|
|
#2461 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LI
Helou... No to mi przeszedł ból kręgosłupa. W górę. Nie moge ruszać głową i wyciągnąć przed siebie ręki
No żesz ku2, mam dość!!!!Miałam obfocić flachy na wyprzedaż i doopa, nie dam rady. No chyba, że jakiś lek cudowny zadziała...
|
#2462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Golden_eye gratuluję pociechy
![]() (choć na razie to pociechy dużej chyba Ci nie sprawia )i wreszcie po polsku mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szukam dobrej ksywy: żadne tam słodkie Maje, ma być mhrook, zuo i metal \m/ Odpadają oklepane postaci z książek (geralty, yennefer itp.), gotyckie lady, kruki, black princessy, z piosenek (zbyt fińskie ), filmowe Morticie, Dracule, van Helsingi itp. im mniej znane słowo, tym lepiej, może być mityczne lub jakies dmoniczne imię, ale nie tak znane jak Lilith, Morgany, Freye, Behemothy itp.,Jakies propozycje?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-01-08 o 13:22 |
||
|
|
|
#2463 |
|
Piers do przodu
|
Lilith??
|
#2464 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Otóż to ![]() Cytat:
Ale tylko Ona czy wszystkie Didy z grupy? U nas to zresztą w ogóle nie było spania w przedszkolu. Moja nie śpi w dzień odkąd skończyła coś koło 1,5 roku ![]() Cytat:
Cytat:
(a teraz po sporej ilości dni wolnych to już w ogóle, na dodatek w przedszkolu przed wejściem do sali dziś i wczoraj cuda odstawiała ) Po wieczornym czytaniu też Jej puszczam audiobooka (najpierw katowała na okrągło Karolcię, której już miałam z lekka dosyć teraz Dzieci z Bullerbyn ). Może te audiobooki Ją też częściowo rozbudzają, choć w końcu zasypia i z drugiej strony jak ich nie słuchała też późno zasypiała Gdzie te czasy kiedy Did był kładziony po 19 spać i przed 20 spał ![]() I spał np do 8:30
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2465 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Moja jeszcze nie potrafi się tak skupić nad książeczkami czy słuchaniem, nosi ją. Może to nie kwestia wieku a charakteru? Ale dzięki za pomysł, spróbuję takich medytacji ![]() Huhu, fajna zabawa. Szkoda, że nie jesteś Urszulą, zaproponowałabym Darkula. Hmmm... Kurokami (czarne włosy po jap.)Kuroneko (czarny kot)Ayakashi (duch)Kitsune (duch-lis)Bakeneko (koci demon) ![]() Shinigami (bóg śmierci)Przeglądając net znalazłam... Akaname − duch, który wylizuje brudne łazienki Dobre, bierz! Amanjaku − mały demon, który podżega ludzi do zła. No cała Ty. Wiem co może Ci się spodobać: Aosaginohi − świecąca, fosforyzująca czapla. Lol. Ale oni mają pomysły na demony i mityczne stwory. Dla zainteresowanych więcej takich dziwadeł tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_l...%C5%84_Japonii A ja jak schudnę będę Hone-onna − kobieta szkielet
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Castielka ![]() Meredith ![]() Misteria
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2014-01-08 o 13:53 |
|
|
|
|
#2467 |
|
Nindżopesz
|
Shōjō − rudowłosy duch mórz, który kocha alkohol.
Tenebra Nyctophilia ![]() Mantykora i insza Wyverna BTW Maja, mam dla Ciebie film jeśli nie widziałaś: nowy Sherlock Holmes (z 2009 i późniejszy pewnie też ale nie widziałam). Całkiem sensowny, klimatyczny Londyn a RDJr gra jak House. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-01-08 o 14:29 |
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2469 | |||
|
Zakorzenienie
|
za bardzo znane
oo dobre ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a nie, na japońskiej mitologii to ja się nie znam, też odpada ![]() odpada, znam zespół Tenebrosus i mi się kojarzy fajne ![]() a to coś znaczy? Bo brzmi jak nazwa zboczenia seksualnego ![]() Moira mi się podoba, ale nie przepadam za mitologią grecką, a jej nordycki odpowiednik Norna brzmi mniej ładnie. Myślałam też nad Luciferią tudzież Daimonią ![]() zespoły Mortalia i Mortualia też już są, szkoda, nie chcę być kojarzona z zespołem ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-01-08 o 15:02 |
|||
|
|
|
#2470 |
|
Nindżopesz
|
Wg obrazków na necie tak, wikipedia milczy:
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hello
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
może jeszcze jakaś Nekroza czy Satanica (ale to drugie zbyt behemotowe )
|
#2473 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Satanica zbyt emo-gimbazowe wg mnie. |
|
|
|
|
#2474 |
|
|
Nic z tego MURem będę stała :P
Wróciłam z przychodni i wiesz co Majuta?? Nazwij się Emerytka -taki skrót od Rącza Siedemdziesięciolatka (z hakiem) Politykująca i Rozdeptująca Ludzi Pod Gabinetami Lekarskimi. Jeżuuuu!!!! To dramat jakiś jest... Wyciągały mnie z gabinetu mimo, że mnie lekarka wywołała, dopiero jak owa lekarka opierdzieliła, to sobie poszły... A wcześniej się nasłuchałam, że ostatni prawdziwi patrioci zginęli w zamachu pod Smoleńskiemi takie tam... Lekarka za to fajowa Jak już drzwi się zamknęły, rzuciła, że towarzystwo jątrzyć przychodzi, to niech sobie posiedzi jeszcze pod drzwiami I skierowanie do onkologa mam, także za tydzień batalia pod drzwiami w klinice onkologicznej...
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może u onkologa będzie spokojniej trzymam kciuki za pozytywną tam wizytę![]() :kc iuki:
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2014-01-08 o 15:47 |
|
|
|
|
#2476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bidulku Golden gratuacje
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :cojest :
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, poważnie to wspołczuję...staruszki potrafią wyprowadzić szybko i skutecznie człowieka z równowagi...wiem, bo na codzien mam w robo doczynienia ze spora ilością...ale na szczęście są też przesympatyczne niektore, i tak pelne energi i jakiegoś takiego pozytywnego myślenia, że im zazdroszczę normalnie. Dostałam dziś dwa komplementy na temat szczupłosci mojej Pierwszy raz od dawna
|
|
|
|
|
#2479 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja jakieś 5 lat pożycia małżeńskiego się oswajałam Cytat:
nie mam jak go obudzić żeby dłużej się pasł nie reaguje nawet na walenie garami, a potem jest wiadomo ryk piję na okrągło, żarcia mu nie braknie, wykarmiłabym jeszcze jednego takiego może faktycznie tak jak Eenax pisze jemu jest za gorąco i tylko pić chce, no ale kiedy coś zje dlaczego nigdzie nie uczą doświadczalnie namacalnie macierzyństwa i reagowania na takie podstawowe sytuacje didowe kothom przekaż wyrazy współczucia, co one teraz biedne będą robić? ![]() a czemuż ? Cytat:
![]() 2. 3. to znaczy, że jak ma po mnie charakter to będzie ryk do drugich urodzin 4. ależ ja mam meliskę w domu Cytat:
Cytat:
![]() 2. a przejrzyj sobie tą stronkę imion pod dostatkiem, nieużywane, nietypowe, każde z fajnym znaczeniem jesli to ważne Cytat:
stojący w kolejce, rejestrował, ja ciążowa na wylocie przyjechałam na 7, a ludzie z ryjem pani nie ma prawa bo pani nie stała, pan niech siebie zarejestruje a nie ją niech stoi sama tyle co my za każdym razem ![]() Cytat:
|
|
#2480 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Potem ktoś ma numerek późniejszy, niż ja "ale ja już 3 godziny czekam!".... Wrrr...Ale dla odmiany się uchachałam, bo trochę wietrzenia kolekcji robię i szukałam nut zapachowych i na co trafiłąm A popatrzcie sobie, kto się czai w bazie zapachu!! ![]() Normalnie padlam!!
|
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to wygląda jak jakiś wędrujący stan zapalny - orzekł lajkonik, ale serio nie wygląda to dobrze, zbadaj go u jakiegoś speca od kręgosłupów ja się teraz badam na umór, na razie się dobijam do lekarzy z nfz, a prywatnie umawiam się jak mi zalezy na konkretnym lekarzu - endokrynolog akurat ech ale chciałam zrobić porządek zdrowotny - wiem wiem, złudzenia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2482 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2483 | |
|
|
Cytat:
Niestety, tylko nie rozumiem, dlaczego wszystko na raz się sypnęło -z siłą wodospadu normalnie... No chyba, że chodzi o to, że wczoraj na jodze uparłam się na ćwiczenia przy otwartym oknie... Ale aż taka delikutaśna nigdy nie byłam...Ja do nietypowego onkologa -do Poradni Genetycznej, to trzeba skierowanie... Ale ogólnie i tak podejrzewam, że trzeba.. Zawsze i na wszystko... Dodam, że jedno skierowanie już miałam -od czerwca, ale się na wizytę nieco czeka, więc się przeterminowało
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Dam, jak osiągne Twoj poziom
Teraz się wstydze ![]() A wogle to jestem zdolna ![]() Namiętnie uzywam jakiś tam balsamow zwalczających celulit ( ktore chyba jednak guzik dają, no ale sie nie pgorsza, to smaruję). No i skończyłam opakowanie, idę do pokoju gdzie powinien być zapasowy litr ( smarowidla), szukam i nie ma. Wszędzie buty i odżywki. Padlo na matkę,że mi zwędziła, zużyła i sie nie przyznala .Wkurzona siadląm do kompa, zamówilam 2 litry na zapas, przyszło. Ja se dziś robię porządki, a tam nietknięty nieszczęsny litr i jeszcze jeden mały antycelulitek z terminem na wczoraj. To mam zapas na rok chyba teraz ![]() Się powinnam nauczyć kupować, dopiero jak mi sie coś skończy i nie chomikować
|
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie będę się mądrzyć bo się nie znam 2. aha, kurcze swoją drogą to i ja bym chętnie się do takiej poradni dostała, ale rodzinni mnie lekceważą mówiąc, że nie ma takiej potrzeby - babcia i ojciec zmarli na raka nerki, więc ja tam potrzebę odczuwam ogromną. Chciałabym aby ktoś kompetentny mnei monitorował. Wykrycie po fakcie mnie nie interesuje Ja w ramach profilaktyki, chciałabym, zebyś jakiś onko mnie oświecił co i jak. Co sie tam bada? robi? w takiej poradni? czy te markery to wszystko co robią? Czy się naprawdę nie kwalifikuję? Kto o tym decyduje? |
|
|
|
|
#2486 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzięki serdeczne za informacje - sobie wyszukam formularze |
|
|
|
|
#2488 | |
|
Mother of Cats
|
Dziękuję w imieniu kothów
![]() Cytat:
W temacie: a z dziwnym pieprzykiem to do onkologa czy dermatologa najpierw? Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-01-08 o 21:51 |
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja poszłam najpierw do dermy - na daremnie, bo nie dowiedziałam się nic więcej niż wiedziałam moim zdaniem lepiej do onko od razu dlatemu teraz ustawiam sie do onko, ale czekam aż moja rodzinna wróci z urlopu bo ona nie robi łaski tylko da mi to co potrzebuję bez zbędnych pytań Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-08 o 20:21 |
|
|
|
|
#2490 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojesuuuu to ja może jeszcze przemyślę sprawę póki czas ![]() Cytat:
i za dalsze batalie oby krótkie i owocne Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja ostatnio przypadkowo znalazłam nieużywany tusz do rzęs, a dopiero co kupowałam nowy nieświadoma faktu ze mam zapas ![]() Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

No żesz ku2, mam dość!!!!

)

Ale tylko Ona czy wszystkie Didy z grupy?
U nas to zresztą w ogóle nie było spania w przedszkolu. Moja nie śpi w dzień odkąd skończyła coś koło 1,5 roku
(a teraz po sporej ilości dni wolnych to już w ogóle, na dodatek w przedszkolu przed wejściem do sali dziś i wczoraj cuda odstawiała
) Po wieczornym czytaniu też Jej puszczam audiobooka (najpierw katowała na okrągło Karolcię, której już miałam z lekka dosyć 
I spał np do 8:30 

Jak już drzwi się zamknęły, rzuciła, że towarzystwo jątrzyć przychodzi, to niech sobie posiedzi jeszcze pod drzwiami