|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cytat:
to raczej nie wpływ wiesiołka myślałam, że więcej kapsulek zjadlaś oby szybko Cię wzięło i bez bólu
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - właśnie gadam sobie z koleżanką i ona uświadomiła mi, że takie nawet jak na okres to są przepowiadacze... ja myślałam, że tego się nie liczy a mam je od kilku dni wieczorami i w nocy... ale spoko, na razie sobie czekam, bo wiem, że to może wszystko trochę potrwać
|
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Malgos to ja życzę szybkiego i bezproblemowego porodu... kurcze czekam niecierpliwiej niż jakbym na swoje czekała
|
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już po śniadaniu po nieprzespanej nocy jestem wypoczęta jak nikt inny Malgos - chyba teraz Ja pójdę w Twoje ślady i jak zaczniesz rodzić to pójdę do szpitala bo koleżanka zaczęła to i Ja teraz będę czekać
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() umówiłam sie na wizytę, połówkowe mamy 16 stycznia a normalna wizytę 17
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz czwartą noc z rzędu mam źle przespaną. Dzisiaj czadu tż dał chrapaniem, nie mówiąc że znowu obudzilam sie cała mokra. Aż tak gorąco to nie mamy a jak się odkryje to mi zimno, może jakieś koszmary mi się śnią i nawet nie wiem no bo te poty to chyba nie od ćwiczeń
.Małgoś czekam na wieści. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Malgos widzę, że powoli zaczyna się coś rozkręcać Sorki, że nie cytuję, ale jakoś nie mam weny do pisania Synek wczoraj jak kot cos mu chyba zaszkodziło, a do tego ma stan zapalny siusiaczka jakaś ropa mu leci i byliśmy na pogotowiu. Biedactwo się nacierpiało, ale już troszkę lepiej.
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Fiona - biedny syneczek, mam nadzieję, że to nie jakaś jelitówka ... a dziś mu już lepiej?
Justii - jak coś to dam znać, będzie mi raźniej, że nie sama w szpitalu jestem hahahha Aldrin - dobrze, że się umówiłaś Fikusek - a może to jeszcze jakieś takie efekty uboczne po porodzie - tzn te uderzenia gorąca u mnie jednak na razie nadal spokój, ale tak przeczuwałam, choć w nocy ciągle pobolewał mnie brzuch i ogólny dyskomfort miałam - tak jak przed @ czasem, ale co mogę zrobić oprócz czekania? nic więc sobie czekam hahaja zaraz lecę do położnej na spotkanie
|
|
|
|
#1059 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Małgoś jak tam się dziś czujesz? ![]() Widziałam, że piszecie o wózkach. My wybraliśmy na razie Jedo Neiva Memo, ja chciałam czerwony ale K uparł się na granatowy z czerwonymi wstawkami i mu ustąpiłam Jeszcze chcemy zobaczyć go jak wygląda na żywo i będziemy zamawiać Coś mi zaczyna czasami twardnieć brzuch, dziś rano mnie też złapało, wzięłam nospe i leżę w łóżku. Właśnie dziewczyny miałyście tak, że czasami na noc wasz brzuch był twardszy? |
|
|
|
|
#1060 |
|
Zadomowienie
|
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 Edytowane przez magalska Czas edycji: 2014-03-16 o 09:21 |
|
|
|
#1062 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44473763]Biedactwo małe
Małgoś jak tam się dziś czujesz? ![]() Widziałam, że piszecie o wózkach. My wybraliśmy na razie Jedo Neiva Memo, ja chciałam czerwony ale K uparł się na granatowy z czerwonymi wstawkami i mu ustąpiłam Jeszcze chcemy zobaczyć go jak wygląda na żywo i będziemy zamawiać Coś mi zaczyna czasami twardnieć brzuch, dziś rano mnie też złapało, wzięłam nospe i leżę w łóżku. Właśnie dziewczyny miałyście tak, że czasami na noc wasz brzuch był twardszy?[/QUOTE] Ładny wózek ![]() A jaka cena?
|
#1063 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1064 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44474835]Magalska małe cudo
Na Allegro są po 1500 [/QUOTE]A ten twardy brzuch to może te skurcze Braxtona? ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Bruno jest śliczny
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelika - a dzięki, samopoczucie spoko... tą noc miałam mniej spokojną ale ogólnie nie mogę narzekać.
Rozmawiałam z położną i potwierdziła, że to pewnie był czop, no i te moje bóle jakby miesiączkowe na wieczór to mogą być pierwsze oznaki porodu, ale oczywiście to wszystko może przeciągnąć się czasie. Serducho Kacperka bije mocno i głośno, więc wszystko jest OK ![]() uświadomiła mnie też, że regularne skurcze mogą odbywać się nawet co 20 min (o ile pojawiają się co 20 min) - pewnie dla was to "oczywista oczywistość" ale ja myślałam, że te regularne liczą się jedynie jeśli są co 5-7 min.. heheh śliczny ten wózeczek, a kolory zdecydowanie szary z czerwonym bardziej mi przypadły do gustu... i cena przystępna a to za 2w1 czy 3w1?co do brzucha, to często jak wstaję po nocy to mam wrażenie, że mój brzuch to kamień ... ale ogólnie ja chyba nie odczuwam skurczów Braxtona, albo nie wiem, że to to... raczej rzadko twardnieje mi brzuch, tyle co po nocy Magalska - ale słodziak!! widać, że gotowy na spacerek
|
|
|
|
#1066 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
To Ty kupuj pierwsza komodę :P Pokaż pierwsze ciuszki Co do badań to uważam ze połówkowe jest ważne ale doczytałam że już się umówiłaś Myślałam ze to w Twoim szpitalu są te wymogi co do ubrań dla mężów Cytat:
Ale przyjemniaczek Ci się trafił Cytat:
Cytat:
![]() Ja w sobotę przed 1 w nocy wietrzyłam sypialnię bo tak mąż naładował węgla żeby nie musieć podkładać co chwila i odrywać się od gry Mi też fryzura wydaje się dość wymagająca i mi by się nie chciało jej układać nawet tylko po myciu Cytat:
A co w tym dziwnego że Cie synuś na jedzenie budzi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44473763] Widziałam, że piszecie o wózkach. My wybraliśmy na razie Jedo Neiva Memo, ja chciałam czerwony ale K uparł się na granatowy z czerwonymi wstawkami i mu ustąpiłam Jeszcze chcemy zobaczyć go jak wygląda na żywo i będziemy zamawiać Coś mi zaczyna czasami twardnieć brzuch, dziś rano mnie też złapało, wzięłam nospe i leżę w łóżku. Właśnie dziewczyny miałyście tak, że czasami na noc wasz brzuch był twardszy?[/QUOTE] Ładny wuzeczek wybraliscie. Gdzie chcecie go zamówić? Mnie jakos te wuzki przerazają. Wczoraj mama powiedziała ze syn jej przyjaciółki chętnie mi sprezentuje po swoim małym i w pomimo że wcześniej chciałam koniecznie sama wybrać to teraz jeśli byłby znośny to chyba będę brała bez wybrzydzania bo przerasta mnie samodzielny wybór tego jedynego (bez kitu jakbym o mężu pisała )Ja to w ogóle nie wiem co to są te twardnienia i ostatnio nawet myślałam że prędzej ich nie zauważę niż się zorientuje... Jaki promienny uśmiech Nie po cytowało mi wszystkiego. Justii o ten gaz sie pytałaś. Mi znajome mówiły odwrotność tego co Fikusek pisała czyli ze one wyciszały skurcze i wszystko dużo dłużej trwało. Widziałyście reklamę Lidla? Zastanawiam się czy nie podjechać i kupić tą piłkę może bym mój nieszczęsny kręgosłup rozruszała? |
||||||||
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie kupimy swoja pierwszą szafkę i ikea ale jak coś wybierzemy to pokaże ![]() ubranka obiecuje pokazać jak zrobię zdjęcia i tak pamiętam brzuszek też wózek chyba sobie już wybrałam tzn. wiem jaki miały znajome i wiem, że u nas się sprawdził a cena nawet przystępna tylko na model musze się zdecydować ![]() łóżeczko będę czekać aż Ty wybierzesz i sprawdzisz ![]() aha i piłki... też chciałam ale z allegro zamówić ale z moim zapałem do ćwiczeń pewnie by leżała tylko ostatnio poćwiczyłam to przez 3 dni miałam zakwasy w nogach |
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - nie przejmuj się nie jesteś sama z tymi twardnieniami, ja ogólnie czegoś takiego nie odczuwam (albo nie zauważyłam), jedynie po nocy - tak jak pisałam Ewelice, mój brzuch jest twardy
i widzę, że i Tobie mózg budynieje muszę troszkę na ciebie pokrzyczeć za błędy ortograficzne, bo wcześniej takiego problemu nie miałaś ... no moja droga "wózek" a nie "wuzek". Przyznaję ja mam troszkę świra na tym punkcie - tak, że się nie mnie nie gniewaj (i jeszcze jedno, mi coraz częściej zdarza się pisać z błędem, ale na szczęście program podkreśla jak coś jest źle)jeśli chodzi o piłkę myślę, że warto troszkę poskakać, na pewno nie zaszkodzi a i podobno dobra na rozciąganie krocza Aldrin - a ty chwaliłaś się jakie wózki bierzesz pod uwagę? Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-01-07 o 13:31 |
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
ja biorę pod uwagę wózki "tako" http://www.tako.net.pl/index.php?opt...product_id=126 http://www.tako.net.pl/index.php?opt...product_id=123 http://www.tako.net.pl/index.php?opt...product_id=142 te podobają mi się wizualnie i jeden z jeden z nich ma większa część mojej rodzinki i się sprawdzał po naszych wiejskich drogach ale dokładnie zdecyduje jak na żywo pooglądam a może w sklepie jeszcze na inny się zdecyduje bo stwierdze, że jednak te mi nie pasują u mnie wszystko jest możliwe. Jedziemy po samochód wracamy z innym, jedziemy po sprzęt do kuchni wracamy z zupełnie innym, więc dopóki nie kupie to wszystko może się zdarzyć
|
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin - wydają się takie solidne i podobają mi się. Ja oglądałam jakiś tako, ale zupełnie nie przypadł mi do gustu. Przede wszystkim był ciężki, ale nie mam pojęcia co to był za model, ale to właśnie wszystko kwestia tego czego od wózka oczekujesz i gdzie będziesz go używać. Ciekawa jestem z czym wrócisz
|
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i musi mieć dużą gondolę ale właśnie z czym my wrócimy to zobaczymy ale dopiero ok kwietnia chyba
|
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin - a jakie kolor preferujesz?
Justii - kiedy ty masz to badanie KTG? |
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobają mi się zielone/ zielono-szare najbardziej albo takie uniwersalne beżowe, ewentualnie szare z czerwonym ale szare w przewadze
|
|
|
|
|
#1074 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porównywałam piłkę z allegro z tą Lidlowską i cenowo wychodzi na to samo a ta druga ma jeszcze "łapki" do ćwiczenia rąk więc kusi mnie wyprawa do sklepu ![]() Cytat:
Cytat:
Kiedy planujecie jechać pooglądać? Z tego co pamiętam to dziś miała mieć wiztę |
|||
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin - też mi się taka kolorystyka podoba,... ja akurat nie brałam zielonego, bo to był dość wściekły zielony
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Pradip - no właśnie wcześniej nie widziałam, żebyś pisała z błędami myślałam, że to może przez ciążę ![]() tak mi się też wydawało, że Justii to dziś albo 10-tego ... no i właśnie dlatego pytam |
|
|
|
#1076 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki mam pytanko czy ktoras nie chcialaby odkupic nowego staniczka do karmienia..? Moja mama mi go kupila w triumphie ale paragon zgubila i przyjac nie chca.. A za mala ma miseczke jednak.. Rozmiar 80G firma Alles usztywniany, mama kupila go za 89, oddam za 70 z przesylka
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myśle że ok kwietnia początek maja ale to od dziadków zależy bo oni się zaoferowali z kupnem wózka
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
Magalska - dla mnie pewnie byłby za mały rozmiar .... buuuu
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie jeszcze za duży ![]() w klubie zdjęcia brzuszka i ubranek
|
|
|
|
|
#1080 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie Justii zaraz nam wszystko opowie Cytat:
Cytat:
Ale mam dziś marny dzień. Mąż ma dziś pierwszą z 4 inwentur i będzie dopiero koło 1 w nocy. Lekarz dziś nie przyjmuje więc nic nie załatwiłam. Od 18 chodzi klecha po kolędzie a ja sama |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

to raczej nie wpływ wiesiołka

.
jak kot cos mu chyba zaszkodziło, a do tego ma stan zapalny siusiaczka jakaś ropa mu leci i byliśmy na pogotowiu. Biedactwo się nacierpiało, ale już troszkę lepiej.

Ślub 25.08.2012 

nastepnej ciazy napewno nie bede prowadzic w tej przychodni....