|
|
#1741 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXIX
Cytat:
Ale jeśli on serio ma rację ? Jeśli zepsułam to tymi zachowaniami ? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1742 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
warriatka przestań do niego pisać
On sam zacznie do Ciebie za jakiś czas pisać i napiszesz mu to samo! Lub też nic nie odpiszesz.. .Mm1234 jak będziesz w to wierzyć, to uwierzysz! A myślisz, że mój ex mnie nie obwinił? Że nieraz byłam zazdrosna... O rany! A kto nie jest? Że mu czasami mówiłam, że mniej mnie kocha i zaczął w to wierzyć. To niech sobie wierzy i niech spada! Dziewczyno nabierz dystansu do niego! Żyj swoim życiem i się o nic nie obwiniaj! Normalny i kochający facet nie obwinia swojej dziewczyny! Stara się z nią rozmawiać i rozwiązać problem. Baaa ja do dzisiaj uważam, że mój ex miał za dużo swobody. Niech spada na drzewo. Edytowane przez beri899 Czas edycji: 2014-01-07 o 12:58 |
|
|
|
#1743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1744 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
!Ja czytam własnie wątki rozwodowe i stwierdzam ze juz nigdy zadnego chlopa nie chce. Co z tego że ja się za kocham, on mnie będzie wielbił, że życie za mnie odda a za dwadzieścia lat dostanie kryzysu i będzie szczęśliwy z jakąś cizią 20 lat młodszą. |
|
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Raczkowanie
|
A on ma przeszło 30 lat hahahahahhahahaha
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- [1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44475380]W tym jedynym wypadku posłuchaj się go ![/QUOTE] Właśnie się go słucham, niech ma..
|
#1747 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też się o tym dowiedziałam ostatnio ![]() Cytując pewnego filozofa;P: Faceci dorastają do 5 roku życia, a później to już tylko rosną.. |
|
|
|
|
#1748 |
|
Raczkowanie
|
Tak się obwiniam. Chciałabym to naprawić. Nigdy już bym jego tel do ręki nie wzięła. A on już mi nie wierzy, nie chce.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1749 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Anethka - cieszę się, że to wyszło. Możesz spokojnie czuć do niego obrzydzenie.
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44475380]Ja czytam własnie wątki rozwodowe i stwierdzam ze juz nigdy zadnego chlopa nie chce. Co z tego że ja się za kocham, on mnie będzie wielbił, że życie za mnie odda a za dwadzieścia lat dostanie kryzysu i będzie szczęśliwy z jakąś cizią 20 lat młodszą.[/QUOTE] Weź poczytaj o staruszkach trzymających się za ręce, bo zwariujesz ![]() A poza tym Ty też możesz dostać kryzysu po 20 latach i znaleźć jurnego młodzieńca ![]() Cytat:
Cytat:
Jakbyś napisała "zakochiwałam się, gdy zaczynałam czuć, że moja przyszłość z nimi będzie ciekawa, gdy moje zranione serce przekonywało się o ich dobrych intencjach", to by to trochę inaczej wyglądało...
|
|
|
#1750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
On twierdzi, że z niczego i ja już sama nie wiem. Zaplątałam się Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1751 |
|
Raczkowanie
|
Oj, ja dzis tez mialam ciezka noc... te sny :/
Zastanawiam sie, czy jest w ogole mozliwe, zeby eksem w koncu tompnelo i zeby sam z siebie odkryl czego chce i na ile to by bylo szczere jesli chodzi o powrot. U mojego eks wlaczal sie jakis syndrom piotrusia pana. Chcial byc razem, a za pare dni jednak nie wiedzial czego chcial itp.
|
|
#1752 |
|
Rozeznanie
|
Malla masz rację... muszę to tak wypisać. Do tej pory wypisałam (z tydzień temu) wszystkie rzeczy w jego charakterze czy zwyczajach które mnie irytowały.... oraz wszystkie niemiłe akcje... Ale widać to za mało by coś do tej mojej pałki doszło.
|
|
|
|
#1753 |
|
Raczkowanie
|
A ja niedługo jadę do 'naszego mieszkanka' biorę rzeczy i zostawiam klucze w skrzynce ..jakoś mi tak wszystko obojętnie dzisiaj..
|
#1754 |
|
Raczkowanie
|
Mam się z nim dziś spotkać...
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1756 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Będzie dobrze![]() Ja własnie czytam umowę nowego mieszkania i kurcze, dawno takiej szczegółowej nie dostałam... Ogolnie trochę się boje, mieszkam sama poza domem rodzinnym 7 lat, a dopiero pierwszy raz będę podpisywac swoim nazwiskiem umowę. Zawsze albo na czarno albo ktoś podpisywał,a nie ja![]() Także idzie nowe we wszystkim Dopiero w umowie przyznałam się do kota, bo w ankiecie osobowej byla liczba ilosc wiek i rodzaj zwierzat ktore będą ze mną zamieszkiwać kawalerę. Mam nadzieję, że facet się nie rozmyśli. Miałam nic nie mówic, ale skoro w ankiecie jest taki punkt to nie będę ściemniać przeciez. |
|
|
|
|
#1757 |
|
Raczkowanie
|
A w ogóle mam pomysł. Która z Was chciałaby się ujawnić na PM np podać swój profil na facebooku i pisać tak na bieżąco, każdy nowy news o byłym, pisać w każdym złym nastroju o kaźdej porze indywidualnie
? Bo czasem potrzebuję tak pogadać z 1 osoba, prywatna rozmowa , z kimś kto przeżywa to samo, a znajomi mają już dość , bo ile można, a w dodatku nie są w takiej sytuacji więc nie rozumieją.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez MM1234 Czas edycji: 2014-01-07 o 13:47 |
|
|
|
#1758 |
|
Raczkowanie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44476165]Gratulacje!!! Od soboty będziemy razem
Będzie dobrze![]() Ja własnie czytam umowę nowego mieszkania i kurcze, dawno takiej szczegółowej nie dostałam... Ogolnie trochę się boje, mieszkam sama poza domem rodzinnym 7 lat, a dopiero pierwszy raz będę podpisywac swoim nazwiskiem umowę. Zawsze albo na czarno albo ktoś podpisywał,a nie ja![]() Także idzie nowe we wszystkim Dopiero w umowie przyznałam się do kota, bo w ankiecie osobowej byla liczba ilosc wiek i rodzaj zwierzat ktore będą ze mną zamieszkiwać kawalerę. Mam nadzieję, że facet się nie rozmyśli. Miałam nic nie mówic, ale skoro w ankiecie jest taki punkt to nie będę ściemniać przeciez.[/QUOTE] Jestem jakaś taka przybita i zdenerwowana, ale trudno.. mam nadzieję, że nie będzie go w mieszkaniu..wezmę ciuszki, klucze do skrzynki i tyle.. Ja jakoś na lato będę się przeprowadzała do Trójmiasta, chciałabym jak najprędzej, żeby już go nie widywać i w ogóle! Smuteczek trochę, ale wiem, że db robię ! ![]() Ważne żeby kotek mebli nie psuł, tak chyba problemu nie będzie.. z resztą kotek zrobi oczy jak w Shreku do właściciela to na pewno się zgodzi
|
#1759 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przecież go nie oddam, pod most prędziej pójdę Jak będziesz w Trójmieście już meiszkac i ciągle będziemy Exów przeżywac to zapraszam na wino![]() no ja się narazie 3 ulice od niego przeprowadzam:P no ale on tez musi sobie znaleść meiszkanie, więc za miesiąc będzie pewnie mieszkał troche dalej. kurde, przypomnialam sobie wlasnie sen gdzies przed miesiąca: Mówie wtedy jeszcze mojemu nie EXowi, że wychodzę. No i wyszłam z domu i przypomniałam sobie że coś zostawiłam w domu. Wracam, a tam on się obmacuje z jakąś laską. Nawet się nie chciał tłumaczyć, ona bardziej się tłumaczyła, a on stał z takim uśmieszkiem... Ale kurde jestem pewna, że żadnej laski nie było... tylko sobie teraz ten sen przypomniałam i nie mogę zapomnieć... Edytowane przez 660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99 Czas edycji: 2014-01-07 o 13:55 |
|
|
|
|
#1760 | |
|
Raczkowanie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44476299]Temu kotu niestey Diabeł na drugie:P no ale co zrobić
Przecież go nie oddam, pod most prędziej pójdę Jak będziesz w Trójmieście już meiszkac i ciągle będziemy Exów przeżywac to zapraszam na wino![]() no ja się narazie 3 ulice od niego przeprowadzam:P no ale on tez musi sobie znaleść meiszkanie, więc za miesiąc będzie pewnie mieszkał troche dalej. kurde, przypomnialam sobie wlasnie sen gdzies przed miesiąca: Mówie wtedy jeszcze mojemu nie EXowi, że wychodzę. No i wyszłam z domu i przypomniałam sobie że coś zostawiłam w domu. Wracam, a tam on się obmacuje z jakąś laską. Nawet się nie chciał tłumaczyć, ona bardziej się tłumaczyła, a on stał z takim uśmieszkiem... Ale kurde jestem pewna, że żadnej laski nie było... tylko sobie teraz ten sen przypomniałam i nie mogę zapomnieć...[/QUOTE] Ja chyba jestem czarownicą, bo mnie sny się zawsze spełniają, szkoda że nawet o śmierci- słowo. Czasem to okropne. A mój ostatni sen to seks z ex. Aż się boję Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1761 |
|
Raczkowanie
|
A w ogóle mam pomysł. Która z Was chciałaby się ujawnić na PM np podać swój profil na facebooku i pisać tak na bieżąco, każdy nowy news o byłym, pisać w każdym złym nastroju o kaźdej porze indywidualnie
? Bo czasem potrzebuję tak pogadać z 1 osoba, prywatna rozmowa , z kimś kto przeżywa to samo, a znajomi mają już dość , bo ile można, a w dodatku nie są w takiej sytuacji więc nie rozumieją.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Ja moge z Toba pogadac
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamiętam Cię jeszcze 2 miesiące jak rozpaczałaś tak jak my w większości. Ja się ze swoim byłym nie spotykam i tak nie płacze. Daję radę. Nie wiem po co tak wciąż o tym myśleć, płakać i użalać się nad sobą. Daj mu spokój i sobie!! Odpocznij od tego płaczu, zapomnij o nim. Przynajmniej staraj się zapomnieć, mimo że go nadal kochasz. Prawie każda z nas jeszcze coś czuje do swoich byłych, ale staramy się zapomnieć. (sorry, że tak za wszystkie mówię )
|
|
|
#1763 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1764 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Serio chcesz planować życie z kimś tak totalnie pozbawionym ambicji, kto w dodatku nawet dobrym kochankiem nie jest?
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że nie będzie to odbierane jako reklama. Przeczytajcie. Mnie pomogło, czuję się o wiele lepiej po wykonaniu tego ćwiczenia. Będę sobie powtarzać je co jakiś czas i liczę, że dzięki temu o wiele szybciej poradzę sobie z zerwaniem
http://michalpasterski.pl/2010/07/ja...-przeszloscia/ |
|
|
|
#1766 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Też Ci już napisałam na PM Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1768 |
|
po drugiej stronie szafy
|
To się przestań dziwić, a zacznij zastanawiać dlaczego chcesz z nim być. Co ten związek miałby Ci dać, jakie masz z nim perspektywy na szczęśliwą, stabilną przyszłość. Dlaczego tak się upierasz przy powrocie do niego? Co ten związek miał w sobie tak wspaniałego, że żaden inny związek nie będzie w stanie Ci tego dać? Serio pytam. Konkretnie, co jest tu takiego, bez czego nie możesz żyć.
|
|
#1769 |
|
Konto usunięte
|
kurczę, nie wiedziałąm że mnie będą pierdoły wkurzać takie, już pisałam o szczoteczkach dwóch czy dwóch poduszkach.
Miesiąc temu kupiłam mojemu Kociąbrowi nową kuwetę, taka ładną niebieską, zeby pasowala do łazienki, którą tu mamy.. no i co??? teraz będę miała pomarańczową łazienkę:/ Wiem, że o totalnych pierdach wam piszę, ale musze się nawet z nich komus wygadać, nie musicie czytać:P |
|
|
|
#1770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

On sam zacznie do Ciebie za jakiś czas pisać i napiszesz mu to samo! Lub też nic nie odpiszesz.. .
!