56   #2177
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:

a masz gdzieś w necie projekt?
Dla mnie też takie pomieszczenia gospodarcze to podstawa,nie wiem co bym zrobiła,gdybym nie miała takiej komórki.
No i jeszcze wielka garderoba to mus
Projekt jest nasz Mąż w sumie wszystko wymyślił, ja tylko akceptowałam
W sumie to mamy pod całym domem podpiwniczenie, tam jest kotłownia, składzik na drewno i składzik na węgiel, mała spiżarnia, pralnia, dwa pomieszczenia gospodarcze i kibelek Na parterze, salon z kuchnią, garderoba i łazienka. Na poddaszu 4 pokoje i łazienka. Do tego 2 garaże (połączone z domem) i nad tymi garażami pomieszczenie, które ma z 40m2
Cytat:
Wow
Cytat:
Ja się biorę od tego roku za siebie, tzn. nie zrzucam kilogramów tylko pozbywam się brzucha
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 17:02   #2178
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość

Ja się biorę od tego roku za siebie, tzn. nie zrzucam kilogramów tylko pozbywam się brzucha
oponki na brzuchu to i ja muszę się pozbyć, jestem już 11 tygodni po cc i się zastanawiam czy już mogę robić brzuszki... gina nie zapytałam od kiedy mogę cwiczyć...
Stary 2014-01-03, 17:03   #2179
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
to jest "wyjadacz" SB

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
moze chce pogadac?

anutka - opisu porodu to się nie spodziewałam, czytając pomyślałam.. -> dobrze że wszystko dobrze się skończyło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-03, 17:12   #2180
Figulina987
Zadomowienie

Heej,

dawno nie pisałam... ale jakoś nie mam czasu (tz złamał nogę i wszystko muszę robić sama) i weny choć wieczorami trochę czytam co tam u Was

Po pierwsze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!

My już też nosimy rozmiar 68 (dzisiaj w smyku nawet kupiłam kilka rzeczy na 80 ), ale Kuba jest długi.

Eh czytam o Waszych chrzcinach, bo planuję się wybrać w przyszłym tyg do kościoła i ustalić jakąś datę, ale zastanawiam się kogo w ogóle zaprosić Bo myślałam tylko o rodzicach/teściach i chrzestnych a Wy chyba całe rodziny zapraszałyście jak miałyście ponad 20 osób...

Ale mam rozkmine

Aaa i jeszcze pytanko - czy Wasze maluszki już stabilnie trzymają główkę? Bo mojemu jeszcze się tak śmiesznie kiwa i trochę się rehabilitujemy, żeby mu pomóc.
Figulina987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 17:15   #2181
Madziuchna27
Zakorzenienie

Ależ dziś narobiliśmy z Puciem kilometrów! Poszliśmy do zoo A to spoooory kawał od naszego domku

Cytat:
Mój mąż to jest romantico dzisiaj,że hej.

Przychodzi mi z bukiecikiem kwiatów i mówi "Przechodziłem koło kwiaciarni, miałem wolny 3 dychy to pomyślałem,że Ci kupię kwiatki, a co mi tam"
Super
Mój to tylko zwozi do domu piwsko kartonami Bo promocja w Lidlu była

Cytat:
wchodzisz na storne zmniejszacz. pl -wybierasz zdjęcie z kompa -klikasz dalej -wciskasz pokaz link- kopiujesz link - wchodzisz wiesz gdzie- nowa wiadomość i taka żółta ikonka z zielonym- wstaw obrazek - wklejasz link i tadam
Nie trzeba się tam logować, zakładać konta?
Bo ja tyle zdjęć chcę wrzucić, ale nie chcę wwalać je na FB, a tylko stamtąd kopiuję na wizaż.

Cytat:

Ps. To z zazdrości

Cytat:
oponki na brzuchu to i ja muszę się pozbyć, jestem już 11 tygodni po cc i się zastanawiam czy już mogę robić brzuszki... gina nie zapytałam od kiedy mogę cwiczyć...
Ja codziennie sobie powtarzam, że zaczynam ćwiczyć, ale tylko na gadaniu się kończy Też po cc, jeśli dobrze liczę, to 16 tygodni

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 17:15   #2182
Asiek84
Wtajemniczenie

mam pytanko: jadłyście naleśniki ??
ja tylko kp i mam mega ochotę na naleśniory i się waham...
Stary 2014-01-03, 17:18   #2183
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:

I takie z wodą zamiast mleka, i z mlekiem, i z serem białym, i z musem jabłkowym

Stary 2014-01-03, 17:18   #2184
sylwia1986sz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
zaczynam obawiac sie skoku w 14-18 tyg
My przechodzliśmy, trwał 2 tygodnie, ogólnie nie polecam
sylwia1986sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 17:19   #2185
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Jadłam,ze serem,ale smażone na malutkiej ilości oleju
Stary 2014-01-03, 17:20   #2186
sylwia1986sz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
o matko..tancerze Weekendu wymiataja...
Miałam takie same odczucia
sylwia1986sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 17:21   #2187
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość
Heej,

dawno nie pisałam... ale jakoś nie mam czasu (tz złamał nogę i wszystko muszę robić sama) i weny choć wieczorami trochę czytam co tam u Was

Po pierwsze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!

My już też nosimy rozmiar 68 (dzisiaj w smyku nawet kupiłam kilka rzeczy na 80 ), ale Kuba jest długi.

Eh czytam o Waszych chrzcinach, bo planuję się wybrać w przyszłym tyg do kościoła i ustalić jakąś datę, ale zastanawiam się kogo w ogóle zaprosić Bo myślałam tylko o rodzicach/teściach i chrzestnych a Wy chyba całe rodziny zapraszałyście jak miałyście ponad 20 osób...

Ale mam rozkmine

Aaa i jeszcze pytanko - czy Wasze maluszki już stabilnie trzymają główkę? Bo mojemu jeszcze się tak śmiesznie kiwa i trochę się rehabilitujemy, żeby mu pomóc.
Moja jeszcze nie,też jej się kiwa,mam nadzieję,że to nie śwadczy o czymś złym

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-03, 17:25   #2188
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość

Bosz! Właśnie się zorientowałam, że przez kilka godzin była włączona wibracja w bujaczku

Stary 2014-01-03, 17:25   #2189
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość

I takie z wodą zamiast mleka, i z mlekiem, i z serem białym, i z musem jabłkowym
to będę działać jutro, bo dzisiaj już po kolacji jestem...
Stary 2014-01-03, 17:27   #2190
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie
Ogólnie to ja coraz więcej jem
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości