Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-05, 18:00   #3301
lolitka888
Rozeznanie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Kurczę, to dbaj też o siebie, żeby te twardnienia nie zaczęły się robić regularniejsze Mnie nastraszył, że przy większej częstotliwości twardnienia mogą zacząć zamieniać się w skurcze a to już jest bardzo groźne dla dziecka na tym etapie...
Dzisiaj mam brać 4xmagnez co 2 godziny, a od jutra 2xmagnez co 2 h. Potem zmniejszać jeżeli twardnienia ustąpią..
Nom..mi na razie tak jak mówie..co pare dni stwardnieje raz na dzień na minutke i koniec,bez bóli i niczego. Myśle,że od 29 tyg włącze lutke,bo od tego tyg może częsciej twardnieć brzuszek tak słyszałam

lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 18:03   #3302
asia27100
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Cześć Kochane... Ja wpadam tylko na chwilę po pełnym napięcia przedpołudniu.
Poza tym jeszcze co do dobrych wieści, to na 100 % będzie dziewczynka!!! Wśród zdjęć z usg mam i zdjęcie warg sromowych, więc już jest pewniak

Dbajcie o siebie Kochane
wypoczywaj! i gratuluje córy! typy imion są?
Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny to tylko mnie mój Maluch kopie z lewej strony? tak na wysokości ok.5cm od pępka, ale prawie zawsze z lewej, czasami na środku, z prawej może raz no a brzuch to tak mi skacze, że masakra, uwielbiam na to patrzeć w przeciwieństwie do męża, bo ten to się boi patrzeć, a co dopiero dotknąć nie to, co Wasi mężczyźni..

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------
mnie tez głównie z lewej kopie

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 18:08   #3303
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny to tylko mnie mój Maluch kopie z lewej strony? tak na wysokości ok.5cm od pępka, ale prawie zawsze z lewej, czasami na środku, z prawej może raz no a brzuch to tak mi skacze, że masakra, uwielbiam na to patrzeć w przeciwieństwie do męża, bo ten to się boi patrzeć, a co dopiero dotknąć nie to, co Wasi mężczyźni..[COLOR="Silver"]
Ja też jestem kopana głównie z lewej strony, a najczęściej ostatnio na wysokości pęcherza

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 18:19   #3304
Seksta
Rozeznanie

Mnie regularnie kopie na środku pod pepkiem a rzadziej po obu bokach. Boli mnie cos pod lewym zebrem, jak dotkne to boli jak siniak- lekarz mowil ze mam jesc czesto a mało bo wszystko sie przesuwa i te bole po lewej to właśnie ucisnieta wątroba. ...
Z kolei na spacerze bolalo mnie na dole po prawej stronie, klulo jak kulka i dopiero jak zwolnilam to po jakichs 10minutach przeszlo. Ale bolalo nieźle :/

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 18:35   #3305
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Vampirko bo nie nadgoniłam a chciałam się zapytać jak przekonywania? Nie odbyły się wczoraj tak i przeniosłaś je na dzisiaj z wersją Milenki? Milcia przez Ilkaska bardzo mi się podoba
Stanęło na tym, że sama nie wiem kogo chcę... na razie oswajam się z Amelką. Pomówię tak do Niej trochę i jak mi nie będzie pasowało to zmienię...

Do do lutek i nospy to ja nie biorę, a magnez to tyle ile mam w tabletce dla ciężarnych...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 18:39   #3306
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Beatusia ja dowiedziałam się o tym ubezpieczeniu od znajomego... Musiałabym go dopytać...
Ale cały deal polega na tym że płacisz jednorazowo około 400 zł - ubezpieczenie na 12 mc. Od różnych zdarzeń losowych i od pobytu w szpitalu...
Jak pisałam wcześniej dniówka około 200 zł - liczona od 4 dnia. Więc musisz być minimum 4 dni w szpitalu...
Po 5 dniach znajoma dostała 1000 zł ( a w trakcie ciąży zapłaciła 400 z - widać na czym polega deal?

"Gorzej" jak będziesz w szpitalu tylko np 2 dni. To ci się wtedy nie należy...
I ubezpieczenie nie ma żadnego okresu karencji? Coś niewiarygodnego Dopytaj, bo sama jestem ciekawa, ale pewnie jest jakiś okres karencji, który dla kobiet w ciąży jest wyjątkowo dłuższy... Tak jest w większości ubezpieczeń.
Ja mam ubezpieczenie grupowe z firmy i Mąż też. Za urodzenie Kubusia wzięłam 2000zł, a Mąż 1500zł.

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Wiecie moze które wózki maja skrętne tylne koła?
Faktycznie, tak jak napisała Ramonka, Mutsy Urban Rider ma skrętne tylne koła (cała oś) ale proponuję pojechać do sklepu i się przymierzyć, bo mnie osobiście niefajnie się go prowadziło. Za to 4 rider (przednie skrętne) prowadzi się super i ta rama spokojnie da radę Jest bardzo stabilna, a przez swoją konstrukcję genialnie się ją składa
Ja miałam ten wózek przy Jakubie i teraz też mam w planach go zakupić.

Aga, oby skurcze się wyciszyły - odpoczywaj! Gratuluję córci!
Kasian, super, że Hanulek już lepiej!
Niki, my też nic nie chowaliśmy przed Kubą, jakoś się słuchał i nic nie ucierpiało. Kontakty Go nigdy nie interesowały - na szczęście
Za to teraz od kilku dni jest niemożliwy! Mam nadzieję, że to przez to siedzenie w domu i szybko minie

My dziś obudziliśmy się o 9:20! Kuba pobił wszelkie rekordy! W efekcie o 11 jedliśmy śniadanie
W końcu poszliśmy na spacer, żeby Go trochę przewietrzyć po tej chorobie. Zahaczyliśmy o kawkę, ciacho i dopiero niedawno jedliśmy obiad

Edytowane przez Magdi555
Czas edycji: 2014-01-05 o 18:52
Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 18:46   #3307
paulka0212
Wtajemniczenie

Kasiab jak się czujesz?
Kasian jak Hania?

Ja dziś mam "dziwny" dzień, przestały mi się podobać imiona które wstępnie wybraliśmy

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2014-01-05, 18:52   #3308
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Ja dziś mam "dziwny" dzień, przestały mi się podobać imiona które wstępnie wybraliśmy
Teraz Ty... może to taki etap ciąży...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 18:53   #3309
Emilia 25
404 Not Found

A ja już nie potrafię myśleć o Julku inaczej niż o Julku.
I mój mąż też, szczególnie jak krzyczy do brzucha: Juuuuuuuuulek!!!
Stary 2014-01-05, 18:54   #3310
kaorlak
Zadomowienie

A ja ostatnio jestem kopana baaaaardzo nisko. Mój pęcherz okropnie na tym cierpi, a ostatnio to miałam wrażenie jakby Dzidzia miała mi wypaść \ Normalnie czułam kopniaki w szanownej
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 18:55   #3311
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Jak masz kołderkę to ja bym nie kupowała Zastanów się co Ci będzie potrzebne. Ja właściwie na początku potrzebowałam tylko ochraniacz na szczebelki i prześcieradło i tyle. Bo Mila spała w rożku więc u nas kołdra to poszła w ruch dopiero niedawno. A poduszkę miałam taką http://www.kajahurt.pl/PORTAL%202013..._klin2kaja.jpg
tylko, że wkładałam ją pod materac Emilce. Dzięki temu miała wyżej i nie bałam się, że się zachłyśnie przy ulewaniu
To Wy dziewczyny po urodzeniu tylkop w rożkach dzieci trzymałyście? Albo w śpiworkach?
Cytat:
Cześć Kochane... Ja wpadam tylko na chwilę po pełnym napięcia przedpołudniu. Od wczoraj wieczór twardniał mi brzuch, niby bezboleśnie, ale ciągle się spinał. Przestałam też wyczuwać ruchy, a kopniaki były już mocno wyczuwalne i dosyć regularne szczególnie wieczorem... Nocka niby spokojna, ale dziś rano dalej twardnienia i zero ruchów. Więc pojechaliśmy na IP. W wielkim skrócie - maleństwo jest całe i zdrowe, co do jego rozwoju doktor nie miał żadnych zastrzeżeń, natomiast obawiał się, że regularne twardnienia zamienią się w skurcze i chciał mnie zostawić Ostatecznie na własne życzenie wyszłam, w razie czego mam wrócić. Dostałam końską dawkę magnezu i nospy do końca dnia, więc liczę, że jak będę grzecznie leżała to wszystko się uspokoi, jestem dobrej myśli
Poza tym jeszcze co do dobrych wieści, to na 100 % będzie dziewczynka!!! Wśród zdjęć z usg mam i zdjęcie warg sromowych, więc już jest pewniak

Dbajcie o siebie Kochane
gratuluję córeczki i dbaj o siebie
Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
My planujemy kupić lozeczko biale w ikei, ochraniacz na lozeczko tez i kosztuje on 40zl, materac i kilka prześcieradel. Planuje klasc bbibasaw otulaczu, bedzie cieplo a pozniej w spiworku. Koldre jak najpozniej zobaczymy jak to będzie, wyjdzie w praniu
byłam w piątek w ikei jakoś mi te łóżeczka nie przypasowały....
Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość

A Wy Kobitki bierzecie luteine?
Jaką dawke magnezu macie?

Ja ani tego ani tego nie biorę.

Myślę o tym twardnieniu brzucha, Powiedzcie mi czy to jest cały twardy brzuch czy jak? Bo ja czasem mam taki ale jakoś nie przejęłam się tym....

My już po wizycie gości zostało pełno jedzenia, wiec jutro przyjdzie mój brat z żoną na obiad
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 18:57   #3312
sylvuniaa84
Zadomowienie

Ja mam luteine jeszcze na jutro tylko i potem już koniec,mam nie brać..
Zastanawiam się jak to będzie. Boje sie jakos odstawiać..
Z tego wszystkiego nie wiem czy dziś rano wzięłam luteinę ( dowcipnie) i o 14 wzięłam jeszcze jedną.. wieczorem kolo 21 zawsze biorę nocna dawkę..
Myslicie ze jak zdarzyło mi się wziąć dziś o 1 wiecej to się nic nie stanie?

Edytowane przez sylvuniaa84
Czas edycji: 2014-01-05 o 19:02
sylvuniaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 19:00   #3313
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Teraz Ty... może to taki etap ciąży...
Może tak :p
Po 15 stycznia będzie łatwiej bo będziemy tylko dwa imiona wybierać a nie cztery jak teraz.

Dziś wymyśliłam że na drugie imię dzidziusiom damy imiona naszych rodziców

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2014-01-05, 19:01   #3314
kaorlak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
To Wy dziewczyny po urodzeniu tylkop w rożkach dzieci trzymałyście? Albo w śpiworkach?
W przypadku Misi używałam rożka przez 3 tygodnie. Bardzo lubiła być opatulona, a po tych 3 tygodniach już się w nim nie mieściła.
Teraz też kupuję rożek. O ten: http://motherhood.pl/sklep/rozek-miekki-32
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 19:26   #3315
monijaaa
Zadomowienie

Jaśnie Pan sie obudził i pytalam co w tym miesiacu kupujemy, chemie czy reszte ubranek .
Padło na chemie, ale ubranek pewnie tez triszke kupie

i zastanawiam sie jakie kosmetyki kupic na poczatek i jakiej/jakich marek :conf used:

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 19:26   #3316
asia27100
Zakorzenienie

ale leniwy dzien... drzemkę nawet zaliczylam wyjątkowo....

ja też nie umiałabym myślec inaczej o synie niż jak o piotrku

ale ja bylam chyba jedną z nielicznych tu mam, ktore juz przed ciazą imiona dla dzieci miala wybrane i przedyskutowane z tżtem. kwestia płci tylko u nas była

nie biore tez magnezu, luteiny ani nic z tego. tylko moje witaminy

moze ze dwa razy zdazylo mi się , że magnez wzięłam, bo dziwny mialam brzuch

co do rozków, to moje siostry używały. puki dzieci nie wyrastały. potem rozek spełniał funkcję cienkiej kołderki. ja na pewno kupie.
ponoc niemowleta lubią być na początku zapatulone, bo w naszych brzuchach też są/będą ściśnięte.

Stary 2014-01-05, 19:28   #3317
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
ale leniwy dzien... drzemkę nawet zaliczylam wyjątkowo....

ja też nie umiałabym myślec inaczej o synie niż jak o piotrku

ale ja bylam chyba jedną z nielicznych tu mam, ktore juz przed ciazą imiona dla dzieci miala wybrane i przedyskutowane z tżtem. kwestia płci tylko u nas była

nie biore tez magnezu, luteiny ani nic z tego. tylko moje witaminy

moze ze dwa razy zdazylo mi się , że magnez wzięłam, bo dziwny mialam brzuch

co do rozków, to moje siostry używały. puki dzieci nie wyrastały. potem rozek spełniał funkcję cienkiej kołderki. ja na pewno kupie.
ponoc niemowleta lubią być na początku zapatulone, bo w naszych brzuchach też są/będą ściśnięte.
My tak samo.
Stary 2014-01-05, 19:30   #3318
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

U nas kolejny nudny dzień, jeszcze deszczowy do tego. Wieczorem Hania znowu zaczęła coś kaszleć. A jutro chciałam już iść na spacer

Nikii ja kopniaków jeszcze nie, ale ruchy czuję też nisko ale u mnie jeszcze macica nisko, więc się nie ma co dziwić

Sylvunia no to niezłe ma nastawienie córa do młodszego rodzeństwa
Kolor włosów bardzo ładny lepszy niż platyna

Ilkas cieszę się, że decyzja podjęta

Asiulka po co Wam kołyska i leżaczek? W sumie jak kołyskę dostaniecie, to leżaczek może być na później to sobie możecie zamówić od kogoś w ramach prezentu

Vampirko, tak jak Ilkas radzi Ty się najpierw sama zastanów dobrze jakie imię chcesz dla córy a potem rozpocznij negocjacje żebyś później nie musiała ich powtarzać
Co do imienia Amelia – żeby nie było, że ktoś Cię uświadomi po porodzie jak już tak dasz na imię. Jest taka choroba amelia http://pl.wikipedia.org/wiki/Amelia_%28medycyna%29
Piszę o tym, bo znam jedną mamuskę co tam dała na imię córeczce, a potem się dowiedziała o chorobie i żałowała

Martuszka no to fajne danie, ja też lubię takie połączenia :ehem; akurat dzisiaj jedliśmy eskalopki czyli u nas tak się mówi na schabowe smażone z ananasem w środku

Paulka, widzę zmiana image
U nas jutro mieloniaki w sosie chłopy sobie zażyczyli ja nie przepadam
Dziękuję kochana, że pytasz Hanula niby lepiej, ale ogólnie dzisiaj była taka słabsza, wywracała się, sporo płakała.. może jej też już się nudzi siedzenie tyle dni w domu.. ja już szału dostaję. A jeszcze okazuje się, ze we wtorek będę musiała sama z nią jechać na kontrolę, dźwigać itp., no ale nie mam nikogo do pomocy, bo mąż wyjeżdża na cały dzień.

Madziuula ja też mam kosztorys wyprawki już zrobiony dla TŻ

Agaaga kurcze to niedobrze kochana, dobrze, że pojechaliście odpoczywaj ile się da chociaż wiemy, że to nie jest łatwe niestety…
No ale ogromne gratulacje za córcię maż się cieszy?

Justyna no komoda komodą, my też musimy kupić ze dwie na rzeczy dla dzidzi, ale nas czeka malowanie i trzeba komputer gdzieś przenieść, a mój mąż i mój tata do tego podchodzą tak, ze przecież kupa czasu, a ja też się nie chce przenosić do pokoju świeżo po malowaniu, więc to też trochę musi się wywietrzyć no i nie mówiąc o tym, że jak się wyniesiemy od Hani to nie chcę żeby ona to odczuła tak, że się wynosimy, bo jest druga fajniejsza dzidzia, dlatego musimy to zrobić gdzieś w marcu myślę najpóźniej… a to zleci jak nie wiem ale weź to wytłumacz chłopom

Lolitko, no to obserwuj jak z tymi twardnieniami, bo to nie ma żartów ja w ogóle nie miałam takiego czegoś z Hanią, tzn nie odczuwałam tego, a może miałam, nie wiem, więc nie mam doświadczeń z magnesem żeby Ci coś doradzić.

Magdi, dla Kubusia za nockę widocznie wymęczyła go ta choroba i musiał odespać dobrze, że i Wy skorzystaliście… ja nie wiem kiedy ja tyle pośpię, obstawiam gdzieś końcówkę 2015

Martuszka, my po urodzeniu trzymaliśmy Hanię w rożku zgadza się ja nawet ochraniacza nie zakładałam nigdy, bo nie był potrzebny więc teraz nie kupuje

Powiem Wam, nie zapeszając, że Antosia na tym etapie jest dużo bardziej ruchliwa niż Hania i częściej ją czuję Hania w zasadzie na początku tylko wieczorami dawała o sobie znać, a Antosia się rusza o różnych porach dnia ciekawe jak będzie później

Miłego wieczoru dziewczyny jutro druga niedziela
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 19:32   #3319
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
My tak samo.
My tez, jeszcze przed ślubem wybraliśmy

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 19:36   #3320
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
My tak samo.
piona!

Stary 2014-01-05, 19:43   #3321
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
My tez, jeszcze przed ślubem wybraliśmy
Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
piona!
Stary 2014-01-05, 19:47   #3322
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość

Sylvunia no to niezłe ma nastawienie córa do młodszego rodzeństwa
Kolor włosów bardzo ładny lepszy niż platyna

ona sie brata doczekać nie może ale czasem jak cos palnie to jak by z choinki sie urwała
Dużo mi teraz pomaga w domu,odkurza,zmywa,kurze ściera,pranie wiesza itp..
od jaiegos czasu jej to tak przyszło jak Tż z nia pogadał teraz wiekszośc obowiazków spadła na nich
Stary 2014-01-05, 19:55   #3323
principessina
Zakorzenienie

Dziewczyny macie takie uplawy ciagnace sie glutki? alez jestem szczera
Stary 2014-01-05, 19:59   #3324
Light Limara
Zadomowienie

Szlag trafił zaznaczone cytaty

Agaaga gratuluję córeczki. Chociaż musiałaś się nieźle nastresować na tej IP. Jaki magnez masz brać? Jaka firma?

beatusia ja jestem kopana z rana najczęściej po prawej stronie i to nawet nisko. Potem na środku i wyżej, a wieczorem po lewej. Chyba młody się tak w kółko kręci

Vampirka Amelek jest pełno. Tak jak Majek i Lenek dla dziewczynki można wybrać fajne imię. Mi się podoba Natalka, Sara, Tamara., Karinka...
Nie umiem za to wybrać imienia dla chłopca. Nic mi się nie podoba. A to co mi się ewentualnie podoba to tzowi nie pasuje...

Seksta mnie dziś na spacerze też bolalo, a potem kuło na dole, ale po lewej stronie. Ledwo co doszłam do domu, nie mówiąc że się musiałam wkulać na 4 piętro

sylvunia nic się nie powinno stać. Ja jak brałam dumphaston to też nie pamiętałam czy wzięłam czy nie
Stary 2014-01-05, 19:59   #3325
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:

Justyna no komoda komodą, my też musimy kupić ze dwie na rzeczy dla dzidzi, ale nas czeka malowanie i trzeba komputer gdzieś przenieść, a mój mąż i mój tata do tego podchodzą tak, ze przecież kupa czasu, a ja też się nie chce przenosić do pokoju świeżo po malowaniu, więc to też trochę musi się wywietrzyć no i nie mówiąc o tym, że jak się wyniesiemy od Hani to nie chcę żeby ona to odczuła tak, że się wynosimy, bo jest druga fajniejsza dzidzia, dlatego musimy to zrobić gdzieś w marcu myślę najpóźniej… a to zleci jak nie wiem ale weź to wytłumacz chłopom
jakbym mojego męża słyszała ma dokładnie to samo.... My ogólnie musimy się z babcią pokojem zamienić, tzn chcemy bo jest bardziej ustawny, a on mi mówi, że jeszcze jest czas... Ciekawe jak ja będę wypakowywać wszystko z szaf z wielkim brzuchem

principessina mam czasem takie jak piszesz, ale rzadko i nic z tym nie robię...

Edytowane przez martuszka0
Czas edycji: 2014-01-05 o 20:00
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 19:59   #3326
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Stary 2014-01-05, 20:05   #3327
asia27100
Zakorzenienie

principessina ja tez nie. bardziej wodniste jak już

przed chwila piotrek mnie pokopał w pepek. to znaczy ze sie przeniosł chyba (przenurkował )

Stary 2014-01-05, 20:21   #3328
principessina
Zakorzenienie

o to zmartwilyscie mnie troche ja mam takie ciagnace sie gluciaki...
Stary 2014-01-05, 20:24   #3329
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

princi ja ciagnacych raczej nie mam, bardziej mokre i biale.

co do boli, to zauwazylam, ze jak spie na ktoryms z bokow, to nie raz mala mi tak *splynie* ze chyba mi jelita uciska i mam wrazenie, ze wlasnie sie w tamtym miejscu wtedy bakale zbieraja i nie maja jak wyjsc i musze sie na drugi bok przewrocic wtedy

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 20:25   #3330
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Albo się upił i próbował złapać równowagę
hehe, nie az tyle nie wypiłam tego szampana hehe, kilka małych łyczków zaledwie, no ale może tak na małego zadziałał hehe

Cytat:
Asiulka po co Wam kołyska i leżaczek? W sumie jak kołyskę dostaniecie, to leżaczek może być na później to sobie możecie zamówić od kogoś w ramach prezentu
leżaczek chciałam tak do prznoszenia/ do spania małego. / jako takie przenoścne łózeczko/ a ta kołyska to jest w poz.pół siedzacej , przepraszam żle okreśłiłam to nie jest kołyska tylko huśtawka.

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
ja mam taką białąwą wydzieline bardziej wodnistą
asia27100 >> mój też szalał, podskakiwał sobie przed chwilą. ja mam tak że jak mnie mocniej kopnie to mni to łaskocze, no i siedzimy razem z mężem przed tv, ja na lapku i nagle ja się śmieje ,po chwili po raz kolejny, on pyta z czego sie śmieje... ja wzięłąm jego dłoń na brzuch i już wiedział dlaczego>> też poczuł

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2014-01-05 o 20:29
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości