|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV
Cytat:
![]() ale czasem miałam takie chwile właśnie desperacji jak np mega zmęczona byłam czy jakiś lipny humor itd to się zdarzało takie beznadziejne zajadanie no ale jak mam taki kryzysowy moment, że chce zajeść problem, stres czy cokolwiek to wtedy na prawdę potrafiłam pojeśćteraz na szczęście już to ogarnęłam ![]() no ubrania, buty itd chyba najbardziej chodliwe są, bo cena atrakcyjne ![]() no chętnie, ale trochę za daleko jesteś ale nie ma nic w ogóle? czy nic co by Cię zainteresowało czy jak? czego w ogóle teraz szukasz? albo inaczej-co zdecydowanie odrzucasz. Bo ja często odrzucałam np ze względu na rodzaj umowy, bo wcześniej patrzyłam tylko na umowę o pracę, no ale teraz na zlecenie też już będę wysyłać albo jaki firma mi nie pasowała. Albo stanowisko, bo np do cc nie chciałam znów iść, no ale obawiam się, że jednak tam skończę![]() ale wkurzają mnie te ogłoszenia. Bo czasem fajne ogłoszenie ale np wymagają prawka którego nie mam. Albo jakiejś super znajomości ang a na takie nie wysyłam bo nie będę się kolejny raz kompromitować z moim ang no albo nie wiadomo ile lat doświadczenia, a jak je kurde zdobyć jak bez doświadczenia przyjmować nie chcą w pewnych miejscach albo to co ostatnio bardzo często widzę czyli status studenta, albo orzeczenie o niepełnosprawności..Masakra |
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Ja później wezmę się za przeglądanie ogłoszeń
![]() Justyś też bym zjadła pistacje a o czekoladzie to nawet nie mów, wzięłaś jedną z moich ulubionych ![]() Ale koty Mi szaleją po chałupie, jak nigdy jakiegoś fioła dostały---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Ania weź nie mów ja ostatnio poszłam na rozmowę do sklepu zoologicznego bo szukali a mam na miejscu koło bloku i co?Studia mam w sumie z tym związane, znam się dużo na zwierzętach, jakieś pytania zadawali to na wszystkie odpowiedziałam a oczywiście wybrali jakąś babkę, która nie ma pojęcia w ogóle![]() ale miała jakiś statut czy co osoby niepełnosprawnej i ją przyjęli bo na te osoby mają jakieś dofinansowania i im się bardziej opłaca przyjąć taką osobę
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem jak Ferdek: nie ma pracy dla osób z moim wykształceniem 3-letnie doświadczenie, wiedza z zakresu ubezpieczeń, itp.), pracownik Działu Produkcji Profili Aluminiowych co ja mam odrzucać, wybrzydzać?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale cóż taki jest. Ze mną przecież w poprzedniej pracy też rozwiązali umowę bo straciłam status studenta no ale cóż nie jestem studentem to się nie opłacam wtedy to w sumie się cieszyłam nawet z tego bo naprawdę miałam dość tej roboty. Ale teraz z perspektywy czasu to naprawdę bym wróciła tam z pocałowaniem ręki i żałuję, że rozwiązali ze mną tą rozmowę, bo jednak bym mogła spokojnie pracować tam dalej, kasa by wpadała a ja na spokojnie mogłabym szukać czegoś innego, tak na stałe już,A tak co? pół roku bez pracy, dziura w cv i żadnych perspektyw na pracę Cytat:
![]() no to faktycznie nie ma u Ciebie zbyt dużego wyboru ja kurde no niby Łódź, duże miasto. I jest naprawdę dużo ogłoszeń, ale żeby też znaleźć coś fajnego to maskara jakaś, bo właśnie jakieś dziwne wymagania, jak nie doświadczenie, to status studenta albo niepełnosprawność. No albo bezpłatne praktyki czy staż, no heloł no ale coś tam zawsze się znajdzie, z takich rzeczy które wcześniej odrzucałam (cc) teraz już będę składać, no i może coś znajdę, bo w tym doświadczenie mam choć bez statusu studenta itd też może być ciężko |
||
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smakuje wybornie Hahaha, wesoło masz Dobra, ja temat pracy uważam za zamknięty dla mnie na dziś tylko doła złapałam i chce mi się ryczeć
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie nasza wina, że tak jest. My przecież próbujemy, w końcu i do nas się szczęście uśmiechnie i coś znajdziemy. Ale to nie jest powód do dołowania głowa do góryale mnie wkurza myszka, że tak mi nawala
|
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero wróciłam do domu
Po rozmowie poszłam szukać hantli, których i tak nie kupiłam ![]() Jeśli chodzi o rozmowę.. całkiem sympatycznie SZukałam hantli - ceny mnie powaliły. 1 sztuka ważąca 2 kg - 25 zł Zestawy po 39 lub 59 Dziś się pięknie zdźwigałam - w jednej ręce torba z dokumentami - równe 5 kg (zważyłam, a co!) , w drugiej dwie - łączne 4 kg. No i oczywiście obcasy dziesięciocentymetrowe Naprawdę padam Głowa mnie boli. Ale jak się położę, to znów w nocy nie będę mogła spać. Więc muszę wytrzymać Teraz czekam aż mi się zupka warzywna ugotuje Nie wiem, kiedy dostanę odpowiedź w sprawie tej rekrutacji... Zapytam, jak zadzwoni do mnie babka, żeby zweryfikować mój angielski..
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2014-01-07 o 17:37 |
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
Ania,
Monia, toś się odźwigała niezły trening dla mięśni a z tym niezjedzeniem śniadania to bardzo mądre było ![]() no wiesz co dobrze, że zaszłaś do tego Maca ![]() Fajnie, że jesteś zadowolona z rozmowy trzymam kciuki by się udało!
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Monia szalony dzień miałaś
![]() ale za to wyjście bez śniadania to wiesz jakie śniadanie jest ważne a jeszcze w takim dniu, jak masz rekrutacje, załatwianie innych rzeczy to już w ogóle![]() trzymam żeby udało się z tą pracąa napisz coś więcej jakie stanowisko, co dokładnie miałabyś tam robić itd?
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Monia podziwiam
A za ten brak śniadania powinnyśmy Cię porządnie zlać ![]() Ja jutro mam zamiar kupić te hantelki, widziałam dzisiaj w osiedlowym sklepie 2 sztuki po 1kg za 14,99 więc się opłaca jak nic, ale kasy Mi już brakło po zakupach, a nie chciało Mi się drugi raz wyłazić więc jutro kupięNo i muszę telefon kupić bo dzisiaj nawet nie miałabym gdzie bo przed chwilą dzwonił tż no i odbieram chyba z 10 razy a tu nic, tak się fqurwiłam, że o mało co nie rzuciłam nim o ścianę
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Monika, cieszę się, że rozmowa poszła dobrze i trzymam kciuki by to zaowocowało ![]() Co do hantelków to tanie widziałam w realu lub tesco, ale chyba i tak najtaniej wychodzi kupując przez allegro. Ja dzisiaj ledwie żyję, w pracy ledwo wytrzymałam strasznie się rozleniwiłam na urlopie..poza tym jakiegoś agresora mam wchodząc tam więc na dobre mi to nie wyszło, ale za to wypracowałam sobie system jedzenia w pracy. Mam nadzieję, że dalej pójdzie tak jak dzisiaj, bo zazwyczaj tylko jogurt udawało mi się wypić ![]() Z jedzonkiem dzisiaj tak: Śniadanie: duży qjogurt naturalny z 2 łyżkami otrębów owsianych II śniadanie: chlebek fitness z szynką drobiową i serem żółtym kolejny posiłek, po 2 godzinach: chlebek fitness z szynką drobiową i serem żółtym następnie, po kolejnych 2-3 godzinach: maślanka po powrocie do domu, na obiadokolację zjadłam sałatkę wielowarzywną z kurczakiem wędzonym- ok. 350 g. Na obiad w pracy nie mam szans więc zawsze jem go ok. 18tej na obiadokolację ![]() Jutro chyba zupę zrobię. Z ćwiczeń: shred 350 brzuszków 150 pinowych nożyc 110 poziomych nożyc 20 minut joggingu ![]() wiem, że powiecie, że mało zjadłam, ale ja naprawdę reaguję na głód- wówczas coś zjadam, poza tym najadam się do syta. Ten jogurt z otrębami to ledwo dokończyłam, bo już nie mogłam. To samo jest jak zjadam te ogromne porcje sałatki. Ciężko mi jeść coś jeszcze jak brzuch mam pełny i się toczę..zawsze tak miałam, ja nigdy dużo nie jadłam. Staram się jeść więcej, ale to trudny dla mnie proces. |
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Poćwiczyłam
![]() Shred 1 level 2/10 rowerek 30min Wykąpałam się teraz i tą gąbką się umyłam, strasznie bolało a skóra czerwona jak pomidor![]()
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co robisz z tuńczykiem, bo widziałam listę zakupów
|
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Maja ja lubię samego tuńczyka więc czasami tak po prostu wcinam albo daję na kanapkę
albo jakąś sałatkę z tuńczykiem robię![]() To dobrze z tą gąbką ale zauważyłam, że jak się tak porządnie nią umyje ciałko to balsam się wchłania raz dwa
|
#315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jakiś owoc by się jeszcze przydał, do którego z posiłków, zwłaszcza że te posiłki to w sumie malutkie takie ![]() a ta sałatka to 350g kurczaka, czy ogólnie całość tyle miała? ![]() za ćwiczeniaCytat:
za ćwiczeniaA z jedzeniem jak tam u Ciebie? ![]() to normalne ![]() moje dzisiejsze podsumowanie I owsianka (płatki owsiane, otręby owsiane, jogurt nat, pomarańcza, suszone daktyle) ćwiczenia II zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym, warzywami i pieczarkami III 2bułeczki mleczne IV kawałek tarty ze szpinakiem i fetą wysłałam całe 5 cv ale może to już jutro, albo później... na razie muszę odpocząć trochę
|
||
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam strasznie suchą skórę więc mi wszystko się wchłania błyskawicznie
![]() w ogóle tż mi dzisiaj dorwal w lidlu ostatni sportowy stanik jestem mega happy, bo jest świetny ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Ania to waga sałatki ![]() zjadłam jeszcze jedną kanapkę z almette ![]() owoce muszę jakieś kupić, bo nie mam nic w domu
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
mało? to wielki talerz sałatki
a ja mam naprawdę ogromne talerze
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Ania specjalnie dla Ciebie
1.2 jajka sadzone, kromka chleba razowego, ogórek, kawałek papryki 2. serek wiejski 150gr, mandarynka 3.filet z kurczaka dosyć duży, warzywa na patelnię 4.kawałek makreli wędzonej i kilka rzodkiewek
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, super u Ciebie z jedzonkiem
Wzorowo Maju, też bardzo ładnie Moje.. I: kefir (chyba 400 ml) II: 12 nuggetsów, sałatka warzywna w Macu III: 2 miseczki zupy warzywnej IV: 2 miseczki Chilli con carne Tyle na dziś. Znów mi brzuch wysadziło... Coś słabo się czuję, a czekają mnie ćwiczenia Nie ma bata, mus to mus Justyna i Ania - a jak u Was? ![]() Aniu, dobre i te 5 CV-ek A co do tej pracy, to w sumie jako Niania
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2014-01-07 o 21:48 |
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nie wiem jak Ty, ale ja czuję wszystkie mięśnie po shredzie. Nie są to zakwasy, ale po prostu czuję, że ćwiczenia działają. Fajnie tak
|
|
|
|
|
#324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest źleale nast razem pamiętaj o porządnym śniadaniu ![]() napisałam przecież wcześniej jadłospis ![]() no zobaczymy czy jakiś odzew będzie jutro już więcej muszę wysłać, bo jeszcze mam kilka linków zapisanych ale dzisiaj już nie mam siły na to wysyłanie, tworzenie listów motywacyjnych itdwidzę, że ciągnie Cię do tych dzieci ![]() Cytat:
![]() ja też lubię to uczucie
|
||
|
|
|
#325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś chyba jednak zrobię sobie przerwę, nie dam rady ![]() Cytat:
![]() Przepraszam, musiał gdzieś mi umknąć Twój post
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie strasznie łydki bolą po dzisiejszym shredzie
normalnie ledwo co chodzę bo Mnie palą a zakwasów dziś po wczorajszym nie miałam, może źle coś wykonywałam?
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie masz siły to zrób przerwę, nie ma się co męczyć a jutro na spokojnie poćwiczysz![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczenia brawo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oczywiście, że tak ma być ja też się dzisiaj wymasowałam do czerwoności ![]() Cytat:
i za ćwiczenia ![]() no i 5 cv- super
|
|||
|
|
|
#330 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo faktycznie były fajne... Talerz to może był i wielki Cytat:
dużo białeczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
siąść na kibelku nie mogłam
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

ale jakoś parcia nie miałam i szczerze... to liczyłam na to, że AŻ tak się ludzie nie rzucą na to
ciężarków było od ch.ja, tak samo tych piłek gimnastycznych, opasek na różne części ciała, drążków, słuchawek... a to co mnie interesowało to oczywiście zeroooooooo
wpadaj

albo jaki firma mi nie pasowała. Albo stanowisko, bo np do cc nie chciałam znów iść, no ale obawiam się, że jednak tam skończę
ODCHUDZANIE
i żałuję, że rozwiązali ze mną tą rozmowę, bo jednak bym mogła spokojnie pracować tam dalej, kasa by wpadała a ja na spokojnie mogłabym szukać czegoś innego, tak na stałe już,
tylko doła złapałam i chce mi się ryczeć
to nie nasza wina, że tak jest. My przecież próbujemy, w końcu i do nas się szczęście uśmiechnie i coś znajdziemy. Ale to nie jest powód do dołowania
Po rozmowie poszłam szukać hantli, których i tak nie kupiłam
Zapytam, jak zadzwoni do mnie babka, żeby zweryfikować mój angielski..

wiesz jakie śniadanie jest ważne
więc się opłaca jak nic, ale kasy Mi już brakło po zakupach, a nie chciało Mi się drugi raz wyłazić więc jutro kupię
01.08.2013

za ćwiczenia