|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
|
|
|
|
|
#812 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Puszczać się i tak chwilowo nie mam z kim...
Raczej nie zrobię nic głupiego, ale myśleć mi chyba wolno...?
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Witam popoludniowo
|
#815 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Spokojnej podróży
(ja dojeżdżam codziennie pociągiem, godzinę w jedna stronę) A w ogóle masz śliczne zdjęcie w avku
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze pozniej wrzuce jakies nowe foto na grupie, bo sie nie chwalilam
|
|
#817 |
|
Zadomowienie
|
Pau sliczne kolejne profilowe! Przestan zmieniać co chwile
ja na Tel.. ale dzis Tz mi obiecal wanilie! doczekac sie nie mogę bo trochę mi zaczelo tego brakować jak Tz powiedzialam to jego reakcja 'o jeju! A jak będziesz pozniej chciala ciągle wolno i na slodko?'. Margot tule Cię!
|
#818 |
|
Raczkowanie
|
Jakiś czas temu na forum był temat jak ludzie postrzegają bdsm... jako, że ostatnio mam sporo kontaktu z osobami w klimacie albo z bardzo luźnym podejściem do seksu to dałabym sobie coś uciąć, że jest lepiej, ale ostatnio moja znajoma postanowiła w statucie na fb zrecenzować Greya co wywołało kilka ciekawych komentarzy.... np.
" zbyt erotyczne i momentami brutalne." "pierwsza [część]jest dla dewiantów" więc stwierdzam, że moje wrażenie było bardzo mylne to że książka jest eee... kiepska to jedno, jednak w komentarzach było też np szczere oburzenie, jak ktoś może podniecać się takimi rzeczami, albo że da się przeczytać o ile się pomija brutalne fragmenty.oj, jednak nie czas na coming-out (jakby ktoś zamierzał przypadkiem)
|
|
|
|
#819 |
|
Zadomowienie
|
Mnie Grey nie poruszył w ogóle i nie szokował jednak moje kumpelki mega :P nie wiem jedyne co by mnie oburzyło to chyba udział dzieci i zwierząt w bdsm typu wpuszczanie gryzionia do odbytu
Są rzeczy których nigdy nie ogarnę
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
To zdjecie juz ma dwa lata
nie moge znalesc idealnego na profilowe Enviado desde mi iPhone :-*
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej, ale ja też nie wiem jak można podniecać się tak brutalną książką! ten jezyk i brak pomysłów brutalnie gwałcił mój mózg, aż przez moment zaczęłam się bać, że nigdy więcej nie będę w stanie przeczytać sensownej literatur, bo czułam się tak ogłupiała... podziwiam ludzi, którzy przeczytali całość. tym którym się podobało można nawet kapliczki stawiać... Ostatnio zrobiło się tu bardzo mało bdsmowo, masochizm objawia się głównie w samym fakcie bycia żywym - dziewczyny, mam nadzieję że wszystkie problemy się rozwieją... a jakaś siła wyższa w postaci Pana (nie mylić z okołokatolickimi i innymi Ojcami) przybędzie z odsieczą dla swych wiernych suk
|
|
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problemy.. no cóż, istnieją. Ale wyjdziemy na prostą, na pewno. Z pomocą sił wyższych, a najpewniej z swoją własną. Byleby uwierzyć w siebie, a przecież wierzymy dziewczyny, nie?
|
|
|
|
|
#823 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
paulinika cudnie oczka masz pomalowane ... jak ja bym chciala umiec sie tak fajnie pomalowac stara baba jestem a nie umiem ... ehhhCytat:
|
||
|
|
|
#824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Praktyka czyni mistrza Wystarczy pare checi i pare narzedzi Ja tez zaczynalam od niewiedzy uwierz mi, ile ja lez wylalam a ile razy rzucalam pedzlami o sciane ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
|
|
#825 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Racja,myślenie o seksie pozytywnie wpływa ![]() Cytat:
chyba przesał czuć im ostrzej było.Boli mnie kark lekko,żeby mi tylko głowy nie urwał podczas ![]() Cytat:
eh a ja swojego raczej nie wrzucę,w ogóle bardzo chętnie bym nick zmieniła bo nam taki na wielu stronach i nie chcę by ktoś z moich znajomych zczaił,że to ja :P wyjdzie,że jestem bardziej zboczona niż to wiedzą hahahaCytat:
znajoma mówiła,żeby tak wysterować aż będzie się facet cieszył jak to SAM podjął genialną decyzję ![]() Ja również nie bardzo umiem malować,mój T. nie lubi gdy mam makijaż to też nic nie robię no i często się liżemy,fuu taki puder w buzi.
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tu ciągle jestem i śledzę poczynania - tylko czasem nie bardzo mam pomysł o czym pisać. Poza tym dość grzecznie było ostatnio (taaa, bo 5 minut telepania się bez świadomości po podłodze w kuchni po podduszaniu jest grzeczne, prawda?)... I trójkąt raczej w najbliższym czasie nie wypali, nawet palcat łaskawie nie chce dojść, bo poczta się na mnie obraziła. Jak tak dalej pójdzie nawet seks na XIXwiecznym łóżku zacznie mnie nudzić;p
|
|
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czekaj...lizecie sie ? Bo mi sie lizanie z jezykiem krowy kojarzy. Ja sie praktycznie codziennie maluje chociaz ostatnio sie rozleniwilam i nigdy moj sie nie skarzyl na to ze mial puder w buzi...
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Ja akurat lubię lizanie "jak krowy"
I to po całym ciele
|
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj rano mialam pogadanke z (chyba) dyrektorem ze szkoly mojej mlodej...rodzice sie poskarzyli ze jak sie schylam dac buzi dziecko to mi dupe widac
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie zal im dupe sciska, modnisie made in china
|
#832 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Poprawiłaś mi humor srana wręcz niesamowicie A dyrektor widać nieźle wyposzczony, skoro się aż tak intensywnie wgapia w Twój tyłek, ze brak bielizny zauważa
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jak wyjdzie slonce to piedykne sobie kocyk przy furtce i bede robic topless
|
#834 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja wczoraj się narąbałam, wracam do łóżka a mój Pan juz śpi, więc go obudziłam i ustami przekonałam, że szkoda czasu na sen
|
|
|
|
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Majtki to opcjonalna część garderoby; u mnie pod spódnicę to nawet bardzo opcjonalna
|
|
|
|
|
#836 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Majtki noszę tylko do pracy, a i to nie zawsze. W weekendy, czy jestem w domu czy gdzieś wychodzę - nigdy.
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Ja normalnie to paraduje nago w domu ale ten dom jest tak kur***ewsko zimny ze nie da rady.
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Ja piersi nie lubię sobie sama badać, bo nie umiem rozróżnić guza od braku guza.
Już mi 3 ginekologów powiedziało, że mam piersi (w sensie budowę, cokolwiek to oznacza) jak kobieta po urodzeniu dziecka. W sumie nie wiem czy to dobrze czy źle. Dlatego ja zawsze raz w roku będąc na badaniu u ginekologa (+ cytologia) proszę o przebadanie piersi. Wiem, że raz w roku ot mało, ale mam masę koleżanek, które mają po 23-24 lata i nigdy u ginekologa nie były, więc... no.Kikunga, lekarz może spytać, o co chodzi, ale raczej nie skomentuje, przynajmniej nie powinien. Mnie kiedyś lekarz spytał czy jestem dziewicą, powiedziałam, że tak, chociaż wiedziałam, ze nie mam błony. Zrobił tylko taką specyficzną (nie wymowną czy coś aby nie było) minę, ale absolutnie tego nie skomentował. Pati, dla ciebie mogę się zrobić na chwilę nawet homo. ![]() A co do masturbacji to ona mi wcale nie pomaga zasnąć, więc chyba nie na każdego to działa, a szkoda.
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2014-01-09 o 12:34 |
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moja mama ostatni raz u ginekologa była prawie 24 lata temu czyli wtedy kiedy ja się rodziłam. Swoją drogą nie wiedziałam, że jesteś młodsza ode mnie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

jak Tz powiedzialam to jego reakcja 'o jeju! A jak będziesz pozniej chciala ciągle wolno i na slodko?'.

stara baba jestem a nie umiem ... ehhh

i ustami przekonałam, że szkoda czasu na sen
Już mi 3 ginekologów powiedziało, że mam piersi (w sensie budowę, cokolwiek to oznacza) jak kobieta po urodzeniu dziecka.