|
|
#2491 | |||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LI
snad cherbaty
![]() Cytat:
Cytat:
?Cytat:
Cytat:
![]() 2.dziękuje w imieniu kothuf ![]() Cytat:
spadam poćficzyć i rozładować furię może się uda
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2492 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnącego wieczoru Baru
|
|
#2493 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że torebkami po łbie nie dostałaś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() http://www.prawapacjenta.eu/?pId=840
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. osz kurczaki no oby oby jednak nic nie zastapi przywalenia w mordeu gruszkeu masz chociaż? taką do walenia ? Golden - ludzie to so potforrry, z kałacha trza do nich, seriąąąąą ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
- ale stóp się nie brzydzam więc wrzucam stronkę w ulubione ruszam z buta zatem Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-08 o 22:43 |
||
|
|
|
#2495 |
|
To ja :)
|
poszlo na Allegro co nieco -będą nowe zakupy zatem Tylko nie wiem -perfumy, czy świece... ![]() Pani internistka dała mi bardzo dobre leki -już mi się ręka rozgina i bark się od ucha odkleił
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2497 |
|
|
Na spidziku jestem teraz, co za adrenalina -taka wyprzedaż na Allegro
Choć większość poszła przez... FB. Do Wiednia wysyłam 8 flachonów!!! Do znajomej. Toka śmieszna znajomość, daaawno temu, kiedy z kraju było ciężko wyjechać, bo potrzebne były wizy i nie było też żadnych wycieczek, cudem nam sięudało pojechać do Grecji... Jak dobrze policzę, to prawie 30 lat temu było. I tam mieszkaliśmy na campingu koło Krakowiaków. Zakumplowałam się z dziewczynką w moim wieku, a mój Brat, z jej siostrą... Potem kilka lat pisałyśmy do siebie listy (takie prawdziwe, papierowe), a potem kontakt się urwał. Odnowił go FB A zacieśnią perfumy Także taka to przydługa historia...I dlaczego wszyscy śpią?? Ja już normalnie głową ruszam, co za cudny to lek!!
|
#2498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() znów dziś wariacki dzień przede mną, jak dotrwam do końca tego tygodnia to chyba cud będzie ![]() miłego dnia Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2014-01-09 o 06:58 |
||
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam i macham z "kostnicy" (gruba awaria rur peknoł perspektyw na ocieplenie brak). Nie pracujemy, siedzimy, grzejemy się i się wzajemnie doszkalamy w tematach na których się znamy.
Mursz: Babc przychodnianych do tego stopnia nie lubię ze mam opiekę w przychodni prywatnej. Jestem spokojna ale zniechęciłam się w momencie kiedy nie chciano mnie wpuścić do gabinetu jako honorowego krwiodawcy. W prywatnej umawiam się na godzinę i tylko "klęski żywiołowe" czynią opóźnienia w wejściu do gabinetu. No i czekam na wizytę do specjalisty max. kilka dni. A w przypadku spraw pilnych przyjmowanym się jest od razu lub w ciągu kilku godzin (np. USG). Przychodnie rejonowa mam tez spoko (ale korzystam rzadko wtedy kiedy mam coś zrobić planowo bo terminy wizyt odległe). Umawia się na godziny i wchodzi się wg kolejności godzinowej. Bóbr rządzi! Spoora: W przedszkolu młodej jest wybór czy się chce leżeć czy siedzieć. Po obiedzie dzieci albo siadają na podłodze albo wyciągają sobie materacyki i kocyki i się kładą. Pani w tym czasie czyta książkę. Młoda często sobie leżakuje choć niekoniecznie śpi. Problem ze wstawaniem to standard U mnie w tej chwili jest audiobook "Lato Muminków". Gold: Melisę to ja piłam codziennie na wieczór. Czasami miałam tylko ochotę zaaplikować bezpośrednio młodej jak już wychodziłam z siebie. Z wszelkimi badaniami krwi itp. problemu nie miałam. Pielęgniarki wychodziły z gabinetu i same wywoływały: ciężarne, cukrzyków i inwalidów. Czekało się może z 20-30 minut. Stazja: Witam w klubie chomika. Mam 2 półki w łazience (35x60) zawalone zapasami peelingów, balsamów, antycelulitów, zeli pod prysznic, odzywek i szamponów. i 1 szufladkę w lodówce kremów, serumów, olei, maseczek itp. W tym roku mocne postanowienie redukcji zapasów do max 2 elementów tego samego typu. Ewusia: Oj tam. Im trudniejsza ścieżka do przejścia tym większa satysfakcja ze się udało. Od myślenia to się dzieci nie biorą Ja miałam z Młodą przez pierwsze 12 miesięcy sporo "przeboji" (z drugim dzieckiem będę mieć na 80% to samo) ale gdybym wiedziała wcześniej ze tak będzie to i tak bym się zdecydowała tak samo jak teraz chce drugie dziecko. Z perspektywy czasu te przeboje uważam za małe, więcej w tym było mojej paniki i nerwów niż problemy były warte.
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Z tym, że w lazience zapchałam tylko dwa pięterka szafki podumywalkowej, w lodówce jedna szuflada, no a cząść odżywek i innych poupychana w kartonach w jednym z pokoi. Nic już nie kupię dopóki tego nie zuzyję, przynajmniej w większości. |
|
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam, że to praktyczne, bo jak mi się coś kończy to po prostu otwieram szufladę i cobytu cobytu Ale też ja jestem takim typkiem co ma 5 różnych otwartych myjadeł docielnych, dwa różne skruby, 3 szmapony, 3 odżywki, 3 cleansery do mycia twarzy. Z prostej przyczyny, że za każdym razem mam inną potrzebę. Raz bardziej nawilżyć, raz napuszyć, raz ten zapch, raz inny. No kapryśny ze mnie konsument ale tak właśnie lubię, różnorodność zapachów, koegzystencji i dziwię się dziewczynom co mówią nie otworzę nowego żelu dopóki nie skończy mi sie cytrusowy np. wtf? niby czemu nie? Ktoś zabrania? Przecież i tak myję się tyle samo razy więc i tak je skończę i tak? Dzifffna dyscyplina
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-09 o 11:23 |
|
|
|
|
#2502 | |
|
|
Cytat:
Szampony, żele pod prysznic, chusteczki higieniczne, pasty, szczoteczki do zębów itp. Wszystko czeka na swoją kolej ![]() Bo ja z kolei tylko 1 rzecz mam otwartą zawsze, po kolejną sięgam, jak się poprzednia zużyje. Wyjątek -perfumy ![]() Szukam sobie właśnie czegoś w miejsce sprzedanych zapachów...
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pochwal się zapachem jak znajdziesz |
|
|
|
|
#2504 |
|
|
Les 4 Saisons: Automne M. Micallef 30 ml zamówiłam i Alahine Teo Cabanel 50 ml...
I jeszcze świeczkę jedną YK... W sumie, jeśli spłyną płatności, to jeszcze mogę zaszaleć
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
cze robaczki
a ja właśnie jestem na etapie wykańczania wszystkich zapasów kosmetycznych, ostatnio zaczęły mnie wkurzać te wszystkie ponapoczynane butle i tuby ![]() aillen
|
|
#2506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2507 | |
|
|
Cytat:
, a jeszcze bardziej mnie wkurza, jak mam resztkę czegoś... Następne czeka, a tu trzeba zużyć do dna poprzednie...Flo, sorki za świecę ![]() Pierre Balmain Ambre Gris jeszcze kliknęłam... A teraz boję się wyjśc na pocztę, bo znów się minę z listonoszem...
|
|
#2508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
drugiego nei snam ![]()
|
||
|
|
|
#2509 | |
|
|
Cytat:
Micallef tylko niuchałam kiedyś... A Ambre Gris najwyżej pójdzie do Brata, na iPerfumach mają w dobrej cenie -127 zł...
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podwójna myszka mnei wykańcza już nerwowo
|
|
|
|
|
#2511 |
|
|
Co Ci się stało w myszkę????
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2513 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2514 |
|
|
Wszelki duch!!!
![]() Wypatrzyłam na FB, że są warsztaty zapachowe w Quality, bym w sumie pojszła, ale trochę się wstydzę...
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. helou ![]() ugotowałam najgorszą zupeu wszechczasów ciekawe kto to zje
|
|
|
#2516 |
|
|
No w tej sytuacji -raczej nie kothy
![]() A właśnie, jak się miewa to miau świąteczne, co spod samochodu wyszło?? ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Tak rzucam linkami, to jeszcze jeden... Jest zbiórka starych okularów dla Polaków z Syberii -może macie jakieś stare, nienoszone... Przydadzą się jeszcze ludziom, którzy mają zbyt daleko do okulisty... Pod koniec stycznie lecą do nich optometrysta i wolontariusze i będa rozdawać to, co uda się zebrać
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
heh, dopiero teraz się uśmiałam
od wczoraj mi się sypią moje plany i jest coraz to gorzej a ja tracę humor wprost proporcjonalnie do każdego njusa
|
|
|
|
#2518 |
|
|
Ej, uszy do góry!!! Już sam fakt, że jesteś super babką jest powodem do tego, żeby je tam trzymać
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myszka już potrójna ![]() :brzyda l: takie ze mnie monstrum z potrójną myszkąnei no muszę się pozbierać poukładać wszystko na nowo i głęboko oddychać czy muszę dodawać że znów ktoś coś ode mnie kce, sporą przysługę na wczoraj jak ja akurat nie mogę, dosłownie minutę temu kolejny tel - no ale, dam radę, nie wybuchłąm, nie dostało się niekomu (jeszcze) także pomogę. oddycham głęboko, oddycham głęboko. |
|
|
|
|
#2520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i powrót planów na właściwe tory ![]() chcesz na pocieszenie trochę ciepłej zupy?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

No żesz ku2, mam dość!!!!
Jak już drzwi się zamknęły, rzuciła, że towarzystwo jątrzyć przychodzi, to niech sobie posiedzi jeszcze pod drzwiami
I skierowanie do onkologa mam, także za tydzień batalia pod drzwiami w klinice onkologicznej...
nie będę się mądrzyć bo się nie znam

Dobrze, że torebkami po łbie nie dostałaś
stojący w kolejce, rejestrował, ja ciążowa na wylocie przyjechałam na 7, a ludzie z ryjem pani nie ma prawa bo pani nie stała, pan niech siebie zarejestruje a nie ją niech stoi sama tyle co my 

poszlo na Allegro co nieco -będą nowe zakupy zatem

, a jeszcze bardziej mnie wkurza, jak mam resztkę czegoś... Następne czeka, a tu trzeba zużyć do dna poprzednie...
klika dwa razy, psuje się
ciekawe kto to zje
i powrót planów na właściwe tory