|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć V część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 64,15% |
Żebro, pęcherz - znowu bóle... Dziecko, obchodźże się z mamą czule! - Mamusie III/IV 2014 cz.5 |
9 | 16,98% |
Już niedługo będziesz z nami, my na Ciebie tu czekamy - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
10 | 18,87% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 | |
Moderator
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fotkę z pościelą na pewno wstawię, ale dopiero w lutym ![]() ![]() Łóżeczko mamy już w naszym nowym pokoju, ale wystawimy je tylko na czas malowania. Przynajmniej tu nam nie zagraca ![]() Tak nowe ![]() Cytat:
![]() Ale wkurzyłam się trochę, bo popruł mi się jeden element pościeli ![]() Postaram się to opisać, żeby nie zamotać ![]() Poza tym nie mam zastrzeżeń. Jak za tą cenę - kupiłabym jeszcze raz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Zakorzenienie
|
Mi się znowu poglądy zmieniły
![]() Chciałam biały ochraniacz na łóżeczko, wszystko takie jednakowe, jednokolorowe,a teraz nagle zaczęły mi się wzorki podobać ![]() I zaczęłam się zastanawiać nad falbanką, a przecież mi się to nie podobało ![]() No i będe kupowała 5 sztuk wielorazowych pieluch i oczywiście nie wiem jakie wzory wybrać.
#2794 |
Zakorzenienie
|
Nie będę zaprzątać Wam głowy moim powalnym małżeństwem. Jestem po prostu leniwa egoistka która ani nie zajmuje sie dzieckiem ani nic nie robi tylko jęczy i narzeka i jej sie odpoczywać chcę żeby wszyscy wokół skakali..
Niby można karmić dyskretnie ale trudno mi to sobie wyobrazić. Wstydnisia że mnie ![]() Pojeździelam po mieście półtorej godziny i już mi lepiej. Zjadłam frytki w macu i panią ministre spotkałam;-) Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2014-01-06 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oooo Mcdonald ![]() Nie martw się bucem niech spada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2796 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pola o mleku własnym i wietrzeniu też słyszałam dobre opinie, ale to już po porodzie. maggie ![]() Łóżeczko chyba zamówimy takie http://allegro.pl/iceha-lozeczko-lok...813643828.html ale bez motywu lokomotywy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2797 |
Zakorzenienie
|
Aha czyli można się domyśleć o co chodzi.
Nie przejmuj się maggie. Każda z nas w takim razie jest egoistką ![]() Współczuję sytuacji, mam nadzieję, że mąż jakoś sie obudzi, albo terapia mu pomoże, bo jak nie to chyba nie ma sensu się męczyć na siłę ![]()
Wszelkie piękno rodzi się w bólu. ![]() ![]() Edytowane przez Ela87 Czas edycji: 2014-01-06 o 16:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2798 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2. zobaczysz, za rok bedziesz sie smiala z tych swoich mysli Cytat:
![]() ja to nawet nie pamietam jak przykladalam glowe do poduszki, spalam jak zabita 11 godzin bez przerw ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. tylko mate na materac, nie wiem jak to sie fachowo nazywa A na to przescieradlo u mnie znowu po porodzie sn szybko kazali wstac i sie ruszac ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() Cytat:
chyba tak samo jak w pl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Ciuszkow na 50 nie mam wcale, na 56 kilkanascie sztuk
![]() ![]() |
![]() |
#2799 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciuszków na 50 niie mam, na 56 mam kilka gór i jakimś cudem dużo dołów ![]() Cytat:
![]() ![]() maggie123 No nie mogę, mocne słowa mi się cisną na usta. I Ty i wszystkie tutaj dobrze wiemy, jak sprawa z Twoim "odpoczywaniem" wygląda, więc to, co Twój mąż wyprawia, to bucowatość straszna. Staraj się nie przejmować... ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się teraz zastanawiam czy daliśmy wyciągane szczebelki tak jak trzeba od frontu czy od ściany ![]() Cytat:
![]() Wkurzyłam się, że na mnie krzyczy i się pokłóciliśmy w tej kolejce ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() 2. Tak chodzi o tą falbankę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2801 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Polsce to chyba nigdzie w dresie nie pozwolą chodzić ![]() ![]() Cytat:
Ja jak co to kupuje u tego sprzedawcy, tylko ja do tego kupuje ochraniacz i rożek w tym samym kolorze, bo całego zestawu nie chcę, bo np. baldachim mi nie potrzebny. Cytat:
![]() ![]() Mój też nie narzeka w ogóle, jak coś zaczynam w domu robić, to od razu się pyta czy pomóc i co ma robić. No na zakupach też mi nic nie pozwala nosić, nawet ostatnio siatkę z ręcznikami papierowymi niósł a ja szłam bez niczego ![]() ![]() Tylko chodziło mi o to, że każda z nas ma prawo ponarzekać, źle się czuć i np. nie mieć siły sprzątać, że to nie nasze widzimisię, tylko ciąża ![]() ![]()
![]() |
#2802 |
Zakorzenienie
|
maggie123 brak mi słów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaczęłam licytować ciuszki na 68- 74 ![]()
![]() |
#2804 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.arus.pl/15-elem-zestaw-lo...a-posciel.html A Ty które brałas?? Co do koszul mam 3 ![]() ![]() Maggie trzymaj się kochana ![]() Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2014-01-06 o 16:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2806 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() boszeee, jak mnie wkurza takie gadanie Sama chetnie bym mu dala popalic ![]() Moj to znowu o wszystko po mnie krzyczy, ze mam nic nie robic, nie przemeczac sie, najlepiej tylko lezec do gory brzuchem i pachniec Czasem mnie to wkurza, bo przesadza ale wole tak niz mialby mi nerwy pusc jak Twoj Tz Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2807 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak coś to też zamienimy dopiero jak będzie taka potrzeba. Cytat:
![]() Cytat:
http://allegro.pl/arus-22el-lozeczko...847726015.html Zamawiasz od tego samego sprzedawcy więc pewnie są podobne. Szybko się je składa, bo moje miało boki w całości i tylko skręciliśmy boki i dół i już ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Zadomowienie
|
Też o tym myślałam ,ale nie bardzo wiem jaka pora roku będzie jak mała dorośnie do tego rozmiaru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2810 |
Rozeznanie
|
Asienka213 oj tak
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2811 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2812 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dwa body z krótkim na 68 cm i jedną parę spodenek, które dostałam, a tak to wszystko na 56-62, własnie boję się większych kupować. Będę karmiła małą cyckiem, siedziała na allegro i zamawiała na bieżąco te większe
![]()
#2813 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
" Badanie GBS wykonywane jest na obecność bakterii paciorkowca grupy B, jest przesiewowym badaniem mikrobiologicznym, do którego powinny przystąpić kobiety między 35 a 37 tygodniem ciąży. Oceniane jest wówczas, czy bakterie GBS będą obecne w drogach rodnych kobiety w czasie porodu. Badanie wykonywane jest podczas wizyty ginekologicznej. Czasami, po badaniu, może pojawić się zapalenie błon płodowych, wcześniejsze pęknięcia błon płodowych czy przedwczesny poród." ![]() Cytat:
![]() Ja jestem raczej zołzą chyba, bo napatrzyłam się jak w domu jak moja mama - mimo że pracowała - to codziennie gotowała obiad, załatwiała wszystko, sprzątała, chodziła na zakupy i generalnie była od wszystkiego, a ojciec nie robił nic. U nas tak nie ma. Źle się czuję to nie robię. TZ ma tak samo dwie ręce jak ja. Może ten Twój ma za dobrze po prostu? Może się przyzwyczaił że wszystko jest zrobione i obiad podany ![]() Znowu mi przypomniałyście o McDonaldzie ![]() ![]() Cytat:
A dzisiaj przeżyłam chwile grozy, wyszliśmy z psem i taki mnie skurcz jakiś złapał, że myślałam że nie dojdę do domu... Strasznie się wystraszyłam, brzuch mi się zrobił jak kamień i czułam jak chwilami się rozluźnia a za chwilę znowu spina. Wzięłam nospę fortę i leżę, a TZ jeszcze na noc do pracy idzie i będę sama ![]()
![]() |
#2814 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oj uważaj na siebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |
Moderator
|
Cytat:
Ale ci TZci sa tragiczni ![]() Moj jest normalny pod tym katem - jak poprosze to zrobi, ale sam sie zbytnio nie wyrywa. Ale typ ktory nic nie robi i jeszcze wytyka ciezarnej ze chce odpoczac to jak dla mnie do odstrzalu jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś mi się wydaje, że teraz coraz więcej będzie takich przypadków u nas na wątku ze skurczami ![]()
![]() |
#2817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że po nospie skurcz mija? Mi też się czasem coś boleśnie spina, ale chyba łagodniej. Odpoczywaj i nie bierz gorącej kąpieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bo właśnie oglądam ich aukcje i jestem prawie zdecydowana. Licytacje to złooooo ![]() Oj, też znam . oglądałam wasze łóżeczka i już sama nie wiem czego chcę ![]() ![]() zakochałam sie w tym http://allegro.pl/arus-lozeczko-z-sz...830545739.html - Julia miś na księżycu, ale drogie trochę. Tutaj bardzo podobne http://allegro.pl/baby-raj-sliczne-l...859645647.html - Miś śpioch vanilia, a taniej 225 zł ![]()
![]() |
#2819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym brała tańsze. Są bardzo podobne, nie wiem skąd taka różnica w cenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.