Nasz świat BDSM - cz. II - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-06, 20:44   #751
another_way
Raczkowanie

Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44464388]
ja tam wolę spinacze do bielizny najzwyklejsze[/QUOTE]

Ja też
another_way jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 20:47   #752
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azbra Pokaż wiadomość
zawsze mozna wiecej seksu uprawiac :P hi hi

paulinika Ty chyba cwiczysz ... tak ?? poszukuje krotkiej serii na tylek ... na brzuch mam fajna 2 minutowke ... na poczatek ... teraz chce na necie filmik znalezc z cw na tylek ... moze masz cos ?? z gory dzieki
No mozna ale tez duzo kalorii nie spalasz

Masz Mel B 10 min trening sa dwa, wystarczy wpisac Mi sie tylek delikatnie podniosl i jest twardszy jazda na rowerze tez pomaga.
Ja ogolnie polecam ten kanal na youtube dla kazdego cos fajnego. http://www.youtube.com/channel/UCM1Nde-9eorUhq-teaWlgUA
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 00:39   #753
slaaave13
Zadomowienie

Cześć. Podczytuje Was ale jakoś nie miałam ostatnio głowy żeby cokolwiek napisać. Sama myślę nad tym żeby iść do psychologa bo przez weekendowe kłótnie z Tż płakałam jak głupia co mi się nie zdarzyło już dawno, a rozmawiając z nim moje obie nogi nie trzęsły się, lecz prawie skakały a ja nie mogłam tego opanować. a sny miałam takie, że pamiętam z nich jakieś rozmazane elementy i tylko to że rzucało mną całą noc na wszystkie strony.
Mój ojciec jest alkoholikiem, ze mną było bardzo źle, byłam kiedyś 2 razy u psychologa, raz w szkole, raz poza szkołą ale nie chciałam iść tam więcej bo obie były starymi babami które nie ogarniały w ogóle co im mówię. Dopiero w zeszłym roku na wiosne zaczęło być ze mną lepiej a po wyprowadzce na jesień z koszmarnego domu mi dało ulgę, kilka miesięcy było dobrze... I znowu. Ale tym razem chyba sobie sama nie poradzę

Sory za off top.

Dziś czytałam artykuł na onecie albo wp o tym że regularna masturbacja ma same korzyści dla zdrowia, że ma więcej korzyści niż np regularne jedzenie warzyw i owoców. No i podobno leczy bezsenność a ja dziś nie będę mogła zasnąć jeśli się nie wyładuje
Stary 2014-01-07, 01:05   #754
kikunga
Zadomowienie

Ja nigdy nie umiałam się masturbować ale T. odkrył co lubię i jak mi dobrze,zawsze robił co chciał a jedyne wskazówki jaki dawałam to "włóż mi jeszcze jeden palec" "-masz pięć" "-cooo?" albo mocniej czy szybciej
Najfajniejszym poza seksem było to jak pierwszy raz poczułam jak zaciska zęby na sutkach i trzyma za włosy.
Po sobocie boli Go dupa od tego jak pchał raz sobie oparzył o kaloryfer.
Eh niedługo studniówka a ja kolana pozdzierane i ramiona podrapano-pogryzione,chyba musimy przystopować :/

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ----------

Dziewczyny kiedy należy badać piersi jak się bierze tabletki? Któraś wie? Zawsze badaliśmy po okresie.
Zapytałabym gina ale nie chcę by mi badał ewentualnie bo mam ślady na nich i strupy na sutkach.
Stary 2014-01-07, 06:34   #755
pijana_wiatrem
Rozeznanie

Ja badalam prawie po kazdym seksie jak akurat lezalam gola. Ale ja mam na tym punkcie malego schiza, bardzo duzo rakow w rodzinie.

Co do klamerek to tez wole drewniane

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
pijana_wiatrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 06:52   #756
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pijana_wiatrem Pokaż wiadomość
Ja badalam prawie po kazdym seksie jak akurat lezalam gola. Ale ja mam na tym punkcie malego schiza, bardzo duzo rakow w rodzinie.

Co do klamerek to tez wole drewniane

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja od paru lat badam raz na miesiąc tak bardzo bardzo dokładnie ale teraz mam dylemat kiedy powinnam.Mój T. zawsze bada po mnie nauczyłam Go chyba odkąd zobaczył je pierwszy raz.

Ostatnio naszła mnie ochota by związać Mu ręce jednak nie zrobiłam tego bo byłam zbyt podjarana,żeby sięgać po cokolwiek.Czy też tak macie? Że chcecie ale przez całe roztargnienie nie robicie danej rzeczy?
Stary 2014-01-07, 08:16   #757
azbra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
No mozna ale tez duzo kalorii nie spalasz

Masz Mel B 10 min trening sa dwa, wystarczy wpisac Mi sie tylek delikatnie podniosl i jest twardszy jazda na rowerze tez pomaga.
Ja ogolnie polecam ten kanal na youtube dla kazdego cos fajnego. http://www.youtube.com/channel/UCM1Nde-9eorUhq-teaWlgUA
dziekuje
na rowerze jezdze kilka razy dziennie np po dziecie do przedszkola

wczoraj miodzio ... ale jakos tak krotko wyszlo ...
azbra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 09:17   #758
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amy_y Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy pamiętacie po jakim czasie od rozpoczęcia współżycia zaczął Was interesować ostrzejszy seks, BDSM itp?
Napiszę w skrócie jak aneszna: od zawsze
Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
Kto ze mną pójdzie do łóżka, bo mam wielką ochotę, a jak widać M. wypadł z mojego kursu?
Ja bym mogła, ale Ty jesteś hetką
Cytat:
Dzien dobry. Ja sobie rano (jakies 30 min temu ) wstaje, w samym podkoszulku z gola dupa, schodze na dol a tu przy stole pije kawe przyjaciel meza...

Cytat:
Najlepsze jest to ze wlasnie od niego wrocilismy takze nie wiem co on sobie myslal jak mnie zobaczyl :-D
A co miał myśleć? W swoim domu to możesz latać nago w kajdankach i z zatyczką w dupie jak masz taka fantazję, to TWÓJ dom

slaaave
a że masturbacja daje same korzyści wiem od dziecka
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 09:19   #759
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
Ja bym mogła, ale Ty jesteś hetką
A Ty byś była pętelką
Stary 2014-01-07, 09:28   #760
paulinika
Zakorzenienie

Dzien dobry Pati ciesze sie ze dojechalas cala

Zauwazylyscie ze ostatnio na wideoclip´ach jest wiecej elementow podchodzacych pod bdsm?? Prowadzenie na smyczy, kulki w usta, kajdanki, i obroze Wczoraj juz z nudow puscilam Britney Spears nowy ten work b***ch czy jak mu tam bylo, no i u Kryski (Christina Aguilera) Not myself tonight?

Dzisiaj mam takie zakwasy ze ledwo zeszlam ze schodow na dol zrobic sobie kawy
Stary 2014-01-07, 09:33   #761
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
Cześć. Podczytuje Was ale jakoś nie miałam ostatnio głowy żeby cokolwiek napisać. Sama myślę nad tym żeby iść do psychologa bo przez weekendowe kłótnie z Tż płakałam jak głupia co mi się nie zdarzyło już dawno, a rozmawiając z nim moje obie nogi nie trzęsły się, lecz prawie skakały a ja nie mogłam tego opanować. a sny miałam takie, że pamiętam z nich jakieś rozmazane elementy i tylko to że rzucało mną całą noc na wszystkie strony.
Mój ojciec jest alkoholikiem, ze mną było bardzo źle, byłam kiedyś 2 razy u psychologa, raz w szkole, raz poza szkołą ale nie chciałam iść tam więcej bo obie były starymi babami które nie ogarniały w ogóle co im mówię. Dopiero w zeszłym roku na wiosne zaczęło być ze mną lepiej a po wyprowadzce na jesień z koszmarnego domu mi dało ulgę, kilka miesięcy było dobrze... I znowu. Ale tym razem chyba sobie sama nie poradzę

Sory za off top.

Dziś czytałam artykuł na onecie albo wp o tym że regularna masturbacja ma same korzyści dla zdrowia, że ma więcej korzyści niż np regularne jedzenie warzyw i owoców. No i podobno leczy bezsenność a ja dziś nie będę mogła zasnąć jeśli się nie wyładuje
jesteś dda, powinnas chodzić od lat do psychologa, czulabys sie o niebo lepiej.
Cytat:
Napisane przez kikunga Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie umiałam się masturbować ale T. odkrył co lubię i jak mi dobrze,zawsze robił co chciał a jedyne wskazówki jaki dawałam to "włóż mi jeszcze jeden palec" "-masz pięć" "-cooo?" albo mocniej czy szybciej
Najfajniejszym poza seksem było to jak pierwszy raz poczułam jak zaciska zęby na sutkach i trzyma za włosy.
Po sobocie boli Go dupa od tego jak pchał raz sobie oparzył o kaloryfer.
Eh niedługo studniówka a ja kolana pozdzierane i ramiona podrapano-pogryzione,chyba musimy przystopować :/

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ----------

Dziewczyny kiedy należy badać piersi jak się bierze tabletki? Któraś wie? Zawsze badaliśmy po okresie.
Zapytałabym gina ale nie chcę by mi badał ewentualnie bo mam ślady na nich i strupy na sutkach.
badanie raz na pół roku obowiązkowo.
Cytat:

Zauwazylyscie ze ostatnio na wideoclip´ach jest wiecej elementow podchodzacych pod bdsm?? Prowadzenie na smyczy, kulki w usta, kajdanki, i obroze Wczoraj juz z nudow puscilam Britney Spears nowy ten work b***ch czy jak mu tam bylo, no i u Kryski (Christina Aguilera) Not myself tonight?

Dzisiaj mam takie zakwasy ze ledwo zeszlam ze schodow na dol zrobic sobie kawy
po okresie Greya, każdy sądzi, że jak kajdany wstawi to się sprzeda (i ma rację).
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 09:45   #762
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:

Sory za off top.

Kochana idz do psychologa, przyda Ci sie. Zreszta psycholog to dla kazdego obca osoba, on nie bedzie stawal po niczyjej stronie, nie bedzie krzywo na ciebie patrzyl bo cos powiesz. Naprawde idz bo pomaga.

Ja po masturbacji odrazu mam lepszy humor

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Z tego co wiem w Polsce co 6 miesiecy, u nas dopiero jak masz 45 lat . Mnie i tak badaja bo po chemiach to mam przeglad co 3 miesiace

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:

A co miał myśleć? W swoim domu to możesz latać nago w kajdankach i z zatyczką w dupie jak masz taka fantazję, to TWÓJ dom
Nie wiem co pomyslal, ale w sumie ja wiem ze on mial byc ale nie tak wczesnie potem caly dzien bylismy u niego i jak zawsze sie do mnie szczerzyl i tak samo sie zachowywal takze nie uwazam zeby mial traume

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44471837]
po okresie Greya, każdy sądzi, że jak kajdany wstawi to się sprzeda (i ma rację).[/QUOTE]

Te u Chrintina Aguilera mi sie bardzo podobaly, takie z kamieniami, diamentowe ale fakt po Greyu jest wysyp.
Stary 2014-01-07, 09:55   #763
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
A Ty byś była pętelką
hetka=heteryczka
Cytat:
Dzieki
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 09:57   #764
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
hetka=heteryczka
To akurat logiczne, ale skojarzenie samo mi się nasunęło.
Stary 2014-01-07, 10:21   #765
kikunga
Zadomowienie

Ogółem co miesiąc zawsze badam,tylko tak zaczęłam się zastanawiać jak biorę tabletki to kiedy jest ten najlepszy czas by badać piersi nie usg itd tylko takie no macane
Stary 2014-01-07, 10:22   #766
paulinika
Zakorzenienie

Jesli chodzi ci o ¨macanie¨ samemu to ja codziennie
Stary 2014-01-07, 10:37   #767
Konto usunięte

Cytat:
myslalam ze macanie''masturbacja'':ha haha:
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 10:44   #768
paulinika
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44472761]myslalam ze macanie''masturbacja'':ha haha:[/QUOTE]

Jesli chodzi o sprawdzanie czy jest jakis guz czy cos, delikatnie reka to codziennie, a macam sie pare razy dziennie, cycki to moj zaraz po plecach najczulszy punkt :P A to sutki sobie ciagne, a to ogladam je w lustrze...tak tak...mam cos z glowa ale to juz wiem od wielu lat
Stary 2014-01-07, 10:56   #769
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
hihi mi T.maca codziennie ale raz na miesiąc tak bardzo dokładnie i profesjonalnie,kierunek,d wa palce,bokami itd. po prostu według tych zasad samobadania.Facet się przydaje
Stary 2014-01-07, 12:03   #770
Elena1603
Raczkowanie

Cytat:
Ogółem co miesiąc zawsze badam,tylko tak zaczęłam się zastanawiać jak biorę tabletki to kiedy jest ten najlepszy czas by badać piersi nie usg itd tylko takie no macane
Zgadzam się z przedmówczyniami. Macane można cały czas, ale u gina też trzeba. Wśród moich znajomych ostatnio wysyp różnych guzków, na razie jak dotąd nic poważnego, ale strzeżonego... więc najlepiej jak będziesz następnym razem to nawet upomnij się o badanie.

A właśnie znacie może (w Warszawie) dobrego ginekologa na NFZ?

A na zupełnie inny temat... czy któraś z Was była może w klubie dla swingersów kiedykolwiek? koleżanka mnie zaprasza i z ciekawości chyba nawet się wybiorę... jak to w ogóle wygląda?
ona też nie była, ale jej znajomi tak, więc będziemy mieć nasz pierwszy raz :P
Elena1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 13:17   #771
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
slaaave
a że masturbacja daje same korzyści wiem od dziecka

heehe no daje korzyści wczoraj chyba z półtorej godziny się odprężałam przy fajnych filmikach i zasnęłam jak zabita

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44471837]jesteś dda, powinnas chodzić od lat do psychologa, czulabys sie o niebo lepiej.
[/QUOTE]
najgorzej wziąć się w garść, zebrać i iść...

Cytat:
Kochana idz do psychologa, przyda Ci sie. Zreszta psycholog to dla kazdego obca osoba, on nie bedzie stawal po niczyjej stronie, nie bedzie krzywo na ciebie patrzyl bo cos powiesz. Naprawde idz bo pomaga.

Ja po masturbacji odrazu mam lepszy humor
tylko prywatnie to drogo. a na NFZ nie jestem przekonana czy to dobry pomysł...

Cytat:
Napisane przez Elena1603 Pokaż wiadomość
A na zupełnie inny temat... czy któraś z Was była może w klubie dla swingersów kiedykolwiek? koleżanka mnie zaprasza i z ciekawości chyba nawet się wybiorę... jak to w ogóle wygląda?
tez sie nad tym zastanawiałam chętnie też sie dowiem.
Stary 2014-01-07, 13:26   #772
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elena1603 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z przedmówczyniami. Macane można cały czas, ale u gina też trzeba. Wśród moich znajomych ostatnio wysyp różnych guzków, na razie jak dotąd nic poważnego, ale strzeżonego... więc najlepiej jak będziesz następnym razem to nawet upomnij się o badanie.

A właśnie znacie może (w Warszawie) dobrego ginekologa na NFZ?

Muszę zaczekać na to aż znikną mi ślady po Jego zębach i strupki na sutkach kocham gdy gryzie nawet jeśli boli dwa dni
Ja się moim nie podzielę dlatego nie mam nawet w planach
Stary 2014-01-07, 13:45   #773
Intrygujacy26
Raczkowanie

Nie byliśmy jeszcze i też się wybieramy. Generalnie panuje zasada ze wszystko można nic nie trzeba-w praktyce ponoć dobrze działa. Właściciele nie mieli nic przeciwko jakbysmy przyszli i 'byli' tylko ze sobą, " każdy kiedyś zaczynał" (wiec kikunga nie musisz się swoim dzielić). Tylko my z południa polski, wiec zapewne inny klub mamy w zasięgu. Nam głównie chodzi o relacje z atrakcyjnymi kobietami w naszym wieku (wiec impreza dla par i singielek). I w Bielskim swing klubie jest ładnie wyposażony pokój sm
w niektórych swingklubach sa organizowane imprezy bdsm, niestety nie u nas

jak wrócicie to prosimy o relacje.

Dla mnie Drewniane klamerki ładniejsze. Trudno się je myje, ale kosztują grosze. Np w auchan itp. Siła zależy od sprężyny, nie materiału.

Ja eksperymenty (samodzielne) z bdsm zacząłem przed pierwszym stosunkiem.

Edytowane przez Intrygujacy26
Czas edycji: 2014-01-07 o 14:08
Intrygujacy26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:07   #774
paulinika
Zakorzenienie

Ja za to mam takiego agresora od rana ze szok

Enviado desde mi iPhone :-*
Stary 2014-01-07, 14:10   #775
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Intrygujacy26 Pokaż wiadomość
Nie byliśmy jeszcze i też się wybieramy. Generalnie panuje zasada ze wszystko można nic nie trzeba-w praktyce ponoć dobrze działa. Właściciele nie mieli nic przeciwko jakbysmy przyszli i 'byli' tylko ze sobą, " każdy kiedyś zaczynał" (wiec kiku... nie musisz się swoim dzielić). Tylko my z południa polski, wiec zapewne inny klub mamy w zasięgu. Nam głównie chodzi o relacje z atrakcyjnymi kobietami w naszym wieku (wiec impreza dla par i singielek). I w Bielskim swing klubie jest ładnie wyposażony pokój sm

Dla mnie Drewniane klamerki ładniejsze. Trudno się je myje, ale kosztują grosze. Np w auchan itp. Siła zależy od sprężyny, nie materiału.

Ja eksperymenty (samodzielne) z bdsm zacząłem przed pierwszym stosunkiem.
Wiem o tym jednak Nas takie rzeczy nie kręcą dlatego nie planujemy.
Stary 2014-01-07, 14:19   #776
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Intrygujacy26 Pokaż wiadomość
Nie byliśmy jeszcze i też się wybieramy. Generalnie panuje zasada ze wszystko można nic nie trzeba-w praktyce ponoć dobrze działa. Właściciele nie mieli nic przeciwko jakbysmy przyszli i 'byli' tylko ze sobą, " każdy kiedyś zaczynał" (wiec kikunga nie musisz się swoim dzielić). Tylko my z południa polski, wiec zapewne inny klub mamy w zasięgu. Nam głównie chodzi o relacje z atrakcyjnymi kobietami w naszym wieku (wiec impreza dla par i singielek). I w Bielskim swing klubie jest ładnie wyposażony pokój sm

w jakim celu?

Cytat:
Ja za to mam takiego agresora od rana ze szok

Enviado desde mi iPhone :-*
ja mam agresora od trzech dni, aż włączyłam jakąś mega łupankę na mega głośnikach mega głośno i musiałam poćwiczyć aż się spociłam. troche mi lepiej
Stary 2014-01-07, 14:23   #777
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
w jakim celu?
Na ten temat Intrygujący pisał co najmniej trzy razy.....
Stary 2014-01-07, 14:28   #778
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
w jakim celu?

ja mam agresora od trzech dni, aż włączyłam jakąś mega łupankę na mega głośnikach mega głośno i musiałam poćwiczyć aż się spociłam. troche mi lepiej
No trojkacika o ile dobrze pamietam

Ja troche lewa noga wstalam i ogolnie mam zly dzien moja mloda tez dzisiaj przechodzi sama siebie
Stary 2014-01-07, 15:33   #779
kikunga
Zadomowienie

Ja jestem wkurzona bo zadarł mi się paznokieć i muszę go skleić bo w mniej niż dwa tygodnie taki nie urośnie
Zaczęłam się niedawno dziwnie zachowywać jak na mnie,jakaś bardziej kobieca się stałam aż się T. wystraszył co się ze mną dzieje.

Zdarzyła Wam się kiedyś sytuacja by lekarz widział u Was jakieś skutki bdsm? Czy pytał co się stało/od czego coś?
Stary 2014-01-07, 15:42   #780
Konto usunięte

Cytat:
Ja jestem wkurzona bo zadarł mi się paznokieć i muszę go skleić bo w mniej niż dwa tygodnie taki nie urośnie
Zaczęłam się niedawno dziwnie zachowywać jak na mnie,jakaś bardziej kobieca się stałam aż się T. wystraszył co się ze mną dzieje.

Zdarzyła Wam się kiedyś sytuacja by lekarz widział u Was jakieś skutki bdsm? Czy pytał co się stało/od czego coś?
nigdy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości