|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Laski ja już zmykam spać, bo ledwo żyję... nie wiem czy zasnę, bo nie ziewa mi się
ale potrzebuję rozprostowania kości... moje nogi także zmykam do jutra
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bez ubrania to chyba nigdy nie będę z siebie zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- Cytat:
Słodkich snów
|
|
|
#124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież Ty już wcześniej byłaś szczupła, to teraz to już na pewno chudzinka z Ciebie![]() pomierz się nam ![]() Cytat:
a z tymi efektami ostatnio kiepsko było no to ja teraz jak się ostatnio mierzyłam to miałam chyba z 63 cm w udzie a najmniej miałam chyba z 53cm, więc 10cm różnicy. Gdzie w kg było ok 15kg różnicy. I generalnie to było 2 lata temu, a tak się zapuściłam. Co najlepsze to wtedy ja i tak uważałam, że te moje nogi to masakra, a teraz to bym zabiła za powrót do tamtej figury ![]() ---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiłam, że to wina tego wątku! To przez niego tyjemy Na pewno uda Ci się wrócić do tamtej wagi ![]() Ogółem, jak pomyślę sobie, że przecież jestem jeszcze młoda i na pewno nie jedno odchudzanie przede mną, to mi słabo To ale to już taki mój los... Justyś - właśnie, jak nie masz możliwości zrobienia (nagiego
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkurza mnie czasem jak patrze na osoby które jedzą wszystko, nawet niezdrowe, w mega ilościach, w ogóle się nie pilnują, nie ćwiczą itd a są chude a ja ciągle się muszę pilnować i co z tego mam? na trochę odpuszczę i zaraz wyglądam jak wieloryb
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć teraz generalnie takie czasy że jest taki nacisk zewsząd żeby być pięknym i szczupłym i chyba coraz więcej osób zaczyna dbać o to, żeby zdrowiej jeść, więcej się ruszać, przynajmniej póki są młode ![]() czy chociażby np taka Chodakowska, która jednak sporo osób ruszyła do tego żeby cokolwiek ze sobą zrobiły i to jak dla mnie fenomen swojego rodzaju. Więc może więcej osób o siebie dba to i więcej szczupłych osób się widzi na ulicy?
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ewa to rzeczywiście fenomen. Jednak mam obawy, że te wszystkie portale plotkarskie ją zniszczą. Na pewno nie jest ulubienicą Pudelka
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale co by nie mówić, na pewno to co robiła to robiła głównie dla $, nie ma się co oszukiwać, że było inaczej ![]() no ale jaki by nie był powód,różne rzeczy można jej zarzucić, no ale na prawdę wykonała mega pracę, bo nikt inny nie potrafił tylu osób zmobilizować także za to szacun |
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a te metamorfozy to szczerze niektóre są dla mnie mega dziwne. Też lubię sobie na to patrzeć, ale kurde jak patrze na zdjęcia laski, która np niby w miesiąc ma mega efekt, gdzie tylko ćwiczyła a w diecie tam drobne zmiany no to kurde wierzyć mi się nie chcę, bo ja żeby taki efekt mieć to naprawdę kupę czasu na to musiałam poświęcić i to aż takie nierealne mi się wydaje. No ale w sumie wszystko zależy od organizmu. Niektórym wystarczy rezygnacja z niezdrowych przekąsek, innym zaczęcie ćwiczeń i szybko mają super efekty. A inni(tak jak ja) muszę rezygnować praktycznie ze wszystkiego, ćwiczyć itd a efekty i tak niewielkie nie ma sprawiedliwości ![]() nic, kładę się już spać. Nie chce mi się jeszcze, pewnie nie usnę zbyt szybko no ale już prawie 3, więc czas się położyć i dać trochę oczom odpocząć od kompa![]() do jutra |
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam przed 8 bo musiałam z psiakiem wyjść ![]() Znalazłam domek dla niego ![]() Więc się cieszę bardzo Wydaję Mi się, że to normalni ludzie, którzy stworzą mu prawdziwy domek i, że jak będziemy chcieli to będziemy mogli go odwiedzić![]() A co do wyjazdu tż-ta klamka zapadła wyjeżdża w poniedziałek na 2 i pół miesiąca i będzie miał chyba tylko jedną wolną niedzielę przez ten czas więc super bo ten kurs normalnie niby trwa pół roku ale jest skrócony na 10 tygodni więc nawet w weekendy będą mieć zajęcia![]() Justyś ale przysmaki zrobiłaś, goście na pewno będą zadowoleni Ania ja też przez te ostatnie 2 lata przytyłam z nawiązką Monia ja melduję się do ćwiczeń, obiecuję Wam, że od poniedziałku ćwiczę, bo będę mieć dużo czasu dla siebie ![]() Chcę przez te 2 i pół miesiąca schudnąć ile się da żeby zrobić tż-towi niespodziankę
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
![]() a co do TŻta to niefajnie ale zobaczysz, jakoś to zleci. Dacie radę. A takie przerwy, mimo że są strasznie ciężko, często w sumie dobrze robią związkowi, także głowa do góry
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wstałam i wzięłam się od razu za sprzątanie kuchni i łazienki wypiłam kawę, teraz się ogarniam, bo idę do Biedry ![]() Ale żeście się wczoraj rozgadały na życiowe tematy Asia, buuu, niefajnie z TŻ-tem... i powalić TŻ-ta na kolana będziesz mieć nas Super, że piesek znajdzie domek
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki
Mam nadzieję, że z Wami dam radę Dobrze, że jesteście ![]() Ja właśnie też się ogarniam, bo idziemy z tż-tem do sklepu na zakupy i muszę sobie jakiś telefon sprawić bo ten mam już 4 lata i kończy pomału swój żywot nie działa już wyświetlacz, a jak ktoś dzwoni to muszę po kilka razy naciskać żeby odebrać no i czasami nie zdążam więc dziś muszę jakiś kupić![]()
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna o której rodzice przyjeżdżają?
![]() Asia masz już jakiś telefon upatrzony? ![]() ja muszę posprzątać, potem chyba poćwiczę. No a jakoś pod wieczór może z TŻtem się spotkam
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
jeju, dziewczyny, jakie z Was gaduły i to jeszcze o takiej godzinie
![]() Monia, podejmuję wyzwanie ze shredem kiedy zaczynamy? ![]() może tak szybciej schudnę ![]() nie ważyłam się ostatnio, ale wyglądam jak wieloryb muszę dzisiaj centymetr kupić i też się pomierzyć, bo z kg to różnie bywa..zaraz jadę na zakupy i chyba dzisiaj rozpiszę sobie posiłki, bo inaczej nic z tego nie będzie |
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po ćwiczeniach
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę
![]() Ja właśnie wybywam na zakupy. Później muszę zrobić musakę z przepisu Pascala, bo tż sobie zażyczył, do tego zrobię sobie sałatkę i spróbuję ogarnąć tego shreda
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj na obiad mam tartę ze szpinakiem i fetą zaraz będę szamać, bo zgłodniałam po ćwiczeniach
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
Justyś, specjalnie dla Ciebie pomierzyłam się - ile w udzie? 60 cm W biodrach - 99 cm W boczkach - 92 cm Najwęższe miejsce w talii - 76 cm W sumie to masakra Jakoś mi smutno że tak dużo. No ale specjalnie się pomierzyłam i tutaj napisałam, żebym miała porównanie za miesiąc, jak już skończę Shreda Maju - nie czekamy, zaczynamy już dzisiaj, ok? Asiu, Ty dołączysz do nas w poniedziałek. Pasuje, mamy wszystko ustalone Waga też dziś większa o 0,2 kg niż wczoraj - pewnie to wina zbliżającego się @ albo wyjątkowo później kolacji cojest: Ale i tak jadłam dwie godziny przed snem Asiu, szkoda że Twój TŻ musi jechać No ale trzeba się też cieszyć, że nie musi jechać na pół roku Poza tym będziesz miała dużą motywację dzięki temu No i super, że masz chętnych do adopcji pieska
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2014-01-04 o 12:58 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Ania jeszcze nie wiem jaki telefon kupię
nie mam jeszcze konkretnego upatrzonego najważniejsze, żeby cena była znośna bo nie mam zamiaru dużo wydawać na telefon jak jakiś wypatrzę i Mi się spodoba to kupię i na pewno Wam powiem jaki![]() aha i brawa za ćwiczenia ![]() Monia ja dołączam do Was w poniedziałek mam nadzieję, że będą efekty razem z dietką :rolleyes :Idę sobie coś na szybko zrobić do jedzenia bo głodna jestem a jak tż wróci od fryzjera to jedziemy na zakupy![]() na szczęście już chałupę ogarnęłam
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Monika, ok
wyzwanie rzucone ![]() ja sie później spróbuję pomierzyć i zważyć.. dajcie linki do tego shreda czy wystarczy, że na yt wpiszę shred, level1 ?
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już zaliczyłam ćwiczenia
Zrobiłam też boczki z Tiffany i parę minut ćwiczeń podłogowych (w tym 100 brzuszków). Jestem zadowolona
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Daj znać jak poszło
![]() Aniu, a Ty robiłaś Shreda? Właśnie powoli zabieram się za kolację. Dziś będzie kebab w picie Ciekawa jestem jak wyjdzie mi ta pita Nie robiłam wcześniej
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

Właśnie utrzymanie jest rzeczą najtrudniejszą, bo myśli się, że skoro się schudło, to można sobie od czasu do czasu na coś pozwolić. Pozwacają stare smaki i je się coraz więcej i więcej. I niby waga nie rusza. To taki piękny moment 
ale potrzebuję rozprostowania kości... moje nogi
także zmykam
do jutra 

Słodkich snów
przecież Ty już wcześniej byłaś szczupła, to teraz to już na pewno chudzinka z Ciebie

To ale to już taki mój los...

i, że jak będziemy chcieli to będziemy mogli go odwiedzić
wyjeżdża w poniedziałek na 2 i pół miesiąca
i będzie miał chyba tylko jedną wolną niedzielę przez ten czas więc super
ODCHUDZANIE
i powalić TŻ-ta na kolana 
zaraz będę szamać, bo zgłodniałam po ćwiczeniach
Poza tym będziesz miała dużą motywację dzięki temu 
Ciekawa jestem jak wyjdzie mi ta pita