Seks oralny - zbiorczy. - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-01-04, 14:10   #661
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: pierwszy seks oralny

Cytat:
Napisane przez migdalove Pokaż wiadomość
A skoro ja tyle razy powtórzyłam, ze mnie to nie obchodzi, to znaczy że chyba jednak NAPRAWDĘ MNIE TO NIE OBCHODZI.
Masz racje, wracaj do roboty. Mam nadzieje, że znalazłas juz chętnego na eksperymenty naukowe
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 14:37   #662
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Masz racje, wracaj do roboty. Mam nadzieje, że znalazłas juz chętnego na eksperymenty naukowe
Daj już se spokój

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 15:00   #663
Pastela92
Raczkowanie

Jezu, laski... Co żeście się dziewczyny uczepiły? To jakiś szczytny tytuł, że się tak o to żrecie? Z doświadczeniem z seksem oralnym uważa, że jest, to tak się czuje. Jakby się tak nie czuła to by się tak nie nazywała.

Osobiście autorkę rozumiem. Po wielu zdradach, na szczescie już ex chłopaka, sama zaczęłam się pieścić z zaufanymi kumplami. I co? Też nazywałam siebie DZIEWICĄ, bo dziewicą się najzwyczajniej w świecie czułam. Proszę, możecie mnie linczować.
Mój facet przez to nie czuł się jakoś specjalnie oszukany. Nie ukrywałam przed nim swojej przeszłości, wręcz przeciwnie chciałam żeby wiedział. I co? I jesteśmy już razem drugi rok, dobrze się układa. Więc jeśli autorka chce robić jak robi, to niech tak robi. Najważniejsze, że nie żałuje I najważniejsze, że nikogo przy tym nie krzywdzi.

I przestańcie robić wokół słowa 'dziewica' takiego zamieszania. Zbędne gloryfikowanie.
Pastela92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 15:15   #664
migdalove
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pastela92 Pokaż wiadomość
Jezu, laski... Co żeście się dziewczyny uczepiły? To jakiś szczytny tytuł, że się tak o to żrecie? Z doświadczeniem z seksem oralnym uważa, że jest, to tak się czuje. Jakby się tak nie czuła to by się tak nie nazywała.

Osobiście autorkę rozumiem. Po wielu zdradach, na szczescie już ex chłopaka, sama zaczęłam się pieścić z zaufanymi kumplami. I co? Też nazywałam siebie DZIEWICĄ, bo dziewicą się najzwyczajniej w świecie czułam. Proszę, możecie mnie linczować.
Mój facet przez to nie czuł się jakoś specjalnie oszukany. Nie ukrywałam przed nim swojej przeszłości, wręcz przeciwnie chciałam żeby wiedział. I co? I jesteśmy już razem drugi rok, dobrze się układa. Więc jeśli autorka chce robić jak robi, to niech tak robi. Najważniejsze, że nie żałuje I najważniejsze, że nikogo przy tym nie krzywdzi.

I przestańcie robić wokół słowa 'dziewica' takiego zamieszania. Zbędne gloryfikowanie.

DZIĘKI Mnie co prawda ten facet nie zdradził, to mu muszę przyznać, uczciwy był. Ale miał jakiś styl życia, dla mnie zaczął go zmieniać (sam z siebie, nie żebym mu coś narzucała), ja się dystansowałam, ten wkręcał się coraz mocniej. Mieliśmy ustalony znak na to, że on będzie gotowy iść dalej - bo dla niego (musiał się przestawić) szliśmy powolutku. I dał mi ten znak. Więc ja się zaczęłam przekonywać i pomyślałam - kurczę, zmiany są możliwe. I się zaangażowałam. A ten spanikował i nagle zmienił zdanie. Jakaś laska zaproponowała mu układ, a widział, że ze mną szybko do seksu nie dojdzie. I poszedł w siną dal.

Bardzo fajnie, że jest ktoś kto zrozumiał, o co mi chodzi. Ja też nie zamierzam tego ukrywać przed przyszłym partnerem. Każdy ma jakieś takie historie, a poza tym ja wychodzę z założenia, że lepiej spróbować, niż żałować, że się nie spróbowało. I też - póki nikt na tym nie cierpi, nie widzę w tym nic złego. Ja również nie cierpię. Podchodzę do tego jak do badań i ćwiczeń - przed odpowiednim facetem, którego po prostu teraz nie ma. Może się ktoś przyczepić, że ty ze znajomymi, a ja z obcym - ale ja za to nie umiałabym ze znanym mi i lubianym przeze mnie kumplem. Bo bym się zaangażowała emocjonalnie i wyszłaby katastrofa. Ot, geneza sytuacji.

I dodam - ja się dziewicą przestanę czuć, jak podejmę decyzję o seksie z facetem, którego będę kochać. Zabawy oralne bez uczuć to dla mnie nic nieznaczący epizod w życiu. Przydatny, ale uczuciowo nic nieznaczący. Czynność mechaniczna - brak zaangażowania. Natomiast gdy trafię do łóżka ze swoim mężczyzną, którego będę kochać i który będzie kochać mnie - wtedy być może nawet po takich zabawach nie będę się już czuć dziewicą. Dla mnie uczucia mają ogromne znaczenie w tym wypadku. A no i - stosunek zostawiam dla tego faceta. Nikomu innemu nie pozwolę tej granicy przekroczyć.

Edytowane przez migdalove
Czas edycji: 2014-01-04 o 15:22
migdalove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 17:02   #665
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e
Konto usunięte

No ja mam 21 lat i tez nadal jestem dziewicą i gdybym miała z ręką na sercu powiedzieć ,to też mnie do tego niemiłosiernie ciągnie(seksu) ,bo mam swoje potrzeby i ciężko jest żyć w abstynencji albo zadawalac się tylko masturbacją. Nie wiem kiedy przyjdzie mi być w poważnym związku kiedy będę na tyle mocno kochała żeby się na to zdecydować.
Może nawet w wieku 25 lat? Jest mi bardzo ciężko i też myślałam żeby może poszukać sobie przyjaciela do tych spraw. No taki dylemat potrzeby a zasady.

Mimo to szybko wyganiam te myśli ze swojej głowy, gdybym dopuściła się czegoś takiego ,to nie mogłabym na siebie patrzeć ,czułabym się jak szmata (szczera jestem ) mówię to tylko w kontekście siebie ,o swoich uczuciach . Może ktoś inny myśli inaczej ,mówię jak to jest ze mną.

Poza tym ja nie czułabym się dziewicą bo takich zabawach .z jeden strony jest mi z tym źle ( że nie mogę się na to zdecydować ) ale tez w pewnym stopniu jestem z tego powodu szczęśliwa że będę mogła się oddać kiedyś tam komuś w 100 %.
Że wytrzymuje /ograniczam wszystko dla wyższych idei i mój przyszły partner będzie się z tego cieszył.
Że jednak czekałam tylko na niego, wiem że mogę nie trafić odrazu na tego jedynego ,że możemy się rozstać / przestać kochać.
Ale świadomość że zrobiłam wszystko tak jak umiałam dla siebie samej aby czuć się dobrze we własnej skórze.-jest satysfakcjonująca.

Edytowane przez 20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e
Czas edycji: 2014-01-04 o 17:04
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 18:43   #666
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Znowu gloryfikacja dziewictwa. Czy raczej Dziewictwa.
Nosz kurde, Autorka penisa w sobie nie miała, więc dziewicą się czuje! Też bym się czuła...
I gdybym z doświadczeniem "oralnym" powiedziała swojemu kolejnemu partnerowi, że dziewicą nie jestem, to on mógłby się czuć dziwnie (a może nawet oszukany), jakbym podczas "pierwszego razu" np. zepchnęła go z siebie, bo by bolało?
Dziewczyna nie zna uczucia penisa w pochwie, więc czuje się dziewicą. A inne nie znają uczucia penisa w ustach i nie czują się dziewicami. O co tyle krzyku?

A w ogóle to chciałam napisać, że na pomysł z bananem nie wpadłam. Chyba jestem niezła w "robieniu loda", ale czasem zdarza mi się porysować zębami. Więc świetny pomysł na ćwiczenie... szkoda tylko, że nie lubię bananów
Kaja-ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 18:48   #667
bonek111
Przyczajenie

Dziewczyno jeżeli chcesz "zrobić dobrze" facetowi to obserwuj jego reakcje na to co robisz. Nie ma tu żadnej techniki - jednemu pasuje to, a drugiemu co innego. Jeżeli trafisz na TEGO JEDYNEGO, to po pewnym czasie dogracie się, ale trzeba śmiało mówić o swoich potrzebach i o tym czego nie chcesz zrobić np. moja żona nie chce mieć wytrysku do ust, ale uwielbia mnie pieścić.
bonek111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 19:03   #668
inmypocket
Raczkowanie

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;44421331]No właśnie gdybym miała zastanowić się co kieruje kobietą ,która idzie do łóżka z facetem po kilku dniach znajomość to ogarnąć tego nie potrafię.
I czasami zastanawiam się co takimi ludźmi kieruje i jakie korzyści mają z tego. Chętnie bym wysłuchała zdania `najlepiej kobiety która ma takie doświadczenia ,żebym jakoś bardziej to zrozumiała.[/QUOTE]
Ze swoim TŻ zabawialiśmy się oralnie po tygodniu znajomości(czyli jakichś trzech spotkaniach). Zmacać inne partie ciała dałam mu nawet wcześniej. Co mną kierowało? Przede wszystkim podniecenie. Ciekawość.
Korzyści? No przecież to logiczne, że przyjemność Skoro można, ma się okazję, to czemu człowiek ma sobie odmawiać? Naprawdę moim zdaniem życie jest za krótkie, aby być cnotliwym i przyzwoitym do bólu.
A co do autorki wątku, to może zainteresuje Cię książka Lou Paget "Wspaniała kochanka"? Można tam znaleźć dużo fajnych trików, więc myślę że to miła lektura na początek. Bez problemu znajdziesz ją na chomiku
inmypocket jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 19:10   #669
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
Napisane przez inmypocket Pokaż wiadomość
Co mną kierowało? Przede wszystkim podniecenie. Ciekawość.
Korzyści? No przecież to logiczne, że przyjemność Skoro można, ma się okazję, to czemu człowiek ma sobie odmawiać?
O to to! Chcę? Mogę? Mam z kim? To dlaczego NIE?
Stary 2014-01-04, 19:21   #670
Hayley__
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aisha21 Pokaż wiadomość
warto je oświecić poza tym to opisana sytuacja wzbudza u mnienie wiem jak można dopiero co poznanemu facetowi...maksymalna obrzydliwość. Nie rozumiem jak można dbać o swoje zdrowie i tak postępować.
zgadzam się
a co do oświecania, mysle ze im wiecej osob wie, ze przez oral mozna sie również zarazić, tym lepiej..
i śmieszy mnie stwierdzenie ze seks oralny to nie seks bo jest nim równiez..
Hayley__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 19:34   #671
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e
Konto usunięte

Cytat:
Ze swoim TŻ zabawialiśmy się oralnie po tygodniu znajomości(czyli jakichś trzech spotkaniach). Zmacać inne partie ciała dałam mu nawet wcześniej. Co mną kierowało? Przede wszystkim podniecenie. Ciekawość.
Korzyści? No przecież to logiczne, że przyjemność Skoro można, ma się okazję, to czemu człowiek ma sobie odmawiać? Naprawdę moim zdaniem życie jest za krótkie, aby być cnotliwym i przyzwoitym do bólu.
A co do autorki wątku, to może zainteresuje Cię książka Lou Paget "Wspaniała kochanka"? Można tam znaleźć dużo fajnych trików, więc myślę że to miła lektura na początek. Bez problemu znajdziesz ją na chomiku

Hmm, a można doznać jakiejś przyjemność z facetem który jest nam zupełnie obcy, którego nie kochamy? No wymieniłaś podniecenie , pociąg , fizyczną atrakcyjność .. a gdzie ta strona emocjonalna ,nie ma jej u ciebie?
Nie od dziś wiadomo że seks a kochanie się to różnica , nie lepiej poczekać na uczucie i przeżyć coś więcej tylko fizyczny orgazm?
Skoro mogę przeżyć prawdziwe uniesienie z ukochaną osobą,to po co mam zadawalac się namiastką bliskość?

A co z szacunkiem do siebie? Skoro kobieta nie powinna brukać swojej duszy i pozwolić się traktować jak szmata do podłogi przez swojego partnera.To dlaczego ma nie szanować swojego ciała i robić z niego zlew na spermę? Kiedy kobieta decyduje się na seks z każdym napotkanym facetem to co sama z siebie daje traci zupełnie na wartość.
Bo uprawiając z kimś seks,kobieta oddaje mężczyźnie całą siebie ,jak to świadczy o niej samej ,skoro całą siebie oddaje non stop innemu?
Potem gdy w końcu trafia na tego jedynego i proponuje mu zbliżenie ( żeby być jak najbliżej siebie )a on nie czuje się wyróżniony ,bo niby chce z nim przeżyć coś pięknego a tak naprawdę to dla niej nic specjalnego ,więc jak tu odczuwać potem wartość tego?
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 19:45   #672
cherry_flamme
Zakorzenienie

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;44430655]Hmm, a można doznać jakiejś przyjemność z facetem który jest nam zupełnie obcy, którego nie kochamy? No wymieniłaś podniecenie , pociąg , fizyczną atrakcyjność .. a gdzie ta strona emocjonalna ,nie ma jej u ciebie?
Nie od dziś wiadomo że seks a kochanie się to różnica , nie lepiej poczekać na uczucie i przeżyć coś więcej tylko fizyczny orgazm?
Skoro mogę przeżyć prawdziwe uniesienie z ukochaną osobą,to po co mam zadawalac się namiastką bliskość?

A co z szacunkiem do siebie? Skoro kobieta nie powinna brukać swojej duszy i pozwolić się traktować jak szmata do podłogi przez swojego partnera.To dlaczego ma nie szanować swojego ciała i robić z niego zlew na spermę? Kiedy kobieta decyduje się na seks z każdym napotkanym facetem to co sama z siebie daje traci zupełnie na wartość.
Bo uprawiając z kimś seks,kobieta oddaje mężczyźnie całą siebie ,jak to świadczy o niej samej ,skoro całą siebie oddaje non stop innemu?
Potem gdy w końcu trafia na tego jedynego i proponuje mu zbliżenie ( żeby być jak najbliżej siebie )a on nie czuje się wyróżniony ,bo niby chce z nim przeżyć coś pięknego a tak naprawdę to dla niej nic specjalnego ,więc jak tu odczuwać potem wartość tego?[/QUOTE]

Kobieta nie samochód- na wartości nie traci. Nie wiem, dlaczego innych tak obchodzi, co osoba A robi dobrowolnie z osobą B Niektórzy do satysfakcjonującego seksu potrzebują miłości, zaufania itp., a inni lubią niezobowiązujące numerki i wystarczy im pociąg fizyczny.

Niby każdy może mieć swoje zdanie, ale Twoje argumenty są rodem z jakiejś katolickiej gazetki dla porządnych dziewczyn.

Wiedziałam, że prędzej czy później pojawią się w tym temacie takie, które nie uznają seksu dla samej przyjemności i próbują przekonać do swoich racji innych. A to chyba nie o tym wątek

Stary 2014-01-04, 19:50   #673
bonek111
Przyczajenie

Cytat:

Sorry dziewczyny jestem tylko facetem, ale to co tutaj czytam, to nie jest nawet cichodajstwo to jest normalne ☠☠☠☠☠☠☠☠ i proszę admina o nie wykasowanie postu, gdyż każdy facet... KAŻDY ... owszem chętnie taką "kobietę" zaliczy ale nie będzie się chciał z nią związać. I TO WŁAŚNIE WEŻCIE SOBIE DO GŁOWY KOBIETY
Stary 2014-01-04, 19:50   #674
strix55
Rozeznanie

Cytat:
a czy wystarczą tylko takie zwykłe ruchy ustami? w sensie, jest taki ruch, który powoduje moment kulminacyjny przyjemności? i co z trzymaniem? sama nie wiem, starałam się być delikatna, to mówił, że za lekko, jak potem wzięłam troszkę mocniej, to że za mocno, masakra XD
Ja bym nie wymagała od swojej kobiety żeby mnie w ten sposób zaspokajała. uważam że to mężczyzna powinien w ten sposób sprawaiać kobiecie przyjemność a nie na odwrót.
strix55 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 19:56   #675
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
Napisane przez bonek111 Pokaż wiadomość
Sorry dziewczyny jestem tylko facetem, ale to co tutaj czytam, to nie jest nawet cichodajstwo to jest normalne ☠☠☠☠☠☠☠☠ i proszę admina o nie wykasowanie postu, gdyż każdy facet... KAŻDY ... owszem chętnie taką "kobietę" zaliczy ale nie będzie się chciał z nią związać. I TO WŁAŚNIE WEŻCIE SOBIE DO GŁOWY KOBIETY
Powiedział, co wiedział

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 20:03   #676
bonek111
Przyczajenie

Kaja-ja takie jest podejście facetów i naprawdę powiedziałem co wiedziałem
Stary 2014-01-04, 20:03   #677
strix55
Rozeznanie

Cytat:
Szczerze mówiąc, zupełnie nie przejmuję się tym, co tam wyżej niektórzy powypisywali. Zemsta to nie jest, nie jest to żadne "odbijanie sobie" czegoś, żadne wynagradzanie. Zrobiłam to na drodze świadomych wniosków ze swojej sytuacji. Szanuję siebie, swoje ciało i swoje poglądy. To, że poszłam na imprezę i spotkałam gościa, z którym uprawiałam seks oralny - no i co z tego? Może sami zróbcie czasem poimprezowy rachunek sumienia ^^

Także skończmy temat czy jestem dziewicą czy nie, bo jestem i będę jeszcze długo i czy zrobiłam dobrze, czy obrzydliwie, bo to na szczęście tylko moja sprawa i tylko mnie czekają konsekwencje czy jakiś kac moralny.

Nie taka była myśl przewodnia posta.
O tym, że mogę się zakazić wiem.
Dziękuję wszystkim za rady, bardzo mi pomogliście i pozdrawiam.
No jak by mi dziewczyna powiedział że sie szanuje ale robiła laske 10 facetom przed mną których nawet nie znała to bym jej nawet nie pocałował a co dopiero związek z nią tworzył. Opamiętaj się bo tacy jak twój był chłopak chętnie wykorzystają Cie do zabawy, i na zdrowy rozum szczęście wielkie Cie spotkało że Cie ten chłopak zostawił i że nie tracisz czasu na takiego jak on. Szukaj wartościowych mężczyzn dla których będziesz ważna,będą Cie kochać i szanować i to czego Ty chcesz.
Stary 2014-01-04, 20:11   #678
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strix55 Pokaż wiadomość
No jak by mi dziewczyna powiedział że sie szanuje ale robiła laske 10 facetom przed mną których nawet nie znała to bym jej nawet nie pocałował a co dopiero związek z nią tworzył. Opamiętaj się bo tacy jak twój był chłopak chętnie wykorzystają Cie do zabawy, i na zdrowy rozum szczęście wielkie Cie spotkało że Cie ten chłopak zostawił i że nie tracisz czasu na takiego jak on. Szukaj wartościowych mężczyzn dla których będziesz ważna,będą Cie kochać i szanować i to czego Ty chcesz.
Heloł, to była tylko zabawa na imprezie Fajnie, że macie taką moralność, ale nie jest ona jedyną i słuszną, więc załóżcie sobie jakiś wątek nt. seksu poza związkami i tam się wypowiadajcie.

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Ja bym nie wymagała od swojej kobiety żeby mnie w ten sposób zaspokajała. uważam że to mężczyzna powinien w ten sposób sprawaiać kobiecie przyjemność a nie na odwrót.
Jesteś facetem i uważasz, że kobiety nie powinny robić lodów ?

Stary 2014-01-04, 20:13   #679
strix55
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
Heloł, to była tylko zabawa na imprezie Fajnie, że macie taką moralność, ale nie jest ona jedyną i słuszną, więc załóżcie sobie jakiś wątek nt. seksu poza związkami i tam się wypowiadajcie.

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

no tak szanowanie się kobiety jest już nie modne, zapomniałem.
Jak chcą to niech robią, napisałem tylko że bym tego nie wymagał i nie nakłaniał swojej kobiety do tego.

Edytowane przez strix55
Czas edycji: 2014-01-04 o 20:14

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 20:18   #680
bonek111
Przyczajenie

Owszem "lody" są super, ale żeby robić je wszem i wobec?, gdzie tylko się da? Szanujcie się trochę.
Stary 2014-01-04, 20:21   #681
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
no tak szanowanie się kobiety jest już nie modne, zapomniałem.
Jak chcą to niech robią, napisałem tylko że bym tego nie wymagał i nie nakłaniał swojej kobiety do tego.
''Szanowanie się'' polega na tym, że nie robisz nic wbrew sobie. A jak ktoś ma ochotę, to niech robi.

Stary 2014-01-04, 20:30   #682
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
Też wydało mi się to dziwne

Ja tam lubię zaspokajać mężczyznę ustami. Czasem sprawia mi to nawet więcej przyjemności niż, kiedy to ja jestem w taki sposób zaspokajana. Widzę, że sprawiam mu frajdę, czuję który ruch wywołuje u niego konkretne reakcje. Czego chcieć więcej, niż żeby facet czuł się dobrze przy kobiecie?
Stary 2014-01-04, 20:33   #683
bonek111
Przyczajenie

Cytat:
''Szanowanie się'' polega na tym, że nie robisz nic wbrew sobie. A jak ktoś ma ochotę, to niech robi.
"Kolekarz"w kiblu... tylko dziesięciu chłopa, ale nie robię nic wbrew sobie, więc SIĘ SZANUJĘ pozdrawiam i życzę sukcesów

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 20:34   #684
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bonek111 Pokaż wiadomość
"Kolekarz"w kiblu... tylko dziesięciu chłopa, ale nie robię nic wbrew sobie, więc SIĘ SZANUJĘ pozdrawiam i życzę sukcesów
Nie rozumiem tego fragmentu

Stary 2014-01-04, 20:36   #685
bonek111
Przyczajenie

KOLEJARZ nie kolekarz sorry
Stary 2014-01-04, 21:01   #686
tomcio
Raczkowanie

Cytat:
A myślałem, że to kobieta napisała. No proszę, ten świat nie przestaje zadziwiać.
tomcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 21:16   #687
forsvinn
BAN stały

Nonsens, jak można nie lubić robić loda
Jęki, wzdychanie, targanie za włosy, krzyki. I w tym momencie mam nad nim całkowitą władzę. Chyba nawet bardziej mnie kręci dawanie niż branie
forsvinn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 21:19   #688
strix55
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez forsvinn Pokaż wiadomość
Jęki, wzdychanie, targanie za włosy, krzyki. I w tym momencie mam nad nim całkowitą władzę. Chyba nawet bardziej mnie kręci dawanie niż branie
przypadkowym facetom? Co Cie on obchodzi tak naprawde czy ejst mu dobrze czy nie.
Stary 2014-01-04, 21:20   #689
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
Napisane przez forsvinn Pokaż wiadomość
Dobrze gada! Polać jej!
Stary 2014-01-04, 22:05   #690
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;44430655]Hmm, a można doznać jakiejś przyjemność z facetem który jest nam zupełnie obcy, którego nie kochamy? No wymieniłaś podniecenie , pociąg , fizyczną atrakcyjność .. a gdzie ta strona emocjonalna ,nie ma jej u ciebie?

Potem gdy w końcu trafia na tego jedynego i proponuje mu zbliżenie ( żeby być jak najbliżej siebie )a on nie czuje się wyróżniony ,bo niby chce z nim przeżyć coś pięknego a tak naprawdę to dla niej nic specjalnego ,więc jak tu odczuwać potem wartość tego?[/QUOTE]

Tego nie popieram. Paradoksalnie to jest wlasnie sprowadzanie kobiety do rangi przedmiotu.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości