|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
|
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Dobra mamuśki uciekam do łóżka - jeszcze może jakaś inhalacja, syropek z cebuli ( mój ulubiony
) książka i może uskutecznię jakieś przytulanki z mężem Jutro proszę nie szaleć na forum bo mnie nie będzie jedziemy do babci małża, może pójdziemy poszperać w SH no i zakupy spożywcze nas czekają... także będę pewnie wieczorkiem... Udanego długiego weekendu dla tych które gdzieś wyjeżdzają, mają plany lub będą się leniły... ![]() dobrej nocy
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
Ramona troszke tak, ale przeciez nie bylabym soba, chodze i gadam ze brzucha prawie w ogole nie widac, ze mam nadzieje ze dzidzius rosnie
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak zwykle po wizycie się uspokoję na tydzień dwa i to samo |
|
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
Ramona polowkowe masz 14tego?? no jak brzusio rosnie to i zapewne dziudziulek
|
#3096 |
|
Zadomowienie
|
Wrocilam w koncu do domu, zjadlam wykapalam sie i mykam odpoczwac. Mam trzy dni wolnego
![]() Czyste lenistwo nas czeka. Jutro chce wyciagnac Meza na zkaupy , moze upoluje jakies perełki w lumpkach ![]() Tymczasem spokojnej nocki
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiab ja tez sie wkurzam za takie akcje u męża, zwłaszcza, ze on jezdzi, ale już sie tyle nasłuchał że wie że ms pustego esa choć puścić
![]() Kasian biedna Hanulka ja wręcz odwrotnie na siłe i głęboko wpuchałam ten antybiotyk żeby do gardła spłynął, ale Olin ma widocznie słaby odruch wymiotny i to przechodzilo, nie polecam ![]() Obraziłam się na tż bo wszystko mu obojętne, jak chcesz i ja mam podjąć devyzje a jak coś to moja wina zawieźliśmy małego do babci bo i od kilku dni o nią wołał a ze po meczu tż, to zegnaliśmy sie dopiero o 21 i młody płakał to tż już narzeka po co go w ogóle zawoziliśmy :/ mądry za nim Olaf tak nie lata, moze sikać bez asysty, a i sam sie zawiele synem nie zajmie, a ja musze czasem odsapnąć od małego bo potem nie wyrabiam psychicznie i niepotrzebnie na nuego krzycze ![]() To sie rozpisalam bez ładu i składu :p Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#3098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzwonilam później do Niej niby potwierdzic Jej obecność jutro w pracy, ale poczta
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie mam połówkowego jak na NFZ, bo moja gin robi wszystkie pomiary zawsze na wizycie ![]() juz pisałam na forum po poprzedniej wizycie o tym, że pytałam o połówkowe, to się dziwnie patrzyła na mnie i nie wiedziała o co mi chodzi, po chwili odp., że ona i tak robi wszystko na każdej wizycie, także nie ważne czy to połówkowe czy nie ![]() ale byście musiały jej minę zobaczyć, jak się o to połówkowe pytałam ![]() idę spać, bo mnie muli już, dobranoc do jutra Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2014-01-03 o 22:32 |
|
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3102 |
|
Raczkowanie
|
Beatusia, Reni to imie mojej kolezanki, ktora prowadzi sklep z dzieciecymi rzeczami
|
#3103 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
i Tobie współczuje cieżkiego dnia ![]() co za akcja
|
|
|
#3104 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
kasiab91 >> wystraszyłąś mnie tymi skurczami... mam nadzieje że już ci przeszło i wszytsko ok
= p.s pojawiło się pytanko odnośnie coli >> ja nie kupuje, ale jak gdzieś siedzimy ze znajomymi to pije, na sylwka to kilka szklanek wypiłam , Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2014-01-03 o 23:31 |
|
|
|
#3106 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tzn na szczycie jest zimny, a po bokach cieplejszyCytat:
![]() Cytat:
i jak się czujesz? skurcze przeszły? Cytat:
a to jakaś młoda dziewczyna?
|
|
|
#3107 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie wpadam na szybko z pracy sie przywitac
![]() Dawno mnie nie było i musze sie pochwalic ze czuje ruchy wreszcie, juz nie mogłam sie doczekac
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Madziula facet wszystkiego nie zrozumie. Np. mój mąż nie rozumie że potrzebuję trochę odsapnąć od Małego oby on chociaż godz z nim pobył. Bo przecież ja siedze w domu , a on pracuje więc on bardziej się męczy
Monija pewnie nie przyjdzie , będzie się ukrywać , albo już ją złapali. Martusia no tak lepiej być przygotowanym na najgorsze i potem się miło rozczarować niż na odwrót ![]() Donuś gratuluję ruchów ![]() Dzień dobry ![]() Druga nocka z rzędu bez jedzenia Ale mimo to pobudka i tak było ok 3 aby wylądować u Nas
|
|
|
|
#3109 | ||
|
Rozeznanie
|
kasiab jak się dziś czujesz?? A o do tego, że TŻ nie pisze to miałam podobne sytuacje... Też się kiedyś wkurzałam na mojego, że będąc w pracy nic się nie odzywa, nie pyta co u mnie itd
zła byłam strasznie, ale on mi wytłumaczył, że po prostu nie ma czasu i to wcale nie znaczy, że o mnie nei myśli. Ja postarałam się wyluzować i przestałam pisać i odzywać się jak był w pracy... Sam zaczął skrobać smsy do mnie hihi ![]() ![]() ![]() Ja w ogóle nie piję gazowanego, jakoś mnie odrzuciło Cytat:
![]() ja w ogóle mam ostatnio taką manię, że obserwuję wszystkie wózki na spacerach i nawet mam ochotę robić ankiety i pytać się użytkowników czy są z nich zadowoleni, jakie mają wady i zalety Cytat:
za nockę ![]() Dzień dobry ja tylko na chwilę, lecę na tę nieszczęsną glukozę
|
||
|
|
|
#3110 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może zrozumiała, że zarzucam jej, że nic dotąd nie zrobiła, tylko kasę bierze |
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Hehe ja jeszcze z łóżka, czekam aż tż się obudzi i zrobi śnuadanko ale cgyba prędzej padne z głodu ![]() Nikki brawa dla Oskarka, mądry chłopak, troche to trwało ale dojrzewa ![]() plus dorosłego łóżka dka dziecka - samo przychodzi do łóżka rodziców Kasiab co tam z tymi skurczami? Martuszka kciuki za glukkze ![]() Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam,
No więc tak... Skurcze pojawiły się jeszcze dwa po tym wszystkim. W nocy już luz. Tyle, że mała jest prawie niewyczuwalna I tym się martwię...Dodatkowo zaczęło boleć gardło na nowo i katar zrobił się innego koloru. Mama zadecydowała, że jak wróci z pracy to jedziemy na pogotowie nich mnie osłuchają raz jeszcze i niech kurcze zdecydują czy antybiotyk czy coś innego. Ja już mam dość tego chorowania naprawdę ![]() Męża oczywiście nie ma, teściowa zrzędzi że przesadzam, że już mniej kaszlę i powinnam nosić kamizelkę... No ale kurcze ja noszę dziecko w sobie i o nie mi tylko chodzi. Wiecie co głupia sprawa. Ja jeżdżę tylko z mamą moją wszędzie. Normalnie czuję się jak matka samotnie wychowująca dziecko bez męża, partnera... No i powiedzcie mi czy mogą mnie zostawić w szpitalu na jakąś obserwację?
|
#3114 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wczoraj parę godzin przeszukiwałam all w poszukiwaniu wózków i pierwszych ubranek Z ubranek, to coś udało mi się dostać na początek, ale z wózkami to porażka... niby znalazłam 2, które mi się podobały, ale jak zaczęłam czytać opinie, to zrezygnowałam... i dalej nie wiem...No i wczoraj cały dzień byłam przemęczona... dziś się zapowiada podobnie... No i w mojej okolicy zaczął się wyjątkowo tragiczny okres... W ciągu tych kilku dni w moim mieście i jego okolicach było 5 wypadków samochodowych, w których ginęli ludzie Zwykle takie coś dzieje się raz na ok miesiąc, a tu codziennie coś... wczoraj to zmarła 4 letnia dziewczynka z jednego z wypadków rodzice z tego jakoś wychodzą...Tak więc do tematu fotelików zabiorę się poważnie... ale jeszcze nie teraz... Cytat:
Co do fotelików, to ja na razie odpuściłam sobie szukanie... Za dużo informacji, na razie próbuję przebrnąć przez temat wózkowy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A teraz, gdy te ruchy są mocniejsze, czuję je bez ich szukania, to jak przykładam rękę w miejsce, gdzie czuję kopniaki, to nie czuję nic... TŻ też przestał je czuć... pomimo tego, ze teraz dobrze wiem kiedy i w którym miejscu kopie... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A zaplanowałam dziś ciasto upiec, tak więc wieczorem zapraszam do siebie ![]() Cytat:
Gratuluję ruchów!
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
A to tak na poprawę samopoczucia
![]() http://kobiecegadzety.pl/13591,Ci%C4...Zawsze_otwarta
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiab pojedz, raczej nie zatrzymaja was
ale ogólnie ruchy czujesz? Bo z tym też możesz na ip...Vampirka ja z Olim szukałam wózka całe dnie, wieczory i nice bo to w bezsenności było jakiś tydzień i generalnie zadowolona byłam ![]() Teraz bede kombinowac z fotelikiem bo do Olafowego nie mam zaufania :p Co do tych ruchów to może maluch sie obrócił i kopie do środka dlatego ty dotkliwie czujesz a nie widać ![]() Trza ogarnąć pokój Olafa skoro go ni ma... :p Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejrzewam, że powiedzą bo nie wyobrażam sobie, żeby dzieci nie było na pogrzebie, ja bym nie darowała sobie |
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3120 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Dzisiaj mamy kolędę, więc Mężul dał mi wolną chatę na sprzątanie i zabrał Misię do Babci. Ja zamiast sprzątać to siedzę przy kawce, ale muszę się podnieść z kanapy Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.

jedziemy do babci małża, może pójdziemy poszperać w SH no i zakupy spożywcze nas czekają... także będę pewnie wieczorkiem...

ja wręcz odwrotnie na siłe i głęboko wpuchałam ten antybiotyk żeby do gardła spłynął, ale Olin ma widocznie słaby odruch wymiotny i to przechodzilo, nie polecam
zawieźliśmy małego do babci bo i od kilku dni o nią wołał a ze po meczu tż, to zegnaliśmy sie dopiero o 21 i młody płakał to tż już narzeka po co go w ogóle zawoziliśmy :/ mądry za nim Olaf tak nie lata, moze sikać bez asysty, a i sam sie zawiele synem nie zajmie, a ja musze czasem odsapnąć od małego bo potem nie wyrabiam psychicznie i niepotrzebnie na nuego krzycze 

jeszcze cały czas w domu, no bo Hania chora to na spacer nie możemy iść
i Tobie współczuje cieżkiego dnia 

za nockę 

Z ubranek, to coś udało mi się dostać na początek, ale z wózkami to porażka... niby znalazłam 2, które mi się podobały, ale jak zaczęłam czytać opinie, to zrezygnowałam... i dalej nie wiem...
rodzice z tego jakoś wychodzą...
idę w środę, bo we wt tż musi być w pracy, a sam powiedział, że mnie samej nie puści.
i ak na pewno ją złapią, ucieczka nic nie pomoże
zapraszam