Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-06, 23:54   #1051
justiii87
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Justii - wzięłam dopiero jedną tabletkę tego wiesiołka i to wczoraj rano... myślisz, że aż taki nawał byłby po 1 tabletce i to tylko jednorazowo? i w takim kolorze? oprócz tego zero śluzu w ciągu dnia ...
nie to raczej nie wpływ wiesiołka myślałam, że więcej kapsulek zjadlaś oby szybko Cię wzięło i bez bólu
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 00:01   #1052
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - właśnie gadam sobie z koleżanką i ona uświadomiła mi, że takie nawet jak na okres to są przepowiadacze... ja myślałam, że tego się nie liczy a mam je od kilku dni wieczorami i w nocy... ale spoko, na razie sobie czekam, bo wiem, że to może wszystko trochę potrwać
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 07:05   #1053
Aldrin
Zakorzenienie

Malgos to ja życzę szybkiego i bezproblemowego porodu... kurcze czekam niecierpliwiej niż jakbym na swoje czekała
Stary 2014-01-07, 08:02   #1054
justiii87
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja już po śniadaniu po nieprzespanej nocy jestem wypoczęta jak nikt inny

Malgos - chyba teraz Ja pójdę w Twoje ślady i jak zaczniesz rodzić to pójdę do szpitala bo koleżanka zaczęła to i Ja teraz będę czekać
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 09:27   #1055
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja już po śniadaniu po nieprzespanej nocy jestem wypoczęta jak nikt inny

Malgos - chyba teraz Ja pójdę w Twoje ślady i jak zaczniesz rodzić to pójdę do szpitala bo koleżanka zaczęła to i Ja teraz będę czekać
Twój organizm będzie przyzwyczajony do wstawania do malucha jak żaden wiecej

umówiłam sie na wizytę, połówkowe mamy 16 stycznia a normalna wizytę 17
Stary 2014-01-07, 09:39   #1056
Fikusek82
Wtajemniczenie

Ja juz czwartą noc z rzędu mam źle przespaną. Dzisiaj czadu tż dał chrapaniem, nie mówiąc że znowu obudzilam sie cała mokra. Aż tak gorąco to nie mamy a jak się odkryje to mi zimno, może jakieś koszmary mi się śnią i nawet nie wiem no bo te poty to chyba nie od ćwiczeń .

Małgoś czekam na wieści.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 09:57   #1057
fiona27
Zakorzenienie

Hejka

Malgos widzę, że powoli zaczyna się coś rozkręcać

Sorki, że nie cytuję, ale jakoś nie mam weny do pisania

Synek wczoraj jak kot cos mu chyba zaszkodziło, a do tego ma stan zapalny siusiaczka jakaś ropa mu leci i byliśmy na pogotowiu. Biedactwo się nacierpiało, ale już troszkę lepiej.
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 11:26   #1058
Malgos_12
Zakorzenienie

Fiona - biedny syneczek, mam nadzieję, że to nie jakaś jelitówka ... a dziś mu już lepiej?
Justii - jak coś to dam znać, będzie mi raźniej, że nie sama w szpitalu jestem hahahha
Aldrin - dobrze, że się umówiłaś
Fikusek - a może to jeszcze jakieś takie efekty uboczne po porodzie - tzn te uderzenia gorąca

u mnie jednak na razie nadal spokój, ale tak przeczuwałam, choć w nocy ciągle pobolewał mnie brzuch i ogólny dyskomfort miałam - tak jak przed @ czasem, ale co mogę zrobić oprócz czekania? nic więc sobie czekam haha

ja zaraz lecę do położnej na spotkanie
Stary 2014-01-07, 11:34   #1059
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Hejka

Malgos widzę, że powoli zaczyna się coś rozkręcać

Sorki, że nie cytuję, ale jakoś nie mam weny do pisania

Synek wczoraj jak kot cos mu chyba zaszkodziło, a do tego ma stan zapalny siusiaczka jakaś ropa mu leci i byliśmy na pogotowiu. Biedactwo się nacierpiało, ale już troszkę lepiej.
Biedactwo małe mam nadzieję, że szybko mu przejdzie...

Małgoś jak tam się dziś czujesz?

Widziałam, że piszecie o wózkach. My wybraliśmy na razie Jedo Neiva Memo, ja chciałam czerwony ale K uparł się na granatowy z czerwonymi wstawkami i mu ustąpiłam Jeszcze chcemy zobaczyć go jak wygląda na żywo i będziemy zamawiać

Coś mi zaczyna czasami twardnieć brzuch, dziś rano mnie też złapało, wzięłam nospe i leżę w łóżku.

Właśnie dziewczyny miałyście tak, że czasami na noc wasz brzuch był twardszy?
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 12:19   #1060
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia

Edytowane przez magalska
Czas edycji: 2014-03-16 o 09:21
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 12:20   #1061
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość

Stary 2014-01-07, 12:20   #1062
meduzka88
Wtajemniczenie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44473763]Biedactwo małe mam nadzieję, że szybko mu przejdzie...

Małgoś jak tam się dziś czujesz?

Widziałam, że piszecie o wózkach. My wybraliśmy na razie Jedo Neiva Memo, ja chciałam czerwony ale K uparł się na granatowy z czerwonymi wstawkami i mu ustąpiłam Jeszcze chcemy zobaczyć go jak wygląda na żywo i będziemy zamawiać

Coś mi zaczyna czasami twardnieć brzuch, dziś rano mnie też złapało, wzięłam nospe i leżę w łóżku.

Właśnie dziewczyny miałyście tak, że czasami na noc wasz brzuch był twardszy?[/QUOTE]

Ładny wózek
A jaka cena?

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 12:31   #1063
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Magalska małe cudo

Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
Ładny wózek
A jaka cena?

Na Allegro są po 1500
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 12:49   #1064
meduzka88
Wtajemniczenie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44474835]Magalska małe cudo

Na Allegro są po 1500 [/QUOTE]

A ten twardy brzuch to może te skurcze Braxtona?

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:

Bruno jest śliczny

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 13:16   #1065
Malgos_12
Zakorzenienie

Ewelika - a dzięki, samopoczucie spoko... tą noc miałam mniej spokojną ale ogólnie nie mogę narzekać.
Rozmawiałam z położną i potwierdziła, że to pewnie był czop, no i te moje bóle jakby miesiączkowe na wieczór to mogą być pierwsze oznaki porodu, ale oczywiście to wszystko może przeciągnąć się czasie. Serducho Kacperka bije mocno i głośno, więc wszystko jest OK
uświadomiła mnie też, że regularne skurcze mogą odbywać się nawet co 20 min (o ile pojawiają się co 20 min) - pewnie dla was to "oczywista oczywistość" ale ja myślałam, że te regularne liczą się jedynie jeśli są co 5-7 min.. heheh

śliczny ten wózeczek, a kolory zdecydowanie szary z czerwonym bardziej mi przypadły do gustu... i cena przystępna a to za 2w1 czy 3w1?

co do brzucha, to często jak wstaję po nocy to mam wrażenie, że mój brzuch to kamień ... ale ogólnie ja chyba nie odczuwam skurczów Braxtona, albo nie wiem, że to to... raczej rzadko twardnieje mi brzuch, tyle co po nocy

Magalska - ale słodziak!! widać, że gotowy na spacerek
Stary 2014-01-07, 13:17   #1066
Pradip
Zakorzenienie

Witajcie
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Ile Ty już tego masz no i ładne te ubranka aaa i widziałam łóżeczko też bardzo ładne szukaj i chwal się a ja później pójde na gotowca

Pokazywałyście też komody z ikea też planujemy wyjazd w styczniu po komodę aby mieć boombelkowi w co ubrania pakować

To ja też wkońcu zakupiłam swoje pierwsze maluszkowe ubrania mam 3 pajace i to koniec, pewnie wiecej pokupie jak poznamy płeć

Kochane moje a jak mam dylemat z tym usg połówkowym czy go robić czy nie...
Powiedzcie mi co oni faktycznie robią na tym usg? tylko go oglądają i mierzą? a jak coś jest nie tak to wysyła się dopiero na dodatkowe badania tak? przecież mój lekarz co miesiąc mi robi usg i też malucha mierzy to on chyba by też zobaczył, że coś jest z nim nie tak i też wysłałby mnie na dodatkowe badania czyż nie?
znajomi mi wszyscy polecają te 4D ale one każda chodziła na nfz i w trakcie ciąży miały w sumie tylko 3 USG, wiec one chciały sobie sprawdzić czy z maluszkiem wszystko ok a ja już do dnia dzisiejszego miałam 4 USG i nie wiem co mam robić, doradźcie coś doświadczone mamuśki
No nazbierało mi sie juz tych ciuszków aż za dużo
To Ty kupuj pierwsza komodę :P
Pokaż pierwsze ciuszki
Co do badań to uważam ze połówkowe jest ważne ale doczytałam że już się umówiłaś W ogóle moim zdaniem nie ma co porównywać opieki prywatnej i na nfz ale mogę być teraz nie obiektywna bo dopiero co mnie wystawili na nfz i jestem zła.
Myślałam ze to w Twoim szpitalu są te wymogi co do ubrań dla mężów
Cytat:
W czwartek czeka nas kolejne szczepienie.... juz mi szkoda mojego okruszka...--

A i wcale nie musisz wybierac 4D, te usg 3D i 4D to sa w zasadzie dla uciechy ciezarowek bo za duzo nie daja lekarzowi.. on wszystko najlepiej ocenia na podstawie obrazu 2d.. (ja sama na 3d ie bylam bo te obrazy takie znieksztalcone sa a i moj maly zawsze twarzyczke w raczkach chowal... ale babka u ktorej bylam na nfz przelaczyla na chwile na 4d i nawet fotke wydrukowala....) a ten moj wlasciwy lekarz co usg mi robil to wrecz najechal na mnie co ja sobie mysle ze chce zeby na chwile przelaczyl na 3D, bo za to sie mu osobno placi do kieszeni i za zdjecia tez... raz zrobil łache i wydrukował zdjecie jajek małego nastepnej ciazy napewno nie bede prowadzic w tej przychodni....
Oby Bruno lepiej zniósł tą szczepionkę
Ale przyjemniaczek Ci się trafił
Cytat:
i pomyśleć, że mój brat jak miał niecałe 3 miesiące przyjął 20 zastrzyków, co dziwne dobrze pamiętam jak pielęgniarka powiedziała, że ona już nie ma się gdzie wkłuwać i nie zrobi już ani jednego więcej... a co najlepsze przy ani jednym nie płakał...
dzielny maluch z niego był
Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
I nie dajcie sobie wmówić że podczas porodu ma boleć i koniec bo kobieta wtedy bardziej dziecko kocha. Mi takie banialuki tż wciskał bo on był przeciwny znieczuleniom, tyle że ja miałam w doopie jego zdanie. Jak sobie kiedyś urodzi to będzie decydował.

Znowu się nie wyspałam, tak gorąco było w mieszkaniu że pocilam się ppd kołdrą jakbym gorączke miała. No ale żeby zimą w nocy było na dworze 12 stopni. To co się dziwić że w mieszkaniu ukrop aż ogrzewanie musiałam wyłączyć.

Dziewczyny myślicie że ten fryz by mi pasował.
Dobrze powiedziałaś Tżowi
Ja w sobotę przed 1 w nocy wietrzyłam sypialnię bo tak mąż naładował węgla żeby nie musieć podkładać co chwila i odrywać się od gry
Mi też fryzura wydaje się dość wymagająca i mi by się nie chciało jej układać nawet tylko po myciu
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Dla mnie też jest za gorąco w nocy, ta pogoda jest okropna, chcę zimy, chcę mrozu!

Mnie w nocy obudził ból żołądka z głodu - tego to jeszcze nie było, wstałam zjadłam Berlinke i zasnęłam , a kolację jadłam, więc dziwne rzeczy się ze mną dzieją
W drugiej połowie ma przyjść
A co w tym dziwnego że Cie synuś na jedzenie budzi
Cytat:
Dziewczyny czy czop śluzowy może byś taki bardziej luźny?? nie taki zbity? i być jedynie takiego słomkowego koloru?
ooo zaczyna się
Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Przesadzilam z orbim, tylko 45 minut a moje mięśnie umarły. Czuje się jakbym jakieś kamienie przynosiła. Za dużo wysiłku dzisiaj było troche roboty w domu i zakupy.
Hej kochana miałaś sie oszczędzać i uważać na brzuch
Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Biedny oby szybko mu przeszło
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44473763]

Właśnie dziewczyny miałyście tak, że czasami na noc wasz brzuch był twardszy?[/QUOTE]
Ładny wuzeczek wybraliscie. Gdzie chcecie go zamówić? Mnie jakos te wuzki przerazają. Wczoraj mama powiedziała ze syn jej przyjaciółki chętnie mi sprezentuje po swoim małym i w pomimo że wcześniej chciałam koniecznie sama wybrać to teraz jeśli byłby znośny to chyba będę brała bez wybrzydzania bo przerasta mnie samodzielny wybór tego jedynego (bez kitu jakbym o mężu pisała )
Ja to w ogóle nie wiem co to są te twardnienia i ostatnio nawet myślałam że prędzej ich nie zauważę niż się zorientuje...
Cytat:
Jaki promienny uśmiech

Nie po cytowało mi wszystkiego. Justii o ten gaz sie pytałaś. Mi znajome mówiły odwrotność tego co Fikusek pisała czyli ze one wyciszały skurcze i wszystko dużo dłużej trwało.

Widziałyście reklamę Lidla? Zastanawiam się czy nie podjechać i kupić tą piłkę może bym mój nieszczęsny kręgosłup rozruszała?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 13:26   #1067
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Witajcie

No nazbierało mi sie juz tych ciuszków aż za dużo
To Ty kupuj pierwsza komodę :P
Pokaż pierwsze ciuszki
Co do badań to uważam ze połówkowe jest ważne ale doczytałam że już się umówiłaś W ogóle moim zdaniem nie ma co porównywać opieki prywatnej i na nfz ale mogę być teraz nie obiektywna bo dopiero co mnie wystawili na nfz i jestem zła.
Myślałam ze to w Twoim szpitalu są te wymogi co do ubrań dla mężów

Oby Bruno lepiej zniósł tą szczepionkę
Ale przyjemniaczek Ci się trafił

dzielny maluch z niego był

Dobrze powiedziałaś Tżowi
Ja w sobotę przed 1 w nocy wietrzyłam sypialnię bo tak mąż naładował węgla żeby nie musieć podkładać co chwila i odrywać się od gry
Mi też fryzura wydaje się dość wymagająca i mi by się nie chciało jej układać nawet tylko po myciu

W drugiej połowie ma przyjść
A co w tym dziwnego że Cie synuś na jedzenie budzi

ooo zaczyna się

Hej kochana miałaś sie oszczędzać i uważać na brzuch

Biedny oby szybko mu przeszło

Ładny wuzeczek wybraliscie. Gdzie chcecie go zamówić? Mnie jakos te wuzki przerazają. Wczoraj mama powiedziała ze syn jej przyjaciółki chętnie mi sprezentuje po swoim małym i w pomimo że wcześniej chciałam koniecznie sama wybrać to teraz jeśli byłby znośny to chyba będę brała bez wybrzydzania bo przerasta mnie samodzielny wybór tego jedynego (bez kitu jakbym o mężu pisała )
Ja to w ogóle nie wiem co to są te twardnienia i ostatnio nawet myślałam że prędzej ich nie zauważę niż się zorientuje...

Jaki promienny uśmiech

Nie po cytowało mi wszystkiego. Justii o ten gaz sie pytałaś. Mi znajome mówiły odwrotność tego co Fikusek pisała czyli ze one wyciszały skurcze i wszystko dużo dłużej trwało.

Widziałyście reklamę Lidla? Zastanawiam się czy nie podjechać i kupić tą piłkę może bym mój nieszczęsny kręgosłup rozruszała?

pewnie kupimy swoja pierwszą szafkę i ikea ale jak coś wybierzemy to pokaże

ubranka obiecuje pokazać jak zrobię zdjęcia i tak pamiętam brzuszek też

wózek chyba sobie już wybrałam tzn. wiem jaki miały znajome i wiem, że u nas się sprawdził a cena nawet przystępna tylko na model musze się zdecydować

łóżeczko będę czekać aż Ty wybierzesz i sprawdzisz

aha i piłki... też chciałam ale z allegro zamówić ale z moim zapałem do ćwiczeń pewnie by leżała tylko ostatnio poćwiczyłam to przez 3 dni miałam zakwasy w nogach a takie luźne ćwiczenia dla ciężarnych
Stary 2014-01-07, 13:29   #1068
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - nie przejmuj się nie jesteś sama z tymi twardnieniami, ja ogólnie czegoś takiego nie odczuwam (albo nie zauważyłam), jedynie po nocy - tak jak pisałam Ewelice, mój brzuch jest twardy

i widzę, że i Tobie mózg budynieje muszę troszkę na ciebie pokrzyczeć za błędy ortograficzne, bo wcześniej takiego problemu nie miałaś ... no moja droga "wózek" a nie "wuzek". Przyznaję ja mam troszkę świra na tym punkcie - tak, że się nie mnie nie gniewaj (i jeszcze jedno, mi coraz częściej zdarza się pisać z błędem, ale na szczęście program podkreśla jak coś jest źle)

jeśli chodzi o piłkę myślę, że warto troszkę poskakać, na pewno nie zaszkodzi a i podobno dobra na rozciąganie krocza

Aldrin - a ty chwaliłaś się jakie wózki bierzesz pod uwagę?

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2014-01-07 o 13:31
Stary 2014-01-07, 13:39   #1069
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:

Aldrin - a ty chwaliłaś się jakie wózki bierzesz pod uwagę?

ja biorę pod uwagę wózki "tako"

http://www.tako.net.pl/index.php?opt...product_id=126

http://www.tako.net.pl/index.php?opt...product_id=123

http://www.tako.net.pl/index.php?opt...product_id=142

te podobają mi się wizualnie i jeden z jeden z nich ma większa część mojej rodzinki i się sprawdzał po naszych wiejskich drogach ale dokładnie zdecyduje jak na żywo pooglądam a może w sklepie jeszcze na inny się zdecyduje bo stwierdze, że jednak te mi nie pasują u mnie wszystko jest możliwe. Jedziemy po samochód wracamy z innym, jedziemy po sprzęt do kuchni wracamy z zupełnie innym, więc dopóki nie kupie to wszystko może się zdarzyć
Stary 2014-01-07, 13:43   #1070
Malgos_12
Zakorzenienie

Aldrin - wydają się takie solidne i podobają mi się. Ja oglądałam jakiś tako, ale zupełnie nie przypadł mi do gustu. Przede wszystkim był ciężki, ale nie mam pojęcia co to był za model, ale to właśnie wszystko kwestia tego czego od wózka oczekujesz i gdzie będziesz go używać. Ciekawa jestem z czym wrócisz
Stary 2014-01-07, 13:48   #1071
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Aldrin - wydają się takie solidne i podobają mi się. Ja oglądałam jakiś tako, ale zupełnie nie przypadł mi do gustu. Przede wszystkim był ciężki, ale nie mam pojęcia co to był za model, ale to właśnie wszystko kwestia tego czego od wózka oczekujesz i gdzie będziesz go używać. Ciekawa jestem z czym wrócisz
No właśnie co do ciężkości to u nas bez różnicy, bo nigdzie wynosić go nie trzeba, tylko musi się dobrze prowadzić po polach, lasach i wertepach no i musi mieć dużą gondolę ale właśnie z czym my wrócimy to zobaczymy ale dopiero ok kwietnia chyba
Stary 2014-01-07, 13:51   #1072
Malgos_12
Zakorzenienie

Aldrin - a jakie kolor preferujesz?

Justii - kiedy ty masz to badanie KTG?
Stary 2014-01-07, 13:58   #1073
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Aldrin - a jakie kolor preferujesz?

podobają mi się zielone/ zielono-szare najbardziej albo takie uniwersalne beżowe, ewentualnie szare z czerwonym ale szare w przewadze
Stary 2014-01-07, 14:05   #1074
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
łóżeczko będę czekać aż Ty wybierzesz i sprawdzisz

aha i piłki... też chciałam ale z allegro zamówić ale z moim zapałem do ćwiczeń pewnie by leżała tylko ostatnio poćwiczyłam to przez 3 dni miałam zakwasy w nogach a takie luźne ćwiczenia dla ciężarnych
Toć sama w nim spać nie będę więc raczej Ty pierwsza swoje sprawdzisz
Porównywałam piłkę z allegro z tą Lidlowską i cenowo wychodzi na to samo a ta druga ma jeszcze "łapki" do ćwiczenia rąk więc kusi mnie wyprawa do sklepu
Cytat:
Pradip - nie przejmuj się nie jesteś sama z tymi twardnieniami, ja ogólnie czegoś takiego nie odczuwam (albo nie zauważyłam), jedynie po nocy - tak jak pisałam Ewelice, mój brzuch jest twardy

i widzę, że i Tobie mózg budynieje muszę troszkę na ciebie pokrzyczeć za błędy ortograficzne, bo wcześniej takiego problemu nie miałaś ... no moja droga "wózek" a nie "wuzek". Przyznaję ja mam troszkę świra na tym punkcie - tak, że się nie mnie nie gniewaj (i jeszcze jedno, mi coraz częściej zdarza się pisać z błędem, ale na szczęście program podkreśla jak coś jest źle)

jeśli chodzi o piłkę myślę, że warto troszkę poskakać, na pewno nie zaszkodzi a i podobno dobra na rozciąganie krocza
Ale wstyd Poprawiaj mnie jak najbardziej od zawsze miałam wielki problem z ortografią i cały czas muszę się pilnować ale przyznaje że ostatnio mi się nie chce...
Cytat:
ja biorę pod uwagę wózki "tako"

http://www.tako.net.pl/index.php?opt...product_id=126

http://www.tako.net.pl/index.php?opt...product_id=123

http://www.tako.net.pl/index.php?opt...product_id=142

te podobają mi się wizualnie i jeden z jeden z nich ma większa część mojej rodzinki i się sprawdzał po naszych wiejskich drogach ale dokładnie zdecyduje jak na żywo pooglądam a może w sklepie jeszcze na inny się zdecyduje bo stwierdze, że jednak te mi nie pasują u mnie wszystko jest możliwe. Jedziemy po samochód wracamy z innym, jedziemy po sprzęt do kuchni wracamy z zupełnie innym, więc dopóki nie kupie to wszystko może się zdarzyć
śliczny jest ten niebieski kolor Modele ładne tylko kosz na zakupy wydaje się mały ale na żywo może jest inaczej.
Kiedy planujecie jechać pooglądać?
Cytat:
Z tego co pamiętam to dziś miała mieć wiztę
Stary 2014-01-07, 14:11   #1075
Malgos_12
Zakorzenienie

Aldrin - też mi się taka kolorystyka podoba,... ja akurat nie brałam zielonego, bo to był dość wściekły zielony

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Pradip - no właśnie wcześniej nie widziałam, żebyś pisała z błędami myślałam, że to może przez ciążę

tak mi się też wydawało, że Justii to dziś albo 10-tego ... no i właśnie dlatego pytam
Stary 2014-01-07, 14:35   #1076
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Dziewczynki mam pytanko czy ktoras nie chcialaby odkupic nowego staniczka do karmienia..? Moja mama mi go kupila w triumphie ale paragon zgubila i przyjac nie chca.. A za mala ma miseczke jednak.. Rozmiar 80G firma Alles usztywniany, mama kupila go za 89, oddam za 70 z przesylka

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 15:46   #1077
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

śliczny jest ten niebieski kolor Modele ładne tylko kosz na zakupy wydaje się mały ale na żywo może jest inaczej.
Kiedy planujecie jechać pooglądać?

myśle że ok kwietnia początek maja ale to od dziadków zależy bo oni się zaoferowali z kupnem wózka
Stary 2014-01-07, 15:47   #1078
Malgos_12
Zakorzenienie

Magalska - dla mnie pewnie byłby za mały rozmiar .... buuuu
Stary 2014-01-07, 16:07   #1079
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki mam pytanko czy ktoras nie chcialaby odkupic nowego staniczka do karmienia..? Moja mama mi go kupila w triumphie ale paragon zgubila i przyjac nie chca.. A za mala ma miseczke jednak.. Rozmiar 80G firma Alles usztywniany, mama kupila go za 89, oddam za 70 z przesylka

Dla mnie jeszcze za duży

w klubie zdjęcia brzuszka i ubranek
Stary 2014-01-07, 16:11   #1080
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:

Pradip - no właśnie wcześniej nie widziałam, żebyś pisała z błędami myślałam, że to może przez ciążę

tak mi się też wydawało, że Justii to dziś albo 10-tego ... no i właśnie dlatego pytam
może troch ale bardziej zaniedbanie
Pewnie Justii zaraz nam wszystko opowie
Cytat:
dla mnie za duży...
Cytat:
myśle że ok kwietnia początek maja ale to od dziadków zależy bo oni się zaoferowali z kupnem wózka

Ale mam dziś marny dzień. Mąż ma dziś pierwszą z 4 inwentur i będzie dopiero koło 1 w nocy. Lekarz dziś nie przyjmuje więc nic nie załatwiłam. Od 18 chodzi klecha po kolędzie a ja sama łażę bez celu po domu i dosłownie nic nie zrobiłam...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości