Nasz świat BDSM - cz. II - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-08, 11:18   #811
patiasym
Zakorzenienie

Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Nie wchodząc w szczegóły - temat, o którym Ci kiedyś pisałam na PW ciągnie się jak gluty z nosa

W zasadzie najwygodniejszym rozwiązaniem byłoby w tym momencie ze sobą skończyć, ale trochę mi jednak szkoda....
Małgośka, nie p... (poza forum dokończyłabym myśl). Trzymaj się!
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 11:39   #812
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
Małgośka, nie p... (poza forum dokończyłabym myśl). Trzymaj się!
Puszczać się i tak chwilowo nie mam z kim...

Raczej nie zrobię nic głupiego, ale myśleć mi chyba wolno...?
Stary 2014-01-08, 11:47   #813
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Puszczać się i tak chwilowo nie mam z kim...

Raczej nie zrobię nic głupiego, ale myśleć mi chyba wolno...?
Tak, o seksie
A facetów znajdziesz, nie bądź taka wybredna
Stary 2014-01-08, 15:53   #814
paulinika
Zakorzenienie

Witam popoludniowo o 17 wyruszam do domu. 2 godziny autobusem
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 15:58   #815
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Spokojnej podróży
(ja dojeżdżam codziennie pociągiem, godzinę w jedna stronę)

A w ogóle masz śliczne zdjęcie w avku
Stary 2014-01-08, 16:07   #816
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnej podróży
(ja dojeżdżam codziennie pociągiem, godzinę w jedna stronę)

A w ogóle masz śliczne zdjęcie w avku
Dziekuje

Moze pozniej wrzuce jakies nowe foto na grupie, bo sie nie chwalilam
Stary 2014-01-08, 16:18   #817
slaaave13
Zadomowienie

Pau sliczne kolejne profilowe! Przestan zmieniać co chwile
ja na Tel..
ale dzis Tz mi obiecal wanilie!
doczekac sie nie mogę bo trochę mi zaczelo tego brakować jak Tz powiedzialam to jego reakcja 'o jeju! A jak będziesz pozniej chciala ciągle wolno i na slodko?'. oszalal! Raz w miesiącu albo nawet rzadziej mi starczy

Margot tule Cię!
Stary 2014-01-08, 18:21   #818
Elena1603
Raczkowanie

Jakiś czas temu na forum był temat jak ludzie postrzegają bdsm... jako, że ostatnio mam sporo kontaktu z osobami w klimacie albo z bardzo luźnym podejściem do seksu to dałabym sobie coś uciąć, że jest lepiej, ale ostatnio moja znajoma postanowiła w statucie na fb zrecenzować Greya co wywołało kilka ciekawych komentarzy.... np.
" zbyt erotyczne i momentami brutalne."
"pierwsza [część]jest dla dewiantów"

więc stwierdzam, że moje wrażenie było bardzo mylne to że książka jest eee... kiepska to jedno, jednak w komentarzach było też np szczere oburzenie, jak ktoś może podniecać się takimi rzeczami, albo że da się przeczytać o ile się pomija brutalne fragmenty.

oj, jednak nie czas na coming-out (jakby ktoś zamierzał przypadkiem)
Elena1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 18:54   #819
kikunga
Zadomowienie

Mnie Grey nie poruszył w ogóle i nie szokował jednak moje kumpelki mega :P nie wiem jedyne co by mnie oburzyło to chyba udział dzieci i zwierząt w bdsm typu wpuszczanie gryzionia do odbytu
Są rzeczy których nigdy nie ogarnę
Stary 2014-01-08, 20:06   #820
paulinika
Zakorzenienie

To zdjecie juz ma dwa lata nie moge znalesc idealnego na profilowe

Enviado desde mi iPhone :-*
Stary 2014-01-08, 20:35   #821
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena1603 Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu na forum był temat jak ludzie postrzegają bdsm... jako, że ostatnio mam sporo kontaktu z osobami w klimacie albo z bardzo luźnym podejściem do seksu to dałabym sobie coś uciąć, że jest lepiej, ale ostatnio moja znajoma postanowiła w statucie na fb zrecenzować Greya co wywołało kilka ciekawych komentarzy.... np.
" zbyt erotyczne i momentami brutalne."
"pierwsza [część]jest dla dewiantów"

więc stwierdzam, że moje wrażenie było bardzo mylne to że książka jest eee... kiepska to jedno, jednak w komentarzach było też np szczere oburzenie, jak ktoś może podniecać się takimi rzeczami, albo że da się przeczytać o ile się pomija brutalne fragmenty.

oj, jednak nie czas na coming-out (jakby ktoś zamierzał przypadkiem)

Ej, ale ja też nie wiem jak można podniecać się tak brutalną książką! ten jezyk i brak pomysłów brutalnie gwałcił mój mózg, aż przez moment zaczęłam się bać, że nigdy więcej nie będę w stanie przeczytać sensownej literatur, bo czułam się tak ogłupiała... podziwiam ludzi, którzy przeczytali całość. tym którym się podobało można nawet kapliczki stawiać...

Ostatnio zrobiło się tu bardzo mało bdsmowo, masochizm objawia się głównie w samym fakcie bycia żywym - dziewczyny, mam nadzieję że wszystkie problemy się rozwieją... a jakaś siła wyższa w postaci Pana (nie mylić z okołokatolickimi i innymi Ojcami) przybędzie z odsieczą dla swych wiernych suk
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 20:48   #822
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Ostatnio zrobiło się tu bardzo mało bdsmowo, masochizm objawia się głównie w samym fakcie bycia żywym - dziewczyny, mam nadzieję że wszystkie problemy się rozwieją... a jakaś siła wyższa w postaci Pana (nie mylić z okołokatolickimi i innymi Ojcami) przybędzie z odsieczą dla swych wiernych suk
A ja to bym chciała byś była tu częstszym gościem, bo dużo zawsze wnosiłaś na wątek

Problemy.. no cóż, istnieją. Ale wyjdziemy na prostą, na pewno. Z pomocą sił wyższych, a najpewniej z swoją własną. Byleby uwierzyć w siebie, a przecież wierzymy dziewczyny, nie?
Stary 2014-01-08, 20:53   #823
azbra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Moj maz w koncu po 6 latach sie obudzil. Na 99,5% wrocimy jednak tam gdzie mieszkalismy i bedzie egzekwowal od swoich rodzicow by oddali mu jego dom, jak to swierdzil ze tylko on w jego rodzinie jest glupkiem bo brat mieszka na swoim, siostra na swoim (wszystko rodzice dali) a tylko on placi za kredyt mieszkaniowy (w mieszkaniu mieszkaja jego rodzice) plus za mieszkanie ktore wynajmujemy. On chce powrocic do czasow jak sie poznalismy, gdy niepotrzebowalismy zbyt duzo pieniedzy ani zbyt duzo materialnych rzeczy. Moj maz w ciegu trzech lat strasznie sie postarzal, jest bardzo zmeczony psychicznie. On teraz on pracuje po 8 godzin i jak przyszedl z nocki powiedzial mi ze o maly wlos by w majtki sie nie zesikal bo co 20 sekund musi sciagnac skrzynke z maszyny, oni pracuja po 8 godzin be przerwy (prawnie to jest nielegalne) bez posilku, je w biegu. No ma dosc chlop, w koncu doszedl sam do tego co ja mu juz od 4 lat walkuje, ze w koncu powinien patrzec na siebie i swoja rodzine a nie na innych.
ja to nazywam ... ze mezczyzna musi sam odkryc ameryke ... jak Ty mu to walkujesz po 1000 razy to nic ... ale jak on dokladnie powie to samo to jest cos ... ehhhhhh

paulinika cudnie oczka masz pomalowane ... jak ja bym chciala umiec sie tak fajnie pomalowac stara baba jestem a nie umiem ... ehhh

Cytat:
W zasadzie najwygodniejszym rozwiązaniem byłoby w tym momencie ze sobą skończyć, ale trochę mi jednak szkoda....
nie wiem o co chodzi ale mocno przytulam
azbra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 21:33   #824
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azbra Pokaż wiadomość
ja to nazywam ... ze mezczyzna musi sam odkryc ameryke ... jak Ty mu to walkujesz po 1000 razy to nic ... ale jak on dokladnie powie to samo to jest cos ... ehhhhhh

paulinika cudnie oczka masz pomalowane ... jak ja bym chciala umiec sie tak fajnie pomalowac stara baba jestem a nie umiem ... ehhh
zapisze sobie ten cytat. Jesli cos sie ruszy to bede szczesliwa, niedlugo albo zaczne chodzic po scianach albo zaczne zalewac smutki w alkoholu bo jestem juz na skraju wytrzymalosci

Praktyka czyni mistrza Wystarczy pare checi i pare narzedzi Ja tez zaczynalam od niewiedzy uwierz mi, ile ja lez wylalam a ile razy rzucalam pedzlami o sciane

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
A ja to bym chciała byś była tu częstszym gościem, bo dużo zawsze wnosiłaś na wątek

Problemy.. no cóż, istnieją. Ale wyjdziemy na prostą, na pewno. Z pomocą sił wyższych, a najpewniej z swoją własną. Byleby uwierzyć w siebie, a przecież wierzymy dziewczyny, nie?
Wyjdziemy wyjdziemy.
Stary 2014-01-08, 23:42   #825
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Nie wchodząc w szczegóły - temat, o którym Ci kiedyś pisałam na PW ciągnie się jak gluty z nosa

Dasz radę

Cytat:
Tak, o seksie
A facetów znajdziesz, nie bądź taka wybredna
Racja,myślenie o seksie pozytywnie wpływa

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
Pau sliczne kolejne profilowe! Przestan zmieniać co chwile
ja na Tel..
ale dzis Tz mi obiecal wanilie!
doczekac sie nie mogę bo trochę mi zaczelo tego brakować jak Tz powiedzialam to jego reakcja 'o jeju! A jak będziesz pozniej chciala ciągle wolno i na slodko?'. oszalal! Raz w miesiącu albo nawet rzadziej mi starczy

Margot tule Cię!
Wolno to nawet dziś nie było po tym jak wszedł z takim impetem aż penis Go bolał :P cały czas pytałam czy nic nie boli i czy na pewno ok bo kilka razy musieliśmy stopować chyba przesał czuć im ostrzej było.Boli mnie kark lekko,żeby mi tylko głowy nie urwał podczas

Cytat:
To zdjecie juz ma dwa lata nie moge znalesc idealnego na profilowe

Enviado desde mi iPhone :-*
To jest idealne eh a ja swojego raczej nie wrzucę,w ogóle bardzo chętnie bym nick zmieniła bo nam taki na wielu stronach i nie chcę by ktoś z moich znajomych zczaił,że to ja :P wyjdzie,że jestem bardziej zboczona niż to wiedzą hahaha

Cytat:
Napisane przez azbra Pokaż wiadomość

nie wiem o co chodzi ale mocno przytulam
Tak racja znajoma mówiła,żeby tak wysterować aż będzie się facet cieszył jak to SAM podjął genialną decyzję

Ja również nie bardzo umiem malować,mój T. nie lubi gdy mam makijaż to też nic nie robię no i często się liżemy,fuu taki puder w buzi.
Stary 2014-01-09, 01:22   #826
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Ojeeej, dzięki ja tu ciągle jestem i śledzę poczynania - tylko czasem nie bardzo mam pomysł o czym pisać. Poza tym dość grzecznie było ostatnio (taaa, bo 5 minut telepania się bez świadomości po podłodze w kuchni po podduszaniu jest grzeczne, prawda?)... I trójkąt raczej w najbliższym czasie nie wypali, nawet palcat łaskawie nie chce dojść, bo poczta się na mnie obraziła. Jak tak dalej pójdzie nawet seks na XIXwiecznym łóżku zacznie mnie nudzić;p
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 07:50   #827
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kikunga Pokaż wiadomość

Ja również nie bardzo umiem malować,mój T. nie lubi gdy mam makijaż to też nic nie robię no i często się liżemy,fuu taki puder w buzi.
Ale malujemy sie dla samej siebie nie dla naszych partnerow Ale czekaj...lizecie sie ? Bo mi sie lizanie z jezykiem krowy kojarzy. Ja sie praktycznie codziennie maluje chociaz ostatnio sie rozleniwilam i nigdy moj sie nie skarzyl na to ze mial puder w buzi...
Stary 2014-01-09, 09:19   #828
patiasym
Zakorzenienie

Ja akurat lubię lizanie "jak krowy" I to po całym ciele
Stary 2014-01-09, 09:22   #829
paulinika
Zakorzenienie

Dzisiaj rano mialam pogadanke z (chyba) dyrektorem ze szkoly mojej mlodej...rodzice sie poskarzyli ze jak sie schylam dac buzi dziecko to mi dupe widac doslownie padlam. Jak wstaje to zakladam leginsy na gola dupe zeby ja zaprowadzic do szkoly ale nie wiedzialam ze przeswituja
Stary 2014-01-09, 09:28   #830
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj rano mialam pogadanke z (chyba) dyrektorem ze szkoly mojej mlodej...rodzice sie poskarzyli ze jak sie schylam dac buzi dziecko to mi dupe widac doslownie padlam. Jak wstaje to zakladam leginsy na gola dupe zeby ja zaprowadzic do szkoly ale nie wiedzialam ze przeswituja
Zauważ, że na takie rzeczy reagują bardziej rodzice niż dzieci
Stary 2014-01-09, 09:29   #831
paulinika
Zakorzenienie

Pewnie zal im dupe sciska, modnisie made in china ja o 6 rano to mysle tylko o wroceniu do lozka a nie o zalozeniu majtek
Stary 2014-01-09, 09:40   #832
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

Poprawiłaś mi humor srana wręcz niesamowicie

A dyrektor widać nieźle wyposzczony, skoro się aż tak intensywnie wgapia w Twój tyłek, ze brak bielizny zauważa
Stary 2014-01-09, 09:45   #833
paulinika
Zakorzenienie

Dzisiaj jak wyjdzie slonce to piedykne sobie kocyk przy furtce i bede robic topless . Ja nie wiem, jak ktos sie schyla to nie patrze czy ma majtki czy nie. Zreszta pewnie zadno dziecko nawet tego nie zauwazylo wiec...
Stary 2014-01-09, 09:54   #834
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:

ja wczoraj się narąbałam, wracam do łóżka a mój Pan juz śpi, więc go obudziłami ustami przekonałam, że szkoda czasu na sen
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 10:02   #835
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj jak wyjdzie slonce to piedykne sobie kocyk przy furtce i bede robic topless . Ja nie wiem, jak ktos sie schyla to nie patrze czy ma majtki czy nie. Zreszta pewnie zadno dziecko nawet tego nie zauwazylo wiec...
Ale musi być u Ciebie ciepło, szczęściara
Majtki to opcjonalna część garderoby; u mnie pod spódnicę to nawet bardzo opcjonalna
Stary 2014-01-09, 10:15   #836
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Majtki noszę tylko do pracy, a i to nie zawsze. W weekendy, czy jestem w domu czy gdzieś wychodzę - nigdy.
Stary 2014-01-09, 10:21   #837
paulinika
Zakorzenienie

Ja normalnie to paraduje nago w domu ale ten dom jest tak kur***ewsko zimny ze nie da rady.
Stary 2014-01-09, 11:52   #838
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Ja piersi nie lubię sobie sama badać, bo nie umiem rozróżnić guza od braku guza. Już mi 3 ginekologów powiedziało, że mam piersi (w sensie budowę, cokolwiek to oznacza) jak kobieta po urodzeniu dziecka. W sumie nie wiem czy to dobrze czy źle. Dlatego ja zawsze raz w roku będąc na badaniu u ginekologa (+ cytologia) proszę o przebadanie piersi. Wiem, że raz w roku ot mało, ale mam masę koleżanek, które mają po 23-24 lata i nigdy u ginekologa nie były, więc... no.

Kikunga, lekarz może spytać, o co chodzi, ale raczej nie skomentuje, przynajmniej nie powinien. Mnie kiedyś lekarz spytał czy jestem dziewicą, powiedziałam, że tak, chociaż wiedziałam, ze nie mam błony. Zrobił tylko taką specyficzną (nie wymowną czy coś aby nie było) minę, ale absolutnie tego nie skomentował.

Pati, dla ciebie mogę się zrobić na chwilę nawet homo.

A co do masturbacji to ona mi wcale nie pomaga zasnąć, więc chyba nie na każdego to działa, a szkoda.

Treningi
2016: 117/100
2017: 71/100

Edytowane przez SekretnyWachlarz
Czas edycji: 2014-01-09 o 12:34
SekretnyWachlarz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 11:55   #839
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
Wiem, że raz w roku ot mało, ale mam masę koleżanek, które mają po 23-24 lata i nigdy u ginekologa nie były, więc... no.
Moja mama po urodzeniu nas (jestem z ciazy blizniaczej) byla raz zeby zobaczyc czy sie wszystko dobrze goi...w zeszlym roku ja zaciagnelam za uszy do ginekologa...mam 22lata...Masakra, trzeba chodzic, ginekolog przeciez nas nie zje...
Stary 2014-01-09, 12:01   #840
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama po urodzeniu nas (jestem z ciazy blizniaczej) byla raz zeby zobaczyc czy sie wszystko dobrze goi...w zeszlym roku ja zaciagnelam za uszy do ginekologa...mam 22lata...Masakra, trzeba chodzic, ginekolog przeciez nas nie zje...
Próbuję moje koleżanki przekonać, ale nic z tego. Ja w tamtym roku musiałam pójść do proktologa i ginekolog to przy tym pikuś. Swoją drogą wpychanie tam palców przez lekarza to naprawdę nic fajnego.
A moja mama ostatni raz u ginekologa była prawie 24 lata temu czyli wtedy kiedy ja się rodziłam.
Swoją drogą nie wiedziałam, że jesteś młodsza ode mnie.

Treningi
2016: 117/100
2017: 71/100

SekretnyWachlarz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości