|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień dużo nowych kosmetyków ciało, włosy twarz
Dogadujemy się zdecydowanie, ale daj mi trochę czasu, bo dopiero do domku wróciłam
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie chciałabym:
maselniczka płyn do soczewek balsam do ciała Balea 400 ml multi-oil essence 8w1 Eveline 75 ml zimne bandaże Marion 50 ml nowy termo spray do stylizacji loków Loton termo sprawy do prostowania Loton Playboy vip mgiełka do ciała około 180/200 ml A z rzeczy, które Ci się u mnie podobały mam: pędzle Treselle Incandessence Blossom ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Ok, to co oddasz? ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Nie, za ręczny dziękuję. Ale na resztę jestem chętna ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Premiere Luxe już wymieniony. Nie odznaczyłam jeszcze, bo dopiero wątek ogarniam. Chyba, że inne zapachy z Avon-u, ale nie wiem co masz poza wątkiem?
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyków raczej mi wystarczy. Powiedz co chcesz ode mnie i co byś za to oddała.
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Hej, u Ciebie podoba mi sie 5. Multi-oil essence 8w1 Eveline i 10. 60 sekundowy wysuszacz utwardzacz nabłyszczacz Eveline 12 ml nowy
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Byłabym chętna na wymianę mojego olejku arganowego za Twoje Biosilki. Pasuje Ci?
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś wieczorem postaram się przejrzeć jeszcze raz Twój wątek i może coś dobiorę za cień
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
A tylko maselniczka, płyn do soczewek i Playboy mgiełka za Icandessence?
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Po przemyśleniu niestety nic od Ciebie mi się nie przyda
przykro mi, bo bardzo chętnie zbyłabym perełki...
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
32. Maska regenerujaca włosy suche i zniszczone ciemne henna wax ewentualnie jeszcze 15. Pomadka z olejkiem arganowym Paese kolor 47 nowa? |
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to chciałabym:
Balsam do ciała Balea 400 ml nowy Multi-oil essence 8w1 Eveline 75 ml nowy Zimne bandaże od Marion 50 ml nowy Termo spray do prostowania Loton Żel hybrydowy base & top używany parę razy Żel hybrydowy kolor czerwony numer 11 używany parę razy Eveline arganowy suchy olejek do ciała z witaminą E ubytek testowy Playboy vip mgiełka do ciała około 180 z 200 ml maselniczka płyn do soczewek ![]() A Ty chcesz Treselle i Incandessence Blossom, tak? ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Ok, to ja bym chciała tylko Balea, maselniczka i płyn do soczewek ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Sprawdziłam cenę, rzeczywiście ![]() Tak, te trzy rzeczy za jeden zapach?
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
odpisnae
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to inaczej:
Balsam do ciała Balea 400 ml nowy Multi-oil essence 8w1 Eveline 75 ml nowy Zimne bandaże od Marion 50 ml nowy Termo spray do prostowania Loton Termo spray do stylizacji loków Loton Eveline arganowy suchy olejek do ciała z witaminą E ubytek testowy Playboy vip mgiełka do ciała około 180 z 200 ml maselniczka płyn do soczewek a które to na zdjęciu: Maseczka kolagenowa last minute Kolagen naturalny + glinka kaolinowa za: Treselle, Incandessence Blossom i pędzle? A jeszcze spytam: nie masz może lampy UV na wymianę? ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Akurat najbardziej to mi się maselniczka podoba Chyba na razie podziękuję, bo widzę, że nam nie idzie negocjacja
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
odpisane
Edytowane przez katarzynapr Czas edycji: 2014-01-09 o 23:48 |
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Tak już lepiej
![]() A czy wymieniłabyś mi spray do stylizacji loków za: Multi-oil essence 8w1 Eveline 75 ml nowy albo Maseczkę kolagenową ? Wiem, że lampy są tanie. Planuję kupić taką małą, bo na dużą miejsca nie mam
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
odp
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko dla pewności zapytam: Playboy z ubytkiem, olejek arganowy z ubytkiem testowym, a reszta nowa? I wszystkie oczywiście ważne? (Pytam, bo różnie bywa na Wizażu...)
Jeśli wszystko ok, to zapraszam na PW. I mam nadzieję, że nie będzie problemu, żebyś wysłała pierwsza?
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, niech będzie. Chyba, że dołożysz mi ją jako gratis, a wzięłabym jednak ten spray do loków
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzałam jeszcze raz Twój wątek (pytałaś czy nie znajdę czegoś za cień Sephora) i jeszcze ewentualnie przydałoby mi się to:
Wellaflex mocno utrwalający spray do stylizacji na ciepło Tylko na zdjęciu nie widać wyraźnie który dokładnie to jest kosmetyk. Mogłabyś go znaleźć gdzieś w necie (np na KWC) i podesłać mi linka? Oczywiście jeśli sprawa z naszą wymianą aktualna wiem że minęło parę dni, ale ale nie widzę żeby coś z rzeczy które wybrałam zniknęło z Twojego wątku ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Chyba jednak się nie zdecyduję na wymianę Sam szampon to trochę za mało, a ten spray Wella to jest coś innego niż myślałam i jednak mi się nie przyda ![]() Ewentualnie daj znać jak będziesz robić jakieś dokładki |
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
na chwilę obecną podziękuję, znalazłam u siebie jeszcze pół opakowania waxa, więc nie chcę robić zapasów
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

przykro mi, bo bardzo chętnie zbyłabym perełki...

Sam szampon to trochę za mało, a ten spray Wella to jest coś innego niż myślałam i jednak mi się nie przyda