|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Polecam jeszcze Białego Jelenia
Cytat:
Cytat:
Tak pytam o ten zagłówek, bo kwestia wiszącej głowy i latającej na wszystkie strony mnie przeraża
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Carmena to jakiegoś wstydnisia/wstydnisię masz że nadal się nie ujawnia
![]() Vampirka ja nie pisze że nie bałagani , bo owszem bałagani , zabawki są porozrzucane po całym mieszkaniu Ale jak widzi że robię pranie to pomaga wieszać /wrzucać do pralki , jak zamiatam to ostatnio też chętny ![]() Martusia i rozwiałaś moje nadzieje My już po drugim spacerze ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Justyna sprawa już nie aktualna po prostu otworzyłam w innym programie i wszystko jest z tym kalendarzem jak być powinno
|
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3034 |
|
Zadomowienie
|
Czytałam skład tego drugiego leku i on też zawiera składnik, o który chodzi, czyli tetraboran sodu (pochodna kwasu borowego), który jest bardzo toksyczny.
|
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja mam generalnie zboczenie po studiach i nie dowierzam tym wszystkim informacjom Wiele rzeczy jest teraz napisanych w ulotkach bo normy unijne coś tam narzucają, a często w krajach unii wcale nie są one przestrzegane.No ale już się nie wymądrzam, jest tyle tych kremów że do wyboru do koloru
|
|
|
|
|
#3036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3037 |
|
Raczkowanie
|
Ze stosowaniem lekow u dzieci jest tak jak z tymi dla ciezarnych, pojdziesz do apteki to Ci nic nie dadza na wszelki wypadek. I bardzo mi sie podoba, jak na dzidziusiowych zabawkach albo ksiazkach jest naklejka "nieodpowiednie dla dzieci ponizej 3 roku zycia". Adas dostal od mikolaja zabawke fisher price'a, na opakowaniu jest info od producenta ze zabawka przeznaczona dla dzieci 1-4 lata, ale polski dystrybutor musial nakleic - dla dzieci powyzej trzech lat
![]() U nas infekcji ciag dlaszy, w nocy maly obudzil sie w placzem, okazalo sie ze cale nozki mial zsypane pokrzywka. Wiec dzis znow lekarz, kolejny lek, zobaczymy czy pomoze. A co do kosmeykow to my uzywamy od dawna zelu do mycia Mustela, jestesmy z niego bardzo zadowoleni (czesto sa na niego promocje w super pharm), musze go sama zaczac uzywac bo konczy sie termin przydatnosci (butla jest ogromna). U nas maly tez chce we wszystkim pomagac, najgozej jak wstawiamy pralke to biega po calym domu i znosi wszystko co sie da do prania, biedak nie moze zrozumiec dlaczego nie chce prac jego czystej pizamki
|
|
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musiałabym chodzić w takiej z filtrami węglowymi chyba, ale to strasznie niewygodne
|
|
|
|
|
#3039 |
|
404 Not Found
|
A my dzisiaj zaczynamy 22 tydzień. Julek wieczorami wyprawia takie harce, że ja się tylko śmieję z łaskotek.
![]() I mąż mi tak skrycie zazdrości, że ja mogę to poczuć. Już się nie mogę doczekać aż on tez będzie mógł czuć dotykając brzuszka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3041 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Współczuję infekcji. U nas młody pomagał mi nawet robić ciasto tzn. zabierał wałek i wałkował ciacho - z czego oczywiście powstawało mnóstwo dziur ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3042 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, które już są po glukozie. Lepiej wypić duszkiem czy na raty?
|
|
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio wolalam raz a dobrze i z glowy, mam nadzieje ze we wtorek tez sie uda
|
|
|
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Yhm, nuuuda - mój mąż śpi
Może się zbudzi w końcu i po serialu wyciągnę go do sklepu.---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
to jest dobre pytanie - bo też mam to Glukoze trzeba wykupic w aptece najpierw, i isc z nia czy jak?
|
|
|
|
|
#3045 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3046 |
|
Rozeznanie
|
Heeej. Ja glukoze wykupilam, mialam 75g a na miejscu dalam ten proszek i cytryne i dostalam gotowy napoj. Piekegnisrki muszą go zrobic zeby była pewność ze zostala rozpuszczona calosc no i przy nich musisz wypic
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
ta glukoze to kupie bez recepty, bo nie mam zadnej recepty na nia
|
|
|
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3049 |
|
Rozeznanie
|
Tak, za kilka złotych
|
|
|
|
#3050 |
|
Wtajemniczenie
|
wróciliśmy tak z godzinkę temu z drugiego spaceru, Iga już za bardzo nie lubi we wózku jeździć także niedługo będziemy chodzić już cały czas za rączki
![]() zapisałam się na rzęsy, ale do innej babki, mam nadzieje ze efekty będą tak samo fajne ![]() o dzięki za radę oczywiście , kupisz bez recepty
Edytowane przez niegrzeczna88 Czas edycji: 2014-01-03 o 18:20 |
|
|
|
#3051 |
|
404 Not Found
|
Ja nie musiałam kupować glukozy, a łyknęłam ciurkiem i bez cytryny. Nie jest tak źle.
|
|
|
|
#3052 |
|
Zadomowienie
|
ale mialam akcje w pracy masakra
Podchodzi do mnie pracownica, cała roztrzęsiona i mówi, że dostała pilny telefon, że cos sie stalo w domu, nie wie co i musi jechać. No to wypuściłam Ją wcześniej. Po 20 minutach podchodzi do mnie kolega i pyta mnie gdzie jest K, mówie, że poszła do domu, a On do mnie, że jest tu policja i Jej szukaja. Podchodze stoi dwóch gości pokazują legitymacje i mówią, że sa z policji kryminalnej i Jej szukają Tłumacze Im co i jak w sensie czemu wyszła, Oni prawie biegiem wyszli z firmy wsiedli w auto i wio na sygnale. A dziewczyny w życiu bym o nic nie podejrzewała Tak się tą akcją zestresowałam, że Smerf to odczuł bo czzułam jak się wierci.
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
nie zazdroszcze, takiej akcji..
No, to na wszelki wypadek kupie ta glukoze, albo zapytam zanim wejde do gabinetu Wizyte mam za 3 tyg, to tak za 2 pojde na ta glukoze..
|
|
|
|
#3054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle, bo z tego wszystkiego nie napisałam- Seleniti- gratululę! i pierścionek cudny ![]() Santom- ciuszki przepiękne ![]() no i oczywiście wszystkim gratuluję udanych wizyt
Edytowane przez beatusia10 Czas edycji: 2014-01-03 o 18:27 |
|
|
|
|
#3055 |
|
BAN stały
|
Martuszka0 no szczerze mówiąc jeśli chodzi o kosmetyki to wcale dużo nie potrzeba. A do tego jak coś miałam w dużym opakowaniu bo już wiedziałam, że Mili nie uczula to mi serio starczało na dłuuuugo. I co do wymienionych kosmetyków to podpisuję się pod tym co napisała Magdi
Pisałyście o fotelikach. My właśnie musimy kupić Emilce następny, ten od 9 kg i jestem przerażona cenami i wyborem...bo jest tego mnóstwo a ja nie wiem co wybrać. I teraz sama nie wiem czy wybrać ten 9-18 kg czy 9-36 kg. A w jakim wieku mniej więcej dziecko waży 18 kg? Bo jestem ciekawa czy czy jak Mila osiągnie 18 kg to akurat będę mogła kupić Mili kolejny a ten drugi będzie dla Leosia Bo jak nie to ja tego nie widzę... |
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ak na pewno ją złapią, ucieczka nic nie pomoże u ciotki mojego małża od sylwestra codziennie policja, prokuratura, psycholodzy, cały sztab i po cywilnemu, normalnie ubrani, żeby dzieciaki nic nie wyczuły ![]() ale ten starszy coś podejrzewa, to mu powiedzieli, że mama w szpitalu ze złamaną nogą.... no masakra, żal dzieci |
|
|
|
|
#3057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no moja Iga ma teraz 15 miesięcy i waży jakieś 12 kg , kurde myślę że 18 kg to nie wcześniej niż 3 lata , oczywiście każde dziecko inne
|
|
|
|
|
#3058 |
|
Rozeznanie
|
Ilkas, Kuba waży 17,5 kg - ma 3 lata i 8m. Od listopada jeździ w nowym foteliku. A w starym jeździ Jego roczna kuzynka
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale byłam raz świadkiem, jak ojciec wiózł córkę w wieku 8 lat na pogotowie, bo nie miał innego i się zmieściła, tylko wiadomo, musi być z tyłu zagłówek w aucie, bo tak to przy wypadku dzieciak zostanie bez głowy. To wszystko zależy tez od dziecka, bo mojej sis córa ma 2 lata i waży niecałe 13 kg, a szwagierki córa ma 4 lata i waży nieco ponad 15 kg
|
|
|
|
|
#3060 |
|
BAN stały
|
Hm..kurczaki..czyli nawet jak kupię ten 9-18 to i tak Leoś go nie użyje, bo jak on będzie potrzebował drugiego to jeszcze Mila będzie go miała. I wtedy znowu będę musiała kupić drugi 9-18? :/ Chyba, że ma ktoś jakiś inny pomysł
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

musiałabym chodzić w takiej z filtrami węglowymi chyba, ale to strasznie niewygodne

Może się zbudzi w końcu i po serialu wyciągnę go do sklepu.
Glukoze trzeba wykupic w aptece najpierw, i isc z nia czy jak?

Tłumacze Im co i jak w sensie czemu wyszła, Oni prawie biegiem wyszli z firmy wsiedli w auto i wio na sygnale. A dziewczyny w życiu bym o nic nie podejrzewała Tak się tą akcją zestresowałam, że Smerf to odczuł bo czzułam jak się wierci.

i ak na pewno ją złapią, ucieczka nic nie pomoże