|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
super bingosik
balsamów też mam dużo, ogólnie to włączają mi się jakieś takie potrzeby - raz na balsamy, raz na produkty do pielęgnacji włosów a właśnie teraz na lakiery
|
|
|
|
#1682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a te piaskowe lakiery to te z takimi drobniutkimi kamyczkami, że tak tak to określę? ![]() Cytat:
Cytat:
ja bym chyba nie dała rady
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1684 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() za silną wolę
|
|
|
#1685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Cytat:
Jedynie z lakierami mam najmniejszy problem - zazwyczaj mam krótko obcięte paznokcie (przymus masażysty ), więc rzadko je maluję. Chyba że na urlopie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
ale z Nas chomiki
ja cierpiałam, gdy nie mogłam malować pazurków w wakacje gdy pracowałam w gastronomii. jakoś lubię jak jest na nich jakiś kolor |
|
|
|
#1687 |
|
Przyczajenie
|
bingos => ja dzisiaj zaliczyłam sukces podobny do Twojego! Poszłam na niby - randkę (chłopak upiera się stawiać, chociaż ustaliliśmy, że to nie randka) i byliśmy w fajnej knajpce, klimat akurat na piwko z fikuśnej szklanki. Ale nie! Nawet przez chwilę się wahałam, ale udało się!
![]() lady catherine => może "Pętla" Marka Hłasko? Jest niedługa, a adaptacja jest z Holubkiem Smutne, ale takie trochę ambitniejsze i fajne. Ja mam słabość do żelów pod prysznic... Ostatnio jeden skończyłam, jestem w połowie drugiego a dwa nienapoczęte jeszcze stoją. I o mało co a kupiłabym kolejny kilka dni temu, bo jakiś nowy zapach wydał Original Source, ale doprowadziłam się do porządku Balsamy bardzo często dostaję także też mam trzy, na szczęście jeden się już kończy ![]() Na lakiery mi już faza minęła na szczęście, chociaż w Rossmannie, są fantastyczne tej taniej firmy "lovely". Nazywają je "sand" i faktycznie faktura trochę piaskowa, ale mogłoby być gorzej. Za to jak prześlicznie się iskrzą!!! ![]() Ach, a u rodziców ostatecznie były kawałki kurczaka w grzybach. Do tego wzięłam łyżkę ziemniaków, bo wprawdzie były buraczki, ale z papryką. A ja nie przepadam za papryką... W sensie przetworzonej nie znoszę, a na surową faktycznie muszę mieć chęć. Edytowane przez dobrze_to_nie_wrozy Czas edycji: 2014-01-04 o 21:03 |
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
coś się święci z tym chłopakiem?
|
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Próbuję się uczyć, ale jestem tak padnięta, że chyba niedługo się położę. Jutro przy kawie może nadgonię
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki wam zdrowko troszke sie polepszylo hehe
![]() Ja juz dzisiaj lakier mussze zmyc bo na sylwka ostatnio malowalam moze zdaze przed praca jutro a jak nie to tez pewnie kupie jakis nowy ja robie zapasy lakierow, potem czesc przywoze do domu a potem te dobre komus oddaje Sniadanie: kromeczka z dzemem dyniowym i nescafe z mlekiem BEZ cukru ![]() Obiad: makaron ze szpinakiem i feta Podwieczrek: buleczka z serkiem bialym Kolacja: buleczka z mozarella i papryka Podsumowanie: za duzo pieczywa i chyba serkow; DWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez myboyismine Czas edycji: 2014-01-04 o 22:31 |
|
|
|
#1691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja bym się w sumie już położyła, ale ostatnio zasypiam dopiero ok. 2
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z kolei mam manię kupowania sobie za małych ciuchów na czas 'kiedy już schudnę' ![]() Cytat:
ja to myślałam, że umiesz robić masaż tak po prostu, a nie że się tym zajmujesz na poważnie. to w takim razie już w ogóle musisz być w tym za☠☠☠ista i właśnie w tej chwili o Tobie marzę! (jakkolwiek to nie brzmiCytat:
![]() a ja jednak moją wielką zmianę zaczynam od jutra (ta... a póki co proszę uprzejmie o kopa w moją tłustą dupę
Edytowane przez BeeAnn Czas edycji: 2014-01-04 o 22:43 |
|||
|
|
|
#1693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ej z tym masażem to ja też jestem chętna ![]() Generalnie chodzę spać ok. północy, a teraz za długo sobie śpię, to w nocy mam problemy ale od czego jest laptopik w łóżku i dobra książka ![]()
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
bingosik ja też chce
![]() Bee mogło być gorzej poćwicz dziś, na pewno poczujesz się lepiej a jutro na 100% Ci się uda ponownie |
|
|
|
#1695 |
|
Konto usunięte
|
Bingosik ja też ja też
![]() Bee ja ocet jabłkowy piłam, prawie całą buteleczę wypiłam i nic, raz za mało rozcieńczyłam i gardło sobie tak jakby "poparzyłam". Nie polecam. A ja dzisiaj zgrzeszyłam |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1696 |
|
Wtajemniczenie
|
karcia, ale fajny wakacyjny avatarek
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Konto usunięte
|
no mam nową akcje w podpisie, więc jakoś chciałam się nastroić.
A gdzie baty dla mnie? |
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem karcia czy zasługujesz na nie, rano ćwiczyłaś i super Ci idzie. a piwko czasem trzeba na nerki czy coś
ale masz dla zasady |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1700 |
|
Konto usunięte
|
dziękuję
![]() A teraz mykam spać Dobranoc Laseczki |
|
|
|
#1701 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44434485]no mam nową akcje w podpisie, więc jakoś chciałam się nastroić.
A gdzie baty dla mnie? o proszę jak się prosi!
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
a ja właśnie pożegnałam Romea i biorę się za skalpel
![]() trzymajcie kciuki, aby wytrwała do końca
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
a co tam lady zdajesz na maturze?
|
|
|
|
#1704 |
|
Zadomowienie
|
dodatkowo matematykę rozszerzoną i geografię
|
|
#1705 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dumna jestem z ciebie![]() ja mialam matematyke i historie ![]() tusia ty sie nie wpychaj w kojeke bo ja juz zaawarlam umowe z bee ze dzielimy sie bigosikiem ![]() zmeczona jestem |
|||
|
|
|
#1706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laski
![]() Tak też zrobiłam, więc zaraz trzeba się zabierać za notatki ![]() Cytat:
Cytat:
Przecież potrafisz. Bo nie będzie masaży... ![]() A kiedy ten karnet kupujesz? ![]() Cytat:
[/QUOTE]O proszę, ile chętnych Kiedy ja Was wszystkie obskoczę? ![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44434099]A ja dzisiaj zgrzeszyłam Karcia, bez przesady Jedno piwko to taki wielki grzech? No chyba, że codziennie. Potraktuj to zdrowotnie, pod warunkiem, że niczym nie zagryzałaś.[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44434485]A gdzie baty dla mnie? Ode mnie nie będzie. Nie uważam, żebyś jakoś strasznie zgrzeszyła ![]() Wytrwałaś? ![]() Zmęczona ćwiczeniami czy ogólnie? Ja już po śniadanku - był omlet z cebulką, pieczarkami, szynką, do tego pomidor i surówka z pekinki. Teraz kawusia i trzeba się brać za naukę. Dziś jeszcze muszę skoczyć na uczelnię, ale trochę później na szczęście. W planach też zakupy, a wieczorem oczywiście szorowanie ciała, balsamowanie itp. Ćwiczeń dziś raczej nie będzie, więc dieta musi być z przewagą białka. Plus oczywiście warzywa. Na obiad może ugotuję filet z kurczaka, a nad kolacją jeszcze pomyślę ![]() Miłego dnia |
|||
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
miłej i owocnej nauki bingosik dostałam @ więc jestem jakaś taka spowolniona ale się cieszę bo zaczynałam się martwić ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- geografię też pisałam |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1708 |
|
Zadomowienie
|
Pamięta mnie ktoś jeszcze z I części?
|
|
#1709 |
|
Zadomowienie
|
RATUNKU!
Który raz ja tu wracam i który raz zaczynam bycie fit... Uwielbiam biegać uwielbiam ćwiczyć, zdrowe żarcie też uwielbiam. Miało być pięknie do lutego, potem na wakacje, potem na święta, a teraz to już nawet nie wyznaczam sobie celu, choć kuszą mnie walentynki. Siedzę u mojego chłopca w Krakowie tydzień i tak mi tu dobrze, ale jak tylko wrócę do siebie zabieram się ostro do pracy, obiecuję to sobie i Wam, żeby było mi łatwiej Przygarnijcie mnie!! Błagam!!
|
#1710 |
|
Zadomowienie
|
2 zguby. widze ze ptaki wracaja do gniazd. czyzby wiosna??
![]() paddy wazne ze probujesz a to wazniejsze niz siedzenie na dupie i czekanie az stanie sie cud. za ktoryms razem wreszcie sie uda. a ja wlasnie gotuje kasze i pulpety w sosie koperkowym bedzie na obiadek plus cwikla pocwiczylam dzis jedynie mel b brzuch i chwile cardio bo dziecko mi zwyczajnie nie dalo. uwiesila sie nogi i nie chciala puscic. strzepywalam, strzasalam a ona jak pijawka mam nadzieje ze pozniej dorobie jeszcze cos
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

ja bym chyba nie dała rady
Jedynie z lakierami mam najmniejszy problem - zazwyczaj mam krótko obcięte paznokcie (przymus masażysty
), więc rzadko je maluję. Chyba że na urlopie

a póki co proszę uprzejmie o kopa w moją tłustą dupę
poćwicz dziś, na pewno poczujesz się lepiej a jutro na 100% Ci się uda ponownie
ale masz dla zasady
a co tam lady zdajesz na maturze?
nawet takie, jak pisze Sparks
Jestem gładziutka jak niemowlak
Przecież potrafisz. Bo nie będzie masaży...