|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44464388]
ja tam wolę spinacze do bielizny najzwyklejsze Ja też
|
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz Mel B 10 min trening sa dwa, wystarczy wpisac Mi sie tylek delikatnie podniosl i jest twardszy Ja ogolnie polecam ten kanal na youtube dla kazdego cos fajnego. http://www.youtube.com/channel/UCM1Nde-9eorUhq-teaWlgUA
|
|
#753 |
|
Zadomowienie
|
Cześć. Podczytuje Was ale jakoś nie miałam ostatnio głowy żeby cokolwiek napisać. Sama myślę nad tym żeby iść do psychologa bo przez weekendowe kłótnie z Tż płakałam jak głupia co mi się nie zdarzyło już dawno, a rozmawiając z nim moje obie nogi nie trzęsły się, lecz prawie skakały a ja nie mogłam tego opanować. a sny miałam takie, że pamiętam z nich jakieś rozmazane elementy i tylko to że rzucało mną całą noc na wszystkie strony.
Mój ojciec jest alkoholikiem, ze mną było bardzo źle, byłam kiedyś 2 razy u psychologa, raz w szkole, raz poza szkołą ale nie chciałam iść tam więcej bo obie były starymi babami które nie ogarniały w ogóle co im mówię. Dopiero w zeszłym roku na wiosne zaczęło być ze mną lepiej a po wyprowadzce na jesień z koszmarnego domu mi dało ulgę, kilka miesięcy było dobrze... I znowu. Ale tym razem chyba sobie sama nie poradzę Sory za off top. Dziś czytałam artykuł na onecie albo wp o tym że regularna masturbacja ma same korzyści dla zdrowia, że ma więcej korzyści niż np regularne jedzenie warzyw i owoców. No i podobno leczy bezsenność a ja dziś nie będę mogła zasnąć jeśli się nie wyładuje
|
#754 |
|
Zadomowienie
|
Ja nigdy nie umiałam się masturbować
ale T. odkrył co lubię i jak mi dobrze,zawsze robił co chciał a jedyne wskazówki jaki dawałam to "włóż mi jeszcze jeden palec" "-masz pięć" "-cooo?" albo mocniej czy szybciej ![]() Najfajniejszym poza seksem było to jak pierwszy raz poczułam jak zaciska zęby na sutkach i trzyma za włosy. Po sobocie boli Go dupa od tego jak pchał raz sobie oparzył o kaloryfer.Eh niedługo studniówka a ja kolana pozdzierane i ramiona podrapano-pogryzione,chyba musimy przystopować :/ ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Dziewczyny kiedy należy badać piersi jak się bierze tabletki? Któraś wie? Zawsze badaliśmy po okresie. Zapytałabym gina ale nie chcę by mi badał ewentualnie bo mam ślady na nich i strupy na sutkach.
|
#755 |
|
Rozeznanie
|
Ja badalam prawie po kazdym seksie jak akurat lezalam gola. Ale ja mam na tym punkcie malego schiza, bardzo duzo rakow w rodzinie.
Co do klamerek to tez wole drewniane ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nauczyłam Go chyba odkąd zobaczył je pierwszy raz.Ostatnio naszła mnie ochota by związać Mu ręce jednak nie zrobiłam tego bo byłam zbyt podjarana,żeby sięgać po cokolwiek.Czy też tak macie? Że chcecie ale przez całe roztargnienie nie robicie danej rzeczy?
|
|
#757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na rowerze jezdze kilka razy dziennie np po dziecie do przedszkola ![]() wczoraj miodzio ... ale jakos tak krotko wyszlo ... |
|
|
|
|
#758 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
slaaave ![]() a że masturbacja daje same korzyści wiem od dziecka
|
||||
|
|
|
#759 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Zauwazylyscie ze ostatnio na wideoclip´ach jest wiecej elementow podchodzacych pod bdsm?? Prowadzenie na smyczy, kulki w usta, kajdanki, i obroze Wczoraj juz z nudow puscilam Britney Spears nowy ten work b***ch czy jak mu tam bylo, no i u Kryski (Christina Aguilera) Not myself tonight?Dzisiaj mam takie zakwasy ze ledwo zeszlam ze schodow na dol zrobic sobie kawy
|
#761 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po masturbacji odrazu mam lepszy humor ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
. Mnie i tak badaja bo po chemiach to mam przeglad co 3 miesiace ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44471837] po okresie Greya, każdy sądzi, że jak kajdany wstawi to się sprzeda (i ma rację).[/QUOTE] Te u Chrintina Aguilera mi sie bardzo podobaly, takie z kamieniami, diamentowe ale fakt po Greyu jest wysyp.
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#764 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To akurat logiczne, ale skojarzenie samo mi się nasunęło.
|
#765 |
|
Zadomowienie
|
Ogółem co miesiąc zawsze badam,tylko tak zaczęłam się zastanawiać jak biorę tabletki to kiedy jest ten najlepszy czas by badać piersi
nie usg itd tylko takie no macane
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi ci o ¨macanie¨ samemu to ja codziennie
|
#767 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44472761]myslalam ze macanie''masturbacja'':ha haha:[/QUOTE]
Jesli chodzi o sprawdzanie czy jest jakis guz czy cos, delikatnie reka to codziennie, a macam sie pare razy dziennie, cycki to moj zaraz po plecach najczulszy punkt :P A to sutki sobie ciagne, a to ogladam je w lustrze...tak tak...mam cos z glowa ale to juz wiem od wielu lat
|
#769 |
|
Zadomowienie
|
hihi mi T.maca codziennie ale raz na miesiąc tak bardzo dokładnie i profesjonalnie,kierunek,d wa palce,bokami itd. po prostu według tych zasad samobadania.Facet się przydaje
|
#770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A właśnie znacie może (w Warszawie) dobrego ginekologa na NFZ? A na zupełnie inny temat... czy któraś z Was była może w klubie dla swingersów kiedykolwiek? koleżanka mnie zaprasza i z ciekawości chyba nawet się wybiorę... jak to w ogóle wygląda?ona też nie była, ale jej znajomi tak, więc będziemy mieć nasz pierwszy raz :P |
|
|
|
|
#771 | |
|
Zadomowienie
|
heehe no daje korzyści wczoraj chyba z półtorej godziny się odprężałam przy fajnych filmikach i zasnęłam jak zabita ![]() ![]() ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44471837]jesteś dda, powinnas chodzić od lat do psychologa, czulabys sie o niebo lepiej. [/QUOTE] najgorzej wziąć się w garść, zebrać i iść... Cytat:
tez sie nad tym zastanawiałam chętnie też sie dowiem.
|
|
#772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kocham gdy gryzie nawet jeśli boli dwa dni ![]() Ja się moim nie podzielę dlatego nie mam nawet w planach
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
Nie byliśmy jeszcze i też się wybieramy. Generalnie panuje zasada ze wszystko można nic nie trzeba-w praktyce ponoć dobrze działa. Właściciele nie mieli nic przeciwko jakbysmy przyszli i 'byli' tylko ze sobą, " każdy kiedyś zaczynał" (wiec kikunga nie musisz się swoim dzielić). Tylko my z południa polski, wiec zapewne inny klub mamy w zasięgu. Nam głównie chodzi o relacje z atrakcyjnymi kobietami w naszym wieku (wiec impreza dla par i singielek). I w Bielskim swing klubie jest ładnie wyposażony pokój sm
![]() w niektórych swingklubach sa organizowane imprezy bdsm, niestety nie u nas ![]() jak wrócicie to prosimy o relacje. Dla mnie Drewniane klamerki ładniejsze. Trudno się je myje, ale kosztują grosze. Np w auchan itp. Siła zależy od sprężyny, nie materiału. Ja eksperymenty (samodzielne) z bdsm zacząłem przed pierwszym stosunkiem. Edytowane przez Intrygujacy26 Czas edycji: 2014-01-07 o 14:08 |
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to mam takiego agresora od rana ze szok
![]() Enviado desde mi iPhone :-*
|
#775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jednak Nas takie rzeczy nie kręcą dlatego nie planujemy.
|
|
#776 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#777 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Na ten temat Intrygujący pisał co najmniej trzy razy.....
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja troche lewa noga wstalam i ogolnie mam zly dzien moja mloda tez dzisiaj przechodzi sama siebie
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem wkurzona bo zadarł mi się paznokieć i muszę go skleić bo w mniej niż dwa tygodnie taki nie urośnie
![]() Zaczęłam się niedawno dziwnie zachowywać jak na mnie,jakaś bardziej kobieca się stałam aż się T. wystraszył co się ze mną dzieje.Zdarzyła Wam się kiedyś sytuacja by lekarz widział u Was jakieś skutki bdsm? Czy pytał co się stało/od czego coś?
|
#780 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.

Mi sie tylek delikatnie podniosl i jest twardszy

ale T. odkrył co lubię i jak mi dobrze,zawsze robił co chciał a jedyne wskazówki jaki dawałam to "włóż mi jeszcze jeden palec" "-masz pięć" "-cooo?"
albo mocniej czy szybciej