Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-05, 09:37   #2341
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
O to dobrze bo myślałam, że coś ze mną nie tak jeszcze wieczorem sprawdzę termometr
Leine fajna ta twoja córcia ile ma latek?
Rozwala mnie tym rozkazywaniem od samego rana ona ma 2 latka
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 09:37   #2342
Ishka
Zadomowienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Hej laski.
Wkońcu nadrobiłam heh wkońcu coś więcej naskrobałyście;p

Eh widze że wczoraj znowu temat dla niektórych niegodny naszego forum....
Dziewczyny te od zwięrzątek rodowodowych- pierwszy raz słyszłama że "Profesjonalne hodowle" posiadające pieski za 3-4 tyś oddałyby za darmo lub jakieś tam grosze swojego psiaka "bo niewystawowy" nigdy w życiu w to nie uwierze bo napewno chociażby wymyśliliby sobie jakąs cene za zwrot kosztów....i tak jak szukałam 12 lat temu owczarka niemieckiego a obdzwoniłam prawie wszystkie śląskie hodowle i nie tylko... i tak jak moj mąż szukał 7 lat temu shih tzu dla mnie(tylko on się wtedy nie znał) zaczął od "profesjonalnych hodowli" nigdy nie usłyszałm że mamy szczeniaki niewystawowe które oddam I ja w takie coś nie uwierze....Ja też szukałam znajomym niejednokrotnie pupili i za kazdym razem było tak samo....Co do mądrości psów z rodowodem...nieliczne psy posiadające metrykę/rodowód są mądrymi psami nieraz widziałam u znajomych...czasem są to psy obciążone genetycznie i poprostu głupkowate nie nadające się nawet na żadne szkolenia;/ Oczywiście mówię o niektorych długo by tu można było pisać i "gadać"

Debra- ja od poniedziałku biore duphaston i rano umyje włosy a wieczorem są już przetłuszczone i wiem ze to przez dupka....eh no nic musze się z nim przemęczyć jeszcze ciekawe ile jeszcze bede musiała go brac...

Leine-schabik bardzo dobry Jeszcze sposoby podania jakie tu dziewczyny wymieniają ślinka leci hehW niemczech drogi ale u nas dosyć tani niech rodzinka zrobi Wam paczke z miechęm i po kłopocie my tak robimy najlepiej jak ktoś jedzie w te strony wtedy jest szybciej (mam sporą część rodziny w niemczech)

Wczoraj przeżyłam jakoś w miare normalnie spotkanie z teściową heh nie wiem jak to się stało jestem jeszcze w lekkim szoku

Eh miałam jeszcze coś napisac ale oczywiście mój móżdzek teraz sobie nie radzi

Kiedy mój miał 2 latka...a był wtedy taki kochany-czyt grzeczny/spokojny...2 latka to fajny wiek

Edytowane przez Ishka
Czas edycji: 2014-01-05 o 09:41
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 09:42   #2343
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Rozwala mnie tym rozkazywaniem od samego rana ona ma 2 latka
No to bardzo wygadana jak na 2 lata Uważaj jak będzie starsza i zacznie rozkazywać Mama kup mi czekolade, a za X lat:" kup mi komórkę, laptopa itp. "

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 10:08   #2344
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
Chyba nici ze Zbyszka w tym cyklu temperatura zamiast rosnąć spada ...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Jeszcze czas.. nie panikuj
Stary 2014-01-05, 10:11   #2345
emagi
Rozeznanie

Kończąc temat zwierząt to i ja sie pochwale moimi dachowcami
emagi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 10:25   #2346
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
ja też się nie lubię tapetowac, ale że pracuję z ludzmi to chcę jak ludź wyglądać i źle się czuję w pracy bez makijażu ( chociaż jak nie mam plamek to tylko puder i tusz nakładam)

a wrzucisz linki ?

Revlon niby jest dobry, właśnie on jest dla cer mieszano-tłustych także pewnie coś tam matuje, jest podobno mocno kryjący i łatwo zrobić maskę.

Ja też go używalam, ale po tym artykule http://www.srokao.pl/2013/03/bb-krem...y-i-matek.html już nie chcę... najgorsze, że ten zły skladnik jest też w innych kosmetykach, ale w sumie na twarz najwięcej schodzi ..

ja mam cerę taką mieszanką, ze sklonnościami do wypryskow, chociaż od jakiegoś czasu jest ich znacznie mniej...też myślałam o czymś droższym, ale nie chcę kupić czegoś drogiego i żałować i tak nie wiem co wybrać.
A żel do mycia jaki masz?

Jak się czuje ...hmm wiecie od jakiegoś czasu było u mojej dzidzi coś nie tak, także cierpię już od jakiegoś czasu. Fizycznie teraz brzuch mnie boli i ciągle plamię/krwawię. Trochę gorzej psychicznie, nie płaczę calymi dniami już, ale mam wrażenie, że to co wydarzyło się w szpitalu to po prostu zwykły sen. Nie wierzę, że to nas spotkało Jak sobie przypomnę ten ból ( po tabletkach miałam mega bolesne, regularne skurcze), to jak poroniłam w łazience i ogromny strach przed zabiegiem to płaczę. ALe nie zrozumie tego ktoś, kto tego nie przeżył...sama przyznaje, że przed # nie wiedziałam, że będzie mi tak ciężko

Najgorsze jest to, że boję się, że coś zrobiłam źle i dlatego się tak stało że moglibyśmy tego uniknąć. Nawet w szpitalu każdego lekarza pytałam czy na 100% nic się już nie da zrobić.

No i najgorsze jest teraz to czekanie ... bo co z tego, że udało mi się w 3 cyklu, jak kolejny raz będę mogla się starać w 9 cyklu ( licząc od początku) nie mowiąc już o tym, że strach pozostanie do końca

Położna rozmawiała z moim tż i powiedziała mu, że ma mnie obserwowac i w razie złego stanu namówić na wizytę u psychologa. TŻ rozmawiał ze mną o tym, ale na chwilę obecną nie ma takich słów, które by mnie całkowicie uspokoiły. SPać nie mogę, także biorę leki na sen, i strasznie cieszyłam się, że wczoraj spałam aż 7 h.

Po weekendzie wracam do pracy ( rodzice mówią, żebym wzieła jeszcze zwolnienie) bo psychicznie sama w domu nie dam rady. TZ popiera moją decyzję, ale on się znów boi , że przeciążę się w pracy i jakoś zaszkodzę sobie fizycznie.

daj linki
Proszę

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-matujacy.html

http://kosmetyki.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/liren...-wygladzajacy/

Kochana u mnie na poczatku też było strasznie, ryczałam jak bóbr
Jeszcze do dziś ryczę, jak przypomnę sobie jak leżałam na tym fotelu z rozkraczonymi nogami i czekałam na lekarza
I też potem myslalam ze to był po prostu zły sen, a wszystko jest w porządku. Dla mnie najgorsze było to kiedy mój gin powiedział ze powinniśmy poczekac z pół roku... teraz gdy minęły prawie 3, idę do innego gina skonsultować, i chciałabym bardzo już się starać. Po 3 tyg od zabiegu odebralam wynik badania i tak na prawdę nic z niego niewiadomo... mam nadzieję że to był jednorazowy przypadek, i potem będzie dobrze. Ale nie powiem, strach jest... ale najgorsze co możesz zrobić to obwiniać siebie... naprawdę to nie Twoja wina...
Mnie nie byl potrzebny psycholog, wsytarczyło wsparcie męża, mamy. Ale jeśli Tobie to pomoże to może warto porozmawiac ze specjalistą. Najgorsze jest to czekanie, a zastanawiam się dlaczego podali Ci tabletki na skurcze i zrobili zabieg? Ja miałam sam zabieg i potem antybiotyk :/ a teraz żałuję ze sie nie sprzeciwilam przed zabiegiem tak jak Kamel. Gdybym naturalnie poronila to pewnie szybciej mogłabym się starać.
U Ciebie minęło jeszcze za mało czasu, rana jest świeża i sam ból brzucha juz przypomina Ci o tym co się stało i to normalne. Po dłuższym czasie uspokoisz się trochę i zaczniesz myśleć pozytywnie, zobaczysz

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:

Kochana dopiero 7dpo u Ciebie, jeszcze za wcześniena takie wyroki Jutro pewnie podskoczy
Stary 2014-01-05, 10:31   #2347
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana! Nic nie spada takie spadki to nie spadki. Grunt, że jest powyżej poziomej linii. Chcesz zobaczyć spadki i zwiastun @? Zapraszam na mój wykres

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 10:31   #2348
Jagatka_N
Zakorzenienie

Idę na ovufriend pooglądać
Stary 2014-01-05, 10:41   #2349
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Proszę

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-matujacy.html

http://kosmetyki.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/liren...-wygladzajacy/

Kochana u mnie na poczatku też było strasznie, ryczałam jak bóbr
Jeszcze do dziś ryczę, jak przypomnę sobie jak leżałam na tym fotelu z rozkraczonymi nogami i czekałam na lekarza
I też potem myslalam ze to był po prostu zły sen, a wszystko jest w porządku. Dla mnie najgorsze było to kiedy mój gin powiedział ze powinniśmy poczekac z pół roku... teraz gdy minęły prawie 3, idę do innego gina skonsultować, i chciałabym bardzo już się starać. Po 3 tyg od zabiegu odebralam wynik badania i tak na prawdę nic z niego niewiadomo... mam nadzieję że to był jednorazowy przypadek, i potem będzie dobrze. Ale nie powiem, strach jest... ale najgorsze co możesz zrobić to obwiniać siebie... naprawdę to nie Twoja wina...
Mnie nie byl potrzebny psycholog, wsytarczyło wsparcie męża, mamy. Ale jeśli Tobie to pomoże to może warto porozmawiac ze specjalistą. Najgorsze jest to czekanie, a zastanawiam się dlaczego podali Ci tabletki na skurcze i zrobili zabieg? Ja miałam sam zabieg i potem antybiotyk :/ a teraz żałuję ze sie nie sprzeciwilam przed zabiegiem tak jak Kamel. Gdybym naturalnie poronila to pewnie szybciej mogłabym się starać.
U Ciebie minęło jeszcze za mało czasu, rana jest świeża i sam ból brzucha juz przypomina Ci o tym co się stało i to normalne. Po dłuższym czasie uspokoisz się trochę i zaczniesz myśleć pozytywnie, zobaczysz
WIesz co u mnie nic samo się nie działo, nic się nie odklejało także na samoistne poronienie muusiałabym czekać parę tygodni. Szyjka się nie obniżala, nie otwierała i lekarka mowiła, że bezpieczniej będzie jak najpierw zadziałają farmakologicznie ( bo gorzej by było jakby musieli na siłę roztwierać szyjkę) No i jak już poroniłam zaczęłam mocno krwawić ( po nogach mi aż leciało) i szybko podjeli decyzję o zabiegu. Duże zamieszanie się zrobiło także widziałam, że coś jest nie tak, ok. 20 poroniłam, a o 22 30 miałam zabieg. Lekarka mówiła, że dużo robić nie musieli, bo większość wyszło ze mnie, ale to krwawienie sprawiło, że musieli zareagować.

a antybiotyk ile brałas? Bo mi tylko rano po zabiegu dali..
maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 11:01   #2350
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
WIesz co u mnie nic samo się nie działo, nic się nie odklejało także na samoistne poronienie muusiałabym czekać parę tygodni. Szyjka się nie obniżala, nie otwierała i lekarka mowiła, że bezpieczniej będzie jak najpierw zadziałają farmakologicznie ( bo gorzej by było jakby musieli na siłę roztwierać szyjkę) No i jak już poroniłam zaczęłam mocno krwawić ( po nogach mi aż leciało) i szybko podjeli decyzję o zabiegu. Duże zamieszanie się zrobiło także widziałam, że coś jest nie tak, ok. 20 poroniłam, a o 22 30 miałam zabieg. Lekarka mówiła, że dużo robić nie musieli, bo większość wyszło ze mnie, ale to krwawienie sprawiło, że musieli zareagować.

a antybiotyk ile brałas? Bo mi tylko rano po zabiegu dali..
To mnie teraz zmartwiłaś bo u mnie też nic się nie działo, nie miałam żadnego nawet plamienia, żadnych bóli i zrobili mi zabieg czyli ze co, na siłę roztwierali szyjkę po zabiegu brałam antybiotyk przez 5-7 dni, nie pamiętam dokładnie. Krwawiłam lekko tylko w dzień zabiegu i dzień po, potem 1-2 dni delikatniutkie plamienie i bolało tylko 2 dni, ale nie bardzo mocno.
Stary 2014-01-05, 11:08   #2351
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
To mnie teraz zmartwiłaś bo u mnie też nic się nie działo, nie miałam żadnego nawet plamienia, żadnych bóli i zrobili mi zabieg czyli ze co, na siłę roztwierali szyjkę po zabiegu brałam antybiotyk przez 5-7 dni, nie pamiętam dokładnie. Krwawiłam lekko tylko w dzień zabiegu i dzień po, potem 1-2 dni delikatniutkie plamienie i bolało tylko 2 dni, ale nie bardzo mocno.
no a po badaniu mowili CI, że się odkleja już pęcherzyk/kosmówka? Może szyjka CI się juz roztwierała?? Mi tak lekarka tłumaczyła zaraz po przyjęcia i jeszcze przed podaniem tabletek.

Mnie znów martwi, że tylko 2 tabletki antybiotyku dostałam...
Stary 2014-01-05, 11:12   #2352
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
no a po badaniu mowili CI, że się odkleja już pęcherzyk/kosmówka? Może szyjka CI się juz roztwierała?? Mi tak lekarka tłumaczyła zaraz po przyjęcia i jeszcze przed podaniem tabletek.

Mnie znów martwi, że tylko 2 tabletki antybiotyku dostałam...
Nic właśnie nie mówili, w dniu przyjęcia miałam usg i przed zabiegiem, nie było akjci serca, no i 2 razy betę mialam robioną (spadała bardzo).
A recepte dostałam jak wychodziłam, amoksiklav bralam, antybiotyk ma działać przeciwzapalnie, troszkę dziwne ze Ci nie dali tym bardziej że dłużej plamiłaś po zabiegu. A kiedy teraz idziesz na wizytę?
Stary 2014-01-05, 11:17   #2353
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Nic właśnie nie mówili, w dniu przyjęcia miałam usg i przed zabiegiem, nie było akjci serca, no i 2 razy betę mialam robioną (spadała bardzo).
A recepte dostałam jak wychodziłam, amoksiklav bralam, antybiotyk ma działać przeciwzapalnie, troszkę dziwne ze Ci nie dali tym bardziej że dłużej plamiłaś po zabiegu. A kiedy teraz idziesz na wizytę?
15.01 ale wiesz pytałam lekarza i pielęgniarki i mówili, że nie ma potrzeby brać. Co szpital to pewnie inne zasady. Ja czekam teraz na wypis i zobaczymy co mi tam wypisali.

A na kontroli kiedy bylaś po zabiegu? Wszystko się ładnie zagoiło ?
Stary 2014-01-05, 11:26   #2354
Olgietka
Zakorzenienie

Laski... A jak Wy byłyście w ciąży, to czułyście to? Miałyście jakieś przeczucie? Coś?

Stary 2014-01-05, 11:38   #2355
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Laski... A jak Wy byłyście w ciąży, to czułyście to? Miałyście jakieś przeczucie? Coś?

ale pytasz, czy czuje się ciążę, czy chodzi CI o # czy czuje się, że coś jest nie tak?

Ja czułam, że jestem w ciąży, miałam okropną zgagę, lekko mnie mdliło, w nocy spać nie mogłam, a w dzień ciągle ziewałam. Nie mogłam patrzeć na słodycze też. Potem nagle zgaga mi przeszła, czasem złapało coś, ale już nie tak mocno. SPac w nocy dalej nie mogłam, bo już było podejrzenie, że coś jest nie tak.
Stary 2014-01-05, 11:48   #2356
agnieszkaK
Zadomowienie

witam się w niedzielę,
miłych wolnych dni, dla tych co mają!
odpoczywajcie, tak jak ja
jedziemy zaraz na obiad do rodziców

już całe 2 razy ćwiczyłam z Ewką i lepiej mi poszło, i prawie zakwasów nie mam. Jestem z siebie dumna pozdrawiam wszystkie
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 11:51   #2357
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
A czy Yeti jest z hodowli Baśniowy Sen*PL ?
Tak

A Ty wrzucisz swoje pociechy? Jak bede po poludniu w domu, to chetnie sie pozachwycam

Aleee masakra... dzisiaj w nocy w ogole nie zasnelam - przewalalam sie tylko z boku na bok... a od rana do pracy - umrę tu chyba
Stary 2014-01-05, 12:01   #2358
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
15.01 ale wiesz pytałam lekarza i pielęgniarki i mówili, że nie ma potrzeby brać. Co szpital to pewnie inne zasady. Ja czekam teraz na wypis i zobaczymy co mi tam wypisali.

A na kontroli kiedy bylaś po zabiegu? Wszystko się ładnie zagoiło ?
I to jest dziwne, że co szpital/lekarz to inne zasady
Ja byłam 5dni po zabiegu, i później po pierwszej @, ale tak jak już tu ostatnio pisalam nie miałam usg, teraz idę 20stycznia do innego gina i poproszę o usg, mam nadzieję że da zielone światło na starania, wtedy miną 3m-ce i tydzień od zabiegu...
Mi lekarz w szpitalu powiedział, że zdroworozsądkowo jest odczekac 3 m-ce a później to już słuchać swojego gina, ale mój niestety bez usg kazał czekać pół roku, a ja nie chcę tyle. Meire pisała, że jej lekarz pozwolił wcześniej.

Cytat:

Mnie kilka dni przed testowaniem strasznie chciało się pic, ale to jak nigdy, i miałam dużo śluzu kremowego/lepkiego - wiecej niż zwykle. Później, ale to jakiś tydzień po tescie zaczęły się mdłości...i trwały do dnia kiedy lekarz dał mi skierowanie do szpitala-minęły jak ręką odjął...

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Tak

A Ty wrzucisz swoje pociechy? Jak bede po poludniu w domu, to chetnie sie pozachwycam

Aleee masakra... dzisiaj w nocy w ogole nie zasnelam - przewalalam sie tylko z boku na bok... a od rana do pracy - umrę tu chyba
Czymś się martwisz/stresujesz że aż tak źle
Stary 2014-01-05, 12:24   #2359
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
witam się w niedzielę,
miłych wolnych dni, dla tych co mają!
odpoczywajcie, tak jak ja
jedziemy zaraz na obiad do rodziców

już całe 2 razy ćwiczyłam z Ewką i lepiej mi poszło, i prawie zakwasów nie mam. Jestem z siebie dumna pozdrawiam wszystkie
No to cwiczenia pelna para ja dzis cwicze a obecie wciagne makowca hehe

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Idę na ovufriend pooglądać
Pozwiedzaj
Stary 2014-01-05, 12:28   #2360
vioris
Zakorzenienie

Cześć Ja wczoraj jednak poszłam spać znowu po 3 Tż wieczorkiem się przespał i wstał o 23 to siedzieliśmy razem do 3 On tak ma i ja żeby z nim spędzić czas wieczorkiem/nocą to muszę poczekać aż się prześpi

Cytat:

Powiesz o co chodzi z tym Zbyszkiem? Pytam bo mnie te imię się bardzo kojarzy i Ty mi przypominasz coś o czym pamiętac bym nie chciała hehe

Cytat:
Napisane przez emagi Pokaż wiadomość
Kończąc temat zwierząt to i ja sie pochwale moimi dachowcami
E tam kończąc Ślicznoty, moje też tak poprzytulane śpią

Cytat:

Jak byłam w ciąży to nie czułam nic, albo tego nie zauważałam ze coś innego jest. Starałam się 11 cykli i ten ostatni odpuściłam zupełnie starania i zaszłam w ciąże z jednego, jedynego serducha @ mi się spóźniała tydzień to wtedy się zorientowałam, że można by test zrobić. Zrobiłam i wyszedł mega bladzioch. Dalej nie wierzyłam. Tydzień później poszłam do gina i powiedział, że 6 tydzień Ale nadal nie czułam nic i nie wierzyłam w ciążę. Uwierzyłam chyba dopiero z 3 tygodnie później jak się mdłości zaczęły i kiblowałam w łazience codziennie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Tak

Ja już chyba wrzucałam moje futrzaki Ale coś poszukam i wrzucę
Stary 2014-01-05, 12:35   #2361
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Przyszłam się zameldować że żyję

Mam nieco urwanie głowy, mąż już wyjechał, no i zostałam sama
Odezwę się jak ustabilizuje mi się wszystko czyli najprawdopodobniej już jutro

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 12:36   #2362
God Of War 20
Zakorzenienie

Vioris ja też tak mam ze jak sie przespie w dzien to wieczorkiem dluzej posiedze a jak nie to mi sie zasypia.... czasami jest tak, że nie jestem spiaca nawet nie spiac w dzien ale czasami to juz o 21 usypiam... szczegolnie jak nic w tv nie ma

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość

To czekamy na "come back"
Stary 2014-01-05, 12:53   #2363
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:

Mam nadzieję, że dzięki nam czas do powrotu męża zleci raz, dwa

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-05, 13:00   #2364
vioris
Zakorzenienie

Cytat:

nareszcie, już się zastanawiałam gdzie się nam podziała Makarena

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Vioris ja też tak mam ze jak sie przespie w dzien to wieczorkiem dluzej posiedze a jak nie to mi sie zasypia.... czasami jest tak, że nie jestem spiaca nawet nie spiac w dzien ale czasami to juz o 21 usypiam... szczegolnie jak nic w tv nie ma

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

To czekamy na "come back"
Ja tak nie mam, bo nie znoszę spać w dzień ale tż śpi np od 20-23 i wstaje i siedzi ze mną do 3 Ale jakby nie przespał się te 2-3 godziny to i tak by zasnął mimo woli. On taki śpioch ogólnie jest, tzn śpi wieczorem wcześnie i jakbym go nie obudziła to by spał od 20 do rana Ja nie znoszę chodzić tak wcześnie spać. Najwcześniej jak dla mnie to północ
Stary 2014-01-05, 13:00   #2365
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:

Wracaj wracaj
tu na pewno będzie Ci dobrze i czas szybciej zleci

Mania a co to u Ciebie ta tempka tak szaleje masz jakieś oznaki na @ ?
Stary 2014-01-05, 13:09   #2366
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

Ja czułam jak się mała zagnieżdża bo budziłam się 2 noce pod rząd bolał mnie brzuch tak jakbym się zatruła i 10 dpo zrobiłam test były II kreseczki poza tym zawsze po owulce nie miała śluzu lub był przezroczysty i w małej ilości a teraz był kremowy i było go sporo.

Śliczne macie zwierzątka jak zrobię mojemu zdjęcie to też wam wrzucę

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 13:33   #2367
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:

Mania a co to u Ciebie ta tempka tak szaleje masz jakieś oznaki na @ ?
nie wiem mam chyba pmsa, bo dziś popłakałam się przy bankomacie haha to po prostu nie ten cykl. Gdyby nie ten spadek 4 dpo to wykres byłby ok, bo wzrost, a później spadek na @. A już nieważne. Wczoraj nie pojechaliśmy na basen, chcę dziś pojechać, mam nadzieję, że mnie nie zaleje małpiszon

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-05, 13:43   #2368
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
nie wiem mam chyba pmsa, bo dziś popłakałam się przy bankomacie haha to po prostu nie ten cykl. Gdyby nie ten spadek 4 dpo to wykres byłby ok, bo wzrost, a później spadek na @. A już nieważne. Wczoraj nie pojechaliśmy na basen, chcę dziś pojechać, mam nadzieję, że mnie nie zaleje małpiszon

jesteś przed wypłatą?

A serio to dziwne, że nie masz plamienia ani nic, a temp tak nisko już
Stary 2014-01-05, 13:46   #2369
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:

jesteś przed wypłatą?

A serio to dziwne, że nie masz plamienia ani nic, a temp tak nisko już
Nie, spojrzałam w to takie lusterko co jest w bankomatach i stwierdziłam, że fatalnie wyglądam i mi smutno
Ja nie mam plamień przed @. B.rzadko 1 dzień przed, ale zazwyczaj przychodzi od razu.

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-05, 13:47   #2370
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość

Hahaha
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości