|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
Cytat:
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
Ta dam!!
21 i 22 dc
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, bo ja myślałam, ze ciemniejszą od testowej
to się wstrzymaj jeszcze aż będzie ciemniejsza niż ta druga
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może już jutro... ![]() dzisiaj widać gołym okiem! Kotka no co... jestem przerażona...
Edytowane przez Leine Czas edycji: 2014-01-04 o 19:04 |
|
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj Ty babolu Ty
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak na szybko bo jestem już wypindrzona
debra idziemy na 21 do Multikina na Targówku Leine schab u nas tani jak barszcz ale jest bardzo smaczny polecam
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam Cię
|
|
#2260 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2261 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Żadna się nie krępuje faceta? ![]() Kindzia ja pytałam, o której, bo mnie przeraża, że wyjdę stamtąd w nocy, a idziemy godzinę wcześniej niż Ty ![]() Dobra to ja lecę na drzemkę do kina
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tak z pytaniem na temat: Polecicie jakiś fajny podkład? myślałam o revlonie colorstay, ale nie jestem pewna...polecicie mi coś?
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2264 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
ja ubóstwiam facetów...
a jak idę do nowego... to jest ekscytacja, podjarka: "idę niczym cnotka niewydymka" Może nastała pora aby facet-ginekolog Cię rozdziewczył?? Poczujesz się jak za starych, dobrych lat... Cytat:
![]() Używam rzadko bo nie lubię się tapetować ![]() mnie jedna jedyna 'rozdziewiczała' jedna w szpitalu przed porodem... NIGDY WIĘCEJ!!!! Była oschła, nieczuła "uczyła" się... Edytowane przez Leine Czas edycji: 2014-01-04 o 19:47 |
|
|
|
|
#2266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tylko ze swoim Tż, byłam pierwszy raz u babki, ale nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia, tylko wypisac recepte i kasę wziąć. Teraz chodzę do faceta, jest delikatny, też podaje rękę jak wstaję z fotela ![]() Idę teraz do innego gina też faceta, ponoć koło 60tki jest ciekawe jaki będzie ![]() Miłego wieczorku ![]() Cytat:
Ja używam z Lirenne i Soraya matujące ok. 15-20zł, ale cos ostatnio z odcieniem trafic nie mogę a o tym co napisałaś to nie słyszalam, drogi jest? No i czy matuje?
Edytowane przez Jagatka_N Czas edycji: 2014-01-04 o 19:57 |
||
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2268 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Oj poniedziałek będzie gorący
![]() a jak twoje libido nadal wysoko? ![]() Cytat:
http://eveline.pl/1,40377,+Matuj%C4%...5%9Bniada.htmlCytat:
![]() Ja za panny chodziłam do faceta, jak się okazało geja niby był wporządku ale teraz, gdy zmieniłam zamieszkanie i zapisałam się do babki jestem zadowolona i mam nadzieję, że będzie tak dalej. Kochana on jest lekarzem tak samo jak kobieta, liczy się podejście, spróbujesz poznasz jak co to zawsze możesz go zmienić na kobietę
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór babole..
Leine, muszę Ci napisac, że Cię kocham.. szczerze i okrutnie.. uwielbiam Cię czytać.. ![]() debraM, faceci ginekolodzy tez mnie nie krępują.. gdybym teraz nie miała takiej cudownej lekarki, to pewnie chodziłabym do faceta jakiegoś.. w szpitalu teraz, jak byłam to faceci byli o wiele lepsi, niż kobitki.. jakoś tak.. więcej czułości, czy coś.. ![]() maciejka, ja mam teraz podkład z Clinique Anti Blemish.. jest absolutnie idealny dla mojej cery.. odkąd zaczęłam go używać kilka tyg temu i zmieniłam żel do mycia, to w końcu pozbyłam się syfów z twarzy.. może powiedz jaką masz cerę?.. bo to pod cerę powinno się dobrać odpowiedni podkład.. a jak Twoje samopoczucie?.. mam nadzieję, że lepiej.. a teraz Wam się pochwalę, że mąż mnie dziś zaskoczył.. wrócił z zakupów z pięknym bukietem kwiatów i zaprosił mnie na romantyczną randkę wieczorem.. jak za dawnych czasów.. ![]() tak więc czekamy aż dziecię zaśnie, słucha teraz bajki z płyty, bośmy leniwi dziś i nie chce nam się czytać na dobranoc.. i zaraz się ogarniam.. ciekawe, gdzie mnie zabierze..
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Może już jutro coś będzie, zobaczymy jak tam będzie z testem...
A libido.. jak na owulkę przystało- zmalało ![]() Cytat:
Randki zazdraszczam!!!! ![]() Ale... jak to tak.. ? Dziecko zaśnie a Wy w tango? Przecież ona ma 4 lata, a jak się obudzi??? Chyba, że ktoś z nią zostaje?
|
|
|
|
|
#2271 |
|
Wtajemniczenie
|
meire i reszta udanego wieczoru!
u mnie nie ma szans na takie szaleństwo, gdzie brać takiego zasmarkańca i zjechane gardło
|
#2272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() udanego wieczoru ![]() Cytat:
zjedliśmy pomelo, wypiliśmy naleweczkę i będziemy ogladać tv ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- A siatkówkę oglądacie? ![]() Z Hiszpanią nasze panie grają dziś
|
|
#2273 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A dlaczego...Bo to my potem jeździmy na interwencje, to my mamy u siebie matki i ojców tych szczeniąt, które są na granicy życia, brudne, chore, wyniszczone Ile łez wylanych nad nimi - ale tak, by nie widziały, bo one wtedy płaczą razem z nami i gasną, bo nie chcą robić nam kłopotu. Nie mam sumienia patrzeć im w oczy, bo to ten sam gatunek co ja, człowiek, zrobił im taką krzywdę. My potem "sprzątamy" po takich, co chcieli "raz dopuścić swoją suczkę/kotkę" lub po takich, co chcieli "tanio szczeniaczka". Gdybyście Wy nie chciały kupić u nich szczeniaka, to pseudo by nie istniało. I tak jak któraś Dziewczyna (przepraszam, że nie pamiętam) prosiła Was niedawno, abyście przed samymi Świętami nie robiły zakupów, tylko wcześniej, bo potem ona siedzi po kilkanaście godzin w pracy, tak ja proszę Was żebyście przed zakupem "byleby taniej, po co mi rodowód!" zastanowiły się i pomyślały, że każdy kupiony szczeniak w psuedo to dodatkowa robota dla nas. Jeśli już nie myślicie o tych biednych matkach, ciotkach i rodzeństwie swojego szczeniaka, to pomyślcie o tych, którzy potem ciężką robotę odwalają w bólu i cierpieniu, współczuciu do tych psiaków. Oczywiście, hodowle zrzeszone w ZKwP też nie są święte i przed zakupem trzeba je sprawdzać, ale zdecydowanie łatwiej jest je potem ukarać (jak nie przez zarząd, to przez innych hodowców).Ot tyle. Nie ma problemu, nie będę już więcej zanudzać. Lecę nadrabiać
|
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
cloud gdyby była możliwość polubienia Twojego postu to bym to zrobiła
|
|
#2275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
God powiedziała skąd ludzie kasę biorą na rasowe psy, a ja nie mogę powiedzieć skąd biorą kasę na kundle? to chyba coś nie halo, skoro jedna osoba może zapytać i "zaglądać do mojego portfela" (chociaż dla mnie to żadne zaglądanie, zwykła rozmowa i nie odebrałam jej postu negatywnie), a druga osoba w drugą stronę już nie może? Przecież to co napisałam to prawda... Ale prawda w oczy kole ![]() Zaznaczę, że to nie temat psów, a temat że jednej wolno a drugiej nie ![]() PannaMagda, dziękuję Ci, taki post dodaje siły do walki o kolejne psie życie... Edytowane przez cloud_on_sky Czas edycji: 2014-01-04 o 20:55 |
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#2277 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do dziecka to mam nadzieje, że tak źle nie będzie bo będzie miało dobry przykład przynajmniej w starszej córce Co do wizyty u faceta to ja sobie nie wyobrażam, żeby obca baba mnie miała tam dotykać Fuuuu. Dla mnie to zupełnie nie pasuje, bo to facet jest od takich rzeczy a nie kobieta Ja zawsze chodziłam do facetów i byłam raz u babki w szpitalu bo nie miałam wyjścia i tak to przeżyłam, że nigdy więcej nie chcę. Ja to mam wrażenie, że ona sobie porównuje, w myślach może mnie wyśmiać czy coś. No nie wiem. Za to facet to facet. Prosty i nawet jak sobie coś pomyśli to na pewno nie w kwestii porównań jakichś czy coś.Nie stresuj się tym przecież Naprawdę nie ma czym Cytat:
Co do braku czasu to po częsci masz rację ale tylko po części, bo mam jeszcze inne zajęcia które zajmują mi wiele czasu Cytat:
![]() Cytat:
Co do kobiety to się zgadzam
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Mały dziś u nas nocuje i nie miałam czasu na wizaż...
jak nie malowanki to budowa to kąpiel... i dalej szaleje Chwila siesty coś mnie brzuch dziś pobolewa.
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2280 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Drugie nauczy się od pierwszego ![]() Cytat:
![]() A facetów ginekologów miałam dwóch i obaj nie dość, że bardzo mili, to jeszcze mega delikatni. Teraz chodzę do jednego, bo jest bardzo dyskretny (poprzedni trochę za głośno mówił i się stresowałam, że cała poczekalnia słyszy ), delikatny, z niczym się nie śpieszy no i z niczym nie ma problemów. Dla niego wszystko się da załatwić i zawsze mówi, że tak sie postara, aby wszystko było dobrze i mam się nie przejmować |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

to się wstrzymaj jeszcze aż będzie ciemniejsza niż ta druga 
19.05.2012 

ja mam ginekologa-faceta i nie wymieniłabym go na żadną babeczkę

odkąd zaczęłam go używać kilka tyg temu i zmieniłam żel do mycia, to w końcu pozbyłam się syfów z twarzy..
i zaraz się ogarniam.. ciekawe, gdzie mnie zabierze.. 

Dowiedziałam się, że nieraz w takich pseudohodowlach zwierzęta są trzymane w koszmarnych warunkach, nie są właściwie uspołeczniane, a przed nabywcą ukrywane są istotne fakty dotyczące ich zdrowia (nie wiem czy pamiętacie bardzo smutną historię ciężko chorego psiaka Kamel - hodowca zataił przed nią fakt, że jego ojciec miał takie uwarunkowania genetyczne
).
no ale cóż zrobić....jakby na mnie trafiło to bym powiedziała co o tym mysle. Uważam że takie komentarze to niech lepiej osoby które posiadają PROFESJONALNE hodowle zostawiały dla siebie. Bo nasza koleżanka kupiła pieska nie zakładając że bedzie ją rozmnażać.... każde słowa świadczą o osobie która je pisze także koniec tematu
Przecież to co napisałam to prawda... Ale prawda w oczy kole
Fuuuu. Dla mnie to zupełnie nie pasuje, bo to facet jest od takich rzeczy a nie kobieta