|
|
#1771 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXIX
To nie jest odpowiedź na moje pytania. Skup się i napisz mi, co ten związek miał w sobie tak wyjątkowego, że uważasz że żaden inny związek Ci tego nie da. Jakie masz z nim perspektywy na szczęście i stabilizację, poczucie bezpieczeństwa.
I naprawdę, nie farmazoń już o tej "wiedzy że nawet jeśli się ze mną nie spotkał, to był gdzieś tam dla mnie", bo wiesz i pamiętasz doskonale, że jak był z kumplami, którzy nie raz i nie dwa byli od Ciebie ważniejsi, to wcale go tak dla Ciebie nie było. Nie wciskaj mi tu kitu, za dużo już o tym związku w tym wątku napisałaś i za dużo cytatów można Ci w każdej chwili przywołać.
|
|
#1772 |
|
Rozeznanie
|
Łooo matko! Napisał do mnie świetny koleś na portalu randkowym.. Ale gdy wyznał, że ma fetysz przebierania się w damskie ciuszki... czar prysł. Raczej nie byłabym w stanie tego zaakceptować. Co o tym myślicie?
Edytowane przez beri899 Czas edycji: 2014-01-07 o 14:53 |
|
|
|
#1773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1774 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#1775 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44477308]kurczę, nie wiedziałąm że mnie będą pierdoły wkurzać takie, już pisałam o szczoteczkach dwóch czy dwóch poduszkach.
Miesiąc temu kupiłam mojemu Kociąbrowi nową kuwetę, taka ładną niebieską, zeby pasowala do łazienki, którą tu mamy.. no i co??? teraz będę miała pomarańczową łazienkę:/ Wiem, że o totalnych pierdach wam piszę, ale musze się nawet z nich komus wygadać, nie musicie czytać:P[/QUOTE] Kup nową kuwetę albo przemaluj z zewnątrz Cytat:
U mnie nie ma podrapanych mebli, tylko pogryziona okleina (mam stare meble oklejone tapetą). Właściciel nie lubi kotów, ale mój kocur go bardzo lubi. A ostatnio pisałaś trochę inaczej ![]() Cytat:
Cytat:
Facet nie może mieć za dobrze, bo wtedy nie musi się starać Ty się dwoiłaś i troiłaś, a on co robił? Łaskawie pozwalał ze sobą być?Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1776 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1778 |
|
Rozeznanie
|
Teraz się zastanawiam czy nie wykasować swój profil na tym portalu... Ło rany!
|
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie, nie! Przyjaciel powiedział, że się we mnie zakochał. Kolejny problem do kolekcji :/.
|
|
|
|
#1780 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jak nie urok, to sraczka.
|
|
|
#1781 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Przyjaciel nardzo oddany wczul sie w role mocno.A dlugo sie znacie?
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Rozeznanie
|
EUREKA! Odkryłam mój problem (w głowie) i dlaczego tak źle się mam.
Jakby ktoś dał mi pewność 100% (co niemożliwe), że mój ex w najbliższym czasie nie będzie NIKOGO MIAŁ itp. to czułabym się dobrze. Nie życzę mu źle. Ale po prostu czułabym się zdradzona... I to jest moim głównym problemem. Nie rozstanie, nie nawet chęć spotkania z nim...tylko ta paranoiczna myśl że będzie podobała mu się, albo będzie kochał inną. Za rok czy coś to luz...ale WIEM że to będzie szybko... A teraz proszę o bęcki i jakoś ogarnięcie mojego łba Bardzo proszę....
|
|
|
|
#1785 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
a ja Ci się nie dziwię, też się tym przejmuję, ale najbardziej tym, że już nie będzie między nami tak jak dawniej...niestety nie umiem tego przyjąć do wiadomości,moje uczucie jest za duże. i boli mnie to, ze teraz stałam się dla niego obca, a dawniej byłam całym światem. ja nie potrafię go wyrzucić z serca. chciałabym,zeby to był tylko zły sen, ale niestety tak nie jest
|
|
|
|
#1786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale u mnie sytuacja wygląda inaczej. Kiedy jeszcze byliśmy razem, pojawiła się ona w naszym życiu. On się zauroczył, ale wtedy tylko się ze sobą kontaktowali (z tego co mi wiadomo). Ja mu wtedy powiedziałam, chcesz, to z nią spróbuj, ale możesz nie mieć do czego wrócić. Niby walczył, tydzień, dwa, płakał, łaził za mną. Jednak w tym samym czasie pielęgnował swoje "koło zapasowe" czyli tamtą laskę (kontaktowali się, flirtowali, umawiali się na spotkanie). A że ja o tym wiedziałam, uparcie starałam się go olewać, chociaż było mi ciężko. No to przerzucił się od razu na tamtą. A teraz na fb tylko widzę jej słitaśne pościki, oznacza mojego exa, jest z nim gdzieś tam na wycieczce, potem znowu gdzieś tam, jakies miłosne demoty mu wlepia na tablicę, pisze jakie to wielkie szczęście ją spotkało (tiaaa). A, dodam, że kobiecina ma 27 lat ![]() Niby to po mnie spływa, zresztą i tak nie mam na to czasu, ale jakby tak spojrzeć na to z drugiej strony, kurewsko boli mnie fakt, że on się z nią bawi tu i tam, a ja, niby zajęta jestem różnymi sprawami, ale jak już spędzam samotnie wieczór, to łapię doła bo czuję się samotnie. Boli mnie to, że on nie wie jak to jest poczuć się samotnym, nie wie jak to jest czuć się z tym źle. I wk****wia mnie to, że ona tak się afiszuję tym, że to DLA NIEJ ex zostawił swoją narzeczoną z którą był prawie 5 lat, z którą już miał zaplanowany ślub. No ale tak naprawdę mogę mieć pretensje tylko do siebie samej, w końcu to ja sama go wypuściłam i wypchnęłam go do niej. I nie żałuję tej decyzji, ale okropne jest czuć się samotnym, chociaż w dalszym ciągu wiem, że nie jestem gotowa na kolejny związek. Porypane to wszystko.
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2014-01-07 o 17:48 |
|
|
|
|
#1788 |
|
Zadomowienie
|
mnie dobija fakt, że jak niedawno sie widzieliśmy to było ok,wielka miłość, a on teraz przyjechał do kraju i Nas już nie ma, nie chciał się spotkać,wyjaśnić,porozmaw iać, mimo, ze jest tak blisko...brak jakiejkolwiek szansy dla mnie.czuję się na prawdę jak śmieć.
|
|
|
|
#1789 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1790 |
|
Raczkowanie
|
Mój były (jak to strasznie brzmi
) zostawił mnie ponad tydzień temu... Nie moge się pozbierać i strasznie za nim tęsknie... Znamy się 4 lata ale razem byliśmy tylko 4 miesiące. Wiem, że to krótko w dodatku był to związek na odległość i widywaliśmy się przeważnie na weekendy ale jest moją pierwszą miłościa i bardzo się zaangażowałam...Oczywiście na początku miałam obawy, nie chciałam się pakować w związkek, byłam typem singielki. nigdy wczesniej nie miałam chłopaka "na poważnie" (mam 23 lata). Jednym z powodów był też jego poprzedni związek który trwał 6 lat, chociaż od 2 lat już się nie dogadywali, nie spali nawet w jedym łóżku. Ona go zdradziła i zostawiła dla innego. Bałam się, że chce być ze mną "na pocieszenie". Mówił, że tak nie jest, że swojej ex nie kocha, że chce być ze mną itd. W końcu uległam chociaż nie byłam do końca pewna jego uczuć, ani swoich... Po czasie jednak mu uwierzyłam. Często mnie zapewniał, że bardzo mnie kocha, że jestem tą jedyną. Mówił że nigdy mnie nie zostawi. Planował, że od stycznia zamieszkamy razem. Ba, myślał już o dzieciach! Nawet przy kolegach mówił że jestem dla niego najważniejsza. jego rodzice bardzo mnie lubili, mówili że jest taki szczęśliwy jak przyjeżdzam... Ja też zrozumialam , że naprawde go kocham. W końcu się zakochałam! Oczywiście były miedzy nami jakieś sprzeczki, fochy ale nic poważnego. Zawsze się jakoś dogadywaliśmy... I nagle, bez żadnej przyczyny mnie zostawił. I to nawet nie prosto w oczy tylko przez smsa! To było wtedy kiedy pojechałam do domu na święta. Przez okres przedświąteczny i świąteczny było ok. Chciaż pisał rzadziej niż wcześniej i był, nie wiam jak to nazwać... jakiś obojętny? Myślałam, że to dlatego, że stracił prace i z powodów zdrowotnych nie może znależć nowej i do tego przed świętami zmarł mu wujek... to, że mnie zostawi było dla mnie nierealne a jednak. Po świętach napisał mi że chce być sam. Nie mogłam w to uwierzyć! Próbowalam się dowiedzieć czegoś więcej, dlaczego tak nagle chce byc sam skoro dzień wcześniej napisal że mnie kocha? niestety niczego się nie dowiedziałam tylko tego że chce być teraz sam i to nie moja wina, że ja nie zrobiłam nic złego. Nawet nie chcial porozmawiać ze mną normalnie jak człowiek, na żywo. Moje rzeczy, które u niego miałam zostawił u sąsiadki, tak jakby się bał spotkania z mną... Nasi wspólni znajomi są w szoku, jego rodzice też, ja chyba najbardziej... tyle mi obiecywał i nagle to! Od tygodnia żadnego znaku od niego, ja też się nie odzywam ale czekam, cały czas mam nadzieje, że zatęskni... Chociaż tak szczerze to bardzo w to wątpie |
|
|
|
#1791 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1793 |
|
Raczkowanie
|
MM1234 ale i tak się zadręczam i zastanawiam co by było gdyby... Może jakbym sie nie wkurzala o to, że wychodzi z kolesiami na piwo a mnie zostawia samąw domu albo jakbym mu nie zabraniala oglądać non toper meczy jak u niego jestem itd. Jakiś obłęd
|
|
|
|
#1794 |
|
Konto usunięte
|
mój EX wykonuje mi właśnie przedostatni raz kanapki do pracy, od nastepnego tygodnia bedę to robić sama, przeraża mnie to tak, że sama nie mogę uwierzyć... dzis dostałam ataku paniki kupując pastę do zębów na nowe mieszkanie
|
|
|
|
#1795 |
|
Raczkowanie
|
Mój mieszka na wsi oddalonej od mojego miasta 40 km. Odleglośc nie taka straszna... Poza tym mieliśmy zamieszkać razem a najlepsze było to, że to on tak wszystko przyśpieszał... Jakbym się zgodziła na dziecko to pewnie byłabym teraz w ciąży... Mówił o ślubie, weselu... Ja go hamowałam bo było za wcześnie... Nie wiem co mogło się stać. Do głowy przychodzi mi tylko jego była, że ktoś z jej rodziny namieszal mu w głowie albo nawet ona sama... Chociaż wiem, że nie utrzymują ze sobą kontaktu i nawet mi napisał żebym sobie nie myślala że wraca do ex albo ma kogoś innego... nie wiem, może ma jakieś wątpliwości... napisal też że nie wie czy do mnie wróci... ech to wszystko jest takie beznadziejne
|
|
|
|
#1796 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Próbowałam dzisiaj odesłać byłemu jego rzeczy, ale tak to mnie rozwaliło psychicznie, że od przepłakałam całą drogę, i do tej pory leżę w łóżku. I chociaż racjonalnie wiem, że dobrze się stało, że ze mną zerwał, to niajk nie potrafię przekonać się żeby za nim nie tęsknić, nie prosić w myślach żeby się odezwał. Spotykam się ze znajomymi, mam wsparcie, jakiś facet się mną interesuje, bardzo fajny, ale i tak... Serce ciągle mówi, że tylko były i nikt inny. |
|
|
|
|
#1797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez MM1234 Czas edycji: 2014-01-07 o 19:01 |
|
|
|
|
#1798 |
|
Zadomowienie
|
widocznie oni tylko kochają jak jest miło i dobrze, ale jak są jakieś problemy to uciekają, i nawet nie starają się nic naprawić ani pomóc dziewczynie gdy ma ciężkie chwile, tylko się odwracają na pięcie
|
|
|
|
#1799 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1800 |
|
Raczkowanie
|
Utrudniacie same sobie życie.Po co rozmyślać ,analizować,że będą kogoś mieli?Na pewno będą,ale Wy również i na pewno będą to faceci o wiele lepsi faceci niż oni.Życie dalej się toczy,a przeszłość nie ma żadnego znaczenia,tylko Wy same wmawiacie sobie,że ma,że to wiele znaczy.Oświeciło mnie dziś po przeczytaniu artykułów
![]() http://michalpasterski.pl/2012/04/10...c-sobie-robic/ Proponuję przeczytać każdej z Was i wziąć sobie to do serca,zacząć w końcu żyć swoim życiem,a nie byłych...no,chyba,że tego nie chcecie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

.
Bardzo proszę....