![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzidziuś dupkę w nocnik mieści - zaściankowe opowieści. Mamy XI-XII 2012
#152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no to jest jedyne co spędza mi sen z powiek, albo mniej wyjazdów (przynajmniej póki będzie szczeniakiem i zanim dorośnie do 2 spacerów dziennie), albo "wynajęcie" domu z psem mojej siostrze albo hotel dla psów, mamy wypasiony u nas w gminie, full profeska i ąę... o właśnie to, może trzydniówka, wtedy temperatura jest taka falami właśnie i wysoka, potem znika po panadolu czy czymśtam, dziecko szczęśliwe i znów uderza ale że taki nieekologiczny z rtęcią? ![]() ![]() aż musiałam wstać z wyra sprawdzić ![]() Nie musi jej wcale obsypać, wirus trzydniówki ma sto milionów mutacji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 4 to taki przedsmak ![]() zdrówka dla malutkiej jestem ![]() mam thermoflash ten co Sola, super jest osattnio zostal rzucony kilka razy o podloge, a wlascwie robil za pilke u Tomka ![]() dziala ![]() ![]() ale mierzyc mierzy dokladnie ![]() zadzownila do mnie babka od gina mojego, bo dostali wyniki mojej cytologii, i cos mowila zebym szybko przyszla w zwiazku z wynikami, cos o stanie zapalnym wspomniala i ze musimy powtorzyc cytologie szybko, tak jakos pokretnie mowila, na koniec stwierdzila zebym sie nie denerwowala, jaaasne ze zwyklym stanem zapalnym by nie dzwonila, tylko sama bym sie musiala pofatygowac po wynik... dopiero w poniedzialek pojde, ehhhhhh lepsza wiadomosc to taka, ze splacimy kredyt ![]() tesciowa ciulala oszczednosci i nam przekazala spora sumke plus nasze oszczednosci wszystkie i bedziemy bez kredytu ![]() bedziemy bogaci, bo ponoc tylko tacy zyja bez kredytu ![]() ![]() no i ząbki w sciane ![]() ![]() takze Dzikus nie rozbudowuje zamowienia ikeowego!! zostaje przy baldachimie!!! no i internet mam tylko do jutra wlacznie, wiec nie wiem co tu wymyslimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym bez sensu, jak już zadzwoniła i Ci namieszała to mogła powiedzieć dokładnie o co chodzi a nie takie miganie się ![]() Albo do gina zadzwon bezpośrednio jak się martwisz ![]() No nieźle z tym kredytem ![]() ![]() ![]() A czemu net do jutra tylko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#156 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak muszę wisieć nad Jaśkiem bo on ma tendencję do rzucania bidonem po całym pokoju ![]() Cytat:
porobili wyniki itd, okazało się że 3 zęby na raz idą a dziecko zdrowe ![]() Cytat:
![]() a co do drugiego to racja ![]() Cytat:
![]() 16 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#157 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze zle zrobilam w kazdym razie dokladna instrukcje mam z gwarancja ![]() ![]() Cytat:
u mojego to zazwyczaj sie do niego dzwoni i pyta o wynik itd. takze mnie zdziwko wzielo, dopiero w pon gin bedzie wiec od razu tam sie przejade i juz postaram sie nie martwic , ale mam bujna wyobraznie ![]() no z kredytem to dla nas super. aczkolwiek kiedys bysmy chcieli domek z dzialka, wiec i tak bysmy brali kredyt kolejny tyle ze wiekszy, no i pewnie tez na 30 lat... ![]() bo zlozylam rezygnacje u operatora i zapomnialam, zeby sie rozejrzec za czyms innym ![]() skleroza no |
||
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Judka
![]()
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak Tz byl maly to za grosze, jak na tamte czasy tesciowa kupila mu male mieszkanie u nich w miescie, zeby mial na dorosle zycie jak chcielismy swojego cos kupic tutaj to tamto sprzedali, za calkiem niezla kwote, no i wzielismy kredyt na reszte sumy az takich oszczednosci to bysmy nie mieli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- ![]() ide siusiu i spac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u nas nie ma, jest na 2 latka Cytat:
![]() ja też czekam aż zaśnie, po czym przekręcam i przykrywam zaglądam za godzinę/dwie i znów jest do góry nogami i na kołdrze leży ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
w dzień wysiadam ![]() nie dość że nie mogę odejść na krok to jeszcze ryk bo nam chcę kanapki rano zrobić, ryk bo nie pozwalam czegoś, ryk bo zaniosłam do pokoju innego żeby się pobawić, ryk bo przewijam, ryk bo powiem że pilot nie jest do zabawy, non stop chce na ręce a jak wrócił mąż i go wziął przytulić to zaczął się wyrywać i kopać ![]() byliśmy na ćwiczeniach a po powrocie mama mówi "ty wiesz, że ja nie mogłam na sekundę od niego odejść bo wył?" a ja "serio? ![]() położyć na drzemkę też kładę 150 razy mimo że pokłada się na podłodze, trze oczy, ziewa i krzyczy wije się jak wąż w łóżeczku a za 151 nagle pada jak zabity ![]() jakby wszystko teraz było "ma być tak jak ja chcę i to teraz zaraz w tej sekundzie" ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a no to luz ![]() akurat mam ekologiczny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zadomowienie
|
Czarus spi juz od 20
ale mielismy dzis akcje: jestem na wsi u mamy i w pewnym momecie jakos przed 19 wylaczyli nam prad i wode, masakra jakas, juz myslalam, ze nie wlacza, bo jak szalal ten caly Ksawery to u mojej mamy 3 dni pradu nie bylo, a dzis u nas strasznie wieje nie wiem jak se kiedys ludzie radzili, ani dzieciaka wykapac, ani nie ma jak wody podgrzac na mleko, dobrze, ze piwnicy stara gazowka na chodzie, bo w kuchni tylko czajnik elektryczny i plyta indukcyjna juz mialam straszne wizje nocnych rykow, bo zanim bym ta wode podgrzala i mleko zrobila to dzieć by mi sie rozwyl na calego ![]() Cytat:
moja mama to by go ciagle na rekach nosila i on to bezwglednie wykorzystuje, podchodzi do niej i najpierw odczynia taniec, a jak to nie dziala to tak na nia pokrzykuje, ze hej, a ona zawsze mu ulega ![]() no tak sie rozbestwil dzieciok, ze nie wiem ![]() czasami to mi sie troche chce smiac z tych jego zlosci, bo sie caly nadyma, zaciska piesic i krzyczy "yyyy", musze to nagrac kiedys, zeby mu pokazac jak starszy bedzie ![]() Edytowane przez villemi Czas edycji: 2014-01-08 o 22:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | ||||||
Rozeznanie
|
miło że pytasz, dzięki, jest dobrze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() widzę że straciłaś posadę więc mnie nie strasz ![]() A tak na serio coś mi się nie chce ten tapatalk zainstalować. A tak normalnie to się tylko czytać daje, odpisywać już nie. Znaczy pewnie musiałabym sobie zaktualizować oprogramowanie na telefonie, bo się domaga prawie odkąd go mam, znaczy z 1,5 roku ale ja za leniwa jestem. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#166 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze dzisiaj mi moja jedna z lepszych kolezanek powiedziała , że jest w 6 tygodniu ciąży to już wogóle pomyślałam ,żeby się pospieszyc to by w jednym wieku były.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a ja dalej nie byłam na cytologii ![]() P.S. zostawiłam Cię i przeszłam na złą stronę mocy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak wogóle to witam się z opóznieniem w nowym wątku ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Czekalam az sie zjawisz w koncu na watku, bo chcialam Ci to samo napisac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale powiem Ci ,że normalnie miałam stracha jakby to bym mój pierwszy raz ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- dodałam 5 fotek mojego kochanego potworka...ostatnie były z czerwca więc trochę się zmienił ... A póki co ide spać bo jutro znów do roboty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo kolejna z dobra koncepcja ![]() Dlatwgo jak babcia chciala zasponsorowac to nie wahalam sie, zeby kupic na zas ![]() Cytat:
Szczepic bede tylko nie wiem kiedy Zastanawiam sie czy na problemy mego syna mogla miec wplyw ta szczepionka. Chlopcy sa niejako wrazliwsi i bardziej narazeni na skutki uboczne. ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
![]() no ale po 2 porodacj jest inaczej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
ej normalnie jestem w szoku, bo tż wystawił 3 kosze i przyjechały 3 śmieciarki
![]() ![]() ![]()
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie segreguje juz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie musiałaś sobie kłopotu robić ![]() ![]() będzie dobrze ![]()
![]() |
#173 | |
Wtajemniczenie
|
O, a ja dzwonilam do gminy i pani mi powiedziała, że powinny były przyjechać osobne i że sobie skontroluje jak zakład gospodarki komunalnej się wywiązuje z umowy i czy nie dostaje przypadkiem kasy za lamerstwo.
Za tydzień sobie przedzwonię po jakąś informację zwrotną ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() jest jest, ale nie wiedziałam że we własnej wsi mam i to taki ![]() luz, do łazienki z łóżka mam akurat blisko ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze to nie przeszkadza segregacji ![]() no ale to znajomi prezydenta miasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#177 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
segreguję, bo czuję taki obowiązek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez moonie_85 Czas edycji: 2014-01-09 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my nie segregujemy i w sumie z sasiadow, nie zauwazylam zeby ktos segregowal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.