Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-03, 20:48   #2161
maciejka1987
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

dziewczyny po #, jak ja mam teraz cykle liczyć? teraz po zabiegu do @ to cykl 1 czy dopiero po @ zacznę 1 cykl ?
maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 20:52   #2162
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Mam byc moze dziwne pytanie...

czy tym termometrem microlife jak zmierzę temp. pod pachą, to pokaże prawidłową? Pytam dlatego, że dziś rano w zwiazku z tym ze źle się czuję bo mnie choróbsko bierze, zmierzyłam pod pachą i było 36,35. Dziwne że pod pachą jest niższa od dowcipnej (36,63) , poza tym niska jak jak przy osłabieniu, a spodziewałam się że będzie podchodzić do 37st.
Nie wiem czy mój termometr zaniża temp czy jak

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny po #, jak ja mam teraz cykle liczyć? teraz po zabiegu do @ to cykl 1 czy dopiero po @ zacznę 1 cykl ?

Ja liczę nowy cykl od 1. dnia po zabiegu...

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2014-01-03 o 20:53
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 20:53   #2163
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
jeszcze dla swietego spokoju zrobie sobie rano test zobaczymy co i jak a jak wyjdzie negatyw i @ przyjdzie to kupie ten termometr i zaczne mierzyc temp przynajmniej bede wiedziala na czym stoje
Termometr kup już teraz bo jego dostać nie jest łatwo, najprędzej przez allegro.
Stary 2014-01-03, 20:55   #2164
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość

czy tym termometrem microlife jak zmierzę temp. pod pachą, to pokaże prawidłową? Pytam dlatego, że dziś rano w zwiazku z tym ze źle się czuję bo mnie choróbsko bierze, zmierzyłam pod pachą i było 36,35. Dziwne że pod pachą jest niższa od dowcipnej (36,63) , poza tym niska jak jak przy osłabieniu, a spodziewałam się że będzie podchodzić do 37st.

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

dowcipnie jest temperatura wyższa niż pod pachą, a 36,35 to jest spoko tempka. Przy osłabieniu jest poniżej 36. ALe jak czujesz, że coś cię bierze to herbatka z miodem i cytryną i pod pierzynę.
Stary 2014-01-03, 21:01   #2165
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
dowcipnie jest temperatura wyższa niż pod pachą, a 36,35 to jest spoko tempka. Przy osłabieniu jest poniżej 36. ALe jak czujesz, że coś cię bierze to herbatka z miodem i cytryną i pod pierzynę.
A ja żylam w przekonaniu ze dowcipnie jest temperatura niższa niż pod pachą i nie wiem dlaczego tak myślałam... dzięki maciejka za uświadomienie....
Nigdy nie miałam takiej niskiej i juz zaczynalam się martwić ze może cos z termometrem
Będę się wygrzewać cały weekend

A Ty zamierzasz mierzyc teraz temp?

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2014-01-03 o 21:03
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 21:08   #2166
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
A ja żylam w przekonaniu ze dowcipnie jest temperatura niższa niż pod pachą i nie wiem dlaczego tak myślałam... dzięki maciejka za uświadomienie....
Nigdy nie miałam takiej niskiej i juz zaczynalam się martwić ze może cos z termometrem
Będę się wygrzewać cały weekend

A Ty zamierzasz mierzyc teraz temp?
tak tylko szukam nowego termometra, bo stary mi siadł, po weekendzie zamówie na allegro. Bo w aptece pierwsze słyszą o termometrze z 2 miejscami po przecinku...
Stary 2014-01-03, 21:16   #2167
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
tak tylko szukam nowego termometra, bo stary mi siadł, po weekendzie zamówie na allegro. Bo w aptece pierwsze słyszą o termometrze z 2 miejscami po przecinku...
Pewnie, najlepiej na allegro. Mam nadzieję, że szybko zaobserwujesz owulację i na @ też długo nie będziesz musiala czekać
Jak ja pytałam w aptekach to mowiły że nie ma czegos takiego jak term owulacyjny a jak mi juz jedna babeczka znalazła z 2 miejscami po przecinkuto cena jedyne 130zł
Stary 2014-01-03, 21:32   #2168
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
God nie mogę z niej hahaha nie wiedziałam gdzie się wrzuca...a jakoś kiedyś wiedziała dobra już jej nic nie piszę bo widzę, że nic nie kapuje

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

dokładnie
Jakbys jej napisała, powtórz test, lec jutro na bete to by zrozumiala aj ka napiszesz jej zeby wyluzowała to nie czai....

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:

Mi jakieś dziwy pokazuje, raz nawet 35 i cos pod pachą... nie mierze nim tylko rtęciowym.
On służy tylko dowcipnie

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Idę do mężuli
Dobranoc dziewczyny
Stary 2014-01-03, 21:41   #2169
Ishka
Zadomowienie

Ja jak kupowałam mój termometr to też najpierw latałam po wszystkich aptekach na osiedlu to patrzeli na mnie jak na głupiąa no i takich termometrów podobno nie ma hehe co za bzdury heh no ale jest na szczescie all
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 21:47   #2170
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Jakbys jej napisała, powtórz test, lec jutro na bete to by zrozumiala aj ka napiszesz jej zeby wyluzowała to nie czai....

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Mi jakieś dziwy pokazuje, raz nawet 35 i cos pod pachą... nie mierze nim tylko rtęciowym.
On służy tylko dowcipnie

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Idę do mężuli
Dobranoc dziewczyny
No wlaśnie jakieś dziwy, dobrze to ujęłaś
Dobranoc
Stary 2014-01-03, 21:50   #2171
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Nasuwa mi się pytanie, skąd ludzie mają tyle pieniędzy żeby sobie takie rasowe psy kupować
Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky Pokaż wiadomość
Ty mi lepiej powiedz skąd ludzie mają kasę żeby za KUNDELKA dawać prawie tysiąc złotych

A mówią, że w Polsce bieda... Jaka bieda, skoro ludzie płacą za kundelki tysiąc złotych, a w schronisku za koszty szczepień oddają
To samo miałam odpisać God.

Kurcze po co ludzie rozmnażają te psy? Chcą hodować to niech założą sobie hodowle i zrozumieją wtedy jakie to trudne, a tak to po co? Tyle psów jest w schroniskach... są też i szczeniaczki i można podarować takiemu psiakowi wspaniałe, nowe życie. Po co kupować kundelki jak można mieć za darmo. Chcą mieć rasowego to niech kupią sobie rasowego.
Nie wiem jak w innych rasach, ale w mojej nikt nie sprzeda szczeniaka za 3tys na kolanka, bo to by wskazywało na to, że szczeniak jest wartościowy, a takie szybko wędrują do hodowców. Wcale nie jest trudno hodowcy sprzedać szczeniaka do innej hodowli. Jak jest dobre krycie to szczeniaki są zamówione już przed urodzeniem. Jest jednak dużo szczeniaków, które nie nadają się na wystawy i te idą na sprzedaż za dużo mniejsze pieniądze albo i za darmo, ale ich nie ma w ogłoszeniach, bo hodowcy wstydzą się takich szczeniąt i trzeba dzwonić i się dowiadywać.

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 22:13   #2172
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Termometr kup już teraz bo jego dostać nie jest łatwo, najprędzej przez allegro.
widzialam na allegro ale czekam na kaske bo po swietach jestem niestety splukana
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 22:19   #2173
Jagatka_N
Zakorzenienie

Leine, a Ty czasem nie miałas wpisywać tempki??? Czy dopiero na 10dni wpiszesz
Ja myslałam że codziennie będziemy sprawdzać i czuję się zawiedziona

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Idę spać
Do jutra
Stary 2014-01-03, 22:22   #2174
Karoloo
<3 <3 <3

Tez ide spac- dobranoc

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 22:22   #2175
PannaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Cloud - nie tak prędko akurat psami ,rodowodami,wystawami się interesuję bardzo oczywiście w związku kynologicznym też jakiś czas byłam członkiem(jak wystawiałam mojego owczarka w klasie juniorów)

I tak pieska rasowego przede wszystkim nie kupuje się z rodowodem!
Przy kupnie rasowego psa dostaję się książeczkę ze szczepieniami i takie tam duperele oraz najważniejsze bez czego nie byłby możliwy RODOWÓD to metryka psa....gdzie jest jego pochodzenie i jego rodziców itp....dopiero idziesz do związku kynologicznego wypisujesz mase papierów płacisz nie małą sumkę oni wysyłają tą metryke do Warszawy i czekasz wtedy było 3 tygodnie nie wiem jak teraz jest i wtedy dopiero masz psa z rodowodem

Maciejka- pies to fajna sprawa i nasza też nieraz musi być sama w domu nawet 12 godzin i daje rade.Ważne ze trzeba stopniowo przyzwyczajac.My chcieliśmy kiedys yorka ale nie nadają się dla nas są bardzo a to bardzo hałaśliwe i jednym słowem mówiąc fałszywe(bylismy w salonie dla psów i czekalismy z męzem i synkiem az skończą strzyc naszą sunie no i suczka od właścicielki ugryzła synka w rękę...poprostu podbiegła ugryzła i poszła sobie....) dlatego wybraliśmy indywidualiste -shih tzu mały czasami jest tak nieznośny dla niej a ona woli sie schować pod łóżko niż go urgyźć. Jest to bardzo łagodna rasa(oczywiście zdarzają się wyjątki) i to raczej piesek kanapowy,cały dzien śpi i leniwy strasznie I ciut większy od Yorka także mała rasa
rodowód kosztuje całe 36 zł w metryce nie ma pochodzenia rodziców tylko ich przydomki i imiona hodowlane, nazwa hodowcy i pieczęć ze Związku Kynologicznego ( mówię tu o ZKwP a nie nowo powstałych stowarzyszeniach) reszta się zgadza.

Padło pytanie skąd ludzie biorą kasę: z oszczędności, z wypłaty po domu biegają mi takie moje "oszczędności" 2 psy kupione jak byłam na studiach, trzeci jest spełnieniem moich marzeń. A może jak psy kosztowałyby jak najnowszy tv albo auto, mniej byłoby tych bid w schronisku. Tak btw.

Lenie- to Twój pierwszy cykl z testami owu ? Chciałabym ja zacząć od następnego dlatego pytam

Pozdrawiam
Stary 2014-01-03, 22:25   #2176
Karoloo
<3 <3 <3

Laski prosze nie piszcie o rodowodach itd bo to pewnie temat rzeka i szzerze nie chce o tym czytac. Nie zasmiecac wątku wystarczy ze juz wcześniej o tym pisalyscie!!!

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-01-03, 22:26   #2177
kotka34
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Idę spać
Do jutra
do jutra
Stary 2014-01-03, 22:40   #2178
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
za 10 dni wprowadzę nie chcę się nakręcać i tak testy owu mącą mi w głowie
Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Laski prosze nie piszcie o rodowodach itd bo to pewnie temat rzeka i szzerze nie chce o tym czytac. Nie zasmiecac wątku wystarczy ze juz wcześniej o tym pisalyscie!!!

jestem za!
Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość

Lenie- to Twój pierwszy cykl z testami owu ? Chciałabym ja zacząć od następnego dlatego pytam

Pozdrawiam
tak, pierwszy taki cykl bo mam cykle nieregularne i wahają się od 34 do 40 dni więc ciężko ustalić
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 22:43   #2179
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
za 10 dni wprowadzę nie chcę się nakręcać i tak testy owu mącą mi w głowie

jestem za!

tak, pierwszy taki cykl bo mam cykle nieregularne i wahają się od 34 do 40 dni więc ciężko ustalić
ja tez jestem za temat byl i sie skonczyl kazda sie wypowiedziala i koniec
Stary 2014-01-03, 22:54   #2180
manieczka1
Zakorzenienie

Jagatka! Zdrówka życzę!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 22:58   #2181
Leine
Zakorzenienie

Jagatka zawsze będzie mniejsza temperatura pod pachą niz waginalnie. Dzieciom mierzy się w zadku, bo to najdokładniejsze miejsce
pod pachą to sobie można tak pi razy drzwi
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 23:06   #2182
debraM
Wtajemniczenie

Elfka a Ty jakie te testy owulacyjne robiłaś? Płytkowe czy paskowe?
Robiła któraś z Was te paskowe? Ja pożałowałam kasy i pewnie ją wyrzuciłam w błoto... W ogóle to wyobrażałam je sobie jakoś inaczej, a jak zobaczyłam ten 2mm paseczek, to już w ogóle w nie zwątpiłam.
Po wizycie zrobię te co mi zostały i zobaczymy czy tym razem wyjdzie coś normalnego.

Sorry za te psy, ale to silniejsze ode mnie Nie obrażajcie się

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 00:04   #2183
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Elfka a Ty jakie te testy owulacyjne robiłaś? Płytkowe czy paskowe?
Robiła któraś z Was te paskowe? Ja pożałowałam kasy i pewnie ją wyrzuciłam w błoto... W ogóle to wyobrażałam je sobie jakoś inaczej, a jak zobaczyłam ten 2mm paseczek, to już w ogóle w nie zwątpiłam.
Po wizycie zrobię te co mi zostały i zobaczymy czy tym razem wyjdzie coś normalnego.

Sorry za te psy, ale to silniejsze ode mnie Nie obrażajcie się
Ja je miałam i mi wychodziły żałuję, że nie zrobiłam fotki przed wyrzuceniem u mnie były jasna kreska a przed owu taka jak kontrolna.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 00:36   #2184
Lea_ny
Zakorzenienie

Hello
Ale ciężko mi Was ostatnio nadrobić, nie wspominając już o włączeniu się w dyskusję

U mnie cały czas ból sutków, a tempka ciągle wysoko - chociaż dzisiaj rano już niżej, niż ostatnio, no i przed chwilą zauważyłam na wkładce delikatne plamienie... tak więc jednak moje objawy, to pewnie skutek uboczny tabletek na wywołanie No nic, czekam na okres z nadzieją, że kolejny cykl będzie bardziej udany. Chociaż cholernie dobijający jest fakt, że staramy się już od roku, a ja przez ten czas tylko 2 razy miałam owulację Beznadzieja... przy takiej częstotliwości, to czarno widzę moje zaciążenie... Zazdroszczę Wam, kiedy czytam jak emocjonujecie się nawzajem swoimi owulkami, a u mnie nic się nie dzieje...

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
A według mnie bardzo dobrze, że w temacie wypowiedziały się dziewczyny, które wiedzą co i jak Ja też kiedyś nie wiedziałam o co kaman z tym wielkim halo wokół rodowodów i nawet wkurzały mnie jakieś akcje pt.: "stop pseudohodowlom" Dopiero jak sama zaczęłam szukać kota do kupienia, to otworzyły mi się oczy jak bardzo tragicznie to wszystko wygląda Dowiedziałam się, że nieraz w takich pseudohodowlach zwierzęta są trzymane w koszmarnych warunkach, nie są właściwie uspołeczniane, a przed nabywcą ukrywane są istotne fakty dotyczące ich zdrowia (nie wiem czy pamiętacie bardzo smutną historię ciężko chorego psiaka Kamel - hodowca zataił przed nią fakt, że jego ojciec miał takie uwarunkowania genetyczne ).

Niestety, trzeba mieć świadomość, że sam fakt iż rodzice posiadają rodowody niewiele znaczy, jeśli szczeniak go nie ma Bo oznacza to, że tamte psy nie nadawały się do dalszego rozmnażania - w przeciwnym razie albo zostałyby w swojej hodowli, albo sprzedano by je do innej; jeśli pies jest sprzedawany/oddawany "na kolanka", to się go nie rozmnaża - i tak samo nie powinno się kupować szczeniaków z takiego miotu, bo to tylko będzie nakręcać "pana Zdzicha, który tylko raz () pozwolił pokryć sukę"; nie mówiąc już o tym, że w przyszłości można mieć niemiłą niespodziankę w postaci chorego zwierzaka.

Tak więc jeśli komuś nie zależy na rodowodowym zwierzaku, to milion razy lepiej wybrać się do schroniska, gdzie można znaleźć pieska od typowego kundelka, przez buldożki, aż do owczarków niemieckich. I uratować jedną nieszczęśliwą duszyczkę, zamiast nabijać kasę jakiemuś palantowi!

Edytowane przez Lea_ny
Czas edycji: 2014-01-04 o 00:38
Lea_ny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 00:46   #2185
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć kobietki,

wybaczcie że nie cytuję, choć przeczytałam wszystko co naskrobałyscie odkad poszłam do pracy. Już jestem w piżamce, polarowych skarpeteczkach i grzeję się termoforem mąż zakatarzony na maksa, mnie coś czoło boli, jakby zatoki i mam zatkany nos dopadło nas na 3dniowy weekend...cóż spędzimy go w łóżku

Kotka mnie też się nie wydaje, żeby beta się myliła
a co do testu to zgadzam się z God, te paskowe tylko Cię stresują niepotrzebnie i lepiej kupic płytkowy; jeśli to Cię uspokoi to zrób jeszcze rano skoro wieczorem nic nie było. A tak w ogóle to uważam, że nie powinnaś sugerować się tym że miałaś 28dniowe cykle, bo po # nie musi dalej tak być. Szkoda że nie mierzysz temp. Termometr niewiele kosztuje, a prawdopodobnie wiedzialabyś na czym stoisz i czy/kiedy była owulacja, tym bardziej że zaraz po # może być duzo później...to pewnie zależy od tego jak wysoki był poziom bety. Jeśli jutro test wyjdzie negat. to mam nadzieję, że po weekendzie przyjdzie @ . I naprawdę namawiam do mierzenia temp, mnie by uspokoiła bardzo owulacja potwierdzona przez tempkę. No ale zrobisz jak uważasz.

God mnie nie zastanawia skąd ludzie mają kasę na zwierzaki z rodowodem, mnie zastanawia skąd mają tyle kasy żeby kupować np. nowe mega wypaśne samochody za kilkaset tys marzenie....

Leine w moim rossmanie tez takich tesciorów nie ma
Ja chyba znowu zamówię sobie na allegro te strumieniowe co kiedys miałam.

Cowie kiedy udostępnisz nam wykresik...

Kochana, nie wiem czy w ogole udostepnie. Ostatnio sie za bardzo nakrecilam. Poza tym teraz pies mnie czesto budzi, a u mnie to bardzo wplywa na temperature. Wiec nie wiem czy w ogole bede mierzyc.

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Cytat:

Nowy cykl liczysz od dnia zabiegu

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 02:09   #2186
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Ja jak kupowałam mój termometr to też najpierw latałam po wszystkich aptekach na osiedlu to patrzeli na mnie jak na głupiąa no i takich termometrów podobno nie ma hehe co za bzdury heh no ale jest na szczescie all
To ja nie wiem, ale zapytałam w pierwszej lepszej aptece o termometr owulacyjny i babka się tylko upewnila czy chodzi mi o taki z dwoma miejscami po przecinku i przyniosła z zaplecza termometr owulacyjny za 9.99 zl

Dobrej nocy babeczki

Stary 2014-01-04, 07:58   #2187
Karoloo
<3 <3 <3

Hej
Lea_ny ok spoko, wszystko pieknie ladnie tylko dziewczyny już wczesniej (w tym watku albo we wczesniejszym) o tym pisaly psy, koty mnie nie interesuja moge powiedzieć ze jest ladny, brzydki ale wchodzenie komus do portfela dlaczego kupil "kundelka" za prawie tysiaka juz mnie denerwuje

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-01-04, 09:11   #2188
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
850 zl po negocjacjach + paliwo, bo w sumie 600 km zrobilismy A z hodowlii ze 3 tys
Dlatego wybralam bostona, a nie buldoga francyskiego, ktorego chcialam. Sa podobne, a bostony znacznie smuklejsze
Pff, przeciez ona jest piekna
Kochanaja też właśnie marzę o bostonie bo jest piękny ale oczywiście bez rodowodu bo po co mi? dla mnie to tylko papier.Ale mąż na razie jest na nie. Powiedział że najpierw trzeba dzieci odchować tak żeby miał z nim kto na spacery chodzić. I chyba ma racje. Miałam dwa pekińczyki i na szczęście było nas 5 osób do wychodzenia z nimi jak jedno nie mogło to drugie. Nie chcę żeby mój pies się męczył. Dlatego jeszcze poczekam ale nie odpuszczę.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 09:35   #2189
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Jagatka! Zdrówka życzę!

Dzięki, u mnie dziś bez zmian za to u męża sie rozkręcilo na maksa

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Jagatka zawsze będzie mniejsza temperatura pod pachą niz waginalnie. Dzieciom mierzy się w zadku, bo to najdokładniejsze miejsce
pod pachą to sobie można tak pi razy drzwi
Nie wiem czemu myslalam odwrotnie
Szkoda, że nie będziemy widzieć temp. oby te testy się sprawdziły

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Kochana, nie wiem czy w ogole udostepnie. Ostatnio sie za bardzo nakrecilam. Poza tym teraz pies mnie czesto budzi, a u mnie to bardzo wplywa na temperature. Wiec nie wiem czy w ogole bede mierzyc.

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Nowy cykl liczysz od dnia zabiegu

Szkoda

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Aaa Carmena! bo wczoraj zapomnialam
super ze wszyscy zadowoleni z wizyty, a brzusio prześliczny
też taki chcę...
Stary 2014-01-04, 09:52   #2190
Ishka
Zadomowienie

Hejka laski.

Oj widze że temat psów kogoś denerwuje heh ja uważam ze to taki sam temat jak każdy inny na tym forum....np jak gadacie o zakwasach,ostrych ćwiczonkach.....no mnie to akurat teraz nie obchodzi ale ja tego np nie komentuje? Dlatego nie wiem o co tyle halo z tą gadką o rodowodzie....no jak już mówimy tu akurat o wszystich rzeczach a mówimy o bardzo różnych nie tylko związanych o staraniach.....to przeciez to normalne ze czasem sie zdarzy "rozmowa" o czymś zupełnie innym....

No przecież niedawno dużo dziewczyn rozmawiało o kreacjach na sylwka ba nawet focie wysyłało no przeciez to nie jest zaden temat o staraniach itp ale myśle sobie co tam mnie to nie obchodzi bo siedze w domu w sylwka w dresie ale nie skomentowałam

Także laski więcej luzu czasem

Edytowane przez Ishka
Czas edycji: 2014-01-04 o 09:53
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości